canım ihmal etme bence çünkü bu tarz krampların bir saatte 4 den fazla olması sakıncalı diye biliyorum seni evhamlandırmak istemem ama bence bi doktora mutlaka görün normal değilsancı girmesi yada üşüttün gaz sancısı . ama doktor daha iyi bilir hem tedbirli olmakta fayda var
günaydın kızlar sizde de geceleri ağız kuruluğu oluyor mu. susuzluktan uyanıyorum sürekli.
teşekkür ederim canım
kızlar ben eşimi aradım gelip alacak beni doktora gitcem terlemeyede başladım çünkü ateşim çıktı bebişimde hareket etmedi sabahtan beri dua edin umarım bebeğim iyidir
park yatak alanınız var mı kızlar? yada almayı düşünen?
hangi marka aldınız? yada alıcaksınız?
teşekkür ederim canım
kızlar ben eşimi aradım gelip alacak beni doktora gitcem terlemeyede başladım çünkü ateşim çıktı bebişimde hareket etmedi sabahtan beri dua edin umarım bebeğim iyidir
günaydın kızlar sizde de geceleri ağız kuruluğu oluyor mu. susuzluktan uyanıyorum sürekli.
günaydın kızlar herkese benim karnımda kasıklarıma doğru çok şiddetli ağrı var bir saattir ne yapacam bilmiyorum işyerindeyim zaten
ben park yatak alıcam canım. marka değil de boyutları, rengi ve işlevlerine bakıcam. tatile giderken çok işime yarayacak o benim. toplayıp arabaya atarım.
ya ben cok kararsısısm ama sanırım oda yapmıcam ilk planda park yatak alcam baby max diye bi marka var kraftın ürünüymüş büyüğünden düşünüyorum en büyük genişinden
canım ben aldım chicco nun 1 yaşına kadar
yanımda yatırmayı dusunuyorum sonrada bunu
katlayıp tatile falan gidince kullanıcam cunku
içinde bayagı yatar ekte gonderyeyim
bunu siyah-gri olan rengi ama model aynı
üst kısmı cıkıyor altında kalın bisey var oyun halısı
olarakda kullanıyorsun
Eki Görüntüle 185332
canım bende park yatak aldım pierre cardin büyük ölçülerde olanını malum biz tatilde ailelerin yanına gidiyoruz yatak aramam bebişim alıştığı yerde yatar
GÜNAYDIN KIZLARR...
# sedahayri27
# elanurkr
# NuRBeN
# layyydy
# sevil01
# cetrefilli
# Bia
# zazez
nasılsınız görüşmeyelii şöyle bir göz attım yazdıklarınıza oh maşllah herkesin sağlığı sıhhati yerinde bugün 2.tetenoz aşıma gideecğim dün doktorumuzda kontrolumuz vardı bebişimim 990 gr olmuşş herşey yolunda gözüküyor dedi bir ay sonra tekrar görüşürüz dedi ve oradan ayrıldıkk....bu arada bende 64 olmuşm....
çıkmaz şeker çıkmaz merak etme, rahat ol....evet ama aç karnına gitmiştim ya yarın kahvaltını hafif yap 2 saat geçsin öyle gel dedi..işallahh bişey çıkmaz şekerimde de
İNŞALLAH zeytin gözlü arkadaşım....günaydın günaydınnnnbis geldikkk hepinizide çooook özledikkk
nasılsınız umarım herkes iyidir kimselerde bişey yokturrr
bizi sorarsanızz çook iyiyiz boyamızı yaptık temizliğimizi yaptık yerleştim çok şkrr bitti ufak tefek işlerim kaldı onlarda yavaş yavaş hallolur artık alışveriş zamanıbebiş için hazırlıklara başlıyacağım inşşş .... ee az zaman kaldıı 30 a girdik bugünn düşündükçe heyecanlanıyorummm sabırsızlanıyorumm rabbim selametle hepimizi kurtarsın inşşş....
az geçmişe bakiim ama hepsini nasıl okuyacağımmmmmm
aferin eşini takdir ettim, trafikte sinirli bir eş hiç çekilmez açıkcası...NuRBeN layyydy cetrefilli sevil01 zeytin gözlü senifer pearl_pearl+ zazez elanurkr
günaydınlarrr güzeller güzeli anneler.sabah aşımın son dozunu oldum.sonra eşimle okula gelicektik arabayı ben kullancam dedim tamam dedi.okula gelene kadar gayet iyi sürdüm gerizekalı güvenlikçi durdurunca stop ettirdim arabayı tabi arkamda arabalar birikti kalkamadım rezil olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuumeşim allahtan sabırlı bi insan başka biri olsa kızardı
hemde nasıl.....günaydın kızlar sizde de geceleri ağız kuruluğu oluyor mu. susuzluktan uyanıyorum sürekli.
günaydın kızlar herkese benim karnımda kasıklarıma doğru çok şiddetli ağrı var bir saattir ne yapacam bilmiyorum işyerindeyim zaten
gidemiyorum ki halimi gördü patronum dışarı çıktı arada bir kramp gibi oluyor
en iyisini yapmışsın arkadaşım...teşekkür ederim canım
ben oda yapacağım için almadım arkadaşım...park yatak alanınız var mı kızlar? yada almayı düşünen?
günaydın tubicim...günaydın arkadaşlar...
bende uzun süre kullanmak istediğim için marka sordum canım
babymax yiğene almışlar 3 aydır gayet memnunlar ama devamlı yatırmıyolar...
güle güle kullanın cnım
güzelmiş ama sanırım boyutları biraz ufak
resmini bulursan yollasana canım
kızlar birde ben bunu beğendim sizce nasıl
2 gecedir rüyalarıma giriyo
Kraftbaby.com -
ben oda yapacağım için almadım arkadaşım...
bu arada kızlar dun bi giremedim hast.ye falan gittim
h.sonu eşimin kuzeni hamile oldugunu ogrenmisti
c.tesi yemek verdiler kız dun bebegi dusurdu
gecmis olsuna gittim kararsızdım gidip gitmemekde
morali bozulurmu die kız bebegini kaybetmis aglıyor
surekli ben karnı burnunda nispet yapar gibi kotu hissettim
ama gitmesem de ayıp ordakilere de dedim zaten olur mu
oyle sey dediler ama insan tuhaf oluyor yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?