2011 Şubat Anneleri

teşekkur ederım canım bıraz daha bole devam eder dayanamazsam tavsıyenı dıkkate alıcam. Sende kuzunu gormussun masallah hersey yolunda demek o gorus gunlerını beklemek cok zor benım safak 18

Kızlarr hepinize çooook teşekkür ederim.Darısı sizin görüş gününüze.İnşallah sizinkide çok güzel geçer.İyi haberlerle dönersiniz olumunekankayizsmile:1hug:

Canım ne güzel.hayırlısı olsun.Benimde kızım olacak.Bizde 30 eylülde gidicez ayrıntılı ultrasona bende heyecanlıyım.:)))

kızlar moralim çok ama çok bozuk

kimse yok sanırım ama yazmadan edemeyeceğim.daha öncede söylemiştim 3lü tarama testi yaptırmıştık.akşam üzeri doktorum aradı.ikili testte hiç bir problem çıkmamıştı.ama üçlü testte değeerler biraz yüksek çıktı dedi..yanlış hatırlamıyorsam 150 de 1 gibi bişiymiş gerçi tam olarak ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum uyuşmuş gibi oldum

çok yüksek bir risk sayılmaz ama normalde değil dedi.benim hekim olarak size amniyosentez önermem gerek dedi

akşamdan beri ağlıyorum.gerçi ilk şoku atlattım sanırım.şimdi biraz daha sakinim.ama uyku tutmuyor başıma ağrılar girdi

bir yandanda inanmıyorum bebeğimin sağlıklı olduğunuı düşünüyorum

biraz araştırdım amniyosentez içinde pek iç açıcı şeyler söylenmediği de olmuş.

bu sonuçların kesin olduğuna inanmıyorum ama risk var denmesi bile dünyamı kararrttı

sonuç olarak kendimi berbat hissediyorum yani

önceki sayfaları okuyunca gördüm bende

seni çok ama çok iyi anlıyorum.bednde saatlerce araştırıyorum ama inan araştırdıkça kafam dahada çok karışıyor.önceki mesajımdada dediğim gibi teste inancım çok azaldı.yani bebeğimin sağlıklı olduğunu düşünüyorum.bu tarama testleri genelleme ve istatikler ile alakalı.kişi,ye özel bir sonuç vermiyor.

daha önceki ense kalınlığı ve ikili tarama testi sorunsuzdu.üçlüde pat diye çıktı.tabiki doktorumuzun bir hekim olarak en düşük bir riski bile bize söylemesi doğru olanı.zaten benim doktorum kesin down sendromludur diyemeyiz dedi telefonda ama risk yokta diyemeyiz dedi.

amniyosntez ile endişelerim benimde var.bebeği aldırırmıyım Allah korusun böyle bir şey olduğunda bilmiyorum şu anda mantıklı düşünemiyorum ama bu kuşku ve sonunda büyük bir sorumluluk taşıyan bir risklede 4 ayı bitirebilirmiyim onuda bilmiyorum.

Allah a sığınıp tıbbın imkanlarına ve doktorlarına güvenmekten başka bir şey yok gibi geliyor.ileride keşke dememek için iyi düşünmek lazım ve kalbimizi ferah tutmak lazım

bende senin gibi çok ağladım ben ağladıkça eşimin yüzündeki üzüntüyü gördüm inan iki misli üzüldüm.eşim bu kadar üzülüyorsa bebeğim kimbilir ne kadar üzülür diye düşündüm.artık ağlamayacağım(yani inşallah :gitme: )Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.Bebeklerimize sağlık ve dayanma gücü versin.

Günaydın arkadaşlar

Sevgili yasmin ve lal umarım bebişleriniz iyidir.

Fns cim yerim senin o kızının ellerini ,sağlıklı olmasına çok sevindim

Yasmınkamu ve dillerimlal çok üzüldüm yazdıklarınızı okuyunca inş.ikinizde hayırlı ve güzel haberler getirirsiniz bize,öncelikle içinizi ferah tutmaya çalışın kızlar ne kadar zordur bilirim ama artık bebişleriniz sizi hissediyor ve duyuyor onun için bol bol allaha dua edin bende sizler için bu akşam kur-an okuyacaktım sizler içinde bol bol dua edeceğim

Fatmacım gözünaydın canım kızın kocaman olmuş maşallah bilgilerinide değiştirdim canım ismide çok güzel ismi gibi güzel bir ömrü olsun inş.

kızlar merhaba ben 15 haftalık ikizlerime hamileyimnormalde 13mart doğum amaikiz olduğu için şubata gelecek erken malummmm 40 haftayı tamamlayamayacağız inşallah 38 igörürüz ben 3 lütestte ikilideyaptırmadım çünkü ikizlerde o değer yüksek çıkıp hata veriyomuşşondan kafam rahat olsun diehemde dr istemediyapma dedi bide bu amniyosentezz çok d aiidemiyolara belkibebeğe zararı olabilir die hakkınızd ane hayırlısı iseoolsun rabbbim evlatalarınızı kuacağınıza almayı sağlıklı bişekilde nasip etsinn hepimizinnnnn

