2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım

kızlar ben eşimi aradım gelip alacak beni doktora gitcem terlemeyede başladım çünkü ateşim çıktı bebişimde hareket etmedi sabahtan beri dua edin umarım bebeğim iyidir

korkma canım inşallah kötü bişey yoktur bizi merakta bırakma haberdar et olur mu stres yapma tatlım bebekte strese girmesin hadi allaha emanet olun

teşekkür ederim canım

kızlar ben eşimi aradım gelip alacak beni doktora gitcem terlemeyede başladım çünkü ateşim çıktı bebişimde hareket etmedi sabahtan beri dua edin umarım bebeğim iyidir

stres yapma bişey yoksa da çocuk etkilenir ters döner Allah korusun. bana dr um çok kızmıştı bi keresinde. çocuğu etkiliyosun diye

park yatak alanınız var mı kızlar? yada almayı düşünen?
hangi marka aldınız? yada alıcaksınız?

ya ben cok kararsısısm ama sanırım oda yapmıcam ilk planda park yatak alcam baby max diye bi marka var kraftın ürünüymüş büyüğünden düşünüyorum en büyük genişinden

canım ben aldım chicco nun 1 yaşına kadar
yanımda yatırmayı dusunuyorum sonrada bunu
katlayıp tatile falan gidince kullanıcam cunku
içinde bayagı yatar ekte gonderyeyim
bunu siyah-gri olan rengi ama model aynı
üst kısmı cıkıyor altında kalın bisey var oyun halısı
olarakda kullanıyorsun

canım bende park yatak aldım pierre cardin büyük ölçülerde olanını malum biz tatilde ailelerin yanına gidiyoruz yatak aramam bebişim alıştığı yerde yatar

teşekkür ederim canım

inş canım hersey yolundadır . ayaklarını uzatıp yat biraz hareketlerine bak ama şimdi sen panik yaptın diye hissedemezsin belki ateşinde paniktendir su iç rahatlamaya çalış

günaydın kızlar sizde de geceleri ağız kuruluğu oluyor mu. susuzluktan uyanıyorum sürekli.

canım evet ya baş ucuma kocaman bi bardak
su koyuyorum artık her dak.mutfaga gitmemeyim die
ama banada cok oluyor surekli su içme istegi halbuki
gun içindede bayagı su içiyorum

günaydın kızlar herkese benim karnımda kasıklarıma doğru çok şiddetli ağrı var bir saattir ne yapacam bilmiyorum işyerindeyim zaten

canım once istersen bi dr.unu ara ve hemen uzan
bi yere oturur vaziyette kasıkların daha cok agrır
canım

ben park yatak alıcam canım. marka değil de boyutları, rengi ve işlevlerine bakıcam. tatile giderken çok işime yarayacak o benim. toplayıp arabaya atarım.

bende uzun süre kullanmak istediğim için marka sordum canım

ya ben cok kararsısısm ama sanırım oda yapmıcam ilk planda park yatak alcam baby max diye bi marka var kraftın ürünüymüş büyüğünden düşünüyorum en büyük genişinden

babymax yiğene almışlar 3 aydır gayet memnunlar ama devamlı yatırmıyolar...

güle güle kullanın cnım
güzelmiş ama sanırım boyutları biraz ufak

canım bende park yatak aldım pierre cardin büyük ölçülerde olanını malum biz tatilde ailelerin yanına gidiyoruz yatak aramam bebişim alıştığı yerde yatar

resmini bulursan yollasana canım

kızlar birde ben bunu beğendim sizce nasıl
2 gecedir rüyalarıma giriyo

Kraftbaby.com -

MAAŞALLAH bebişe arkadaşım tetanozda bitmiş şükür...

evet ama aç karnına gitmiştim ya yarın kahvaltını hafif yap 2 saat geçsin öyle gel dedi..işallahh bişey çıkmaz şekerimde de
çıkmaz şeker çıkmaz merak etme, rahat ol....
İNŞALLAH zeytin gözlü arkadaşım....
oh oh oh boyalar temizlikler yapılmış, ne güzel ne güzel.... darısı başıma diyeyim.....

aferin eşini takdir ettim, trafikte sinirli bir eş hiç çekilmez açıkcası...
günaydın kızlar sizde de geceleri ağız kuruluğu oluyor mu. susuzluktan uyanıyorum sürekli.
hemde nasıl.....
burnumdan aldığım nefes bana yetmediği için ağzımdan alıyorum ve hatta son zamanlarda horluyorum, bu yüzden ağzım çok kuruyor ve yatmadan mutlaka yanıma koca bir bardak su alıyorum....

günaydın kızlar herkese benim karnımda kasıklarıma doğru çok şiddetli ağrı var bir saattir ne yapacam bilmiyorum işyerindeyim zaten

gidemiyorum ki halimi gördü patronum dışarı çıktı arada bir kramp gibi oluyor

teşekkür ederim canım

en iyisini yapmışsın arkadaşım...
eşinle doktora git e neyse durum öğren, ağrı olması normal ama çok şidetli olması endişe verici...
İNŞALLAH iyidir, hadi git de güzel haberler le gel İNŞALLAH arkadaşım...

ben oda yapacağım için almadım arkadaşım...
günaydın arkadaşlar...
günaydın tubicim...

bu arada kızlar dun bi giremedim hast.ye falan gittim
h.sonu eşimin kuzeni hamile oldugunu ogrenmisti
c.tesi yemek verdiler kız dun bebegi dusurdu
gecmis olsuna gittim kararsızdım gidip gitmemekde
morali bozulurmu die kız bebegini kaybetmis aglıyor
surekli ben karnı burnunda nispet yapar gibi kotu hissettim
ama gitmesem de ayıp ordakilere de dedim zaten olur mu
oyle sey dediler ama insan tuhaf oluyor yine

canım senin yerine bağlı benim yatak
odamda pek yer olamadıgı için boyle
aldım sen sekle bak her boyu var bunların
ben bide tatile rahat gotureyim yazlıkda da
kullanayım die ufak aldım

ben oda yapacağım için almadım arkadaşım...

ben hem oda yapıcam hem park yatak alıcam canım

üzüldüm bak yazık
bende yengem ilk düşük yaptığında ne diyeceğimi nasıl davranacağımı bilememiştim
ne telafi ederki insanı
zaman ilacı olur inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…