2011 şubatında tüpbebekle anne olacak hanımlar buraya

duyulmuyor canım görüyorsun sadece kıpır kıpır kalbin atışını gördük

offffff yaaa nerdesininz kızlar kimse yok bugün
sıcaklar mı baydı yatıyonuzmu bnm çok canım sıkılıyor bugün
biryerede gidemiyoruz sıcaktan:1closedeyes::1closedeyes:

slm canım naber çok sevindim yazdıklarını okuyunca demek pıt pıt minişinin kalbi:)))) allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah......................

slm canım naber çok sevindim yazdıklarını okuyunca demek pıt pıt minişinin kalbi:)))) allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah......................

aminnnnnnn canım çok şükür gördük sen ne yaptın yumoş büyütme dönemine geldinmi adet mi bekliyosun nasıl gidiyor

aminnnnnnn canım çok şükür gördük sen ne yaptın yumoş büyütme dönemine geldinmi adet mi bekliyosun nasıl gidiyor

ben şu an decapeptly yspıyorum bugün yarın adet olurum heralde bakalım hayırlısı bu sefer fazla relxım galiba :)))))))

ben şu an decapeptly yspıyorum bugün yarın adet olurum heralde bakalım hayırlısı bu sefer fazla relxım galiba :)))))))

hmmm senin ilçların farklıymış boş ver en iyisi relx olmak hatırlarsan ben de öyleydim herkes stres olduk derken bn bir rahattım kızlar dalga geçiyordu ilaçlar normalde stres yapıyor sana ters tepti heralde diye inşşaaalllh rahat rahat tedavi sürecin geçer bide bakmışız hamileyyyyyyyyyyyimmmmmm diye msj atmışşsın bize

merhaba kızlar nasılsınız ben grıp oldum ustune bıde nıde bulantılarım basladı sureklı yatıyorum nerdeyse nazım kalp atıslarını duymussun bende bu cuma gıdıcem ıns bende duyarım ıns ıyıdır bebısım

merhaba canm nasılısınız

birşey sorabilrmiyim neden kan testi oldunuz ibir rahatsızlıktan dolay ımı yoksa sadece kontrol amaçlı mı pıhtılaşma kontrölü yaptınız
ben bunu istesem dr yapmak için herhangi birşey yapmam gerekiyormu
ve de bunun belirtisi var mı

allah tüm hamişlerin bebişlerini onlara bağışlasın olmayanlara versin

Kızlarr selam,

Bi kaç gündür giremiyodum çok karışığım dinleyin bakın başıma neler geldi:

Dün bebişin kalp atışını dinlemeye gittik, zaten tek transfer oldu, dr herşey güzel dedi, baya bi konuştu ama bi yandandan yüzü bi karıştı, kalp atışlarını dinledik, 7,2mm güzel dedi ammmaaa burada bi şey daha var dedi, biz eşimle kist ya da kötü bi şey zannetik dr tekrar tekrar kaç tane transfer edildi dedi o da şaşkındı tek dedik ve en sonunda BİR KESE VE BİR KALP ATIŞI daha duydukdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Çok sevindim tabi tek yumurta ikizi oluyor bu durumda ama daha riskli dedi dr ve yakından takip edicez dedi

Allahım bu mübarek günlerde yardımcımız olsun..

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Merkez*|*Çizelge*|

1|nazim83|16.Mayıs.10|20.Şubat.10|27|60|Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|Konya Selçuklu| |

2|bluegrenn|23.Mayıs.10|27.Şubat.11|30|60|Keseyi gördük|Henüz belli değil|Brüksel Tüp Bebek Merkezi| |

3|cigdo|17.Mayıs.10|21.Şubat.11|27|55|Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|Memorial|
|

4|nurrsen||03.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|Bahçeci Kliniği|

5|nobetcimelek||02.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|?|

6|bebısım82|25.Mayıs.11|01.Mart.11|28|62|Keseyi gördü|Henüz belli değil|Konya Eurofertil|
|

7|minikmucizem|09.Mayıs|16.Şubat.11|29|61|Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|özel ankara tüp bebek merkezi |

8|karamoli||Şubat.11|||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|

9|eskisehirli2626|25.Mayıs|28.Şubat.11|23|58|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|

[/table]

aaaa gözün aydın canım allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

Günaydın güzel anniş adayları,

Çiğdo gözünüz aydın canım allah sağsalim bebişlerini kucağına almayı nasip edersin negüzel bir süpriz olmuştur eminim size.

Kızlar, nasıl gidiyor hamilelikleriniz bulantılarınız felan varmı benim sadece akşamları hafif oluyo okadar hep duyduğuma göre sabahları olurmuş nedense bende tersi ama aşırı belirti olmayınca korkular sarıyor beni olumsuz düşünmeye başlıyorum hemen yüce rabbim yardımcımız olsun..

yazdıklarını okuyunca bunları ben mi yazdım acaba dedim

canım benimde bulantılarım akşamları oluyor ben bunu yemeği fazla kaçırmama bağlıyorum daha doğrusu yemeği çok yemiyorum ama meyve süt falan derken midem şişiyor ve bulantı başlıyor

bende de belirti hemen hemen hiç yok sadece göğüslerim aşırı şişti onun dışında hiçbir belirti yok ve korkuyorum ama yapacak birşey de yok randevumuza da daha bir ay var sabırsızlıkla bekliyorum

canım hayırlı olsun 1 beklerken 2 hıııı
1 bedende 3 yürek
sağlıkla devam edersiniz inşallah arkadaşım

bu kadar olur valla benimde akşamları oluyor bulantı
herkesin sabah da niye benmki akşam diyordum
belirti bende de yok sdadece şu uykuda ayak uyuşmalarıyla uyanıyorum demek korkmaya gerek yok arkadaşlar bu topikte ki hatunlar olarak hepimiz aynı belirtileri yaşıycaz sanırım bebişlerimiz fazla üzmeyecekler biziiiiolumunekankayizsmile

Şubat anneleriii hepinizin kandili mübarek olsun, Allahım tüm dualarımızı kabul etsin inşallah:Saruboceq:

Bu arada bulantı bende daha çok sabahları oluyo ama gün içinde ve akşamda devam ediyo, dr az ve sık sık yemek ye dedi,

Eee başka gelişmeler yok mu, topiğe can gelsin canlarımmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…