2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ay maşallah canım bebişine allah nazarlarda saklasın
dinlen bi guzel bu aralar zaten herkesde başladı erken yorulmalar
surekli bi yan gel yat osman modu beklesin kocis biraz
canım yap nazını az kaldı surda zaten

canım bozma moralini annen oyle
der ama bebis olunca yardımcı olur
sana hast.eşin ve annecikler yalnız
bırakmaz bazı insanlar gormeden basmıyor
bazı duygular bi gorsunler bak yanından
ayrılırlar mı

onlar annelerinden ilgi görmemişler bize de öyle davranıyorlar. ne anneler var şaşırıyorum ben. böyle kabul mü etmeliyiz biraz sesimizi mi çıkarmalıyız bilemiyorum. bu kadar da olmaz ama

valla herkes ilgisizlikten şikaetçi. aynı dert bende de var. kaçıncı aya geldik hadi gel şunu yapalım bunu alalım dien yok maşallah. hiç böle olcağını düşünmemiştim. aynen katre nin dediği gibi sen yaparsın falan filan diolar ama insan ilgi beklio biras. kaynam da annem de ev olarak bize çok yakın yürüyerek annem 5 dk kaynanam 15 dk mesafe ama hiç.. kaynanam yelek hırka ördü o kadar. sanki bütün ihtiyaç o. annem de bişi desem binbir nazla yapıo. o yüzdenben de bişi istemiorum kimseden artık. kocişim bana yeter diorum. yaaş yavaş temizlik yapıorum alıncak şeylere bakıorum takılıoruz oğlumla işte.

doktor bana madecassol die krem verdi onu sürüom şimdi. bi de lansinoh göğüs kremi ve kapsül şeklinde e vitaminlerini sürmek çok ii geliomuş

canım sizin şimdiden mi başladı
gogus ucu catlakları yoksa
bebişden sonra olur die mi
konusuyorsunuz bunları?:44:

onlar annelerinden ilgi görmemişler bize de öyle davranıyorlar. ne anneler var şaşırıyorum ben. böyle kabul mü etmeliyiz biraz sesimizi mi çıkarmalıyız bilemiyorum. bu kadar da olmaz ama
ben kırıldığımı açıkça söylüyorum milletin anneleri 40 gün bırakmıyo sen 1 hafta gelmek istemiyosun diyorum kaynanamı bahane ediyo yok laf edermiş çekiniyomuş kaynanam cesaret edemez bişey demeye dersede o zaman kendi gelip yapsın .

normalde bende kendi işimi kendim yaparım yardım istemem zaten herşeyini kendim internetten araştırarak ne lazım ne değil aldım şimdi doğuma yakın camlar filan silinmesi lazım ben 5.kattayım camlarım çok geniş toplam 8 cam var kimse demiyo yardım edelim diye gücüme gidiyo olmadı bigün parayla kadın çağırıcam napiyim

canımmm gözün aydın bebiş kocaman olmus maşallah eneeeee sen bayagı bir gitmişsin yaaa, 31. haftan bitmiş, ayh aslında zaman geciyo da bize gecmiyormus gibi geliyo

canım elbette torun morun ama herkesin de bir düzeni var, boşver sen sıkma canını, kimi anneler cok vesveseli olur kimisi de evladına daha cok güvenir, pek el atmak istemez işlere. sen de herseyin üstesinden gelirim imajı cizdiysen annen altından kalkabilecegini düşünmüştür. üzülme. zamanın var yavas yavas başla o zaman işlerine...
canım dersin belim agrıyor yada
en kotu ihtimal dr.undan yazı alırsın
istirah için onuda sokarsın amirin
gozune
heh işte de mi emri vaki yapıp da "ahanda doktor rapor verdi" demek yerine baştan söylersem anlar da iş vermez bana, bilgisayar basında oturmaktan cocugum dogustan memur olacak

sen nasıl olsun? daha iyi misin? biz seninle 37. haftaya kadar meleyecez burda sanım

maşallah kızına tatlım... demek yer acıyor kendine orda ayrıa evet ultrasonu hissediyorlarmış canım... ultrasın ses dalgasıyla bakıyor ya biz duymasak da onlar içerden duyup rahatsız oluyorlarmış... o yüzden genelde bebeklerin elleri yüzlerinde olur ultrasonda kulaklarının yerini bilmedikleri için....

anlat kuzum biz ne için varız burda birbirimize destek olmak için...

maşallah canım kuzuna kocaman olmuş
benim kızda popoyu dayadı herhalde sağ kaburgama ağrım felaket...

