2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım idare ederiz evet özellikle öğleden sonraları benimde belim ağrıyor bide masa başı olunca çekilmiyor bazen

hoşbulduk canım ben de iyiyim
inşallah bi aksilik olmadan planladığımız zamanda ayrılırız izne, benimde belimmi desem kalçammı böyle tam o arada bi ağrı oluyo uzandığımda doğrulurken, ya da yatakta sağa sola dönerken filan pfff daha da var yani doğumlara bakalım napıcaz bu ağrılarla

merhaba canım idare ederiz evet özellikle öğleden sonraları benimde belim ağrıyor bide masa başı olunca çekilmiyor bazen

merhaba canım sana da aynen öğleden sonra daha çok çöküyo yorgunluk...
masa başı olunca daha zor tabii arada kalkıp dolaş canım belin ağrıdıkça, ben de okulda hareket etmeye çalışıyorum çok oturarak anlatmıyorum dersi, Allah yardımcımız olsun yaa çok sıkıntı yaşamadan temmuzu görelim inşallahhhh :97:

herkeslere hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrrr...kendinize ve bebişinize çok iyi bakınnnnnnnnnnnnn

Burcu hoşgeldin canım
Yemekleri hallettik ve geldik. Çok yoruluyorum ben ya

hoşbulduk canım
bende ocağa koydum geldim yemekleri =)

aynen yaa ben de çok yoruluyorum, alışamadım bu duruma, normalde çok hareketliyim ama şimdi koltuktan kalkarken bile belim ağrıyo yaa

hoşbulduk canım
bende ocağa koydum geldim yemekleri =)

aynen yaa ben de çok yoruluyorum, alışamadım bu duruma, normalde çok hareketliyim ama şimdi koltuktan kalkarken bile belim ağrıyo yaa

Aynen canım bende oramı buramı tutarak kalkıyorum
Az kaldı sabır sabır mükafatlarımız güzel olacak inşallahhhh

Aynen canım bende oramı buramı tutarak kalkıyorum
Az kaldı sabır sabır mükafatlarımız güzel olacak inşallahhhh

evet canım sabır, daha zor zamanlarımız olucak...
amin canım, Allah güç kuvvet versin de hayırlısıyla görelim temmuzu
yerim ben o mükafatları bi kucağımıza alsak başka bişey istemiyorum zaten

Daha zorunu düşünemiyorum beeen
Geceleri her yanım ayrı ayrı agrıyo, hiç uyuyamıyorum. Dahada ağırlaşınca ne oluruz hiç bilmiyorum valla.
Bizim oğlan geceleri savaş yapıyo içerde. Bazen kızıyorum zıbarsana sıpaaaa diyorum, bazende ay kıyamam kuzuuum sen orda sıkılıyomusun diyorum Geçende doktorum ultrasonda yüzünü gösterdi, sanki yanakları benim gibiydi tombiş tombiş. Hiç aklımdan çıkmıyo, zamanda geçmek bilmiyo anacım hala 7li rakamlara düşemedim ya

düşün düşün canım, gece uykusunu unutun diyolar son ay için tabii herkesin öyle olur mu bilinmez ama genelde öyle oluyomuş.
bizim bebişler çok hareketli yaa canım seninle, merak ediyorum doğduklarında nasıl olcaklar, heralde foruma gene biz ikimiz yazarız bizimkiler çok hareketli yaramazlar diyee
şu anda bile durmuyo içerde kıpır kıpır, bi de yeni moda başladı ayağınımı dizinimi artık neresini dayıyosa aynı yere hızla vuruyo, pek de güçlü yaa nasıl kız anlamadım canımı yakıyo resmen =) yerleri dar geliyo heralde artık yavaş yavaş
benimde bugün 80 olmuş, aramızda 1 gün var gözüküyo canım, bakalım ne zaman olcak doğumlarımız, hangimizin minişi önce gelicek gerçi ben temmuzun ilk haftasına şartlandırdım kendimi ama bakalım artık...

temizliğimiz bitti yardımcı teyzemizi yolcu ettik mutluluktan uçuyorum şu deterjan reklamlarında dans eden kadınlar gibiyim

Biz şimdiden uykusuzsak kesin o zamanlarda öyle olacak. Ben şey diye düsünüyorum allah bizleri anneliğe hazırlıyo gibi geliyo bana. Normalde ben top atsan uyanmayacak birisiyim, şuan öyle rahatsız uyuyorum ki çıt çıksa uyanıyorum. E ilerde bebişim aglayacak duymama durumum olmayacak çünkü şimdiden alışıyorum gibi geliyo bana. Bence bu uykusuzluk bizi hazırlama amaçlı iyi bişey(Nasıl polyannayım yarebbiiiim)

Şuanda bizimkiside tee nerelere tekme atıyo, çok yukarıda hissediyorum artık. Şuanki hareketliligi esasında güzel, korkmuyoruz bişeyleri varmı diye. Her an haberdar ediyolar bizide ilerde yaramaz olursa ayvayı yedik canım. Ki öyle olurmuş genelde:18:

Bu arada o ayagını dayama durumu bizdede var bizimkisi uzatıyo ayagı, çekmiyo geriye. Orda öyle tutuyo. Elimle deydigimde sertligi hissediyorum. Ay çok güzel his bu beee:97:

benimki aşağıya vuruyor yaaa ters durduğu için o daha fena...bir vuruyor kendimi wc ye zor atıyorum... dün nerdeyse namazı bozacaktım nasıl vuruyor aynı yere durmadan... hoşuna gidiyor heralde sıpanın... bir de huy edindi bu günlerde göbek deliğimin tam altında mıkır mıkır bişey yapıyor yumruk desem değil böyle kayma gibi de değil sanki tutup tutup çekiyor gibi ee acıyor haliyle... eşime diyorum acaba bu göbek deliğinden dışarıyı falan mı görüyor da çıkmaya çalışıyor...

çoook güzel bi his bazen uzandığım zamanlarda yukarı aşağı sağa sola kayıp duruyo ya işte ozaman ılık ılık bişeyler gidiyo içimden gece rüyamda gördüm bebeğimi emziriyodum ama göğsümün ucu yok gibiydi çok zorlanıodum :97:rüya işte :97: çok şanslıyız rabbimiz bize anne olma lütfunu layık gördü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…