2011 şubatında tüpbebekle anne olacak hanımlar buraya

Yeni liste için bilgilerimizi biran evvel verirsek listemiz hazırlanır sanırım kızlar...

Benim bilgilerim;

SAT : 23.05.2010
D.T. : 27.02.2011
KG : 60 kg.
MERKEZ : Brüksel
Bilgi : Kese görünecek nasipse..

canım benim ne demek bu tüp bebekte anne topiği bizim topikle başladı biliyosun ben hep diyodum şubatçılar ne zaman açıcak diye biliyosun biz hep diğer tedavi yaptığımız topikten toplandık sizinde çok güzel bir topiğiniz olucak inşallah

KIzlarrr,

Bir deneme yapıyorum bakalım olucak mı?

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|

1|bluegrenn|23.Mayıs.10|27.Şubat.11|30|60|Keseyi bekliyor|
[/table]

Kızlarr elimden geldiğince bir liste yaptım, bakalım olmuş mu, durumlarımız ilerleyince daha da güzelleştiririz listeyi, bu arada eksikleri olan arkadaşlar tamamlarsa bende listeye eklerim, bakalım beğenecekmisiniz?

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Merkez*|

1|nazim83|||||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|
[/table][/QUOTE]

2|bluegrenn|23.Mayıs.10|27.Şubat.11|30|60|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Brüksel Tüp Bebek Merkezi|
[/table][/QUOTE]

3|cigdo|17.Mayıs.10|21.Şubat.11|27|55|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Memorial|
[/table][/QUOTE]

4|nurrsen||03.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|Bahçeci Kliniği|
[/table][/QUOTE]

5|nobetcimelek||02.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|?|
[/table][/QUOTE]

6|bebısım82||01.Mart.11|||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|
[/table][/QUOTE]

7|minikmucizem|09.Mayıs|16.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|özel ankara tüp bebek merkezi |
[/table][/QUOTE]

8|karamoli||Şubat.11|||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|
[/table][/QUOTE]

2|bluegrenn|23.Mayıs.10|27.Şubat.11|30|60|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Brüksel Tüp Bebek Merkezi|[/table][/QUOTE]
3|cigdo|17.Mayıs.10|21.Şubat.11|27|55|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Memorial|[/table][/QUOTE]
4|nurrsen||03.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|Bahçeci Kliniği|
[/table][/QUOTE]
[/table][/QUOTE]
6|bebısım82||01.Mart.11|||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|[/table][/QUOTE]
7|minikmucizem|09.Mayıs|16.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|özel ankara tüp bebek merkezi |[/table][/QUOTE]
[/table][/QUOTE][/QUOTE]

2|bluegrenn|23.Mayıs.10|27.Şubat.11|30|60|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Brüksel Tüp Bebek Merkezi|[/table]
3|cigdo|17.Mayıs.10|21.Şubat.11|27|55|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Memorial|[/table][/QUOTE]
[/table][/QUOTE]
[/table][/QUOTE]
7|minikmucizem|09.Mayıs|16.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|özel ankara tüp bebek merkezi |[/table][/QUOTE]
[/table][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

çiğdoşcum listenin en başında ve en sonunda olucak table yazısı ayrıca o outelar ne senin kendin renk vermene gerek yok kuşum o kendi renkleniyor ayrıca yayınlamadan önce önizlemeye bas olmamışsa yayınlama

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Merkez*|

2|bluegrenn|23.Mayıs.10|27.Şubat.11|30|60|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Brüksel Tüp Bebek Merkezi|

3|cigdo|17.Mayıs.10|21.Şubat.11|27|55|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Memorial|

7|minikmucizem|09.Mayıs|16.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|özel ankara tüp bebek merkezi |

[/table][/QUOTE]

3|cigdo|17.Mayıs.10|21.Şubat.11|27|55|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Memorial|[/table]
[/table][/QUOTE]
[/table][/QUOTE]
[/table][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

çiğdoşcum listenin en başında ve en sonunda olucak table yazısı ayrıca o outelar ne senin kendin renk vermene gerek yok kuşum o kendi renkleniyor ayrıca yayınlamadan önce önizlemeye bas olmamışsa yayınlama[/QUOTE]

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Offf çok güldüm kendimeeeee

Ama bak en sonunda oldu galiba:roflol::roflol::roflol:

[/table]

Ellerine sağlık çok güzel olmuşş..

merhaba arkadaslar bende subat annesıyım ıns 28 subat dedı doktorum ben 3 asılama negatıf tup bebege gececegım ay hamıle kaldıgımı ogrendım dogal yolla hemde tup bebek merkezınde allahıma sukurşer olsun keseyı dun gordum 5 hafta 2 gunluk bugun bebegım

Cnm hayırlı uğurlu olsun, topiğimize hoşgeldinnnnnolumunekankayizsmile

Listedeki bilgilerini gönderirsen senide listemize ekleyeyim cnmmm

afferimmm çiğdoşummmmmm sonunda oldu desene zamanla geliştirirsin merak etme bende yapa yapa öğrendim

Şubat annişleriiiiiiiiiiiiiiiiiii,

Nerdesiniz, topiğimizi ihmal etmeyin canlarımmm:hulya:

aaaaaaaaa yine kimse yok
kızlar günaydın kalkın artık huuuuu
hep 2. sayfada buluyorum topiği kimseler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…