2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaa kusman kötü olmuş, şimdi yeniden içicen o suyu....
neysem geç olsunda güç olmasın diyelim...

ama bebişine MAAŞALLAH....

bişeycikler olmaz, merak etme...
evet bazen sonuna kadar kullanmak gerekiyor hamile olmanın avantajların....
oh oh güzel olmuş, evde keyif yap sende bugün bakalım.....

gözün aydın canımm korktuğun bişey çıkmamış

herkes hoşgelmiiiiş tekrar günaydınlar kızlar
sevil01 layyydy NuRBeN zeytin gözlü mineeeeeee senifer pearl_pearl zazez elanurkr

zazezcim kontrol iyi geçmiş canım, maşallah kızçene allah cümlemizin bebişini nazarlardan korusun maşallah

sedacım sevindim canım problem yokmus cok şükür

ben artık gözümü açamıyorum uykudan yaaa, öglenleri uyuma hayali kuruyorum da, uyursam da hareket etmiyorum, yemege gidince en azından bir yürüyüş oluyor. gerçi dün akşam ben yeterince yürüyüş yaptım, elektrikler kesikti eve gidince, asansör yok, ev 9. kat, tıslaya tıslaya cıktım bu da bana uzun bir süre yeter heralde

Son düzenleme:

ses çıkmayınca senden sızdı sandık seni

GÜNAYDIN KIZLARR...
# sedahayri27
# elanurkr
# NuRBeN
# layyydy
# sevil01
# cetrefilli
# Bia
# zazez

nasılsınız görüşmeyelii şöyle bir göz attım yazdıklarınıza oh maşllah herkesin sağlığı sıhhati yerinde bugün 2.tetenoz aşıma gideecğim dün doktorumuzda kontrolumuz vardı bebişimim 990 gr olmuşş herşey yolunda gözüküyor dedi bir ay sonra tekrar görüşürüz dedi ve oradan ayrıldıkk....bu arada bende 64 olmuşm....

evet ama aç karnına gitmiştim ya yarın kahvaltını hafif yap 2 saat geçsin öyle gel dedi..işallahh bişey çıkmaz şekerimde de
gözün aydın canımm korktuğun bişey çıkmamış
evet canım çok sağol şükür çıkmadı
evet canım çok şükür bişey çıkması kızımın kilosuda norma mi acaba:97:
aa sen baaya ii olmuşsun canım beni diyetisyene göndercek şeker yüklememden sonra bakalım dedi

günaydın günaydınnnn bis geldikkk hepinizide çooook özledikkk
nasılsınız umarım herkes iyidir kimselerde bişey yokturrr

bizi sorarsanızz çook iyiyiz boyamızı yaptık temizliğimizi yaptık yerleştim çok şkrr bitti ufak tefek işlerim kaldı onlarda yavaş yavaş hallolur artık alışveriş zamanı bebiş için hazırlıklara başlıyacağım inşşş .... ee az zaman kaldıı 30 a girdik bugünn düşündükçe heyecanlanıyorummmsabırsızlanıyorumm rabbim selametle hepimizi kurtarsın inşşş....
az geçmişe bakiim ama hepsini nasıl okuyacağımmmmmm

NuRBeN layyydy cetrefilli sevil01 zeytin gözlü senifer pearl_pearl+ zazez elanurkr

günaydınlarrr güzeller güzeli anneler.sabah aşımın son dozunu oldum.sonra eşimle okula gelicektik arabayı ben kullancam dedim tamam dedi.okula gelene kadar gayet iyi sürdüm gerizekalı güvenlikçi durdurunca stop ettirdim arabayı tabi arkamda arabalar birikti kalkamadım rezil olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuum eşim allahtan sabırlı bi insan başka biri olsa kızardı

kızlar günaydın herkese,
Dersim geç başlıyo bugün az dışarı çıkıcam sanırım, kaşlarım aynen eşiminkiler gibi oldu
Gidip aldırayım bari
Geçmişe şöyle bi baktım, doktor kontrolleri iyi geçmiş Allah'a şükür..
Belki biraz da bakınırım mağazalara

Canım haklısın, maalesef güven olmuyor doktorlara bazen, en iyisi 2. bir doktora görünmek mümkünse..
Allah'ım kabul ederse dün gece senin için 1 Yasin okudum ve dua ettim..İnşallah bebeğin sağ salim ve zamanında gelir aramıza..

Ayy yerim ben bunu ya.. Maşallah çok tatlı bir kızın olacak inşallah..Allah bağışlasın..

Bu arada Bia'cım sen ve Burcu'yu okudukça diyorum bizde bir terslik mi var acaba. benim oğlan gayet sakin yahu..Şimdilik öyle tekmeden uyuyamadığım hiç olmadı. Genelde okudla tekmeliyo ama o da çok rahatsız edici değil, sadece dönerken filan acıtıyo göbek deliğimin olduğu yerleri genelde..

Son düzenleme:
günaydın kızlar herkese benim karnımda kasıklarıma doğru çok şiddetli ağrı var bir saattir ne yapacam bilmiyorum işyerindeyim zaten

günaydın kızlar sizde de geceleri ağız kuruluğu oluyor mu. susuzluktan uyanıyorum sürekli.
evet canm ben yediğim şeylerden kaynaklandığını düşünüyodum ama devamlı olunca bilememiştim neden kaynaklandığını.demek senin de oluyor:44:

günaydın kızlar herkese benim karnımda kasıklarıma doğru çok şiddetli ağrı var bir saattir ne yapacam bilmiyorum işyerindeyim zaten

canm hemen bi acile git bence

günaydın hanımlar

canım sen kaçıncı haftadasın ağrın düzenli falan değil demi sancı gibimi mesela

slmm hoşşgeldinizz kızlarr

26+6 haftadayım daha önce böyle bir ağrı yoktu sancı gibi oluyor arada artıyor

canım ihmal etme bence çünkü bu tarz krampların bir saatte 4 den fazla olması sakıncalı diye biliyorum seni evhamlandırmak istemem ama bence bi doktora mutlaka görün normal değilsancı girmesi yada üşüttün gaz sancısı . ama doktor daha iyi bilir hem tedbirli olmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…