aaaaaa kusman kötü olmuş, şimdi yeniden içicen o suyu....günaydınnnnn bisss geldikkk:124::124:
dün doktora gittik içer girerken kalbim çıkacak işallah kızım iyidr.diye içeriye girdik önce tabi kiloma baktırdı hemen 80 olmuşum neysee sonra ultrasyona verdi şikayetemiz ne annesi dedi ben söyledim güldü doktorda bu kadar çok yersen olacağı bu dedi..neden ki dedim reflü oluşmuş oda yemek borumu yakıyormuş..bebeğim gayet iyiymiş 32 cm 850 gram olmuş maşallah dedii..kıpır kıpırdı kızım 1 hafta önden gidiyormuşbabası neyle bakıyosun sen annesine dedi güldü eşimde...sonra şeker yüklemesi yapıcam dedi yarın sabah aç karnına gel dedi..sonra diyetisyeene gönderim seni istersen dedi çok iyi olur dedim..kızımızda çok cadı olucak dedi bu arada doktorumuz adını sordu yapıklı kaldı kızımın adı hala bulamadık dedim güldü bugün sabah 8de gene gittik hastahaneye bi şişenin içine hemşire bişey koydu getirdi iç sonra bize haber ver dedi tabi içtim ama geri çıkardım:120: yarın gene gidicez..benden haberler böyle kızlar çok şükür kızım da bende iyiyiz..:89::90::118::118::121:
bişeycikler olmaz, merak etme...benimki gün içinde 2-3 kere falan kıpırdıyorr :44: ben geçenlerdede dişimi yaptırdım onuda iğne yaptılar sakıncası varmış kimine göre yokmuş ama ağrıdan duramamıştım inşallah bişey olmaz hep ondan korkuyom
evet bazen sonuna kadar kullanmak gerekiyor hamile olmanın avantajların....bugün bende okuldan yırttım:)))
dün zaten dersim yoktu ama evde temizlik vardı saolsun okuldan bi arkadasım aradı il genelinde deneme sınavı varmış okulda ders yokmuş başka bi okulda gözetmenmişiz ilk dönemde olmuştu öğretmen sayısı fazla diye hamileler yani ben :))) öğretmenler odasında oturmuştum.arkadaşta saolsun sen gelme ben durumu idareye söylerim nede olsa yine oturtacaklar seni dedi ohbe iyiki böyle iyi arkadaşlarım var allah razı olsun idareden de onlardan da hamilelik bazen güzel bişey ya torpilliyiz bazen
günaydınnnnn bisss geldikkk:124::124:
dün doktora gittik içer girerken kalbim çıkacak işallah kızım iyidr.diye içeriye girdik önce tabi kiloma baktırdı hemen 80 olmuşum neysee sonra ultrasyona verdi şikayetemiz ne annesi dedi ben söyledim güldü doktorda bu kadar çok yersen olacağı bu dedi..neden ki dedim reflü oluşmuş oda yemek borumu yakıyormuş..bebeğim gayet iyiymiş 32 cm 850 gram olmuş maşallah dedii..kıpır kıpırdı kızım 1 hafta önden gidiyormuşbabası neyle bakıyosun sen annesine dedi güldü eşimde...sonra şeker yüklemesi yapıcam dedi yarın sabah aç karnına gel dedi..sonra diyetisyeene gönderim seni istersen dedi çok iyi olur dedim..kızımızda çok cadı olucak dedi bu arada doktorumuz adını sordu yapıklı kaldı kızımın adı hala bulamadık dedim güldü bugün sabah 8de gene gittik hastahaneye bi şişenin içine hemşire bişey koydu getirdi iç sonra bize haber ver dedi tabi içtim ama geri çıkardım:120: yarın gene gidicez..benden haberler böyle kızlar çok şükür kızım da bende iyiyiz..:89::90::118::118::121:
kızlar ben çıkıorum
bakalım ilk nst deneyimim
görüşrs
herkes hoşgelmiiiiş tekrar günaydınlar kızlar
sevil01 layyydy NuRBeN zeytin gözlü mineeeeeee senifer pearl_pearl zazez elanurkr
zazezcim kontrol iyi geçmiş canım, maşallah kızçene allah cümlemizin bebişini nazarlardan korusunmaşallah
sedacım sevindim canım problem yokmus cok şükür
ben artık gözümü açamıyorum uykudan yaaa, öglenleri uyuma hayali kuruyorum da, uyursam da hareket etmiyorum, yemege gidince en azından bir yürüyüş oluyor. gerçi dün akşam ben yeterince yürüyüş yaptım, elektrikler kesikti eve gidince, asansör yok, ev 9. kat, tıslaya tıslaya cıktımbu da bana uzun bir süre yeter heralde
evet ama aç karnına gitmiştim ya yarın kahvaltını hafif yap 2 saat geçsin öyle gel dedi..işallahh bişey çıkmaz şekerimde deaaaaaa kusman kötü olmuş, şimdi yeniden içicen o suyu....
