2011 Şubat Anneleri

merhabalar arkadaşlar dün doktora gittim doblere girdik cnım oğlumu gördüm sonunda nasıl büyümüş iyice yüzü gözü herşeyi ne kadarda netti çok mutlu oldum görünce bebeğimi allaha şükür bütün damarları kalp kapaklarına kadar herşeyimiz temiz çıktı %90 sağlıklı olucakmış bebeğim toplu iğne ucu kadar hataları göremez bu alet dedi %10 luk payda o ihtimaldenmiş 400 gr 25 cmmiş oğluşum 21+4 günlük çıktı bi dahaki randevumuz 1 ay sonra ...

benimde sol el parmaklarım kireçlenmiş sanırım oynatırken biraz zorlanıyorum geceleride çok uyuşuyo kollarım oda mı magnezyumdan acaba bilmiyorumkismile

kireclenmemin magnezyumla cok alakasi oldugunu düsünüyorum. magnezyum uyusmalar ve kramplara iyi geliyo. gecmis olsun cnm

Yeşim gözünaydın canım maşallah oğluşunda kocaman olmuş :))

Mimix az kaldı canım bizde görücez inş.o günleri alışverişe başlayınca dahada hızlı geçicektir zaman eminim

Kızlar biz hediyeleşme yapacakmıyız aramızda,diğer anneler yapıyor çokta güzel oluyormuş yapalım bizde katılmak isteyenlerle ne dersiniz ?

dillerim lal umarım bebişin iyidir anneler hisseder diyorlar ya inş hepimizde dua edelim güzel sonuçlar gelsin...

yasemincim tekrar geçimiş olsun umarım test sonucun güzel gelir seninde için ferahlar duaile...

çağlayancım öncelikle mrb:)hediyeleşmeyi nasıl yapıyorlarmış çok güzel bi düşünce....

slm kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl
gözdee nasıl gidiyor senn cinsiyet bbelli olmuşmuydu

kızlar bende yenı uyeyım 18 haftalık hamıleyım benıde lıstenıze eklermısınızkaydirigubbakcemile2

hoşgeldin imp nasılsın nasıl gidiyo hamilelik kaç kilo aldın göbüş büyüdümü ayrıntılı ultrasoın yaptırdınmı cinsiyet bellimi ayy neçok soru sordumm yaaa :dance:

bu arada kızlarr hediyeleşme yaparsanız benide ekleyebilirsiniz ben katılırım yaparsakta iyi olur hatıra olurr gamyoncuiremsu

gözünaydın yeşimm maşallahh kocaman olmuş bebiş iyi bakmışsın demekki

slm kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl
gözdee nasıl gidiyor senn cinsiyet bbelli olmuşmuydu

benim biraz sıkıntılı canım geçenlerde hastaneye kaldırıldım kanamam vardı şimdi evde dinleniyorum.evet cinsiyetimiz belli kızımız olcak bizim edepsiz kız 13.haftada gösterdi kendini :)

hediyeleşme ile ilgili detay yazarsanız bende katılabilirim kızlar a.s

bu hediyeleşme ne ben anlamadım

hepinize teşekkürler insanın ultrasondan ayrılası gelmiyor şimdi cdsini takıp takıp izliyom sizinde zamanınız biran önce geçsin görün bebişlerinizi...
hediyeleşme demişsiniz nasıl oluyor ayrıntılı bi şekilde anlatırsanız bende varımm...

imp hoşgeldin aramıza...
evet arkadaşlar hediyeleşme konusunda bende varımm:)değişik bir paylaşımm olur bizim ve bebişlerimiz için...

kızlar slm. bn 7+2 hamilym. 27 yşndym. bu kadar test sizdende istendi mi? 7. haftalrıızda

kültür idrar
Anti HIV 1/2
Cytomegalovirüs
toksoplazma lg M antikoru
toksoplazma lg G antikoru
VDRL
HBsAG
Anti-HCV
Tam idrar tahlili

kızlar bende yenı uyeyım 18 haftalık hamıleyım benıde lıstenıze eklermısınızkaydirigubbakcemile2

hoşgeldin aramıza nasıl gidiyor hamilelik :))

çağlayancım öncelikle mrb:)hediyeleşmeyi nasıl yapıyorlarmış çok güzel bi düşünce....

bu arada kızlarr hediyeleşme yaparsanız benide ekleyebilirsiniz ben katılırım yaparsakta iyi olur hatıra olurr gamyoncuiremsu

hediyeleşme ile ilgili detay yazarsanız bende katılabilirim kızlar a.s

Kızlar şimdi hediye olayını anlatıyorum sizlere,
Hediyeyi bebeğe yada anneye alıyoruz,limiti kendimiz belirliyoruz katılacak arkadaşlarla bütçemizi fazla sarsmadan.
Ayrı bir topik açıcaz bunun için.Katılmak isteyen arkadaşlar adlarını oraya yazıcaklar bende liste yapıcam daha sonra belirli gün koyacağız hediye yi göndermek için bende bana adını veren arkadaşlar arasında çekiliş yapıcam.Ve bana göndereceğiniz adres ve telefon bilgilerinizi size çıkan arkadaşa msj olarak atacağım sizde kişiler belli olduktan sonra hediyenizi alıp gönderiyorsunuz (Telefon numarasınıda istiyorum çünkü kargoda herhangi bir sorun çıkmasın diye )
ama kimse kime çıktığını söylemeyecek ne dersiniz yapalım mı çok eğlenceli ve zevkli oluyormuş :))

ben bunları sağlık ocağında ilk hafta yaptırıp dr.vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…