iyi akşamlar kızlar, nasılsınız ?
geçmişi okuyayım dedim ama maaşallah okuyup bitirmek ne mümkün =)
son sayfaları biraz es geçtim...
benim bu ara biraz yorgunluk ve bel ağrım oluyo, sizde de varmı?
okul rahat, hazirana kadar gider gelirim son 3-4 hafta kala izin alırdım diyodum ama bu yorgunlukla bakalım nasıl yapıcam...:44:
hoşgeldin fıstık, biz iyiyiz seni sormalı?
benimde işyerim çok rahat senin gibi 3 hafta kalıncaya kadar çalışırım diyorumda 2 haftadır kaburga ağrılarım çok fazla nasıl dayanıcam bilmiyorum :44:
merhaba canım idare ederiz evet özellikle öğleden sonraları benimde belim ağrıyor bide masa başı olunca çekilmiyor bazen
Benim mesaii bittiii kızlarrGörüşürüz herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın
Burcu hoşgeldin canım
Yemekleri hallettik ve geldik. Çok yoruluyorum ben ya
hoşbulduk canım
bende ocağa koydum geldim yemekleri =)
aynen yaa ben de çok yoruluyorum, alışamadım bu duruma, normalde çok hareketliyim ama şimdi koltuktan kalkarken bile belim ağrıyo yaa
Aynen canım bende oramı buramı tutarak kalkıyorum
Az kaldı sabır sabır mükafatlarımız güzel olacak inşallahhhh
evet canım sabır, daha zor zamanlarımız olucak...
amin canım, Allah güç kuvvet versin de hayırlısıyla görelim temmuzu
yerim ben o mükafatlarıbi kucağımıza alsak başka bişey istemiyorum zaten
Daha zorunu düşünemiyorum beeen
Geceleri her yanım ayrı ayrı agrıyo, hiç uyuyamıyorum. Dahada ağırlaşınca ne oluruz hiç bilmiyorum valla.
Bizim oğlan geceleri savaş yapıyo içerde. Bazen kızıyorum zıbarsana sıpaaaa diyorum, bazende ay kıyamam kuzuuum sen orda sıkılıyomusun diyorumGeçende doktorum ultrasonda yüzünü gösterdi, sanki yanakları benim gibiydi tombiş tombiş. Hiç aklımdan çıkmıyo, zamanda geçmek bilmiyo anacım hala 7li rakamlara düşemedim ya
temizliğimiz bitti yardımcı teyzemizi yolcu ettik mutluluktan uçuyorum şu deterjan reklamlarında dans eden kadınlar gibiyim
düşün düşün canım, gece uykusunu unutun diyolar son ay içintabii herkesin öyle olur mu bilinmez ama genelde öyle oluyomuş.
bizim bebişler çok hareketli yaa canım seninle, merak ediyorum doğduklarında nasıl olcaklar, heralde foruma gene biz ikimiz yazarız bizimkiler çok hareketli yaramazlar diyee
şu anda bile durmuyo içerde kıpır kıpır, bi de yeni moda başladı ayağınımı dizinimi artık neresini dayıyosa aynı yere hızla vuruyo, pek de güçlü yaa nasıl kız anlamadımcanımı yakıyo resmen =) yerleri dar geliyo heralde artık yavaş yavaş
benimde bugün 80 olmuş, aramızda 1 gün var gözüküyo canım, bakalım ne zaman olcak doğumlarımız, hangimizin minişi önce gelicekgerçi ben temmuzun ilk haftasına şartlandırdım kendimi ama bakalım artık...
ohh güle güle kirlensin canımm
aynen ben de çok mutlu oluyorum temizlik sonrasında
bende dün yaptım ev mis gibi =)
temizliğimiz bitti yardımcı teyzemizi yolcu ettik mutluluktan uçuyorum şu deterjan reklamlarında dans eden kadınlar gibiyim
Biz şimdiden uykusuzsak kesin o zamanlarda öyle olacak. Ben şey diye düsünüyorum allah bizleri anneliğe hazırlıyo gibi geliyo bana. Normalde ben top atsan uyanmayacak birisiyim, şuan öyle rahatsız uyuyorum ki çıt çıksa uyanıyorum. E ilerde bebişim aglayacak duymama durumum olmayacak çünkü şimdiden alışıyorum gibi geliyo bana. Bence bu uykusuzluk bizi hazırlama amaçlı iyi bişey(Nasıl polyannayım yarebbiiiim)
Şuanda bizimkiside tee nerelere tekme atıyo, çok yukarıda hissediyorum artık. Şuanki hareketliligi esasında güzel, korkmuyoruz bişeyleri varmı diye. Her an haberdar ediyolar bizide ilerde yaramaz olursa ayvayı yedik canım. Ki öyle olurmuş genelde:18:
Bu arada o ayagını dayama durumu bizdede var bizimkisi uzatıyo ayagı, çekmiyo geriye. Orda öyle tutuyo. Elimle deydigimde sertligi hissediyorum. Ay çok güzel his bu beee:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?