bu arada kızlar dun bi giremedim hast.ye falan gittim
h.sonu eşimin kuzeni hamile oldugunu ogrenmisti
c.tesi yemek verdiler kız dun bebegi dusurdu
gecmis olsuna gittim kararsızdım gidip gitmemekde
morali bozulurmu die kız bebegini kaybetmis aglıyor
surekli ben karnı burnunda nispet yapar gibi kotu hissettim
ama gitmesem de ayıp ordakilere de dedim zaten olur mu
oyle sey dediler ama insan tuhaf oluyor yine
bu arada kızlar dun bi giremedim hast.ye falan gittim
Gecmis olsuna gittim kararsızdım gidip gitmemekde
kızlar resim nasıl yükleniyor tarif edebilir misiniz
iki dakika sızdırmadılar ki iş üstüne işses çıkmayınca senden sızdı sandık seni
maşallah kocaman olmus bebişGÜNAYDIN KIZLARR...
# sedahayri27
# elanurkr
# NuRBeN
# layyydy
# sevil01
# cetrefilli
# Bia
# zazez
nasılsınız görüşmeyelii şöyle bir göz attım yazdıklarınıza oh maşllah herkesin sağlığı sıhhati yerinde bugün 2.tetenoz aşıma gideecğim dün doktorumuzda kontrolumuz vardı bebişimim 990 gr olmuşş herşey yolunda gözüküyor dedi bir ay sonra tekrar görüşürüz dedi ve oradan ayrıldıkk....bu arada bende 64 olmuşm....
evet canım çok şükür bişey çıkması kızımın kilosuda norma mi acaba:97:
aa sen baaya ii olmuşsun canım beni diyetisyene göndercek şeker yüklememden sonra bakalım dedi
amiiin canım inşallah, hayırlı olsun boya temizlik bitmiş, yavas yavas da yerlestirirsin artıkgünaydın günaydınnnnbis geldikkk hepinizide çooook özledikkk
nasılsınız umarım herkes iyidir kimselerde bişey yokturrr
bizi sorarsanızz çook iyiyiz boyamızı yaptık temizliğimizi yaptık yerleştim çok şkrr bitti ufak tefek işlerim kaldı onlarda yavaş yavaş hallolur artık alışveriş zamanıbebiş için hazırlıklara başlıyacağım inşşş .... ee az zaman kaldıı 30 a girdik bugünn düşündükçe heyecanlanıyorummm sabırsızlanıyorumm rabbim selametle hepimizi kurtarsın inşşş....
az geçmişe bakiim ama hepsini nasıl okuyacağımmmmmm
NuRBeN layyydy cetrefilli sevil01 zeytin gözlü senifer pearl_pearl+ zazez elanurkr
günaydınlarrr güzeller güzeli anneler.sabah aşımın son dozunu oldum.sonra eşimle okula gelicektik arabayı ben kullancam dedim tamam dedi.okula gelene kadar gayet iyi sürdüm gerizekalı güvenlikçi durdurunca stop ettirdim arabayı tabi arkamda arabalar birikti kalkamadım rezil olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuumeşim allahtan sabırlı bi insan başka biri olsa kızardı
canım keske olsa da agız kurulugu iki damla daha su içsem, aklımın ucundan gecmiyor su içmek de zorunluluktan içiyorumgünaydın kızlar sizde de geceleri ağız kuruluğu oluyor mu. susuzluktan uyanıyorum sürekli.
canımmm inşallah bişey yoktur, hastaneden dönünce bize yazmayı ihmal etmegünaydın kızlar herkese benim karnımda kasıklarıma doğru çok şiddetli ağrı var bir saattir ne yapacam bilmiyorum işyerindeyim zaten
:80:günaydıııngünaydın arkadaşlar...
canım ben de bu modele baktım gebeligimin basından beri, benetton rengine hatta, ama sonra düşündüm de renkler zaten karısık, üstüne bir de rengarenk kızımın nevresimleri girecek, tam bir cümbüşbende uzun süre kullanmak istediğim için marka sordum canım
babymax yiğene almışlar 3 aydır gayet memnunlar ama devamlı yatırmıyolar...
