arkım kullanmıştı o çok su içmesine rağmen lavaboya çıkamyodu sende de öle yaptı mı canım magnesium ?böbreklerini etkiledi mi hiç?
canım nst dediğin sancı varmı yok mu onu ölçüyor o mu oluyor :44:
ben yemeğe gidiyorum kızlar görüşürüz :81:
slm kızlarrrr:79::79::79:
ben geldiiiimmmmmm kızımı gördümmmm
öyle tatlıydı kii tombiş bi yüzü var
böle kocaman kocaman yanaklı yuvarlak yüzlü
1300 gr olmş kuzum
vaginamda ara ara sancı oluo onn için yarın hem idrar tahlili vericem
hem de tedbir olsun nst ye gir dedi dr.um
sabahtan hastaneye gidicem
prensesim benimmmmm
ayyy maşallah kuzuna canım pamuk gibi bir kızın olacak belli...
Eki Görüntüle 185197 Eki Görüntüle 185198
günaydınnnnn bisss geldikkk:124::124:
dün doktora gittik içer girerken kalbim çıkacak işallah kızım iyidr.diye içeriye girdik önce tabi kiloma baktırdı hemen 80 olmuşum neysee sonra ultrasyona verdi şikayetemiz ne annesi dedi ben söyledim güldü doktorda bu kadar çok yersen olacağı bu dedi..neden ki dedim reflü oluşmuş oda yemek borumu yakıyormuş..bebeğim gayet iyiymiş 32 cm 850 gram olmuş maşallah dedii..kıpır kıpırdı kızım 1 hafta önden gidiyormuşbabası neyle bakıyosun sen annesine dedi güldü eşimde...sonra şeker yüklemesi yapıcam dedi yarın sabah aç karnına gel dedi..sonra diyetisyeene gönderim seni istersen dedi çok iyi olur dedim..kızımızda çok cadı olucak dedi bu arada doktorumuz adını sordu yapıklı kaldı kızımın adı hala bulamadık dedim güldü bugün sabah 8de gene gittik hastahaneye bi şişenin içine hemşire bişey koydu getirdi iç sonra bize haber ver dedi tabi içtim ama geri çıkardım:120: yarın gene gidicez..benden haberler böyle kızlar çok şükür kızım da bende iyiyiz..:89::90::118::118::121:
GÜNAYDIN KIZLARR...
# sedahayri27
# elanurkr
# NuRBeN
# layyydy
# sevil01
# cetrefilli
# Bia
# zazez
nasılsınız görüşmeyelii şöyle bir göz attım yazdıklarınıza oh maşllah herkesin sağlığı sıhhati yerinde bugün 2.tetenoz aşıma gideecğim dün doktorumuzda kontrolumuz vardı bebişimim 990 gr olmuşş herşey yolunda gözüküyor dedi bir ay sonra tekrar görüşürüz dedi ve oradan ayrıldıkk....bu arada bende 64 olmuşm....
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:80:
dün oğluşumu gördum çok güzeldi kocaman olmuş yaa 1300 gr. 35cm tombık yanakları var sağ göğsumun altında başı ayakları aşağıda herşey yolunda dedi doktorum
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayda 4 kilo almayı başardığım için tebrik koydu
maksimum ayda 2 kılo alınmalı 4 kılo çok fazla dedi
ekmek ve hamur işini kesınlıkle yasakladı
doymuıyorum dedim anlamıyo valla
sık ye az ye dedi aç kalma ara öğünleri atlama dedi
böyle giderse normal doğum yapamazsın dedi :26: sankı 100 kılo oldum anlamadım valla
51 le başladım 64 üm şuan:44:
hoşgeldin cnm. biz de gidicez gezmeye kaynanam çağırdıı.
haftalarımız yakınmış canımben hiç uyuyamıyorum senin durumun nasıl?benim heryerim ağrıyo ya dökülüyorum resmen
hoşgeldin canım iyiyiz bizde gezin canım havalarda güzelleşti bizim yerimizede gezin
vaginal bölgemde sancılar oluodu
dr.um onun için istedi nst yi
önce usg gibi bi aletle kalp atışını buluolar sonra hem ordan hemde farklı bi yerden
2 tane kemer bağlıolar karnına
o şekilde yatıosun 10-15 dk.
o kadar zor bişi diil yanii
tünaydın canımm günaydın için biras geç oldu sanki
ohhh gesin ne güsel canım bnde bi yere gitsem dedim ama vazgeçtim sonradan
bugünde evde oturiim yarın çıkarım belki die düşündüm
kızlar ben bir duş alıp hazırlanıyım... koca göbeğimle ancak hazırlanırım...artık ancak yarına görüşürüz akşam da annemlerde olucaz yemeğe falan... herkes kendine ve bebeklerine iyi baksın...
bende geliyoruuuuuuuumm
Ben yemeğe gidiyorum kızlar görüşürüz :81:
gözün aydın canım miniğine de maşallah...
