2011 şubatında tüpbebekle anne olacak hanımlar buraya

bulantı için ilaç veriyorlarmış sanırım canım bende prinç pilavıyla tavukta tiksindim şimdilik inşallah geçer yakında yoksa bu tiksindiğimişz şeyleri 9 ay boyunca yiyemiycez miii
o zaman çok kötü ben 1 kilo verdim daha şimdiden ama ilk aylar genelde kilo kaybı oluyormuş bendeyarın gitcem dr. inşallh merakla bekliyorum yarını inşşalhh ikimizde güzel haberlerle döneriz canımcım

merhaba kızlar benımde bugum basladı mıde bulantılarım ıns devam etmez kasık agrım var ara ara gırıyor bel agrısı sıskınlık var hasızlık uykuya eglım sık wc cıkıyorum ıstahımda pek yok kokularlar mıdem bulanıyor

merhaba kızlar ben geldim siz gitmişsiniz.çizelge çok güzel.bide şu çizelgeyi yapabilseydim.yaa yapıyorum en sonunda kopyalanacak yer var ya orası komple kopyalanıyor.profilden çizelgeye kopyalayınca da geçersiz diyor.sadece ticker factoryden yapabilirsiniz diyor bi yardım edin ya.

canım merhaba.bu kasık ağrısı beni de deli ediyor.adet olacakmış gibi ağrı giriyor özelliklede genitale doğru bazende böyle zom zom yapıyomuş gibi.benimde işte o zaman sinirim bozuluyor.niye böyle oluyo die.

zom zom olayı bende de oluyor 2 gün sürüyor sonra geçiyor 3 sefer oldu sonucu öğrendikten sonra bende merak ettim sordum normal hamile kalanlara son aylarda oluyor du dediler acaba bizim ilaçlardan mı oluyor diye aklıma geldi benmde dr yarın sorarım inşlh

cnımcım bende aynı yerde takılı kalmıştım
saolsun çidem yaptı benimkinide ben bilmiyorum yani yapmayıı
çigdemden rica etsen ohalleder heralde

kızlar yoksunuz bugün.nazim83 canım kese görmeye gitcektin bugün.haberlerini bekliyorum.hayırlısı inşallah canım

Canımcım selam,

Senin için bir çizelge yaptım linki aşağıdaki gibi:

http://lbdf.lilypie.com/Do2dp3.png

Kendi profiline gir, profili düzenle de, ve en altta çizelge bölümüne kopyala ve de kaydet, senin çizelgende sen 34 haftalık gözüküyosun tatlım, ben şimdilik bunu listeye yapıştırayım eğer beğenmezsen sileriz emi?

Sevgiler...

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Merkez*|*Çizelge*|

1|nazim83|||||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Konya Selçuklu| |

2|bluegrenn|23.Mayıs.10|27.Şubat.11|30|60|Keseyi gördük|Henüz belli değil|Brüksel Tüp Bebek Merkezi| |

3|cigdo|17.Mayıs.10|21.Şubat.11|27|55|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Memorial|
|

4|nurrsen||03.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|Bahçeci Kliniği|

5|nobetcimelek||02.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|?|

6|bebısım82|25.Mayıs.11|01.Mart.11|28|62|Keseyi gördü|Henüz belli değil|Konya Eurofertil|
|

7|minikmucizem|09.Mayıs|16.Şubat.11|29|61|Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|özel ankara tüp bebek merkezi |

8|karamoli||Şubat.11|||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|

9|eskisehirli2626|25.Mayıs|28.Şubat.11|23|58|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|

[/table][/QUOTE][/QUOTE]

slm kızlar bi süredir giremedim kaynatmışsınız maşallah benim mide bulantılarım kötü halsizlikte cabası işyerimle görüştüm 1 ahafta evde çalışıcam birde kan testimde pıhtılaşma çıktı ve hergün karnımdan iğne oluyorum doğuma kadarda devam edebilir dedi dr um karnım mosmor oldu elleyemiyorum bile ama bebeğim için katlanıyorum onun hareketlerini gördümya dünyalar benim oldu allahım onu korusun

Nursen cnm yetişemedim sana, nasılsının uzun zamandır yoktun, cnm kanda pıhtılaşma ama çözümsüz değil bşraz sabırlı olcaz cnm, inşallah sonu güzel olur..

fıstıklar nasılsınız bakalım komşu topikten geldim şimdi hepinizde kese telaşı kalp atışı telaşı ay ne heycanlı günler umarım topiğiniz hiç fire vermeden gider biz bugün bi fire daha verdik..

rabbimin takdiri tabi inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi...
olumunekankayizsmile

canım bunu bugün değiştirdim.dün lilypie den bende yapmıştım bu farklı geldi ondan bunu yaptım bugün.burda kaç haftalık olduğu diil doğuma kaç haftan kaldığı yazıyor.ama beğenmediğsen değişririyim bende napıyım....

slm mkızlar dün dr. gittim bebişimin küçücük kalbi pıt pıt atmaya başlamış rabbime şükürler olsun canlar bilseniz nasıl mutlu olduk eşimle ben ağlayharak kalktım masadan tabi 20 gün sonrası için başaka bir dr randevu aldım inşallah daha detaylı bilgi ediniriz sizler ne yaptınız çiğgem seninde randevun vardı güzel haberlerle gelirsin inşallah arkadaşım

bu arada çiğdem cim liste için bnm sat 16 mayıs kilo 60 yaş 27 tahminin doğum20 şubat

nazım canım çok sevindim adına.kalp atışlarını duymak müthiş bişey olsa gerek.hadi hayırlı olsun bakalım.darısı bütün bekleyenlerin başına.7.haftada duymuşsun.benim dr 8. haftadan sonra duyulur dedi.sen nasıl net bi şekilde duydun mu tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…