2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hiiiç canım napalım, takılıyoruz işte böyle..
Havalar açsa da ben de yürüsem biraz..

merhba biz geldik. hava çok güseldi oğlumla biras yürüyelim dediik. iyi geldi. siz naptınız

hoşgeldiniz canım ohh iyi yapmışsınız waslla...

bana bugün sağlık ocağındaki hemşire dedi ki havaya falan bakma sıkıca giyin en az 15 dk yürü hergün dedi.. çok öenmliymiş artık yürüyüş yapmak...

bana bugün sağlık ocağındaki hemşire dedi ki havaya falan bakma sıkıca giyin en az 15 dk yürü hergün dedi.. çok öenmliymiş artık yürüyüş yapmak...
ama kızlar bişey diyecem, şimdi yürüyelim de
doğum yakın da yürümek pek iyi değilmiş
yani son hafta filan sanırım..

göbüş topiğine resim ekledim bir bakım gari benim göbek aşağıda duruyor gibi geliyor bana... :26:

alla alla bana da hemşire doğurana kadar yürü dedi... dr da öyle dedi... :26: offf hepsi ayrı telden çalıyo bunların

benim kuzen bütün hamileliğinde oturmadı her yere yürüdü normal doğum yapıcam diye taktı
sonra doktor dedi suyun kireçlenmiş pat aldılar sezeryana
keyfinize göre takılın bence canım...

hoşgeldin canım ii yapmışın bizde masa başında kös kös oturuyoruz hala

alla alla bana da hemşire doğurana kadar yürü dedi... dr da öyle dedi... :26: offf hepsi ayrı telden çalıyo bunların

ben de ne zamandır bşlg başıa kös kös oturuodum. bugün hava güseldi işim yoktu bi yürüdüm artık. ergün yürümek lazım ya aslında.doğuma yakın yürümek de çok iyi. arkadaşımın ablası doğuracağı gün bile yürümüş. hemen açılmış rahmi kolay olmuş. yürümek yürümek yürümek

benim kuzen bütün hamileliğinde oturmadı her yere yürüdü normal doğum yapıcam diye taktı
sonra doktor dedi suyun kireçlenmiş pat aldılar sezeryana
keyfinize göre takılın bence canım...

suyun kireçlenmiş ne yaww:26:

selamkızlar

bebişlerinizin eksiklerini bitirdiniz maşallah...hepsi birbirinden güzel...güzel günlerde giymek nasip olsun.....

ben daha oğluma hiç birşey almadım...bir çöpü dahi yok...

haftaya kontrolümüz var doktor teyzesiyle gidip gelelim rabbimin izni ile ...alırız...31 haftamız bitmiş oluyor...ALLAH ım aldıklarımızı hayırlı iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin....herkesin bebişine....

arkadaşlar sizde de ara ara karın ağrısı oluyormu gerçi yeni değil hamiileliğin başından beri var...2 ,3 saniye sürüyor....bazen korkuyorum...sonra diyorum bebişim büyüyor ondandır herhalde...ne dersiniz....sizlerdede varmı....

kızlar ben çıkıyorum sırtım ağrıdı pc başında acık uzanayım sonra yemek hazırlama işine girişicem daha... hepiniz kendinize ve bebeklerinize dikkat edin öpüldünüz...

mrhb canım hoşgeldinnn

Valla canım geçen haftaya kadar ben de almamıştım ama üstümde yük gibi olmuştu artk,
bide arkadaşlar ne olur ne olmaz diye korkutunca
Aldım artık bişeyler

Bu arada karın ağrısı dediğin şey eğer böyle (afedersin büyük tuvaletin var gibiyse) hele de doğuma yakın kızlar dikkat edin derim..Yine de doktoruna sor tabii canım..
Kasık ağrısı, birisi tırmalarmış gibi ağrılar, noktasal ağrılar bende de var bu arada..

iyi akşamlar kızlar, nasılsınız ?
geçmişi okuyayım dedim ama maaşallah okuyup bitirmek ne mümkün =)
son sayfaları biraz es geçtim...

benim bu ara biraz yorgunluk ve bel ağrım oluyo, sizde de varmı?
okul rahat, hazirana kadar gider gelirim son 3-4 hafta kala izin alırdım diyodum ama bu yorgunlukla bakalım nasıl yapıcam...:44:

cnm canını sıkma eminim burdaki tüm arkadaşlar senin için bol bol dua edecektir senin bebğin de Çınar Bebek gibi hayata sımsıkı tutunur inşallah, moralin doğumun başından itibaren çok önemli olduğunu biliyorum ben de hamileliğimin başında düşük tehlikesi geçirdim ve uzun süre yattım, ama onun bana bağlanacağını düşündüm hep Allah şükür hala benimle..
Japonese cim canım erkekler bazen çok düşüncesiz oluyor bugün ben de çok kırıldım eşime hamile olduğum için ne kadar hassas olduğumu farketmiyor ve buara çok sık nöbet tutuyor haftasonu da yok bu küçücük şehirde yapacak hiçbir şey yokken ve kafa dengi insanlar da olmadan çalışsam bile çok bunalıyorum, gurbette olduğum için ailemi de üzmek istemiyorum ve dertleşecek hiçkimse olmuyor

çok fena cnm pastırmalı kuru fasulye istediii

gel canım bana benim evde kurufasulye var

hoşgeldin fıstık, biz iyiyiz seni sormalı?
benimde işyerim çok rahat senin gibi 3 hafta kalıncaya kadar çalışırım diyorumda 2 haftadır kaburga ağrılarım çok fazla nasıl dayanıcam bilmiyorum :44:

hoşbuldukkkkkkkkkkk...teşekürler....

yok canım hafif noktasal dediğin gibi....çok fazla değil....

bende haftaya başlarım artık alış verişe...şimdi istediğin herşeyi kolaylıkla buluyorsun.....

arkadaşım..inşallah bebeğin sağlıkla dünyaya gelir..dualarımız herzaman hepimiz için...unutma....

evet kızlar bel ağrıları gittikçe çoğalıyor...bebişlerimiz içerde iyi olsunlarda katlanmaya razıyız..değilmi....

kızlar benim paşam büyüdükçe hareketleri değişiyor...önceden tekme şeklindeydi..şimdi tekmesi az oyana buyana kayıyor gibi değişik şeyler oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…