nazım canım çok sevindim adına.kalp atışlarını duymak müthiş bişey olsa gerek.hadi hayırlı olsun bakalım.darısı bütün bekleyenlerin başına.7.haftada duymuşsun.benim dr 8. haftadan sonra duyulur dedi.sen nasıl net bi şekilde duydun mu tatlım...
slm canım naber çok sevindim yazdıklarını okuyunca demek pıt pıt minişinin kalbi:)))) allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah......................
aminnnnnnn canım çok şükür gördük sen ne yaptın yumoş büyütme dönemine geldinmi adet mi bekliyosun nasıl gidiyor
ben şu an decapeptly yspıyorum bugün yarın adet olurum heralde bakalım hayırlısı bu sefer fazla relxım galiba :)))))))
slm kızlar bi süredir giremedim kaynatmışsınız maşallah benim mide bulantılarım kötü halsizlikte cabası işyerimle görüştüm 1 ahafta evde çalışıcam birde kan testimde pıhtılaşma çıktı ve hergün karnımdan iğne oluyorum doğuma kadarda devam edebilir dedi dr um karnım mosmor oldu elleyemiyorum bile ama bebeğim için katlanıyorum onun hareketlerini gördümya dünyalar benim oldu allahım onu korusun
Kızlarr selam,
Bi kaç gündür giremiyodum çok karışığım dinleyin bakın başıma neler geldi:
Dün bebişin kalp atışını dinlemeye gittik, zaten tek transfer oldu, dr herşey güzel dedi, baya bi konuştu ama bi yandandan yüzü bi karıştı, kalp atışlarını dinledik, 7,2mm güzel dedi ammmaaa burada bi şey daha var dedi, biz eşimle kist ya da kötü bi şey zannetik dr tekrar tekrar kaç tane transfer edildi dedi o da şaşkındı tek dedik ve en sonunda BİR KESE VE BİR KALP ATIŞI daha duydukdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Çok sevindim tabi tek yumurta ikizi oluyor bu durumda ama daha riskli dedi dr ve yakından takip edicez dedi
Allahım bu mübarek günlerde yardımcımız olsun..
Günaydın güzel anniş adayları,
Çiğdo gözünüz aydın canım allah sağsalim bebişlerini kucağına almayı nasip edersin negüzel bir süpriz olmuştur eminim size.
Kızlar, nasıl gidiyor hamilelikleriniz bulantılarınız felan varmı benim sadece akşamları hafif oluyo okadar hep duyduğuma göre sabahları olurmuş nedense bende tersi ama aşırı belirti olmayınca korkular sarıyor beni olumsuz düşünmeye başlıyorum hemen yüce rabbim yardımcımız olsun..
Kızlarr selam,
Bi kaç gündür giremiyodum çok karışığım dinleyin bakın başıma neler geldi:
Dün bebişin kalp atışını dinlemeye gittik, zaten tek transfer oldu, dr herşey güzel dedi, baya bi konuştu ama bi yandandan yüzü bi karıştı, kalp atışlarını dinledik, 7,2mm güzel dedi ammmaaa burada bi şey daha var dedi, biz eşimle kist ya da kötü bi şey zannetik dr tekrar tekrar kaç tane transfer edildi dedi o da şaşkındı tek dedik ve en sonunda BİR KESE VE BİR KALP ATIŞI daha duydukdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Çok sevindim tabi tek yumurta ikizi oluyor bu durumda ama daha riskli dedi dr ve yakından takip edicez dedi
Allahım bu mübarek günlerde yardımcımız olsun..
Günaydın güzel anniş adayları,
Çiğdo gözünüz aydın canım allah sağsalim bebişlerini kucağına almayı nasip edersin negüzel bir süpriz olmuştur eminim size.
Kızlar, nasıl gidiyor hamilelikleriniz bulantılarınız felan varmı benim sadece akşamları hafif oluyo okadar hep duyduğuma göre sabahları olurmuş nedense bende tersi ama aşırı belirti olmayınca korkular sarıyor beni olumsuz düşünmeye başlıyorum hemen yüce rabbim yardımcımız olsun..
yazdıklarını okuyunca bunları ben mi yazdım acaba dedim
canım benimde bulantılarım akşamları oluyor ben bunu yemeği fazla kaçırmama bağlıyorum daha doğrusu yemeği çok yemiyorum ama meyve süt falan derken midem şişiyor ve bulantı başlıyor
bende de belirti hemen hemen hiç yok sadece göğüslerim aşırı şişti onun dışında hiçbir belirti yok ve korkuyorum ama yapacak birşey de yok randevumuza da daha bir ay var sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?