2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım dert etme böyle şeyleri yen doğum yapmış kadında eksik arayanda var kabahat bence.
birde eğer evin müsaitse bebişinle bir odayı kullanırsın zaten yaz bebeği soğuk olacak derdimiz yok gelen misafiri kullanmadığın temiz tuttuğun salona alırsın kalkıp evi gezecek değiller ya

hoşgeldin tatlış....

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.

ben çokk para vermişim gecelik ve pijamamaaaa ama olsun benmkiler daha güzel pembiş pembiş teselli ediyim kendimi moralim bozulduuuu

mağza fiyatıda koymuşlardır fıstık üstüne
ama yinede uygunmuş dediğin gibi sitede
sen kaça aldın?

ayy ben bayıldım bu logusa takımına ya iki, tane almıştım uzun gecelik keşke bunu önceden görseydim süpermiş ya alsammı acaba ama çok olcak ozaman

Kızlar ben internetten almadım (yani internet siteleri ne kadar güvenilir bilmiyorum) ve eşim kredi kartıyla ödedi ama mağaza fiyatından aldık diye biliyorum(eve gidince bakarım), yani orda yazan indirimsiz(normal) fiyattan..Neyse bi daha ki gidişime(gidebilirsem tabii) fırçalarım ben onları..

Ben kısa kollu pijama takımı, tek sabahlık, bir de başka daha ucuz bir gecelik aldım. Bu resimdeki sabahlıklı geceliğin kolları uzundu..ben esmer olduğum için krem daha çok yakıştı ve onu aldım ama hepsinin pembe ve mevi renkleri vardı..Yerleri güzel ama ince biraz, yani alt pijamayı tek giyince iç çamaşırım belli oluyodu düşünün, ama üst pijaması baya uzun olduğu için kapattı o kısmı..bi de üstüne sabahlık giyince iyi oldu.

Hoş mağazada bedenler yoktu. sabahlık L, pijama takımın üstü S, altını özellikle M aldım çünkü benim alt taraf, baldırlar biraz kalınca..

Aslında şöyle alacalı (leke olursa göstermeyecek bir şey) çok aradım ama bulamadım, eşim de bu yakıştı deyince gaza gelip aldım..Bu arada pijama takımın göğüs kısmında delikleri var, kolay emzirmek için..

Aldığım herşeyi fotoğraflayıp göstercem size zaten, bazı şeylerde ben de kazıklandım sanırım, nette daha ucuzmuş, mayısta tekrar gidebilirsem değiştiririm artık. Gerçi samsun burdan 2.5 saat sürüyor , bir de otobüs eskiydi helak oldu yavrum karnımda zıp zıp..

kızlar bu arada bu linkte mağazaların adrsleri var, size yakın biryerlerde varsa gidip bakın isterseniz

http://www.kompedan.com.tr/magazalar

Son düzenleme:
afiyet olsunn canım sen şimdiden yerini yap belim çok ağrıyorr falan diyee sonrada raporunu alırsın bak ben rapor aldım der verirsin
de mi yerini şimdiden yapayım saol canımcım

ister inanın ister inanmayın ben o kadar kist ameliyatı rahim filmleri atlattım, ama migrenimin tuttugu zamanki acıyı hiç birinde cekmedim. en son 1 ocak sabahı tuttu, ilac da alamıyorum ya, kendimi camdan asagı atmayı falan geciriyordum aklımdan, bilinci yitiriyor insan. allahtan benim eşim tıp fakültesinden terk. en azından agrı kesici igne için hastaneye gitmiyoruz. allah düşmanımın basına vermesin, eşine cok cok gecmiş olsun canım. allah da yardımcısı olsun

hoşbulduk canım sizede geçmiş olsun bendede vardı migren zordur bilirim ama ben bitki çaylarıyla tedavi ettim kendimi geçti çok şükür aman gitsin de geri gelmesin ışık bile rahatsız eder insanı

sağol tatlım... evet aynen yaa ışık,ses, koku herşey rahatsız ediyor... geçene kadar odaya kapanıp uyuması lazım...:18: o yüzden çğne vurduruyoruz zaten... hem ağrı kesici hem kas gevşetici başka türlü uyuyamıyor kesinlikle...

geçmiş olsun canım

güle güle kullan canımm ekleyince bakarız cicilerine

Selam bayanlar, nasılsınız iyisiniz inşallah. Ben dökülüyorum, tüm kemiklerim ağrıyor. Dün bi halt yedim:18: cam sildim. Bugünde tansiyonum düştü yine. Az önce ölctüm 6,4 çıktı. Biraz yattım ayran neyn içtim. 8,6 oldu. Ben daha uzuun bir müddet temizlik etmiycem

Japones, bebişinin kilosuna boyuna maşallah canım. Allah daha iyi etsin insallah.
Burcu canım beşiğiniz hayırlı olsun allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.

Garfield canım ben o kompedandaki üstü dantelli olanı denedim ve şahane buldum. Kompedan mağazasında 60 liraydı geldim netten müşteri danışmayı aradım. Stok teyedi aldım ve satın aldım. 50 tl üzeri kargo ücretsiz orda gecelik ve sabahlık 43 küsürdü. İkide atlet ekledim 50ye denk getirdim

Merhabalar herkeseee,

Haftasonu giremeyince sayfalar uçmuş gitmiş oluyo. Nasılsınız? Herkes iyi mi?

kızlarrr ben geldimmm
raporumu aldımm okula gittim son işlerimi hallettim
artık tatilin tadını çıkarabilirimmmm

burun aspiratörü konusunda beni aydınlatan arkadaşlarım zazez, nurben, cetrefilli ve pelcelsize çok teşekkür ederim

bebişin karnında kocaman oldu ne işin var camlarda ya düşersen allah korusun zaten tansiyonun düşük gözünkararır falan aşağıda bulursun kendini çok kızdım sana

Burcu_06,efsun_zeren,layyydy,g_sezen,sevil01,zazez,robroy,secil0806,srplm,**garfield**,tugcal,jasmine_e,elanurkr,pamuksel,cetrefilli,Huysuz,

selam kızlar umarım herkez iyidir ...biz iyiyiz çok şükür...
geçmişi nihayet okudum bitirdim horuldum ve acıktım resmen arada geçen zamanda

Selam kızlar nasılsınız biz oğlumla iyiz şükür tek sağ kasığımdan yürürken çok zorlanıyorum canım yanıyor. Şimdi bende sizlere nisbet yapsam mı acaba annem zaten bana hala çocukmuşum gibi bakar hatta kolayını bulsa ağzıma verecek öyledir, iki ablam vardır mayıs sonu badanadan sonra gelip temizliğimi yerleşimimi yapacaklar, 19 yaşında ve 11 yaşında iki kız yeğenim var okul başlayana kadar bende kalacaklar oğluma bakacaklar, kayınvalidemde alt katımda oturur yemeğimi yapar her sabah benim kata çıkar sağda solda eşya varsa toplar 5 yıllık evliyim hiç camlarımı silmedim kayınvalidem siler. Allah başımdan hiçbirini eksik etmesin inşallah çok şanslıyım maşallah.

kızlarrr ben geldimmm
raporumu aldımm okula gittim son işlerimi hallettim
artık tatilin tadını çıkarabilirimmmm

nasıl yani ya haksızlık ama bu ben daha 6 hafta burdayım hak mı reva mı bacılaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…