Merveeeee sen süppersin, desteğin için çok saol, bakalım uğraşalım şimdiopuyorumnanaktan
Arkadaşlar sizden ricamda listedeki bilgileri tekrardan eksiksiz gönderin ki listemizi yapalım, Nazim83 arkadaşıma da yardımcı olmuş oluruz, bu arada işin içinden çıkamazsak eşime söylicem o halleder bencekaydirigubbakcemile3
Yeni liste için bilgilerimizi biran evvel verirsek listemiz hazırlanır sanırım kızlar...
Benim bilgilerim;
SAT : 23.05.2010
D.T. : 27.02.2011
KG : 60 kg.
MERKEZ : Brüksel
Bilgi : Kese görünecek nasipse..
2|bluegrenn|23.Mayıs.10|27.Şubat.11|30|60|Keseyi bekliyorKızlarr elimden geldiğince bir liste yaptım, bakalım olmuş mu, durumlarımız ilerleyince daha da güzelleştiririz listeyi, bu arada eksikleri olan arkadaşlar tamamlarsa bende listeye eklerim, bakalım beğenecekmisiniz?
[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Merkez*|
1|nazim83|||||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|[/table]
3|cigdo|17.Mayıs.10|21.Şubat.11|27|55|Keseyi bekliyor2|bluegrenn|23.Mayıs.10|27.Şubat.11|30|60|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Brüksel Tüp Bebek Merkezi|[/table]
4|nurrsen||03.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu3|cigdo|17.Mayıs.10|21.Şubat.11|27|55|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Memorial|[/table]
[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Merkez*|
1|nazim83|||||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|
2|bluegrenn|23.Mayıs.10|27.Şubat.11|30|60|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Brüksel Tüp Bebek Merkezi|
3|cigdo|17.Mayıs.10|21.Şubat.11|27|55|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Memorial|
4|nurrsen||03.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|Bahçeci Kliniği|
5|nobetcimelek||02.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|?|
6|bebısım82||01.Mart.11|||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|
7|minikmucizem|09.Mayıs|16.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|özel ankara tüp bebek merkezi |
8|karamoli||Şubat.11|||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|
[/table]
Ellerine sağlık çok güzel olmuşş..
merhaba arkadaslar bende subat annesıyım ıns 28 subat dedı doktorum ben 3 asılama negatıf tup bebege gececegım ay hamıle kaldıgımı ogrendım dogal yolla hemde tup bebek merkezınde allahıma sukurşer olsun keseyı dun gordum 5 hafta 2 gunluk bugun bebegım
1|nazim83|||||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|
2|bluegrenn|23.Mayıs.10|27.Şubat.11|30|60|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Brüksel Tüp Bebek Merkezi|
3|cigdo|17.Mayıs.10|21.Şubat.11|27|55|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Memorial|
4|nurrsen||03.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|Bahçeci Kliniği|
5|nobetcimelek||02.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|?|
6|bebısım82||01.Mart.11|||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|
7|minikmucizem|09.Mayıs|16.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|özel ankara tüp bebek merkezi |
8|karamoli||Şubat.11|||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|
[/table]
cnm hayırlı uğurlu olsun, topiğimize hoşgeldinnnnnolumunekankayizsmile
listedeki bilgilerini gönderirsen senide listemize ekleyeyim cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?