2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım. o doktorlar ne işe yarıyo ya gıcık oluyorum ha
maalesef çok ünlü bir profesöre gidiyordum...ona kalsaymış bebeğim karnımda ölecekmiş...kontrolüm vardı birşey yok bebek biraz kilo almamış bol bol et ya dedi gönderdi ertesi gün araştırma hastanesinde çalışıyorum bende ebeyim şüphelendim asistanlara bir baktırayım dedim ki....şok olduk bebeğim mahvolmuş susuzluktan....kimseye güvenim kalmadı....

Canım allah ikinizide korusun, inşallah durumun düzelirde vakti zamanı gelince doğum yaparsın. Bol bol dua et, bizimde dualarımız seninle olacak. Allah şifa versin, iyi haberlerini bekliyoruz.

sağol canım iyi haber olunca mutlaka yazarım....

çok sağol canım...

amin inşallah....bende stres yapmamaya çalışıyorum sağol....

çok sağol arkadaşım allahım senide sağ salim kurtarsın....

zaten burdaki moral bana yetti herkez o kadar içten ve iyi niyetliki....ben sonuna kadar yatmaya razıyım yeter ki o beklesin....gurbette olmak zordur bilirim yapayalnız yatıyorum hastanede...kimsem yok burda....allah sana da bana da yardım etsin zor canım...dağ ardında olsunlar taş altında olmasınlarda....

günaydınlaaaar kızlar, esnemekten fırsat bulursam bugün yazarım uzun uzun, benden ses gelmezse anlayın ki pc başında sızdım:90:

Günaydıııın kızlar, bizim sıpa uyutmadı. Tekme tokat girişti içerden
Sizler nasılsınız? Ayılamadım yaa:84:

Herkese Günaydın
İki gündür rüyamda bir beşik seçemedim dert oldu içime dün gece uykudan kalkıp ağlamıştım bile
bugunde rengine taktı mor mu pembemi
yavaş yavaş tırlatıyorum
cuma kontrolum vardı fakat yarın gidicem eşimde izinliymiş beraber görücez bızdığı
sizler nasılsınız?

maşallah canım kuzuna

günaydınlaaaar kızlar, esnemekten fırsat bulursam bugün yazarım uzun uzun, benden ses gelmezse anlayın ki pc başında sızdım:90:

günaydınnnnnnnnnnnn
daa kimsecikler yok ama

saolun canlarımmm

GÜNAYDIN ŞEKERLER........
umarım herkesin günü güzel geçer,
çalışan annelerede bir çalışma azmi diliyorum....

günaydın canımmm annesine antreman yaptırıo galba şimdiden seninki
ben okuldan kalma alışkanlık yine erkenden kalkıorum
bide kocama kıyamadım kahvaltı hazırlıorum ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…