2011 şubatında tüpbebekle anne olacak hanımlar buraya

Kızlarrr selam,

Herkes nerelerde, valla topiğimiz yine kimsesizakannehir ben kalp atılı ve kese için salıyı bekliyorum çok heyecanlıyım, allahım yardımcımız olsun, bir de tipik bulantılarla boğuşuyorum...

Başka gelişme yaşan yok mu, burda sizi bekliyorum canlarımmmmolumunekankayizsmile

aaaaaaaaa yine kimse yok
kızlar günaydın kalkın artık huuuuu
hep 2. sayfada buluyorum topiği kimseler yok

Cnm sana da günaydın, aslında bende erken kalkıyorum ama sonra bulantım başlıyo tekrar uzanıyorum 1-2 saat falan sonra kahvaltı sonrada jel kullandığım için 30 dk yürüyüşüm var derken bu saat oluyo ahhh eski çalıştığım günler olsaydı erkenden burda olurdum kuşum, o yüzden hep bu saatlerde buralardayımm...

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Merkez*|*Çizelge*|

1|nazim83|||||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Konya Selçuklu|

2|bluegrenn|23.Mayıs.10|27.Şubat.11|30|60|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Brüksel Tüp Bebek Merkezi|

3|cigdo|17.Mayıs.10|21.Şubat.11|27|55|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Memorial|
|

4|nurrsen||03.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|Bahçeci Kliniği|

5|nobetcimelek||02.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|?|

6|bebısım82||01.Mart.11|||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|

7|minikmucizem|09.Mayıs|16.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|özel ankara tüp bebek merkezi |

8|karamoli||Şubat.11|||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|

9|eskisehirli2626|25.Mayıs|28.Şubat.11|23|58|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|

[/table]

Kİmseler yok kendi kendime yazıyorumkaydirigubbakcemile3

Bu arada listeyi geliştiriyorum kızlar sizden ricam beğenmediğiniz bir yer olursa söyleyin emi, bir çizelge linklerini gönderin ki sizinkileri de ekleyeyim, fazla gördüğünüz yerler varsa çıkarayım..

Topik şimdilerde hareketsiz ama hepimiz bir bekleme sürecindeyiz ya ondan bence gelişmeler oldukça hareketlecek diye düşünüyorumopuyorumnanaktan

kızllaarrr merhaba dr dan geliyorum,çok şükür RABBıME keseyi gördük.yiğeniniz bir tane olcak ALLAHIN izniyle.19 unda da kalp atışlarını dinlemeye gitcez inşallah.darısı bütün bekleyenlerin

cigdo çizelge gayet güzel ben çok beğendim,eksik bilgilkerimi de ekleyim ben.yaş 28 kilo 62 son sat 25 mayıs konya eurofertil.çizelgeyi yapıyorum ama en sonda kopyalanacak yer var ya orası komple kopyalanıyor.o zzamanda kadınlar kulubu buradan yapamazsınız sadece tıcker factory den yapabilirsin diyor hata veriyo.sen nasıl yaptın ya canım

Cnmmmm çok sevindim keseyi görmene, darısı başımıza valla ne diyeyim, hep hayırlı haberler verelim burdan inşallah

Tatlım bu arada kendi profilinde çizelge bölümü varya ordaki internet adresi lazım bana bak mesela benim ki

http://lbdf.lilypie.com/uOfwp3.png

Böyle bi şey kuşum hadi bekliyorum

Kızlar şükürler olsun rabbime keseyi gördük 10 gün sonrada kalp atışı için gitcez çok güzel bie duygu rabbim isteyen herkese taddırsın inşallah..

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Merkez*|*Çizelge*|

1|nazim83|||||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Konya Selçuklu|

2|bluegrenn|23.Mayıs.10|27.Şubat.11|30|60|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Brüksel Tüp Bebek Merkezi|

3|cigdo|17.Mayıs.10|21.Şubat.11|27|55|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Memorial|
|

4|nurrsen||03.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|Bahçeci Kliniği|

5|nobetcimelek||02.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|?|

6|bebısım82|25.Mayıs.11|01.Mart.11|28|62|Keseyi gördü|Henüz belli değil|Konya Eurofertil|

7|minikmucizem|09.Mayıs|16.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|özel ankara tüp bebek merkezi |

8|karamoli||Şubat.11|||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|

9|eskisehirli2626|25.Mayıs|28.Şubat.11|23|58|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|

[/table]

Nazim83 cnm nasılsın?Nerelerdesin sen bakim?

canımmmm tebrik ederim valla listeyi çok güzel yapmışsısnız annemdeydim o yüzden yoktum evde siz ne yaptınız ben liste işini sana devrediyorum canımcım dur bilgilerimi yazayım bende

canımmmm tebrik ederim valla listeyi çok güzel yapmışsısnız annemdeydim o yüzden yoktum evde siz ne yaptınız ben liste işini sana devrediyorum canımcım dur bilgilerimi yazayım bende

Valla cnm uzun uğraşlardan sonra yapabildimbeğendiğine sevindim tatlım..

Bilgilerini hemen güncelliyorum ama senden ricam çizelgen varya onunda linkini gönderirsen onuda ekleyeyim de kim kaç hafta kaç günlük görelim olurmu tatlım, hem daha da görsel oluyo sence de öle diil mi?

Bu arada bende bi gelişme yok sen nasılsın var mı bil gelişme?

AAA senin çizelgen yok pardon yapsana cnm kendine bi tane, dur bakim ben yapabilecek miyim senin için?

ay ben perşembe gidecektim dr. yurtdışına çıkmış diye gidemedik pzt. kaldı kalp atışı ve kesseyi inşallah görebiliriz yaaa ben bu çizelgeyi yapamıyorum kkkiiiiii bir daha deneyim bakimmmm en son kadınlar kulubüne adresi kopyaladım orda kaldı çıkmıyoooooo
dedim yaaa teknoloji özürlüyüm diyeee:bbo:

kızlar maşşşşşşşşşşşşşlaahhhhhhhhhhh
kalabalıklaşmışız baya hadi hayırlı hamilelikler hapimize inşşalllhaah hep güzel haberler veririz burdan birbirimize

2011 Subat annelerine kocaman tebrikler;-)) Hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz ins..

Liste icin bir tavsiyem var. 2010 Aralik anneleri listesi gibi SAT ya da tahmini dogum tarihine gore listenizi siralayin arkadaslar. Oyle cok daha iyi oluyor. Topik daha da kalabaliklasinca sonra cok daha karisir.

Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…