2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkese gunaydın kızlar ben dun giremedim
bugunde sanırım giremeyecegim herkese
ii gunler

Sevil01 sanada günaydin canıım

günaydın canımmm annesine antreman yaptırıo galba şimdiden seninki
ben okuldan kalma alışkanlık yine erkenden kalkıorum
bide kocama kıyamadım kahvaltı hazırlıorum ona

Sorma canım gecem gündüzüm birbirine karıştı Sabaha kadar uyuyamıyorum, sabah biraz dalıyorum ondada sıpam sağolsun ne yan yatırıyo ne sırt üstü. Kalkıyorum ayağa duruyo Kastı var bana

Bende önceleri kalkıyordumda şu son 1,5 2 aydır kalkamıyorum, eşimde sagolsun anlayış gösteriyo. Her gece ağlandığımdan kıyamıyo kaldırmaya

Canım bu arada kontrole gitmişsin, maşallah bebişine kilosu cok güzel. Allah daha iyi etsin.

Pelceeel günaydın canım

Son düzenleme:
bugün bende okuldan yırttım:)))
dün zaten dersim yoktu ama evde temizlik vardı saolsun okuldan bi arkadasım aradı il genelinde deneme sınavı varmış okulda ders yokmuş başka bi okulda gözetmenmişiz ilk dönemde olmuştu öğretmen sayısı fazla diye hamileler yani ben :))) öğretmenler odasında oturmuştum.arkadaşta saolsun sen gelme ben durumu idareye söylerim nede olsa yine oturtacaklar seni dedi ohbe iyiki böyle iyi arkadaşlarım var allah razı olsun idareden de onlardan da hamilelik bazen güzel bişey ya torpilliyiz bazen

maşallah canım bebişine kilosuna

Ohhh ne güzel canım, bugün yay kendini güzeeelce dinlen

Aaay yerim onuuu, maşallah canım. Ay valla baya baya büyüdüler bee:97:

ya hiç sorma bu aylarda huyu değişirmiş bebeğin dr. kocatepe öyle dedi benimkide gündüzleri oynar gece uyurdu şimdi gece tekmeleriyle bende uyanıyorum yada o hep gece de uyanıktı şimdi büyüdü daha iyi hissediyorum ama doğduktan sonraya alıştırıyorlar bizi geceleri emzirmeye ve alt değişmeye talim edeceğimiz için allahım sağsalim dünyaya gelsinlerde yerim ben onların bağırmalarını ciyak ciyak:21:

zazez

çenesine bak şunun çenesine amanda aman ay maşallah çok tatlı maşallah

merhabalar hoşgeldin arkadaşım,
bebeğin hayırlı uğurlu olsun...
bizlerde tecrübesizdik ama bura yavaş yavaş birbirimizden öğreniyoruz bazı şeyleri...
temennilerin içinde AMİN diyorum arkadaşım....

MAAŞALLAH BEBEĞİNE ARKADAŞIM....
evet evet tedbiri elden bırakmamak gerek gir nst'ye...
ben daha hiç girmedim nst'ye merak ediyorum açıkcası, herhalde doktor gerek duymadı, çünkü hiç öyle ağrım falan olmadı.... kendimi nazar etmesem bari...

sağol inşallah meleğim annesini bırakmaz...
ALLAH korusun, o ne demek öyle....
sakın böyle şeyler düşünme....

doktorun çok ünlü bir profesör olması inan çok önemli değil, bazen sallayabiliyorlar...
ben şimdiye kadar tam 5 tane ayrı doktora gözüktüm, ve anladım ki sorun yok, biriyle devam ediyorum, artık onda da doğururum İNŞALLAH...

BENDE NEYİ ANLAMAM BİLİYOR MUSUN ?
bu problemler genelde sağlıkçıların başına geliyor....
madem sen araştırma hastanesindesin, elinden geldiği kadar doktorla görüş, mayene ol arkadaşım...
orda çalışmış olmanın nimetini sonuna kadar kullan....
ben inanıyorum herşey güzel olucak.....

herkese gunaydın kızlar ben dun giremedim
bugunde sanırım giremeyecegim herkese
ii gunler
olsun pelincim, mutlaa işlerin yoğundur...
kendine iyi bak arkadaşım...