güle güle kullanın cnım
güzelmiş ama sanırım boyutları biraz ufak
resmini bulursan yollasana canım
kızlar birde ben bunu beğendim sizce nasıl
2 gecedir rüyalarıma giriyo
Kraftbaby.com -
ayyyy cok üzüldüm, allah yardımcısı olsun, sen üstüne düşeni yapmıssın canım üzme kendini, inşallah en kısa zamanda tekrar gelir bebegi de acısını unuturbu arada kızlar dun bi giremedim hast.ye falan gittim
günaydınnnnn bisss geldikkk:124::124:
dün doktora gittik içer girerken kalbim çıkacak işallah kızım iyidr.diye içeriye girdik önce tabi kiloma baktırdı hemen 80 olmuşum neysee sonra ultrasyona verdi şikayetemiz ne annesi dedi ben söyledim güldü doktorda bu kadar çok yersen olacağı bu dedi..neden ki dedim reflü oluşmuş oda yemek borumu yakıyormuş..bebeğim gayet iyiymiş 32 cm 850 gram olmuş maşallah dedii..kıpır kıpırdı kızım 1 hafta önden gidiyormuşbabası neyle bakıyosun sen annesine dedi güldü eşimde...sonra şeker yüklemesi yapıcam dedi yarın sabah aç karnına gel dedi..sonra diyetisyeene gönderim seni istersen dedi çok iyi olur dedim..kızımızda çok cadı olucak dedi bu arada doktorumuz adını sordu yapıklı kaldı kızımın adı hala bulamadık dedim güldü bugün sabah 8de gene gittik hastahaneye bi şişenin içine hemşire bişey koydu getirdi iç sonra bize haber ver dedi tabi içtim ama geri çıkardım:120: yarın gene gidicez..benden haberler böyle kızlar çok şükür kızım da bende iyiyiz..:89::90::118::118::121:
oy oy oyyy maşallah oglusa, aman canım yaaaa dikkat et o zaman, doktorun dediyse, normal dogumu kilo yüzünden kacırmayalım derim, ama maşallah bebiş kocaman olmus sadece kendine yememişsin ya canımgunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:80:
dün oğluşumu gördum çok güzeldi kocaman olmuş yaa 1300 gr. 35cm tombık yanakları var sağ göğsumun altında başı ayakları aşağıda herşey yolunda dedi doktorum
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayda 4 kilo almayı başardığım için tebrik koydu
maksimum ayda 2 kılo alınmalı 4 kılo çok fazla dedi
ekmek ve hamur işini kesınlıkle yasakladı
doymuıyorum dedim anlamıyo valla
sık ye az ye dedi aç kalma ara öğünleri atlama dedi
böyle giderse normal doğum yapamazsın dedi :26: sankı 100 kılo oldum anlamadım valla
51 le başladım 64 üm şuan:44:
çok büyük geçmiş olsun böle hamile insanlarla ilgili olumsuz bişeyde etkileniyorum ben tanıdığım olmasa dahiBence git canım kim ister öle olmasını geçmiş olsun der çıkarsın
canım aynı şeyi bende hissediyorum. benim çok samimi bir arkadaşım var bebeği olmuyor yumurtalıklarında sorun var arkadaşlarımda hastane çantanı beraber hazırlayalım diyorlar şimdi ona desem mi demesem mi tereddütteyim nispet yapar gibi olur da kalbini kırmış olur muyum diye
ben hem oda yapıcam hem park yatak alıcam canım
üzüldüm bak yazık
bende yengem ilk düşük yaptığında ne diyeceğimi nasıl davranacağımı bilememiştim
ne telafi ederki insanı
zaman ilacı olur inşallah....
