[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Merkez*|
1|nazim83|||||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|
2|bluegrenn|23.Mayıs.10|27.Şubat.11|30|60|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Brüksel Tüp Bebek Merkezi|
3|cigdo|17.Mayıs.10|21.Şubat.11|27|55|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|Memorial|
4|nurrsen||03.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|Bahçeci Kliniği|
5|nobetcimelek||02.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|?|
6|bebısım82||01.Mart.11|||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|
7|minikmucizem|09.Mayıs|16.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|özel ankara tüp bebek merkezi |
8|karamoli||Şubat.11|||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|
9|eskisehirli2626|25.Mayıs|28.Şubat.11|23|58|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|
[/table]
aaaaaaaaa yine kimse yok
kızlar günaydın kalkın artık huuuuu
hep 2. sayfada buluyorum topiği kimseler yok
cigdo çizelge gayet güzel ben çok beğendim,eksik bilgilkerimi de ekleyim ben.yaş 28 kilo 62 son sat 25 mayıs konya eurofertil.çizelgeyi yapıyorum ama en sonda kopyalanacak yer var ya orası komple kopyalanıyor.o zzamanda kadınlar kulubu buradan yapamazsınız sadece tıcker factory den yapabilirsin diyor hata veriyo.sen nasıl yaptın ya canım
Kızlar şükürler olsun rabbime keseyi gördük 10 gün sonrada kalp atışı için gitcez çok güzel bie duygu rabbim isteyen herkese taddırsın inşallah..
Nazim83 cnm nasılsın?Nerelerdesin sen bakim?
canımmmm tebrik ederim valla listeyi çok güzel yapmışsısnız annemdeydim o yüzden yoktum evde siz ne yaptınız ben liste işini sana devrediyorum canımcım dur bilgilerimi yazayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?