Bizimkisi maşallah gece gündüz oynuyo, ne ara uyur çok merak ediyorum
Şuan inanırmısın karnım bi sağa bi sola gidip geliyo, maşallah inşaat yapıyo yavrim
Evet bencede allah bizi anneliğe hazırlıyo gibi, ama ben daha dayanamiyciğm. Gidip biyere atıcam kendimi, uyuycam ben ya:84:

ben oğluşumun yüzünü bi türlü göremedim 4 boyutluda hep yan dururdu sonra bi gün normal ultrasonda doktor hadi anneye bak dedi kafayı kaldırıp bana baktı tam profil allahım ama oda normal utrason ya yine göremedim bu sefer yine 4 boyutluda baktılar arkasını döndü omurgalarını gösterdi bu çocuk beni meraktan öldürecek ya doktor bakıp anlıyor bana sana benziyor diyor ama ben bi türlü secemiyorum normal de allahım göremediğim bebişime aşığım onu çok seviyorum iyiki var allah isteyen herkese nasip etsin bu sevgiyi

doktorum bana hareketli bebek iyidir bizi sevindirir hareketsiz bebek bizi korkutur demişti sağlıklı olduğu anlamına gelirmiş ne güzel dimi annesi

AMİN arkadaşım, AMİN....
ALLAH kimseciklere evlat aratmasın, tez zamanda ulaşmayı nasip etsin ve
ALLAH kimsecikleri evlat acısı ile sınamasın....

günaydınnnnn bisss geldikkk:124::124:

dün doktora gittik içer girerken kalbim çıkacak işallah kızım iyidr.diye içeriye girdik önce tabi kiloma baktırdı hemen 80 olmuşum neysee sonra ultrasyona verdi şikayetemiz ne annesi dedi ben söyledim güldü doktorda bu kadar çok yersen olacağı bu dedi..neden ki dedim reflü oluşmuş oda yemek borumu yakıyormuş..bebeğim gayet iyiymiş 32 cm 850 gram olmuş maşallah dedii..kıpır kıpırdı kızım 1 hafta önden gidiyormuşbabası neyle bakıyosun sen annesine dedi güldü eşimde...sonra şeker yüklemesi yapıcam dedi yarın sabah aç karnına gel dedi..sonra diyetisyeene gönderim seni istersen dedi çok iyi olur dedim..kızımızda çok cadı olucak dedi bu arada doktorumuz adını sordu yapıklı kaldı kızımın adı hala bulamadık dedim güldü bugün sabah 8de gene gittik hastahaneye bi şişenin içine hemşire bişey koydu getirdi iç sonra bize haber ver dedi tabi içtim ama geri çıkardım:120: yarın gene gidicez..benden haberler böyle kızlar çok şükür kızım da bende iyiyiz..
:89::90::118::118::121:

doktorum bana hareketli bebek iyidir bizi sevindirir hareketsiz bebek bizi korkutur demişti sağlıklı olduğu anlamına gelirmiş ne güzel dimi annesi

benimki gün içinde 2-3 kere falan kıpırdıyorr :44: ben geçenlerdede dişimi yaptırdım onuda iğne yaptılar sakıncası varmış kimine göre yokmuş ama ağrıdan duramamıştım inşallah bişey olmaz hep ondan korkuyom

Son düzenleme:
AMİN arkadaşım, AMİN....
ALLAH kimseciklere evlat aratmasın, tez zamanda ulaşmayı nasip etsin ve
ALLAH kimsecikleri evlat acısı ile sınamasın....

amin nurben cim amin

inşallah bişey olmaz canım benimde dişim ağrımıştı 3 ay bittiğinde doktor yaptırabilirsin bizararı yok demişti inşallah bişey olmaz sen içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…