Jully - ikolatal iek Sepeti | ikolata eker iekleri kızlaaar nasıl sizce bu sepet? 77 lira fiyatı ama grupfoni indirimiyle 50 tlye gelecek ve 3 aylık zaman içerisinde alabiliyorum, yani çikolata oldugu için simdi sipariş veremem diyordum ama zamanı var işte
dun gittim zaten canım ama dedim ya cok
gerildim valla o belki olmadı ama ben cok
rahatsız oldum bilmeden uzmemisimdir inş.
o teklif etmis sonucda canım heves etmis
bence soyle bu sefer başka turlu anlar
buldumcuk sanar seni nazar deger die cagırmıyorsun
gibi dusunur
inş. canım zamanla toparlar
yeni kucuk zaten 4-5 ay sonra
tekrar dener artık
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:80:
dün oğluşumu gördum çok güzeldi kocaman olmuş yaa 1300 gr. 35cm tombık yanakları var sağ göğsumun altında başı ayakları aşağıda herşey yolunda dedi doktorum
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
böyle giderse normal doğum yapamazsın dedi :26: sankı 100 kılo oldum anlamadım valla
canım senin yerine bağlı benim yatak
odamda pek yer olamadıgı için boyle
aldım sen sekle bak her boyu var bunların
ben bide tatile rahat gotureyim yazlıkda da
kullanayım die ufak aldım
evet pearl'cim güzelmiş gerçekten....
nen bunun benetton rengini sevdim açıkcası... çok cici yaa...
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:80:
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım ben de bu modele baktım gebeligimin basından beri, benetton rengine hatta, ama sonra düşündüm de renkler zaten karısık, üstüne bir de rengarenk kızımın nevresimleri girecek, tam bir cümbüşhala kararsızım, dönencesi falan da içinde ya bunun, fiyat olarak iyi aslında. ebatları da 70*110. dün odamızda ölcüm yaptık da park yatak sıgar mı diye, ordan hatırlıyorum
Jully - ikolatal iek Sepeti | ikolata eker iekleri kızlaaar nasıl sizce bu sepet? 77 lira fiyatı ama grupfoni indirimiyle 50 tlye gelecek ve 3 aylık zaman içerisinde alabiliyorum, yani çikolata oldugu için simdi sipariş veremem diyordum ama zamanı var işte
arkadaşım benim evimde o kadar çok eşya var ki, park yatağı koyacak yer bile yok o kadar yani...ben hem oda yapıcam hem park yatak alıcam canım
evet gerçekten çok üzücü arkadaşım,bu arada kızlar dun bi giremedim hast.ye falan gittim
ben de şurasını anlamadım, 48 adet draje var içinde diyor ama çiçekler 3erli. o zaman 16 adet mi çiçek var acaba, msjla sordum, öyleyse bence de az:) bunu da begendim ben BEBEĞİMİN PATİĞİ İÇİNDE SİZE HEDİYESİ... sahibinden.com'da daha uygun üstelik fiyatı da... benim sivasta malzemesini bulmam gibi birşey söz konusu deil sonucta...çok şık ama bana bıraz az geldı sankı
bız tülü mıknatısı ve bebek süslerinı aldık kendımız yapcaz gerçi oda 50 liraya geldı :)
canım daha 3 ay var önümüzde, suyu bol iç, ekmegi de azaltmaya bak, inşallah hersey yoluna girercetrefillii
canım 64 le hamile kaldım 80 im ve daha önümde aylar varr en iisi diyetisyene gitmek sanırsam:97:
katree
çok teşekkür eederim cnım benim akşamda sormuşsun beni çok şükr iyiyiz ama kilolarla başımız derttaa:26::26:
[ı]jully - ikolatal iek sepeti | ikolata eker iekleri kızlaaar nasıl sizce bu sepet? 77 lira fiyatı ama grupfoni indirimiyle 50 tlye gelecek ve 3 aylık zaman içerisinde alabiliyorum, yani çikolata oldugu için simdi sipariş veremem diyordum ama zamanı var işte[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?