ah canim ya Allah yardimcin olsun kizini sana bagislasin insallah sag salim zamaninda al bebegini kucagina...
maalesef çok ünlü bir profesöre gidiyordum...ona kalsaymış bebeğim karnımda ölecekmiş...kontrolüm vardı birşey yok bebek biraz kilo almamış bol bol et ya dedi gönderdi ertesi gün araştırma hastanesinde çalışıyorum bende ebeyim şüphelendim asistanlara bir baktırayım dedim ki....şok olduk bebeğim mahvolmuş susuzluktan....kimseye güvenim kalmadı....Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım. o doktorlar ne işe yarıyo ya gıcık oluyorum ha
Canım allah ikinizide korusun, inşallah durumun düzelirde vakti zamanı gelince doğum yaparsın. Bol bol dua et, bizimde dualarımız seninle olacak. Allah şifa versin, iyi haberlerini bekliyoruz.
babynurse
allah yardımcınız olsun inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur uslu durur doktor amcalarıda onu erken almak zorunda kalmazlar
Sizler de olmasaniz kime naz yapacagim ben? Cok sagolun sicacik destekleriniz icinValla bazen kaldiracak gucum kalmiyor. Zaten nazli kaprisli bir tip degilimdir, daha ne ister bilmem ki Bebegimin uyku setine kadar kendim diktim, bir suru hamile kiyafetimi kendim diktim, masrafim yoktur, sofrasini eksik etmem, anasini sulalesini hos tutarim. Gittigine geldigine karismam, ne program isterse ona uyarim. Tum bunlara ragmen iki elestiriyi kabul edemez tepeme cikar.Ne sevkat gosterir ne iltifat eder. Anca evine bagliligi var, yedirir icirir gezdirir. Buna da sukur ne diyeyim. Allahim gucumu siniyor yeminle. Neyse suratim gulmedi bugun gidip uzanayim. Allahtan dostlarim var, sizler varsiniz.
Allah yardimciniz olsun canim, cok uzuldum. Durabildigi kadar dursun insallah icerde. Dualarim sizinle.
canım geçmiş olsun, migren dendikçe fena oluyorum ben, karanlıkta dinlenmeye bak, ay en fena aylar, eşin neden öyle yaptı ki, basının agrısı gecsin de ayarını sonra verirsin, şimdi tartısıp falan daha da artırma migrenini...
şeker sepetlerinden, çantalarından bahsetmişsin alıntı benimkinin içinde kalmıs:) saol canım, düşünmen yeter, ama ben sivastaki o ac gözlü esnafa vericeme paramı, internetten alırım daha iyi diye düşünüyorum bakalım
canımmmm rabbim yardımcın olsun, inşallah zamanını bekler bebeğin, bekleyecek gibi değilse de sağlıkla kucagına alasın inşallah, dualarım seninle, stres yapmamaya calıs, sen ne kadar rahat olursan bebegin de rahat olacak canım[
coook tesekkür ederim denizin annesibugün isimlerden konustuk, deniz ismi cok güzel bir isim gercekten, sağlıkla büyüsün inşallah
bana haberler falan yasak da daha dizileri yasaklamadı eşimçok etkileniyorsan izleme canım yaaa, valla ağlama dolabı oldu bizim oturma odası zaten
canım benim ya, çok geçmiş olsun ve Allah'ım yardımcın olsun inşallah. Akşam senin için Yasin okuyacağım inşallah..Dualarım seninle canım..
evet canım dediğin şeyi ben de okudum biryerlerde ve ben de pek takmayı düşünmüyorum eldiven ama tırnaklarını nasıl kesicem onu da bilmiyorum tabi..
cnm canını sıkma eminim burdaki tüm arkadaşlar senin için bol bol dua edecektir senin bebğin de Çınar Bebek gibi hayata sımsıkı tutunur inşallah, moralin doğumun başından itibaren çok önemli olduğunu biliyorum ben de hamileliğimin başında düşük tehlikesi geçirdim ve uzun süre yattım, ama onun bana bağlanacağını düşündüm hep Allah şükür hala benimle..
Japonese cim canım erkekler bazen çok düşüncesiz oluyor bugün ben de çok kırıldım eşime hamile olduğum için ne kadar hassas olduğumu farketmiyor ve buara çok sık nöbet tutuyor haftasonu da yok bu küçücük şehirde yapacak hiçbir şey yokken ve kafa dengi insanlar da olmadan çalışsam bile çok bunalıyorum, gurbette olduğum için ailemi de üzmek istemiyorum ve dertleşecek hiçkimse olmuyor
maşallah kızına cnm
maşallahh severim ben onun tombiş yüzünüü
slm kızlarrrr:79::79::79:
ben geldiiiimmmmmm kızımı gördümmmm
öyle tatlıydı kii tombiş bi yüzü var
böle kocaman kocaman yanaklı yuvarlak yüzlü
1300 gr olmş kuzum
vaginamda ara ara sancı oluo onn için yarın hem idrar tahlili vericem
hem de tedbir olsun nst ye gir dedi dr.um
sabahtan hastaneye gidicem
günaydınlaaaar kızlar, esnemekten fırsat bulursam bugün yazarım uzun uzun, benden ses gelmezse anlayın ki pc başında sızdım:90:
günaydınnnnnnnnnnnn
daa kimsecikler yok ama
saolun canlarımmm
Günaydıııın kızlar, bizim sıpa uyutmadı. Tekme tokat girişti içerden
Sizler nasılsınız? Ayılamadım yaa:84:
inşallah arkadaşım....sen adanada mısın?
Günaydıııın kızlar, bizim sıpa uyutmadı. Tekme tokat girişti içerden
Sizler nasılsınız? Ayılamadım yaa:84:
günaydın pearl_pearl'cim seni görmemişim sana da günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?