neysem geç olsunda güç olmasın diyelim...
ama bebişine MAAŞALLAH....
bişeycikler olmaz, merak etme...
evet bazen sonuna kadar kullanmak gerekiyor hamile olmanın avantajların....
oh oh güzel olmuş, evde keyif yap sende bugün bakalım.....
evet canım çok sağol şükür çıkmadıgözün aydın canımm korktuğun bişey çıkmamış
evet canım çok şükür bişey çıkması kızımın kilosuda norma mi acaba:97:herkes hoşgelmiiiiş tekrar günaydınlar kızlar
sevil01 layyydy NuRBeN zeytin gözlü mineeeeeee senifer pearl_pearl zazez elanurkr
zazezcim kontrol iyi geçmiş canım, maşallah kızçene allah cümlemizin bebişini nazarlardan korusunmaşallah
ben artık gözümü açamıyorum uykudan yaaa, öglenleri uyuma hayali kuruyorum da, uyursam da hareket etmiyorum, yemege gidince en azından bir yürüyüş oluyor. gerçi dün akşam ben yeterince yürüyüş yaptım, elektrikler kesikti eve gidince, asansör yok, ev 9. kat, tıslaya tıslaya cıktımbu da bana uzun bir süre yeter heralde
aa sen baaya ii olmuşsun canım beni diyetisyene göndercek şeker yüklememden sonra bakalım dediGÜNAYDIN KIZLARR...
# sedahayri27
# elanurkr
# NuRBeN
# layyydy
# sevil01
# cetrefilli
# Bia
# zazez
nasılsınız görüşmeyelii şöyle bir göz attım yazdıklarınıza oh maşllah herkesin sağlığı sıhhati yerinde bugün 2.tetenoz aşıma gideecğim dün doktorumuzda kontrolumuz vardı bebişimim 990 gr olmuşş herşey yolunda gözüküyor dedi bir ay sonra tekrar görüşürüz dedi ve oradan ayrıldıkk....bu arada bende 64 olmuşm....
Canım haklısın, maalesef güven olmuyor doktorlara bazen, en iyisi 2. bir doktora görünmek mümkünse..maalesef çok ünlü bir profesöre gidiyordum...ona kalsaymış bebeğim karnımda ölecekmiş...kontrolüm vardı birşey yok bebek biraz kilo almamış bol bol et ya dedi gönderdi ertesi gün araştırma hastanesinde çalışıyorum bende ebeyim şüphelendim asistanlara bir baktırayım dedim ki....şok olduk bebeğim mahvolmuş susuzluktan....kimseye güvenim kalmadı....
