2011 şubatında tüpbebekle anne olacak hanımlar buraya

kızlar maşşşşşşşşşşşşşlaahhhhhhhhhhh
kalabalıklaşmışız baya hadi hayırlı hamilelikler hapimize inşşalllhaah hep güzel haberler veririz burdan birbirimize

Cnmmm ben senin için yaptım linki de aşağıdaki gibi:

http://lbdf.lilypie.com/ggtrp3.png

Şİmdi bunu kendi profilinin çizelge bölümüne ekle emi, beğendin mi bu arada şeker?

Cnmm çok saol, valla liste konusunda sizin topikten merve çok yardımcı oldu bana, inan olayı yeni yeni çözüyorum, eksikleri tamamlayalım bi de dedeiğin gibi sıraya yeniden sokarız, ee doğum sırasına göre ne de olsakaydirigubbakcemile3

gebelik çizelgemi sonra göndereyim mesaj sayım 100 olmadığı için link gönderemiyorum

İstersen burdan da yazabilirsin bence ama sen bilirsin tabi tatlımm, ben eklerin sen gönderdiğinde,

eee sen nasılsın bakalım, bebiş nasıl, içimizde en ileridekilerden biri sensin, ben daha ne kese gördüm ne kalp atışı duydum?

Sizin için bundan sonra sırada hangi test var cnm?

Cnmmm ben senin için yaptım linki de aşağıdaki gibi:

http://lbdf.lilypie.com/ggtrp3.png

Şİmdi bunu kendi profilinin çizelge bölümüne ekle emi, beğendin mi bu arada şeker?

hay allah razı olsun arkadaşım ellerine sağlık çok güzel olduuuu
bana kalsa çoıcuk doğana kadar uğraşırdım valla çok teşşekkürler

biliyorum çok oluyorum amaaaa
sana nerden göndericem listeye koyman için
canımcımmm

hımmm acıktım yemek yemeye gidiyorum çiğdemcimcokacimcoook
gelen giden olmazsa gelirim yine şimdilik hoşcakal arkadaşım tekrar teşşkürler liste ve çizelge için

hımmm acıktım yemek yemeye gidiyorum çiğdemcimcokacimcoook
gelen giden olmazsa gelirim yine şimdilik hoşcakal arkadaşım tekrar teşşkürler liste ve çizelge için

Afiyet olsun cnm ama geç bile kalmışsın yemek için..

Ben listeye ekledim zaten sen şimdi hiç bi şey göndermicen tatlımolumunekankayizsmile

ben iyiyim canım zaten uyku dışında hiç şikayetim olmadı çok şükür ama olsun istedimm hep sabah bulantılarını falan hiç yaşamadım yani

bebişin iyi olduğunu umut ediyorum çünkü nasıl olduğu konusunda hiçbir fikrim yok hareketlerini hissetmeye başlayınca dah çok fikir sahibi olucaz bu konuda

22 haziranda 6+2 de kalp atışını gördük kan ve idrar tahlillerimiz yapıldı herşey yolunda çıktı çok şükür dr amcamız 6 hafta sonra tekrar görüşelim dedi şimdi yeni buluşma için gün sayıyoruz

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Merkez*|*Çizelge*|

1|nazim83|||||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Konya Selçuklu| |

2|bluegrenn|23.Mayıs.10|27.Şubat.11|30|60|Keseyi gördük|Henüz belli değil|Brüksel Tüp Bebek Merkezi| |

3|cigdo|17.Mayıs.10|21.Şubat.11|27|55|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Memorial|
|

4|nurrsen||03.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|Bahçeci Kliniği|

5|nobetcimelek||02.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|?|

6|bebısım82|25.Mayıs.11|01.Mart.11|28|62|Keseyi gördü|Henüz belli değil|Konya Eurofertil|

7|minikmucizem|09.Mayıs|16.Şubat.11|29|61|Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|özel ankara tüp bebek merkezi |

