2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh mis güle güle kirlen canım... benim de perşembe temizlik var... ev evlikten geçti artık :97:

çok teşekkür ederim canım saol benim bebeğimde taktı mesaneme aynı seninki gibi nasıl acıtıyor gece uykumdn kaldırıyor bigün kesin kaçırıcam biyerde ama nerde kesin ben o altına yapınca kızmayayım diye şimdiden bana bunu tattıracak ki sesim çıkmasın diyorum babasına. çok akıllı bizim oğlan çooookkk

o benim başıma geldi canım hem de iki kez... allahtan ikisinde de evdeydim aklım gidiyor dışarda falan olursa diye... bebeğin stokladığımız bezlerden mi kullanmaya başlasak napsak bilmiyorum walla...

bencede dünyadaki en değerli en güzel ünvan bence ANNE

eşime diyorum da eşim de ana oğul hangi birinizin bezine yetişeyim ben pasaklılar sizi diyor

Öyle canım, şükürler olsun. Bende bir kere rüyamda gördüm. Annemlerdeymişiz, ben emziriyorum oglumu. Uyuyo hemen. Sonra onu yatakodasına koyuyorum sarıp sarmalayıp. İçeri geçiyorum annemlerle sohbet ediyorum. Ardına diyorum ki altına yapmıştır bi bakayım. Yanına geliyorum, battanıyesının ucunu kaldırıyorum acıyo gözlerini. Gülüyo hemencik:97: Seni mutlu tosbağa seniiiii diyorum. Bakıyorum altını ıslatmış, bez alıp geliyorum altını açıyorum. Veeeeeeeee o sıfatına tükürdüğüm tel çalıyo uyanıyorum

Benimkide namaz kılarken bir huşuuu içinde ki sorma canım. O kıpır kıpır cocuk sanki amin diyo benimle birlikte. Ama haricen hiç huşu içinde degil

eşime diyorum da eşim de ana oğul hangi birinizin bezine yetişeyim ben pasaklılar sizi diyor

aman onlar iyi olsunlar artık sonuna geldik dişimizi sıkcaz biraz napalım...

eşim geliyormuş ben çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar....

seviiiiil güle güle kirlet cnm yeni gördüm.

ben cıkayım eşim geldi. öptük siziiiiii

bundan sonra oturarak kılıcam bende çünkü sıkışıyor benimki heralde çünk çok vuruyor namaz kılarken... sonuçta nedenimiz var dimi ama???

bundan sonra oturarak kılıcam bende çünkü sıkışıyor benimki heralde çünk çok vuruyor namaz kılarken... sonuçta nedenimiz var dimi ama???

tabii ki canım ben biraz daha sabredicem, götürebildigim yere kadar. Ama sıkışıpta öyle tekmelerini hissedersem bende oturup kılıcam. Niyet önemli canım, kaytarma amaçlı degil nede olsa, allah kabul eder diye düsünüyorum

insallah canım... hadi iyi akşamlar kaçtım bu sefer....

herkese slmmm bende sızler gıbı dort gozle kızımı beklıyorum temmuzda kısmetse kavusucaz cok zor oldu ama sonunda oldu allah kısmet ettı .29 haftalıgım ılk bebegımız cook tecrubesız ve heyecanlıyım ne alcam ne yapcamm nasıl olcak valla okudugum arastırdıgım kadarım:) bebegım cook asagıda oldugu ıcın bazen odum kopuyor cıkıcak sanıyorum ve son zamanlarda bır sıkıstırıyo sag kasıgım agrı cekılme baskı allah hepımızı bır sancıda kurtarsın ıns :)

amin canım amin
Benimde ilk bebeğim ama forumda tecrübeli anneler var bildiklerini paylaşıyorlar beraber öğreniyoruz ama haklısın yinede bilmediğimiz öyle çok şey var ki

slm kızlarrrr:79::79::79:
ben geldiiiimmmmmm kızımı gördümmmm
öyle tatlıydı kii tombiş bi yüzü var
böle kocaman kocaman yanaklı yuvarlak yüzlü
1300 gr olmş kuzum
vaginamda ara ara sancı oluo onn için yarın hem idrar tahlili vericem
hem de tedbir olsun nst ye gir dedi dr.um
sabahtan hastaneye gidicem

maşallah kızına cnm

maşallahh severim ben onun tombiş yüzünüü

canım çok geçmiş olsun insallah bekler bebeğin tabiki de dua edicem senin için... bol bol su iç tatlım Allah büyük aklına kötü şeyler getirme hiç... bizi de haberdar et mutlaka...

hastaneden yazıyorum sağol arkadaşım yazabildiğim kadar yazarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…