Ayy yerim ben bunu ya.. Maşallah çok tatlı bir kızın olacak inşallah..Allah bağışlasın..
evet canm ben yediğim şeylerden kaynaklandığını düşünüyodum ama devamlı olunca bilememiştim neden kaynaklandığını.demek senin de oluyor:44:günaydın kızlar sizde de geceleri ağız kuruluğu oluyor mu. susuzluktan uyanıyorum sürekli.
günaydın kızlar herkese benim karnımda kasıklarıma doğru çok şiddetli ağrı var bir saattir ne yapacam bilmiyorum işyerindeyim zaten
evet canm ben yediğim şeylerden kaynaklandığını düşünüyodum ama devamlı olunca bilememiştim neden kaynaklandığını.demek senin de oluyor:44:
canm hemen bi acile git bence
herkes hoşgelmiiiiş tekrar günaydınlar kızlar
GÜNAYDIN KIZLARR...
# sedahayri27
# elanurkr
# NuRBeN
# layyydy
# sevil01
# cetrefilli
# Bia
# zazez
nasılsınız görüşmeyelii şöyle bir göz attım yazdıklarınıza oh maşllah herkesin sağlığı sıhhati yerinde bugün 2.tetenoz aşıma gideecğim dün doktorumuzda kontrolumuz vardı bebişimim 990 gr olmuşş herşey yolunda gözüküyor dedi bir ay sonra tekrar görüşürüz dedi ve oradan ayrıldıkk....bu arada bende 64 olmuşm....
NuRBeN layyydy cetrefilli sevil01 zeytin gözlü senifer pearl_pearl+ zazez elanurkr
günaydınlarrr güzeller güzeli anneler.sabah aşımın son dozunu oldum.sonra eşimle okula gelicektik arabayı ben kullancam dedim tamam dedi.okula gelene kadar gayet iyi sürdüm gerizekalı güvenlikçi durdurunca stop ettirdim arabayı tabi arkamda arabalar birikti kalkamadım rezil olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuumeşim allahtan sabırlı bi insan başka biri olsa kızardı
günaydın kızlar herkese benim karnımda kasıklarıma doğru çok şiddetli ağrı var bir saattir ne yapacam bilmiyorum işyerindeyim zaten
GÜNAYDIN KIZLARR...
# sedahayri27
# elanurkr
# NuRBeN
# layyydy
# sevil01
# cetrefilli
# Bia
# zazez
günaydın günaydınnnnbis geldikkk hepinizide çooook özledikkk
nasılsınız umarım herkes iyidir kimselerde bişey yokturrr
bizi sorarsanızz çook iyiyiz boyamızı yaptık temizliğimizi yaptık yerleştim çok şkrr bitti ufak tefek işlerim kaldı onlarda yavaş yavaş hallolur artık alışveriş zamanıbebiş için hazırlıklara başlıyacağım inşşş .... ee az zaman kaldıı 30 a girdik bugünn düşündükçe heyecanlanıyorummm sabırsızlanıyorumm rabbim selametle hepimizi kurtarsın inşşş....
az geçmişe bakiim ama hepsini nasıl okuyacağımmmmmm
NuRBeN layyydy cetrefilli sevil01 zeytin gözlü senifer pearl_pearl+ zazez elanurkr
günaydınlarrr güzeller güzeli anneler.sabah aşımın son dozunu oldum.sonra eşimle okula gelicektik arabayı ben kullancam dedim tamam dedi.okula gelene kadar gayet iyi sürdüm gerizekalı güvenlikçi durdurunca stop ettirdim arabayı tabi arkamda arabalar birikti kalkamadım rezil olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuumeşim allahtan sabırlı bi insan başka biri olsa kızardı
günaydın hanımlar
canım sen kaçıncı haftadasın ağrın düzenli falan değil demi sancı gibimi mesela
26+6 haftadayım daha önce böyle bir ağrı yoktu sancı gibi oluyor arada artıyor
26+6 haftadayım daha önce böyle bir ağrı yoktu sancı gibi oluyor arada artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?