nasııııııllll vericez bu kiloları fıstıklar yaaa millet yani mankenler nasıl başarıyo 8 kiloyla çocuk doğurmayı hayret... insana su içse yarıyo anacım...benim bi arkadaşım var 15 gün geri benden o sadece 2 kilo aldı :26:
doktor neden olduğunu söyledimi peki bende uykusuzluk cekiyorum baya bölük ölük bide cok terliyorum :2:
uyuşuor mu kramp mı canım
amileliği süresince fazla kilo almamak için rejim yapan ya da farklı sebeplerle yeterince beslenmeyen annelerin, ileride obez olma riski yüksek bebekler dünyaya getirdiği bildirildi. İngiliz yayın kuruluşu BBC'nin internet sitesinde yer alan bir habere göre, İngiliz ve Yeni Zelandalı bilim adamlarının birlikte yaptıkları araştırma, hamile kadınların beslenme düzenlerinin, çocuklarının ileride obeziteye eğilimli olup olmayacağını belirlediğini ortaya çıkardı. Araştırmaya göre, hamileliği süresince yetersiz ya da kötü beslenen anne adayı, hayatının ileriki yıllarında kilo almaya meyilli bünyelere sahip bebekler dünyaya getiriyor. İngiltere'deki Southampton Üniversitesi ile Yeni Zelanda Büyüme ve Gelişme Araştırma Merkezi'nin yaptığı araştırma, anne karnındaki ceninin, içinde bulunduğu beslenme şartlarına uyum sağlama çabasının, metabolizmasının gelecekte de gıdaya karşı nasıl tepki vereceğini belirlediğini gösteriyor. Buna göre, sürekli düşük kalorili gıdalara maruz kalan fetus, hayatının ileriki dönemlerinde de gıdaların bu şekilde olacağını varsayarak, metabolizmasını gıda ve yağ depolamaya yönelik ayarlıyor, bu tür çalışan bir metabolizma da kişiyi yaşantısının ileriki dönemlerinde kilo sorunuyla karşı karşıya bırakıyor. Uzmanlara göre, araştırma, "genetik olarak benzer bireylerin, niçin farklı metabolizmalara sahip oldukları" sorusunun cevabına da ışık tutma özelliğini taşıyor.
merhaba kızlar nasılsınız
günaydın iri taneli fıstıklar
Ayy sabah sabah bi tartıldım 69 kilo olmuşum anammmmmm nasıl bu kadar hızlı kilo alınır 60 ile başlamıştım oysaki ve yememdede anormal bi değişiklik yok :26:
yok telefonda sordum öyle fazla konuşamadık önemli değil dedi ben mi pimpiriklyim o mu rahat acaba
uyuşuyo canım ya karıncalanıyo kasılıyo bazende.sinirden ağlıyorum ya ciddi ciddi sinirlerim bozuldu
yok telefonda sordum öyle fazla konuşamadık önemli değil dedi ben mi pimpiriklyim o mu rahat acaba
uyuşuyo canım ya karıncalanıyo kasılıyo bazende.sinirden ağlıyorum ya ciddi ciddi sinirlerim bozuldu
bende merak ediyorum arkadaşım...
gelince ayrıntıları ile anlat...
Ayy yerim ben bunu ya.. Maşallah çok tatlı bir kızın olacak inşallah..Allah bağışlasın..
cnım bu kadar rahatsızlık veriosa başka bi doktora sor. boşver o doktorların rahatlığını.başkasına git bi kereliğine
zaten başka bi dr a daha gidiyorum ona da sorayım bari hamilelik iice bana çile çektirmeye başlattı temmuz gelsede doğursam ya annelik ne zormuş yaaa
hamilelikte az kilo anne adaylarının bebekleri obez oluyomuş kızlar...
geldim ben kıslarrr
idrar tahlilinde bişi çıkmadı bakalım bide kültür var oda cuma çıkıcak
nst ye girdim
kalp atışını bulmakda baya zorlandılar bebek küçük olduğu için
ordakilerin çoğu 35. ve daha sonraki haftalardaydı
bütün ebeler geldi öyle ii davrandılar ki
neyse 5 dk sonra falan buldular ve bi ebeyi başıma diktiler o sürekli takip etti
ama saolsunlar hepsi ilgilendi
sonuç sancı da çıkmadı şükür
dr.um daa dönmediği için oluo muhtemelen sancıların dert edilecek bi durum yok dedi
saol canım benimmm Rabbim hepimize bağışlasın inş. kuzularımızı
günaydın kızlar... nasılsınız??? biz bugün gezmeye gidicez birazdan ama önce bir teyzoşlara bakalım dedik...
cnım bu kadar rahatsızlık veriosa başka bi doktora sor. boşver o doktorların rahatlığını.başkasına git bi kereliğine
günaydın kızlar... nasılsınız??? biz bugün gezmeye gidicez birazdan ama önce bir teyzoşlara bakalım dedik...
magnezyum eksikliğinden olur mu acaba diye sordum kramp girerdi dedi benimki uyuşma diye sanırım ilaç vermedi
geldim ben kıslarrr
nst ye girdim
neyse 5 dk sonra falan buldular ve bi ebeyi başıma diktiler o sürekli takip etti
dr.um daa dönmediği için oluo muhtemelen sancıların dert edilecek bi durum yok dedi
evet ben de ondan sordum krampgirio ben içmediğim zamanlar. ama uyuşmanın da başka nedeni vardır sor soruştur böle rahatsz ediosa seni
doktorunmu istedi nst yi nasıl yapılıyo ultrason gibi bişimi
doktor neden olduğunu söyledimi peki bende uykusuzluk cekiyorum baya bölük ölük bide cok terliyorum :2:
yaaa bide yiyorum diyo ekmek e dikkat et baaao nası ya öyle 2 kilo sok oldum şimdi
bencede ama ruh sağlığına faydalısağlıklı değil o
vericez inşallah tatlımbende öyleyim fena alıyorum hani hamile kalmazdan önce daha çok yiyordum çok şişko hissediyorum kendimi
merhaba kızlar hoşgeldiniz
hoşbulduk canımm
damarlar genişlio ondandır belki canım bendede oluyo bazen o kaşıntı ama rahatsız edici şekilde değil
geldim ben kıslarrr
nst ye girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?