2011 Şubat Anneleri

bende 21.haftamda gidicem detaylı için.. yani 15 ekimde.. evet bunlar benimde duyduklarım canım.. sonrasında da düşük riskide oluyormuş.. ama önce allaha, sonrada doktoruma emanet artık.. ne diyeyim ki canım.. herşeyin hayırlısı...

amin canım allah razı olsun.. Allah hepimizin bebeklerini bağışlasın... Doktoruma güveniyorum.. O yüzden bakalım yarını bekliyorum.. Hayırlısı allahtan artık...

canım ben 12.haftamdayken memleketteydim konyanın bi rilçesi ikili test için doktora gittim.hastanede yapılmıyormuş daha doğrusu bizim ilçede yok ve 50000 nüfuslu bir yer.ile gidenlerin oranı ise çok az ve bee o zaman düşündüm. çocukluğumdan beri o ilçede hiç down sendromlu bir çocuk görmedim.yani o insanlar tim bu stresleri yaşamadan çocuklarına sahip oluyorlar.takma kafanı benim iki tane işitme problemi yaşayan kardeşim var.iletişimleri normal ama cihaz kullanıyorlar benim bebeğimde de olabilir ama ben her haliyle kabullenmeye razıyım.sen de biraz ferahla artık ağlama sakın.bu risiki düşünürken bebeğine başka zarar vereceksin..

kızlarrr dr amcamızdan geldikkk
biraz alışveriş falan yaptık yemek yedik merak edenler olmuş
kızım çoook iyiymişşş
herşeyi normal 20 cm 280 gr olmuş.1 paket sanayağından biraz fazlaca:)
dr cinsiyetini söylemişmiydim dedi bende %95 kız demiştiniz dedim evet %99.99 olmuş şimdi pembe hazırlıklara başlayın artık dedi
eylül nasıl bağırıyor dr unodasında yaşasınn kardeşim bayan olacak diye sırnaşık şey
elimize cd sini verdi görüntülerin tam o sırada el sallamazmı bizimki oda çıktı burnunuda tuttu:dance: çookk güzeldi çoookk .kilo almamışım yine ama bebeğin gelişimi normal almaman daha iyi dedi.Kızımın adı Ezgi Naz olacak büyük ihtimalle.(çağlayan ablası boyumuzu-kilomuzu ve adımızı güncellersen sanada el sallarız :) )
Allahım olmayanlarada bu duyguyu tatdırsın inşallah...

selam arkadaşlar..
Bisey sorcam benım bu aralar midemde acaip bır yanma var agzımdan alev cıkcak sankı gecelerı uykumdan bıle edıo benım gıbı olanınız varmıııı
normal canım hamilelikte.aynı durum bendede var canım.ilk gebeliğimdede çok çekmiştim bundan.rahatlıkla reniie kullanabilirsin.ben günde 3 kereye kadar kullandım.halada kullanıyorum

yok canım ya imkanı yok hissetmenin dr sürekli sivri birşeyle dokunuyor bacağına karnına kasığının üst bölgesine hissediyormusun hissediyormusun diye soruyor ben hatta nolur nolmaz diye son sordugunda sanırım biraz daha hissediyorum demiştimde dr ve yanındakile gülmüşlerdi biz çoktan kestik şimdi iç kesileri yapıyoruz diye :)
hiç tam uyuşmadan keserlermi mümkün değil
ama çıkış anını falan göremiyorsun kestiklerini kan vs hiç görmüyorsun önünde boyun hizana kocaman bir paravan koyuyorlar sadece sesleri duyuyorsun birde dr anlatıyor şimdi şunu yapıyoruz şimdi bunu diye
bebek çıkınca senin tarafa doğru getirip gösteriyor :)

canım üzme kendini hemen kötü düşünme dualarımız seninle:Saruboceq:
saç için henuz erken deılmı kı?

