Cnm selam,
Bende de bulantılar fena arttı, çok rahatsız ediyo, bu bulantılardan önce ceviz, fınfıl, badem, tehin, balık, et yiyiyordum (yazarken bile fena oldum) şimdi hiç yiyemiyorum ve de vicdan azabı duyuyorum, salı dr gidicem bakalım ne dicek bulantı için..
Sevgiler canlarım..
merhaba kızlar benımde bugum basladı mıde bulantılarım ıns devam etmez kasık agrım var ara ara gırıyor bel agrısı sıskınlık var hasızlık uykuya eglım sık wc cıkıyorum ıstahımda pek yok kokularlar mıdem bulanıyor
canım merhaba.bu kasık ağrısı beni de deli ediyor.adet olacakmış gibi ağrı giriyor özelliklede genitale doğru bazende böyle zom zom yapıyomuş gibi.benimde işte o zaman sinirim bozuluyor.niye böyle oluyo die.
merhaba kızlar ben geldim siz gitmişsiniz.çizelge çok güzel.bide şu çizelgeyi yapabilseydim.yaa yapıyorum en sonunda kopyalanacak yer var ya orası komple kopyalanıyor.profilden çizelgeye kopyalayınca da geçersiz diyor.sadece ticker factoryden yapabilirsiniz diyor bi yardım edin ya.
merhaba kızlar ben geldim siz gitmişsiniz.çizelge çok güzel.bide şu çizelgeyi yapabilseydim.yaa yapıyorum en sonunda kopyalanacak yer var ya orası komple kopyalanıyor.profilden çizelgeye kopyalayınca da geçersiz diyor.sadece ticker factoryden yapabilirsiniz diyor bi yardım edin ya.
slm kızlar bi süredir giremedim kaynatmışsınız maşallah benim mide bulantılarım kötü halsizlikte cabası işyerimle görüştüm 1 ahafta evde çalışıcam birde kan testimde pıhtılaşma çıktı ve hergün karnımdan iğne oluyorum doğuma kadarda devam edebilir dedi dr um karnım mosmor oldu elleyemiyorum bile ama bebeğim için katlanıyorum onun hareketlerini gördümya dünyalar benim oldu allahım onu korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?