bide işin iyi yanından bak fıstık
sen aynısı olmayacaksın

slm hanımlar maşallah bugün pek kalabalığız

okuldan geldik foruma bakalım dedik oğlumla sayfalarda baya ilerlemiş
kızlar bugün lansinoh lanolin göğüs ucu kremi aldım artık unutmazsam günde 1 kere sürelimde inşallah emzirirken problem çıkmasın
umarım işe yarar

sadece ben değilmişim, okuyunca mutlu da oldum arkadaşlar yanlış anlamayın da.

ya sıkmayın canınızı bence inanın
boylesi daha ii doya doya siz yapın
herseyi bu sefer karıcaklar ikiside bi yandan
tepende surekli sen takıl kafana gore

canım sizin şimdiden mi başladı
gogus ucu catlakları yoksa
bebişden sonra olur die mi
konusuyorsunuz bunları?:44:

yok çatlak şu an doktor şimdiden sür yumuşasın dedi. bi kremsürüom sadece. çatlaklara da ii geliomuş

ya sıkmayın canınızı bence inanın
boylesi daha ii doya doya siz yapın
herseyi bu sefer karıcaklar ikiside bi yandan
tepende surekli sen takıl kafana gore

öle die die zaten iice yalnz hissedio insan kendini. onlar doğunca karışacaklar kesin. şimdi ilgilenmiolar sora bebeği görünce karışacakları tutacak. inş sinir olmam

canım slm hoşgeldin hemen başlama
surmeye son 3 hafta surmek lazımmıs
erken dogumu tetikliyormus gogus ucuyla
oynamak ben de sordum dr.sakın dedi hem
dedi catlarda sadece kendini sutunu sıkıp
onla tedavi edeceksin dedi abuk sabuk seyler
yapma dedi kendine

sevmeye geldiklerinde vermeyelim torunlarını :90:

zor tabi kuzum sende yapma şimdilik camlarda kalsın doğuma yakın bende kadın çağırcam. o zamana kadar uslu durmam lazım kociş dövcekmiş beni

maşallah canım kuzuna kocaman olmuş
benim kızda popoyu dayadı herhalde sağ kaburgama ağrım felaket...

bide işin iyi yanından bak fıstık
sen aynısı olmayacaksın
inşallah canım çok korkuyorum kızıma bu kadar uzak kalmaktan.

hoşgeldin canım, bende doktora gittiğimde danışcam öyle alcam inş.

afiyet olsunn canım sen şimdiden yerini yap belim çok ağrıyorr falan diyee sonrada raporunu alırsın bak ben rapor aldım der verirsin

gözün aydın canımm bebişinede maşallahh desene selvi boylu olacakk

inşallah canım ben bebeğe bakmaya korkmuyorum ama malum doğumdan sonra gelen giden bitmiyo kim hizmet edecek kim silip süpürecek evi çok canım sıkılıyo zaten dar canlıyım evin biyerinde pislik görsem biri görecek laf edecek diye içim içimi yer bide ağrılarım filan olursa nasıl kalkar yaparım

almaya etmeye karışmaya gelince hepsi öndeler maşallah ama benim ihtiyacım yok zaten hemde ben kendi zevkime göre almak istedim herşeyimi karıştırmadım kimseyi hamileliğimin başında da çok hasta olmuştum 4 ay iş yapamadım kimse elini sürmedi bişeye şimdide aldıklarıma karışmaya hakları yok

olma olma oyle olacagı kesin sen kendini
buna alıstır sonucda sut vereceksin
bu tarz seylerle uzme kendini canım
canım demin de yazdım bana dr.um son
3 hafta sur dedi ve bebisden sonra catlak
olursa sadece kendini sutunu sıkıp onu
sureceksin dedi

canım tabi bi 15 gun yanında birinin olması
sart iş guc olsun sen toparlana kadar bebege
bakacak biri olsun ama eminim bakarlar ya iş
gucun içinde bi kadın tutarsın son hafta olur biter

bende sevdirmicem oğluşumu cadaloz ninelerine ohcanıma değsin yaşlı cadılar kızdım işte

hoşbulduk canlarım
ay pelcel saolasın dur o zaman bekleyelimacele etmeyelim ama şey ya ya bebek erken gelirse pat diye o zaman ne olacak ben biraz ondan korkuyorum ama 36 dan sonra başlayalım daha 1 ay var teşekkürler uyarın için kocaman

offf kocişimin migreni tutmuş izin almış eve geliyormuş şimdi... moralim bozuldu yaaa migreni tutunca en az 3 gün geçmiyor canım benim konuşmaya mecali olmuyor... hastaneye götürüp iğne vurdurucam yoksa uyuyamıyor da... ayy bu migren ne başa bela bişey bir bilseniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…