19. haftadan sonra saçlar çıkmaya başlıyr canımdelikafadulden

Bu arada doğum tarihimiz yine öne geldi 16 şubat dedi bende sezeryan olacağı için ne kadar önce yaparız dedim 1 hafta 10 gün önce dedi yani 5 şubat gibi olabilir dedi
kızlar benden önceki hamile kalanlar eğer sizdede zorunlu sezeryan olacak olan olursa çoğunuzun ocak ayında olabilir ona göree

fatmacım gözün aydınnn ne güzel haberler maşallah...okuyunca bende çok heyecanladım ama biz taa çarşamba günü gidicezzzzmirmirmirmir

fatmacım hoşgeldin bebişini görmüşsün ne güzel kocaman olmuş maşallah:) bende hasretle 30 eylülü bekliyorum.Bebişimi uzun uzun görücem bu sefer inş.Kilo almamanda süper herşey güzel gidiyor desene.Allah bebişlerimize sağlık versin sağ salim kucaklarımıza gelsinler inş.Hepimize kolay doğumlar nasip etsin:) Ay dilenciler gibi duaları sıraladım da sıraladım:)

fatmacım gözünaydın, çok sevindim güzel haberlerine. ayyy bir paket sanayağdan az fazla demişsin ya ne çok güldüm sana. benimki de 213 gr ben büyümüş diye sevinince erkek kardeşim iki paket tadım çekirdek kadar ben onu bir oturuşta yerim demişti)) hala dalga geçiyoruz bu lafıyla

haklısın canım... herşeyin hayırlısı allahtan.. önce allahıma sonrada ddoktoruma emanet kızım.. sağol allah razı olsun...

sağol canım allah razı olsun... senin adınada çok sevindim..

canım benimde öyle oldu 18 şubattı 12 subata geldi tarihimiz sezeryan zorunlu olduğu içinde ocak sonu olucak çakma şubat annesiyim şuanlık :))))

Selam kızlar nasılsınız?
Öncelikle Yasminkamu sana cevap yazmak istiyorum.3'lü test riskli çıkmış ve amniyosentez gerekebilir demişsin.İllaki içini bir kurt yiyordur şu anda ve çok üzgünsündür.Aksi mümkün değil.Ama elinden geldiğince metanetli ve dik durmaya çalış ve sürekli kendine benim kızım çok sağlıklı diye telkinde bulun.Herkes zaten belirtmiş bu testler kesin sonuçlu değil diye.Benimde görümcemin bir çocuğu vefat etmiş doğduktan sonra 3. bebeğine de bu sakat,doğunca ölür v.s. demişler ama o aldırmamış ve şu an bir yağız'ımız var.Çok akıllı ve maaşallah çok sağlıklı. Lütfen mümkün olduğunca kızınla konuş o şu an seni duyuyor ve hissediyor.
Fns93 canım sende kızını detaylıda görmüşsün ne kadar güzel.Allahım şu zamanları sağlıkla atlatmayı nasip etsin inşallah.Benimde tahmini doğum tarihi sat'a göre 18 şubattı bakalım eğer sezeryan olursam sanırım şubat başına yada ocak sonuna kayabilir.

ben bebeğimle konuşuyorum canım zaten.. her gün günde 3-4 söylüyorum bunları kızıma.. allahımada hergün ama hergün dua ediyorum.. elimden geldiğince dik durmaya çalışıyorum.. sağolasın.. bakalım herşeyin hayırlısı..

kızlar bende 1-2 kez burger yemiştim...şimdi bu bakteri olayı çıktı .o da hamileleri tehdit eden bir türmüş içime kurt düştü

Kızlarr hepinize çooook teşekkür ederim.Darısı sizin görüş gününüze.İnşallah sizinkide çok güzel geçer.İyi haberlerle dönersiniz olumunekankayizsmile:1hug:

Merhaba arkadaşlar.

Yasemin hiç sıkma canını. Çogu testte öyle çıksa bile bebekleri saglıklı olan anneler var.

Fatmacım prensesi görmüşsün. her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Maşallah büyümüş de. Demek sen de Ezgi Naz koyacaksın. Çok güzel adıyla yaşasın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…