Günaydın kızlar bu sabah bacaklarıma keskin keskin kramplar giriyor akşam baya bir iş yaptım,sanırım yordum kendimi ondan oldu ama evimi toparlayıp temizlemekte iyi geldi vesselam akşam kızımda çok yoruldu ben iş yaparken sürekli kıpır kıpırdı bırak artık dercesine ama bugün gene sağlıklı başladık güne çok şükür :))

günaydın herkeslere çağlayan teşekkür ederim inşallah iyi sonuçlar alacağız ben inanıyorum

sabaha kadar doğru dürüst uyuyamadım.ben huzursuz oldukça sanırım bebeğimde huzursuz oldu bütün gece karnım kasıldı.sürekli okudum araştırdım gerçi araştırdıkça aklım karıştı.amniyosentezi yaptıracağım risk herşeyde var ona bakarsak.sorunsuz hamilelikte bile bir risk vardır artık Allah a emanet.bu ihtimali duyduktan sonra hep içimde bir şüphe olacak ve o 4 ay geçmeyecek.

Fatmacım kuzunu görmüşsün canım sağ salim gözün aydın :) allah mutluluğunu bozmasın,adı gibi güzel olsun inşallah :lepi:

doğru diyorsun lal yani yaptırmazsanda 4 ayı çok zor geçireceksin
sen nasıl hissediyorsan öyledir inşallah bebiş

bence yaptırda için rahat etsin derim.. iyi bi doktora gittikten sonra hiçbirşey olmaz hayırlısıyla..

yasminkamu arkadaşım senin içinde aynı şeyler gecerlki risk hepimizde var ama yaptırmazsanda 4 ay boyunca boşuna üzülmüş olacaksın bide o var bende yaptırmalısınn

fns bu bebişler hep ultrasonun sonunda el sallıyolar sanırım benimde öyle olmuştu nasıl bi mutlululk değilmi hiçbişeyde yok sanırımm ..

herkeslere günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkesee...

doktoruma güveniyorum randevu verirken bile cumartesi kalabalık oluyor sakin ve sessiz olsun pazartesi erken gel dedi.buna bile dikkat ediyor o bile bana bir güven verdi.

benim minikimde ultrasonda el sallamıştı 5 parmağınıda açtı ama cinsiyetini göstermedi bu el sana yeter dedi heralde

Günaydın arkdaşlar.

Dillerim canım sıkma canını. Ve şuna emin ol ikili test daha güvenilr. Onda sorun yoksa hiç üzüldüğüne degmez...

ayy güldürdün beni yaa bu el sana yeter derkenn

bizim babamızda hemen yorum yapmıştı el sallarken ben size göstericem bi çıkayımda burdan diyomuş hemende çözdü ne demek istedigini

evridiki sağol bende biraz ona güveniyorum.ne ikili testte ne ense kalınlığında nede ultrasonda birşey çıkmamıştı.üçlü testte heralde ihtimal değerleri daha yüksek tutulduğundan böyle bir sorun çıktı.valla okuya okuya araştıra araştıra doktor olucam sempatiksalakcinni ama içime bir kurt düştü tabiki bak saat kaç oldu hala bişi yiyesim yok iştah falanda gitti.sinek küçük ama mide bulandırır derler huzursuz oldum.ama olumlu düşünüuyorum

canım benim lütfen ağlama.,bebeğini üzme.
amniyosentezi yaptırıpta tertemiz sonuç alan o kadar çok kişi varki.
Risk herkez için var.Testleri temiz çıkıp bebeği downlu doğan bir anne var hatta doğum öyküleri kısmında.
Bu testler %100 değil ki.Risk te risksizlikte kesin değil.
Lütfen kendini üzme vereliniortak

Dr.da bak ne kadar güzel sana güven vermiş sen şimdi aç durdukça bebişine yazıkmı değil mi canım,madem olumlu düşünüyorsun bizde inanıyoruz kötü birşey çıkmayacağına hadi o zaman git kahvaltını et bebişinde üzülmesin annem benim yüzümden hasta olacak diye olumlu düşünmeye çalış canım inş.herşey güzel olacak

Elif günaydın canım.
SarıSherer sen nasıl oldun biraz daha iyimisin.

lal üzülme cnm allahin izniyle tertemiz cikacak sonuclar insallah.

Günaydin hayirli cumalar kizlar, benim hafif akintim var bu sabah bide sag kasigim cok batiyo uyhhh

evet kahvaltımı yapıyorum sağlam çocuğu durduk yere hasta etmeyeyim dimi olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…