2011 Şubat Anneleri

cnm allahım bebekelrimize sağlık versin inşallah hiç bi sorun çıkmıcak bnmde ikilide bi problem yoktu 3lüde de 715 te 1 çıktı doktor amniyosentez gerekli değil ama ayrıntılı ultrasona mutlaka girmen gerek dedi o cümleleri söylerken okadar tuhaf oldumki seni çok ii anlıyorum cnm ama bebişin için kendini yıpratma allahın ziniyle onlar sağlıklı bi şekilde doğucak artı amniyosentez sonucunda riskli çıkıpta sağlıklı olan oakdar çok örnek varmışki yaptırıp yaptırmamak tabiki sizin kararınız hayırlıs olsun niş cnm Rabbim heppimizn yardımcısı olsun anne olmak gereçkten çok zormuş dualarım hepimiz için inş

cnm allahım bebekelrimize sağlık versin inşallah hiç bi sorun çıkmıcak bnmde ikilide bi problem yoktu 3lüde de 715 te 1 çıktı doktor amniyosentez gerekli değil ama ayrıntılı ultrasona mutlaka girmen gerek dedi o cümleleri söylerken okadar tuhaf oldumki seni çok ii anlıyorum cnm ama bebişin için kendini yıpratma allahın ziniyle onlar sağlıklı bi şekilde doğucak artı amniyosentez sonucunda 3lüde riskli çıkıpta sağlıklı olan oakdar çok örnek varmışki yaptırıp yaptırmamak tabiki sizin kararınız hayırlıs olsun niş cnm Rabbim heppimizn yardımcısı olsun anne olmak gereçkten çok zormuş dualarım hepimiz için inş

Çağlayancım son 3-4 gündür benimde bacaklarıma kramp giriyor,
Bir de ellerim uyuşuyor sabah kalktığımda 15-20 dk el hareketi yapıyorum.
Bugün 4 lü testimin sonucunu alacağım dr gittiğimde soracağım.

o kramplara karsi magnezyum kullanin, magnezyumun bi zarari yok ama siz yinede kullanmadan doktorunuza danisin

günaydın arkadaşlar bi slm verip çıkıyım dedim bugün biraz ağrım var uzanayım bol bol.
test sonuçları kötü çıkan arkadaşlar kardeşimin söölediğine göre (kardeşim hemşire) bu bizden alınan kan değerleri bi bilgisayar programına yazılıp otamatik olarak bilgisayar sonuçları veriyomuş.ve tabi tahmin edeceğiniz gibi bu programlar yurt dışında hazırlanıyomuş.yani onların genetik yapıları boyları falan filan göz önünde tutuluyomuşve ırklar arasında farklılıklar olduğuna göre bu ihtimallere de çok güvenmemek lazım kardeşim bana 2li bile yaptırma demişti ense kalınlığı ve burun ölçüsü bunun göstergesidir demişti ama bana dr sormadan yaptırdı ben 3lüyü yaptırmadım bile.bunları sööliyim dedim içinizi ferah tutun bol bol dua edin arkadaşlar

Benim magnezyum ilacım var ama içmiyorum çok lazım olmadıkça maden suyu yada günde 1 tane muz yiyordum ama bir iki gündür ikisinide bıraktım onunda etkisi var galiba

kızlar ya umudunuzu kaybetmeyin lütfen biliyorsunuz bu tarama testleri yapılırken bunların bir olasılık olduğunu söylüyor doktorlar kesin net bir sonuç vermiyor sonuçta bilgisayara g,irilen değerler otomatik olarak hesaplanıyor yanlış çıkma olasılığıda çok yüksek ayrıca taramaları iyi çıkıpta problem yaşayan annelerde var unutmayın tabiki insan elinde olmadan canını sıkıyor sizi iyi anlıyorum ama bol bol dua edin benim dularım sizinle
amniyosentez olayına birşey diyemiyorum çünkü o bence kişinin kendi seçimi olmalı sonuçta onunda riskli olduğu söyleniyor ama şunu düşünün kimse kaderinin önüne geçemiyor zaten siz kaderniz nasılsa ona göre karar alıp uygulayacaksınız

merhaba canım;

seni çok ama çok iyi anlıyorum.. ben hastaneden geldim şimdi.. amniyosentezim yapıldı.. çok zor bir işlem değil.. canın acıyor aama o an bebeğini düşündüğün için o acı bile vız geliyor...

