kızlarrr dr amcamızdan geldikkk
biraz alışveriş falan yaptık yemek yedik merak edenler olmuş
kızım çoook iyiymişşş
herşeyi normal 20 cm 280 gr olmuş.1 paket sanayağından biraz fazlaca:)
dr cinsiyetini söylemişmiydim dedi bende %95 kız demiştiniz dedim evet %99.99 olmuş şimdi pembe hazırlıklara başlayın artık dedi
eylül nasıl bağırıyor dr unodasında yaşasınn kardeşim bayan olacak diye sırnaşık şey
elimize cd sini verdi görüntülerin tam o sırada el sallamazmı bizimki oda çıktı burnunuda tuttu:dance: çookk güzeldi çoookk .kilo almamışım yine ama bebeğin gelişimi normal almaman daha iyi dedi.Kızımın adı Ezgi Naz olacak büyük ihtimalle.(çağlayan ablası boyumuzu-kilomuzu ve adımızı güncellersen sanada el sallarız :) )
Allahım olmayanlarada bu duyguyu tatdırsın inşallah...
normal canım hamilelikte.aynı durum bendede var canım.ilk gebeliğimdede çok çekmiştim bundan.rahatlıkla reniie kullanabilirsin.ben günde 3 kereye kadar kullandım.halada kullanıyorum
19. haftadan sonra saçlar çıkmaya başlıyr canımdelikafadulden
Kızlarr hepinize çooook teşekkür ederim.Darısı sizin görüş gününüze.İnşallah sizinkide çok güzel geçer.İyi haberlerle dönersiniz olumunekankayizsmile:1hug:
kızlar merhaba mafoldumben
ben hiç iyi değilim... 3lü testimizin sonucu 1/ 113 çıktı.. yarın doktorum bekliyor değerlendirme için... AMNİYOSENTEZ yapabiliriz dedi.. ve osaatten beri ağlıyorum kzılar
amniyosentezi hiç istemiyordum.. riskli bişey çünkü.. ve korkuyorum.. kızıma bişey olursa diye...mafoldumben
günaydın herkeslere çağlayan teşekkür ederim inşallah iyi sonuçlar alacağız ben inanıyorum
sabaha kadar doğru dürüst uyuyamadım.ben huzursuz oldukça sanırım bebeğimde huzursuz oldu bütün gece karnım kasıldı.sürekli okudum araştırdım gerçi araştırdıkça aklım karıştı.amniyosentezi yaptıracağım risk herşeyde var ona bakarsak.sorunsuz hamilelikte bile bir risk vardır artık Allah a emanet.bu ihtimali duyduktan sonra hep içimde bir şüphe olacak ve o 4 ay geçmeyecek.
doktoruma güveniyorum randevu verirken bile cumartesi kalabalık oluyor sakin ve sessiz olsun pazartesi erken gel dedi.buna bile dikkat ediyor o bile bana bir güven verdi.
benim minikimde ultrasonda el sallamıştı 5 parmağınıda açtı ama cinsiyetini göstermedi bu el sana yeter dedi heralde
kızlar moralim çok ama çok bozuk
kimse yok sanırım ama yazmadan edemeyeceğim.daha öncede söylemiştim 3lü tarama testi yaptırmıştık.akşam üzeri doktorum aradı.ikili testte hiç bir problem çıkmamıştı.ama üçlü testte değeerler biraz yüksek çıktı dedi..yanlış hatırlamıyorsam 150 de 1 gibi bişiymiş gerçi tam olarak ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum uyuşmuş gibi oldum
çok yüksek bir risk sayılmaz ama normalde değil dedi.benim hekim olarak size amniyosentez önermem gerek dedi
akşamdan beri ağlıyorum.gerçi ilk şoku atlattım sanırım.şimdi biraz daha sakinim.ama uyku tutmuyor başıma ağrılar girdi
bir yandanda inanmıyorum bebeğimin sağlıklı olduğunuı düşünüyorum
biraz araştırdım amniyosentez içinde pek iç açıcı şeyler söylenmediği de olmuş.
bu sonuçların kesin olduğuna inanmıyorum ama risk var denmesi bile dünyamı kararrttı
sonuç olarak kendimi berbat hissediyorum yani
evridiki sağol bende biraz ona güveniyorum.ne ikili testte ne ense kalınlığında nede ultrasonda birşey çıkmamıştı.üçlü testte heralde ihtimal değerleri daha yüksek tutulduğundan böyle bir sorun çıktı.valla okuya okuya araştıra araştıra doktor olucam sempatiksalakcinni ama içime bir kurt düştü tabiki bak saat kaç oldu hala bişi yiyesim yok iştah falanda gitti.sinek küçük ama mide bulandırır derler huzursuz oldum.ama olumlu düşünüuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?