2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım aynı şeyi bende hissediyorum. benim çok samimi bir arkadaşım var bebeği olmuyor yumurtalıklarında sorun var arkadaşlarımda hastane çantanı beraber hazırlayalım diyorlar şimdi ona desem mi demesem mi tereddütteyim nispet yapar gibi olur da kalbini kırmış olur muyum diye

çok büyük geçmiş olsun böle hamile insanlarla ilgili olumsuz bişeyde etkileniyorum ben tanıdığım olmasa dahi Bence git canım kim ister öle olmasını geçmiş olsun der çıkarsın

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:80:

dün oğluşumu gördum çok güzeldi kocaman olmuş yaa 1300 gr. 35cm tombık yanakları var sağ göğsumun altında başı ayakları aşağıda herşey yolunda dedi doktorum

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayda 4 kilo almayı başardığım için tebrik koydu
maksimum ayda 2 kılo alınmalı 4 kılo çok fazla dedi
ekmek ve hamur işini kesınlıkle yasakladı
doymuıyorum dedim anlamıyo valla
sık ye az ye dedi aç kalma ara öğünleri atlama dedi
böyle giderse normal doğum yapamazsın dedi :26: sankı 100 kılo oldum anlamadım valla
51 le başladım 64 üm şuan:44:

ses çıkmayınca senden sızdı sandık seni
iki dakika sızdırmadılar ki iş üstüne işinsan biraz sen yat uyu der
maşallah kocaman olmus bebiş kaçtın ki 64 oldun?

evet canım çok şükür bişey çıkması kızımın kilosuda norma mi acaba:97:

aa sen baaya ii olmuşsun canım beni diyetisyene göndercek şeker yüklememden sonra bakalım dedi

canım madem öyle yediklerine accık dikkat ediceksin, toplamda kac kilo aldın ki sen?

amiiin canım inşallah, hayırlı olsun boya temizlik bitmiş, yavas yavas da yerlestirirsin artık

eşim bana vermiyor artık arabayı kızmadıysa yine sen karnındakine dua et
günaydın kızlar sizde de geceleri ağız kuruluğu oluyor mu. susuzluktan uyanıyorum sürekli.
canım keske olsa da agız kurulugu iki damla daha su içsem, aklımın ucundan gecmiyor su içmek de zorunluluktan içiyorum

günaydın kızlar herkese benim karnımda kasıklarıma doğru çok şiddetli ağrı var bir saattir ne yapacam bilmiyorum işyerindeyim zaten
canımmm inşallah bişey yoktur, hastaneden dönünce bize yazmayı ihmal etme

günaydın arkadaşlar...
:80:günaydııın
canım ben de bu modele baktım gebeligimin basından beri, benetton rengine hatta, ama sonra düşündüm de renkler zaten karısık, üstüne bir de rengarenk kızımın nevresimleri girecek, tam bir cümbüş hala kararsızım, dönencesi falan da içinde ya bunun, fiyat olarak iyi aslında. ebatları da 70*110. dün odamızda ölcüm yaptık da park yatak sıgar mı diye, ordan hatırlıyorum
ayyyy cok üzüldüm, allah yardımcısı olsun, sen üstüne düşeni yapmıssın canım üzme kendini, inşallah en kısa zamanda tekrar gelir bebegi de acısını unutur

günaydın kızlar..

obur annecik seni. çok sevindim tatlım bebeğinin iyi olmasına

oy oy oyyy maşallah oglusa, aman canım yaaaa dikkat et o zaman, doktorun dediyse, normal dogumu kilo yüzünden kacırmayalım derim, ama maşallah bebiş kocaman olmus sadece kendine yememişsin ya canım

çok büyük geçmiş olsun böle hamile insanlarla ilgili olumsuz bişeyde etkileniyorum ben tanıdığım olmasa dahi Bence git canım kim ister öle olmasını geçmiş olsun der çıkarsın

dun gittim zaten canım ama dedim ya cok
gerildim valla o belki olmadı ama ben cok
rahatsız oldum bilmeden uzmemisimdir inş.

o teklif etmis sonucda canım heves etmis
bence soyle bu sefer başka turlu anlar
buldumcuk sanar seni nazar deger die cagırmıyorsun
gibi dusunur

inş. canım zamanla toparlar
yeni kucuk zaten 4-5 ay sonra
tekrar dener artık

bencede haklısın çağırmak en iyisi üzülecek olsa kendi istemezdi zaten

pearl pearl

resim istemiştin ekledim sayende resim eklemeyi de öğrendim ben aldığım cicileri ekliyeyim o zaman

cetrefillii

canım 64 le hamile kaldım 80 im ve daha önümde aylar varr en iisi diyetisyene gitmek sanırsam:97:

katree

çok teşekkür eederim cnım benim akşamda sormuşsun beni çok şükr iyiyiz ama kilolarla başımız derttaa:26::26:

MAŞALLAHH BEBİŞİNE CANIM O KİLO OLAYINI HİÇ SORMAA

canım senin yerine bağlı benim yatak
odamda pek yer olamadıgı için boyle
aldım sen sekle bak her boyu var bunların
ben bide tatile rahat gotureyim yazlıkda da
kullanayım die ufak aldım

her boyu varsa ne güzel fakat
fiyatına baktım canım bana biraz pahalı geldi :26:

evet pearl'cim güzelmiş gerçekten....
nen bunun benetton rengini sevdim açıkcası... çok cici yaa...

renklerin hepsi çok güzel canım

maşallah canım kuzuna
kiloyuda takma bence
veletler peşinden koştururken aldırdıkları gibi verdirecekler

bravo
çok güzelmiş canım seninkide
farklı renkleri var dimi?

kız analarının hepsi bana pembeden kusacaksın dedi

BabyFlo Pink Bebek ekeri | ikolata eker iekleri
buda çok tatlı canım bence

ben hem oda yapıcam hem park yatak alıcam canım
arkadaşım benim evimde o kadar çok eşya var ki, park yatağı koyacak yer bile yok o kadar yani...
evim küçük mü diycen kesinlikle hayır ama eşyam çok...

evet gerçekten çok üzücü arkadaşım,
insan ne diyeceğini bilemiyor...
İNŞALLAH eşinin kuzenide en kısa zamanda bebeğini kucağına alır....

kızlar.......
benim şimdilik çıkmam gerek,
hepinizi öpüyorum kocaman kocaman......
umarım kısa bir süre sonra yin aranıza girerim.... hoşçakalın........

:79::80::79:

çok şık ama bana bıraz az geldı sankı
bız tülü mıknatısı ve bebek süslerinı aldık kendımız yapcaz gerçi oda 50 liraya geldı :)
ben de şurasını anlamadım, 48 adet draje var içinde diyor ama çiçekler 3erli. o zaman 16 adet mi çiçek var acaba, msjla sordum, öyleyse bence de az:) bunu da begendim ben BEBEĞİMİN PATİĞİ İÇİNDE SİZE HEDİYESİ... sahibinden.com'da daha uygun üstelik fiyatı da... benim sivasta malzemesini bulmam gibi birşey söz konusu deil sonucta...
canım daha 3 ay var önümüzde, suyu bol iç, ekmegi de azaltmaya bak, inşallah hersey yoluna girer

kızlar bakın bunlar park yatağımız arabamız ve oto koltuğu

aslında alalı çok oldu ama resimi yüklemek yani kızmet oldu

üçüde pierre cardin bursadan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…