benimde sol el parmaklarım kireçlenmiş sanırım oynatırken biraz zorlanıyorum geceleride çok uyuşuyo kollarım oda mı magnezyumdan acaba bilmiyorumkismile
Kızlar eylül bitti ekim anneleri bile doğum yapmaya başlamışlar artık :))
Yeşim gözünaydın canım maşallah oğluşunda kocaman olmuş :))
Mimix az kaldı canım bizde görücez inş.o günleri alışverişe başlayınca dahada hızlı geçicektir zaman eminim
Kızlar biz hediyeleşme yapacakmıyız aramızda,diğer anneler yapıyor çokta güzel oluyormuş yapalım bizde katılmak isteyenlerle ne dersiniz ?
kızlar bende yenı uyeyım 18 haftalık hamıleyım benıde lıstenıze eklermısınızkaydirigubbakcemile2
yasemincim tekrar geçimiş olsun umarım test sonucun güzel gelir seninde için ferahlar duaile...
merhabalar arkadaşlar dün doktora gittim doblere girdik cnım oğlumu gördüm sonunda nasıl büyümüş iyice yüzü gözü herşeyi ne kadarda netti çok mutlu oldum görünce bebeğimi allaha şükür bütün damarları kalp kapaklarına kadar herşeyimiz temiz çıktı %90 sağlıklı olucakmış bebeğim toplu iğne ucu kadar hataları göremez bu alet dedi %10 luk payda o ihtimaldenmiş 400 gr 25 cmmiş oğluşum 21+4 günlük çıktı bi dahaki randevumuz 1 ay sonra ...
slm kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl
gözdee nasıl gidiyor senn cinsiyet bbelli olmuşmuydu
hediyeleşme ile ilgili detay yazarsanız bende katılabilirim kızlar a.s
kızlar bende yenı uyeyım 18 haftalık hamıleyım benıde lıstenıze eklermısınızkaydirigubbakcemile2
çağlayancım öncelikle mrb:)hediyeleşmeyi nasıl yapıyorlarmış çok güzel bi düşünce....
bu arada kızlarr hediyeleşme yaparsanız benide ekleyebilirsiniz ben katılırım yaparsakta iyi olur hatıra olurr gamyoncuiremsu
hediyeleşme ile ilgili detay yazarsanız bende katılabilirim kızlar a.s
benim biraz sıkıntılı canım geçenlerde hastaneye kaldırıldım kanamam vardı şimdi evde dinleniyorum.evet cinsiyetimiz belli kızımız olcak bizim edepsiz kız 13.haftada gösterdi kendini :)
bu hediyeleşme ne ben anlamadım
kızlar slm. bn 7+2 hamilym. 27 yşndym. bu kadar test sizdende istendi mi? 7. haftalrıızda
kültür idrar
Anti HIV 1/2
Cytomegalovirüs
toksoplazma lg M antikoru
toksoplazma lg G antikoru
VDRL
HBsAG
Anti-HCV
Tam idrar tahlili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?