doktorumla değerlendirme yapmaya gitmiştik.. uzun uzun konuştuk.. kendi kafanda acabalarla bir 4 ay daha geçirebileecek misin yasemin dedi.. düşündüm geçiremem mümkün değil.. hadi ben geçiririmde bebeğim ne olur içerde onu bilemiyorum... taamam dedim.. ağlaya ağlaya da olsa yapıldı... 1 hafta sonra kontrole gidicem.. sanırım 10 gün sonraada sonuçlar gelir.. bende bebeğimde bişey yok diyorum ama... ya varsa... bu soru işaretleri bitiriyor insanı zaten... allahıma emanet.. hakkımızda hayırlısını versin raabbim...

Benim magnezyum ilacım var ama içmiyorum çok lazım olmadıkça maden suyu yada günde 1 tane muz yiyordum ama bir iki gündür ikisinide bıraktım onunda etkisi var galiba

tabi etkisi olur, ama neden kullanmiyorsun magnezyumu bi zarari yok ki aksina cok faydali. yadabi yan etksii varda ben mi bilmiyorum =)

allahım kimseye yaşatmasın... o kadar zor bişey ki.. allahım beterinden saklasın... sağol çaağlayan allah razı olsun...:Saruboceq:

ben 2li tarama testimi yaptırıken mesela bir baktım doktorun asistanları telaşlı konuşuyorlar herkesin testi riskli çıkıyor nasıl olur felan diye sonra ben içeri girdim sonuçta bende bu testi yaptıracağım allah allah dedim nedenki böyle çoğu riskli
sonra doktorum bana izah etti daha ben sormadan ikli taramatesti yaptıran 20 hastamınyarısından çoğunun testi riskli çıktı diye meğerse hastanedeki aletler bozukmuş o yüzden öyle çıkmış beni başka bir hastaneye yönlendirdi ben orada yaptım tarama testini
yani görüldüğü gibi aletlerin bozuk olması , bebeğin tam haftasının bile yanlış ölçülmesi bütün testleri etkilyor bunlarıda düşünün olurmu

canım seni ve yasemini çok iyi anlıyorum. Ama unutmayın bunlar sadece ihtimal. Ense kalınlığı ve ikili test down sendromu için en ideal testler. Kızıma hamileyken doktorum sadece ikili test ve ense kalınlığı istemişti. Üçlü testin çok güvenilir olmadığını ihtimalin yüksek çıktığını ve gereksiz yere amniyosenteze gidildiğini söylemişti. Yaş çok önemli bir faktör. Bunu söyleyen ankarada çok iyi duyulmuş bir prof. Zaten ayrıntılı ultr. ne kaldıki herşeyiyile bebeğinizi görecek doktor. bence iyi bir ult.. doktoru ve bir ultr. cihazıyla birşey olmadığı kolay anlaşılır. İçiniz rahat eder. Allah sabrınızı deniyor. Herkes Allaha emanet yaşıyor. Rabbim ömür verdiyse buna kimse engel olamaz.

tabi etkisi olur, ama neden kullanmiyorsun magnezyumu bi zarari yok ki aksina cok faydali. yadabi yan etksii varda ben mi bilmiyorum =)

Biliyorum çok faydalı aramızda kalsın ama tadı midemi bulandırıyor eşim içiyormusun diyor aaa tabi aşkım bırakırmıyım hiç diyorum ama içmiyorum yeniden o mide bulantılarını yaşamayı gözüm almıyor açıkçası :kedi:

allahım kimseye yaşatmasın... o kadar zor bişey ki.. allahım beterinden saklasın... sağol çaağlayan allah razı olsun...:Saruboceq:

Amin canım hepinizden allah razı olsun.Bizi şu anda bizden başka kimse anlamaz zaten anca birbirimize destek olup sürdüreceğiz bu dönemleri

benimde sol el parmaklarım kireçlenmiş sanırım oynatırken biraz zorlanıyorum geceleride çok uyuşuyo kollarım oda mı magnezyumdan acaba bilmiyorumkismile

aslında doğru söylüyrsun soru işaretleriyle geçen bir 4 aymı yoksa netleşmiş bir sonuçmu daha iyi inşallah sonucun iyi çıkar canım merakla bekliyorum güzel haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…