2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bana müsade kızlar hepinize tekrardan hayırlı doğumlar diliyorum eğer aklınıza takılan bişey olursa özelden yazın cevaplamaya çalışırım
tuğçecim sana bişey sorucam sevtun nerelerde hiç gözükmüyo inşallah herşey yolundadır

Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım. o doktorlar ne işe yarıyo ya gıcık oluyorum ha

Canım allah ikinizide korusun, inşallah durumun düzelirde vakti zamanı gelince doğum yaparsın. Bol bol dua et, bizimde dualarımız seninle olacak. Allah şifa versin, iyi haberlerini bekliyoruz.

babynurse

allah yardımcınız olsun inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur uslu durur doktor amcalarıda onu erken almak zorunda kalmazlar

oyy canım geçmiş olsun bugün hakkaten kötü geçmiş senin için.. neyse geçmiş olsun... aman eşini hiç takma kafaya erkek milleti hepsi aynı anacım... yaparlar yaparlar sonra özür dilerler
...

geçmiş olsun canım dikkat et kendine eşinde yani biraz anlayışlı olsa gerçi annem herşeyde hamilelik piskolojisi hamilelik piskolojisi diipp duruyor daha hassas oluyosunuz diye o zaman onlarda daha hassas davransın

Sizler de olmasaniz kime naz yapacagim ben? Cok sagolun sicacik destekleriniz icin Valla bazen kaldiracak gucum kalmiyor. Zaten nazli kaprisli bir tip degilimdir, daha ne ister bilmem ki Bebegimin uyku setine kadar kendim diktim, bir suru hamile kiyafetimi kendim diktim, masrafim yoktur, sofrasini eksik etmem, anasini sulalesini hos tutarim. Gittigine geldigine karismam, ne program isterse ona uyarim. Tum bunlara ragmen iki elestiriyi kabul edemez tepeme cikar.Ne sevkat gosterir ne iltifat eder. Anca evine bagliligi var, yedirir icirir gezdirir. Buna da sukur ne diyeyim. Allahim gucumu siniyor yeminle. Neyse suratim gulmedi bugun gidip uzanayim. Allahtan dostlarim var, sizler varsiniz.

Allah yardimciniz olsun canim, cok uzuldum. Durabildigi kadar dursun insallah icerde. Dualarim sizinle.

ok canım bol bereket versin Allah
peki ilk zaman çorap giydiriliyormu yoksa tulum yetiyomu ayaklı olanı

valla mart ayı soğuk olduğu için patikli altın altına çorap giydiriyodum ama şimdilerde giydirmiyorum birde kızlar yüzünü çizer falan diye 40 gün eldiven taktık hata yapmışız mümkünse hiç takmayın hemen tırnaklarını kesin çocuğun dokumnma duyu geç gelişiyo ve elle hep yumruk şeklinde kalıyo 2.ayda bebiş ellerini tanır inceler diyolar bizimki daha ellerinin farkında değil o yüzden benim düştüğüm hataya düşmeyin bırakın özgür olsun

özelden mesaj attım tatlım... çok sağol bilgiler için... tekrar hayırlı olsun bebeğin sağlıklı sıhhatlı analı babalı büyüsün insallah...

canım geçmiş olsun, migren dendikçe fena oluyorum ben, karanlıkta dinlenmeye bak, ay en fena aylar, eşin neden öyle yaptı ki, basının agrısı gecsin de ayarını sonra verirsin, şimdi tartısıp falan daha da artırma migrenini...

şeker sepetlerinden, çantalarından bahsetmişsin alıntı benimkinin içinde kalmıs:) saol canım, düşünmen yeter, ama ben sivastaki o ac gözlü esnafa vericeme paramı, internetten alırım daha iyi diye düşünüyorum bakalım

canımmmm rabbim yardımcın olsun, inşallah zamanını bekler bebeğin, bekleyecek gibi değilse de sağlıkla kucagına alasın inşallah, dualarım seninle, stres yapmamaya calıs, sen ne kadar rahat olursan bebegin de rahat olacak canım

coook tesekkür ederim denizin annesi bugün isimlerden konustuk, deniz ismi cok güzel bir isim gercekten, sağlıkla büyüsün inşallah
yaa bugün öyle bir geçer zaman ki var ben çok seviyorum aslında o diziyi ama bu bölümü izlemek istemiyorum... çünkü geçen hafta çok ağladım... psikolojim kaldırmıyor artık...
bana haberler falan yasak da daha dizileri yasaklamadı eşimçok etkileniyorsan izleme canım yaaa, valla ağlama dolabı oldu bizim oturma odası zaten

bak bunu da dediğin iyi olmuş... ayy cok sağol valla...

kızlar bu arada dün eşimin okulunda eğitim semineri vardı, eve geç geldi ama güzel şeyler ögrenmiş. bizi ilgilendiren kısım ise şu;

bebeklerin sudan nefret etmeleri, banyo esnasında aglamalarının sebebi; ilk banyolarında dünyayı tanımaya calısan bebeğimizin kafasından aktardıgımız suyu bebişimiz tehdit olarak algılıyormus, öleceğini sanıyor geriliyor ve sudan nefret ediyormus. bu yüzden vücudunu suyu aktararak yıkayın, ancak kafasını ıslak elinizle sıvazlayarak yıkayın demiş konusmacı.

canım benim ya, çok geçmiş olsun ve Allah'ım yardımcın olsun inşallah. Akşam senin için Yasin okuyacağım inşallah..Dualarım seninle canım..

evet canım dediğin şeyi ben de okudum biryerlerde ve ben de pek takmayı düşünmüyorum eldiven ama tırnaklarını nasıl kesicem onu da bilmiyorum tabi..

sen boşver ammannn erkeeker hepside benim kocamda ypıyo napalım canım öyle yada böyle çekiyoruz işte..sabır..sen kendine ve bebeğine dikkat et yeter...
aaa bunuda öğrendiğmm ii olduu yaa..çok sağol tatlımm..

KIZLAR ÇIKTIM BEN DOKTORA GİDİYORUZİŞALLAH ÇIKMAZ BİŞEY

bana da yasak yok ama zaten sulugözüm iyice fena oluyorum... sonra rüyalarıma falan giriyor o deree... dediğin gibi en güzeli izlememek...

kolay gelsin canım hersey güzel gelsin inşallah

hadi bakalım güzel haberlerle gel insallah....

bana da yasak yok ama zaten sulugözüm iyice fena oluyorum... sonra rüyalarıma falan giriyor o deree... dediğin gibi en güzeli izlememek...

ben dayanamam izlerimm

Son düzenleme:
1-2 resime baktım ben dün o bile uykularımı bozmaya yetti vala....
hergün fikir değiştirir oldum

hehe aynen bende... şimdi izlemicem diyorum ama kesin izlicem hatta ağlıcam sonra keşke izlemeseydim dicem falan filan... aslında eşime kızıyorum bazen ama benim de çekilcek kahrım yok hani...

kızlar bebeğe aldıklarımızı da ekleyeceğim demiştim, onları da ekledim,
Daha eksikler var ama
En azından bişeyler aldık da kafam rahatladı biraz..

merhba biz geldik. hava çok güseldi oğlumla biras yürüyelim dediik. iyi geldi. siz naptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…