evet canım diyestisyeene gidicem çalışmak istemiyorummmmben de şurasını anlamadım, 48 adet draje var içinde diyor ama çiçekler 3erli. o zaman 16 adet mi çiçek var acaba, msjla sordum, öyleyse bence de az:) bunu da begendim ben BEBEĞİMİN PATİĞİ İÇİNDE SİZE HEDİYESİ... sahibinden.com'da daha uygun üstelik fiyatı da... benim sivasta malzemesini bulmam gibi birşey söz konusu deil sonucta...
canım daha 3 ay var önümüzde, suyu bol iç, ekmegi de azaltmaya bak, inşallah hersey yoluna girer
Eki Görüntüle 185350 Eki Görüntüle 185351
kızlar bakın bunlar park yatağımız arabamız ve oto koltuğu
aslında alalı çok oldu ama resimi yüklemek yani kızmet oldu
üçüde pierre cardin bursadan aldım
evet canım diyestisyeene gidicem çalışmak istemiyorummmmbi an önce gelsin 32.haftaa
ne kadara almıştın canım bende baktım dün:26:
canım bursada kapalı çarşıda ayşen bebe diye bir mağaza var hepsini peşin 700 e almıştık
Eki Görüntüle 185350 Eki Görüntüle 185351
kızlar bakın bunlar park yatağımız arabamız ve oto koltuğu
aslında alalı çok oldu ama resimi yüklemek yani kızmet oldu
üçüde pierre cardin bursadan aldım
her boyu varsa ne güzel fakat
fiyatına baktım canım bana biraz pahalı geldi :26:
renklerin hepsi çok güzel canım
maşallah canım kuzuna
kiloyuda takma bence
veletler peşinden koştururken aldırdıkları gibi verdirecekler
bravo
çok güzelmiş canım seninkide
farklı renkleri var dimi?
kız analarının hepsi bana pembeden kusacaksın dedi
BabyFlo Pink Bebek ekeri | ikolata eker iekleri
buda çok tatlı canım bence
sevil01
CANIM ALDIKLARINI GÜLE GÜLE KULLANN
uyguna almışsınız canım ya güle güle günlerde kullansın bıdık
çok güzellermiş canım
sağlıkla kullanmak nasip olsun
turuncu almaklada iyi etmişsin bence...
günaydın iri taneli fıstıklar
ayy sabah sabah bi tartıldım 69 kilo olmuşum anammmmmm nasıl bu kadar hızlı kilo alınır 60 ile başlamıştım oysaki ve yememdede anormal bi değişiklik yok :26:
teşekkür ederim canım bursada herşeyin yerini bulabilirsen hep ucuza alabilme imkanın var ben vanda görev yapıyorum sadece aldığım beşiği 450 dediler biz şok olduk adama ben bu beşiğin aynısını ve tüm aldıklarımı 700 e aldım dedim adam ablaaaaa orası bursa dedi
doğrudur ama canımmm benim mobilyalrımda ordan geldi bursa-inegöl
saol canım ben ikincisi kız olursa diye turuncu olsun istedim aslında erkek bebeğe mavi turkuaz yada kırmızı siyah çok yakışıyor aslında kırmızı siyahta unisex bir renk ama bebeklerde siyah tercih etmiyorum turkuaz bebeğin zeka gelişimini, turuncu ise beden gelişimini olumlu etkiler diye okumuştum bir kitapta
günaydın canım maelsef alınıyor ben uçmuşum zaten uçuşa ii gidiyorsun dişyo doktor çok fena aldım dur artık dedigünaydın iri taneli fıstıklar
ayy sabah sabah bi tartıldım 69 kilo olmuşum anammmmmm nasıl bu kadar hızlı kilo alınır 60 ile başlamıştım oysaki ve yememdede anormal bi değişiklik yok :26:
kontrol paneline gir ordan görrsün canımismimin altına istediğim cümleyi nasıl yazıcam. papatya diye kaldı :)
ya kızlar bacaklarım uyuşuyor çok kötüyüm çokkkkk dr a sordum ilaç falan vermedi yaa dayanamıyorum her yerim ağrıyoo yaaa gece uykusuna hasret kaldım of ya offf
ya kızlar bacaklarım uyuşuyor çok kötüyüm çokkkkk dr a sordum ilaç falan vermedi yaa dayanamıyorum her yerim ağrıyoo yaaa gece uykusuna hasret kaldım of ya offf
kız dert ettiğin seye bak ben 64 le başladım 77 yim
günaydın canım maelsef alınıyor ben uçmuşum zaten uçuşa ii gidiyorsun dişyo doktor çok fena aldım dur artık dedi
kontrol paneline gir ordan görrsün canım
nasııııııllll vericez bu kiloları fıstıklar yaaa millet yani mankenler nasıl başarıyo 8 kiloyla çocuk doğurmayı hayret... insana su içse yarıyo anacım...benim bi arkadaşım var 15 gün geri benden o sadece 2 kilo aldı :26:
nasııııııllll vericez bu kiloları fıstıklar yaaa millet yani mankenler nasıl başarıyo 8 kiloyla çocuk doğurmayı hayret... insana su içse yarıyo anacım...benim bi arkadaşım var 15 gün geri benden o sadece 2 kilo aldı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?