2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım diyestisyeene gidicem çalışmak istemiyorummmm bi an önce gelsin 32.haftaa

ne kadara almıştın canım bende baktım dün:26:

evet canım hepsinin başka başka renkleri var ben ikincisi kız olursa diye turuncu gri istedim :))))

sevil01
CANIM ALDIKLARINI GÜLE GÜLE KULLANN

saol canım çok teşekkür ederim

uyguna almışsınız canım ya güle güle günlerde kullansın bıdık

teşekkür ederim canım bursada herşeyin yerini bulabilirsen hep ucuza alabilme imkanın var ben vanda görev yapıyorum sadece aldığım beşiği 450 dediler biz şok olduk adama ben bu beşiğin aynısını ve tüm aldıklarımı 700 e aldım dedim adam ablaaaaa orası bursa dedi

çok güzellermiş canım
sağlıkla kullanmak nasip olsun
turuncu almaklada iyi etmişsin bence...

saol canım ben ikincisi kız olursa diye turuncu olsun istedim aslında erkek bebeğe mavi turkuaz yada kırmızı siyah çok yakışıyor aslında kırmızı siyahta unisex bir renk ama bebeklerde siyah tercih etmiyorum turkuaz bebeğin zeka gelişimini, turuncu ise beden gelişimini olumlu etkiler diye okumuştum bir kitapta

günaydın iri taneli fıstıklar

ayy sabah sabah bi tartıldım 69 kilo olmuşum anammmmmm nasıl bu kadar hızlı kilo alınır 60 ile başlamıştım oysaki ve yememdede anormal bi değişiklik yok :26:

ayy sabah sabah bi tartıldım 69 kilo olmuşum anammmmmm nasıl bu kadar hızlı kilo alınır 60 ile başlamıştım oysaki ve yememdede anormal bi değişiklik yok :26:

kız dert ettiğin seye bak ben 64 le başladım 77 yim

günaydın canım maelsef alınıyor ben uçmuşum zaten uçuşa ii gidiyorsun dişyo doktor çok fena aldım dur artık dedi
ismimin altına istediğim cümleyi nasıl yazıcam. papatya diye kaldı :)
kontrol paneline gir ordan görrsün canım

ya kızlar bacaklarım uyuşuyor çok kötüyüm çokkkkk dr a sordum ilaç falan vermedi yaa dayanamıyorum her yerim ağrıyoo yaaa gece uykusuna hasret kaldım of ya offf

ya kızlar bacaklarım uyuşuyor çok kötüyüm çokkkkk dr a sordum ilaç falan vermedi yaa dayanamıyorum her yerim ağrıyoo yaaa gece uykusuna hasret kaldım of ya offf

doktor neden olduğunu söyledimi peki bende uykusuzluk cekiyorum baya bölük ölük bide cok terliyorum :2:

kız dert ettiğin seye bak ben 64 le başladım 77 yim

günaydın canım maelsef alınıyor ben uçmuşum zaten uçuşa ii gidiyorsun dişyo doktor çok fena aldım dur artık dedi
kontrol paneline gir ordan görrsün canım

nasııııııllll vericez bu kiloları fıstıklar yaaa millet yani mankenler nasıl başarıyo 8 kiloyla çocuk doğurmayı hayret... insana su içse yarıyo anacım...benim bi arkadaşım var 15 gün geri benden o sadece 2 kilo aldı :26:

o nası ya öyle 2 kilo sok oldum şimdi

sağlıklı değil o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…