- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 356
- 44
merhba biz geldik. hava çok güseldi oğlumla biras yürüyelim dediik. iyi geldi. siz naptınız
hiiiç canım napalım, takılıyoruz işte böyle..
Havalar açsa da ben de yürüsem biraz..
ama kızlar bişey diyecem, şimdi yürüyelim debana bugün sağlık ocağındaki hemşire dedi ki havaya falan bakma sıkıca giyin en az 15 dk yürü hergün dedi.. çok öenmliymiş artık yürüyüş yapmak...
ama kızlar bişey diyecem, şimdi yürüyelim de
doğum yakın da yürümek pek iyi değilmiş
yani son hafta filan sanırım..
alla alla bana da hemşire doğurana kadar yürü dedi... dr da öyle dedi... :26: offf hepsi ayrı telden çalıyo bunların
hiiiç canım napalım, takılıyoruz işte böyle..
Havalar açsa da ben de yürüsem biraz..
hoşgeldiniz canım ohh iyi yapmışsınız waslla...
bana bugün sağlık ocağındaki hemşire dedi ki havaya falan bakma sıkıca giyin en az 15 dk yürü hergün dedi.. çok öenmliymiş artık yürüyüş yapmak...
hoşgeldin canım ii yapmışın bizde masa başında kös kös oturuyoruz hala
alla alla bana da hemşire doğurana kadar yürü dedi... dr da öyle dedi... :26: offf hepsi ayrı telden çalıyo bunların
benim kuzen bütün hamileliğinde oturmadı her yere yürüdü normal doğum yapıcam diye taktı
sonra doktor dedi suyun kireçlenmiş pat aldılar sezeryana
keyfinize göre takılın bence canım...
kızlar ben çıkıyorum sırtım ağrıdı pc başında acık uzanayım sonra yemek hazırlama işine girişicem daha... hepiniz kendinize ve bebeklerinize dikkat edin öpüldünüz...
selamkızlar
Bebişlerinizin eksiklerini bitirdiniz maşallah...hepsi birbirinden güzel...güzel günlerde giymek nasip olsun.....
Ben daha oğluma hiç birşey almadım...bir çöpü dahi yok...
Haftaya kontrolümüz var doktor teyzesiyle gidip gelelim rabbimin izni ile ...alırız...31 haftamız bitmiş oluyor...allah ım aldıklarımızı hayırlı iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin....herkesin bebişine....
Arkadaşlar sizde de ara ara karın ağrısı oluyormu gerçi yeni değil hamiileliğin başından beri var...2 ,3 saniye sürüyor....bazen korkuyorum...sonra diyorum bebişim büyüyor ondandır herhalde...ne dersiniz....sizlerdede varmı....
selamkızlar
bebişlerinizin eksiklerini bitirdiniz maşallah...hepsi birbirinden güzel...güzel günlerde giymek nasip olsun.....
ben daha oğluma hiç birşey almadım...bir çöpü dahi yok...
haftaya kontrolümüz var doktor teyzesiyle gidip gelelim rabbimin izni ile ...alırız...31 haftamız bitmiş oluyor...ALLAH ım aldıklarımızı hayırlı iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin....herkesin bebişine....
arkadaşlar sizde de ara ara karın ağrısı oluyormu gerçi yeni değil hamiileliğin başından beri var...2 ,3 saniye sürüyor....bazen korkuyorum...sonra diyorum bebişim büyüyor ondandır herhalde...ne dersiniz....sizlerdede varmı....
herkez doğum hazırlığı yapıyor ben maalesef yine hastanede yatıyorum
bebeğim daha 26 haftalık ama zannediyorum doğacak....
benim tansiyonum yükseliyor ona bağlı umblikal kordondan bebeğe kan akımı yavaşlamış bebeğim 2 haftadır içerde sıkıntıdaymış çok az suyu kalmış doktorlar gittiği yere kadar karnında tutacağız diyorlar ama çokta süre vermiyorlar plesantal yetmezlik oluşmuş bebeği zor taşır diyorlar ben razıyım 3 ayda hastanede yatmaya......kızım annesini bırakmaz inşallah dua edin arkadaşlar....
çok fena cnm pastırmalı kuru fasulye istediii
iyi akşamlar kızlar, nasılsınız ?
geçmişi okuyayım dedim ama maaşallah okuyup bitirmek ne mümkün =)
son sayfaları biraz es geçtim...
benim bu ara biraz yorgunluk ve bel ağrım oluyo, sizde de varmı?
okul rahat, hazirana kadar gider gelirim son 3-4 hafta kala izin alırdım diyodum ama bu yorgunlukla bakalım nasıl yapıcam...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?