8|karamoli||Şubat.11|||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|

9|eskisehirli2626|25.Mayıs|28.Şubat.11|23|58|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|

[/table][/QUOTE]

Selam cigdo, benim güncellemelerimi yapabilrimisin sana zahmet listede keseyi gördük ve çizelgeyi nasıl ekleyebiliriz ben bilmiyorum da :)))

Cnm keseyi görmüşsün çok sevindim, maşallah

Bu arada listeyi de güncelledim, çizelge için senden linki istemiştim ama neyse sonra kendim senin yaptığının aynısı bi çizelge yapıp onu ekledimboshayallersmile

Herkese çok güzel bir hafta sonu dilerim..

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Merkez*|*Çizelge*|

1|nazim83|||||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Konya Selçuklu| |

2|bluegrenn|23.Mayıs.10|27.Şubat.11|30|60|Keseyi gördük|Henüz belli değil|Brüksel Tüp Bebek Merkezi| |

3|cigdo|17.Mayıs.10|21.Şubat.11|27|55|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Memorial| |

4|nurrsen||03.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|Bahçeci Kliniği|

5|nobetcimelek||02.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|?|

6|bebısım82|25.Mayıs.11|01.Mart.11|28|62|Keseyi gördü|Henüz belli değil|Konya Eurofertil|

7|minikmucizem|09.Mayıs|16.Şubat.11|29|61|Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|özel ankara tüp bebek merkezi |

8|karamoli||Şubat.11|||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|

9|eskisehirli2626|25.Mayıs|28.Şubat.11|23|58|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|

[/table][/QUOTE][/QUOTE]

kızlar ne haber nasılsınız bende acayip gece uykusuzluğu başladı yhaaa yatınca hemen uyuyorum ama bir saat sonra kalkıyorum böyle her yerim uyuşuk özellikle bacaklarım ağrıyor nereye koyup nasıl uyuyacağımı bilemiyorum çok kötüü sabaha kadar yataktale bir sağa bir sola yok bacaklarımı yastıkların üztüne koyup yükseltiyorum ama nafileeee hiç rahat etmiyor varmı sizde de böyle şikayeler ne yapsam rahatlar acep bu ağrılar huzursuzluk var sürekli gece yani nası geçer bitki çayı falan biliyormusunuz neyse ne çok yazdımmm eşinizle ve bebişlerinizle hepinize iyi hafta sonları arkadaşlar

merhaba arkadaşlar ne kadarlık hamile olduğunuzu nasıl hesaplıyorsunuz ve 6+5 ne demek

birde bende hiç mide bulantısı uyku hali aşırı bacak ağrısı yok sadece çok ağrıyan göğüsler kuyruk sokumu kemiğim çok ağrıyor ama her zaman değil ve arada kasık ağrıları

birde ben ne zaman keseyi görmeye gitmeliyim

ve de coraspirini bana kimse söylemedi onu size dr mu söylüyor yoksa tedavinizin bir parçasımı yoksa kendiniz mi alıyorsunuz
bende alayım

canım 6 hafta 5 gün demek googledan çıkıyor ne kadrlık hamileyim dediğinde hesaplayıcılar var o hesaplıyor bende de fazla yok bulantı kişiye göre değişiyor keseyi görmen için dr. randevu vermedi mi ?**

ilaçlarıda dr. veriyor canım kafamıza göre bir şey kullanmıyoruz

dr. bir görüş istrsen msela ben o dediğin ilaçları kullanmıyorum benkiler farklı her dr. tedavisi farklı oluyor

Cnm selam,

Bende de bulantılar fena arttı, çok rahatsız ediyo, bu bulantılardan önce ceviz, fınfıl, badem, tehin, balık, et yiyiyordum (yazarken bile fena oldum) şimdi hiç yiyemiyorum ve de vicdan azabı duyuyorum, salı dr gidicem bakalım ne dicek bulantı için..

Sevgiler canlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…