maşallah canım
size de maşallah canım...
evet yaa ben de farkettim walla... bizim burda hanımeli pazarı kuruluyor böyle ev hanımları el işleri yapıp satıyorlar çok hoş şeyler oluyor önce oraya bakiim dedim....
kızlar ben bir duş alıp hazırlanıyım... koca göbeğimle ancak hazırlanırım...artık ancak yarına görüşürüz akşam da annemlerde olucaz yemeğe falan... herkes kendine ve bebeklerine iyi baksın...
evet bu daha mantıklı fiyat olarak, diğerindekız analarının hepsi bana pembeden kusacaksın dedi
BabyFlo Pink Bebek ekeri | ikolata eker iekleri
buda çok tatlı canım bence
bencede şıkmış :119:
arkadaşım benim evimde o kadar çok eşya var ki, park yatağı koyacak yer bile yok o kadar yani...
evim küçük mü diycen kesinlikle hayır ama eşyam çok...
evet gerçekten çok üzücü arkadaşım,
insan ne diyeceğini bilemiyor...
İNŞALLAH eşinin kuzenide en kısa zamanda bebeğini kucağına alır....
kızlar.......
benim şimdilik çıkmam gerek,
hepinizi öpüyorum kocaman kocaman......
umarım kısa bir süre sonra yin aranıza girerim.... hoşçakalın........
:79::80::79:
canım park yatak haric puset ve otot koltugunu ne kadara aldın? benim pierre cardinde begendigim bu model deil ama 570-600 arasına geliyorfiyatlar, bu model ne kadar?Eki Görüntüle 185350 Eki Görüntüle 185351
kızlar bakın bunlar park yatağımız arabamız ve oto koltuğu
aslında alalı çok oldu ama resimi yüklemek yani kızmet oldu
üçüde pierre cardin bursadan aldım
görüşürüs canım sende kendine iyi bak çokkkk..aynı sıkıntıları yaşıyoruz demekki.ben mızmızım dayanamıyorum o zamanallah hepimize yardım etsin inş..
Kızlar afiyet olsun bebişlere kilo olsun...
Ben alcam canım ama nasıl hiç bi fikrim yok. Yani burdan mı netten mi alcam bilmiyorum..Çok para vermek istemiyorum ama bir de bunların 70-110 yada 60-120 oluyo sanırım boyutları..60-120 daha mantıklı gibi geliyo bana ama bilmiyorum henüz..park yatak alanınız var mı kızlar? yada almayı düşünen?
hangi marka aldınız? yada alıcaksınız?
Gayet güzel canım, ne kadarmış fiyatı?babymax yiğene almışlar 3 aydır gayet memnunlar ama devamlı yatırmıyolar...
kızlar birde ben bunu beğendim sizce nasıl
2 gecedir rüyalarıma giriyo
Kraftbaby.com -
Güle güle kullan canım çok güzeller..Eki Görüntüle 185350 Eki Görüntüle 185351
kızlar bakın bunlar park yatağımız arabamız ve oto koltuğu
aslında alalı çok oldu ama resimi yüklemek yani kızmet oldu
üçüde pierre cardin bursadan aldım
vaginal bölgemde sancılar oluodu
dr.um onun için istedi nst yi
önce usg gibi bi aletle kalp atışını buluolar sonra hem ordan hemde farklı bi yerden
2 tane kemer bağlıolar karnına
o şekilde yatıosun 10-15 dk.
o kadar zor bişi diil yanii
slm kızlar aranıza yeni katıldım bende temmuz anne adayıyım...
Ben alcam canım ama nasıl hiç bi fikrim yok. Yani burdan mı netten mi alcam bilmiyorum..Çok para vermek istemiyorum ama bir de bunların 70-110 yada 60-120 oluyo sanırım boyutları..60-120 daha mantıklı gibi geliyo bana ama bilmiyorum henüz..
Gayet güzel canım, ne kadarmış fiyatı?
Güle güle kullan canım çok güzeller..
kızlar bugün kuaförde de konuştuk, o da almış oto koltuğu ama hiç memnun değilmiş, çok ağır onu mu taşıycam bebeği mi, nerdeyse hiç kullanmadım dedi..Oto koltuğu olarak kullanmak içinse belirli bir süresi varmış sanırım, yani kiloya göre oluyomuş bunlar, siz kaç kiloluk aldınız, yani kaç yaşına kadar kulanılabiliyo oto koltuğu olarak?
Canım eline de düğmeli bi alet vermediler mi sancı oldukça basman için.
Bizim hastanedeki öyleydi de..:26:
Ben alcam canım ama nasıl hiç bi fikrim yok. Yani burdan mı netten mi alcam bilmiyorum..Çok para vermek istemiyorum ama bir de bunların 70-110 yada 60-120 oluyo sanırım boyutları..60-120 daha mantıklı gibi geliyo bana ama bilmiyorum henüz..
Gayet güzel canım, ne kadarmış fiyatı?
[/COLOR][/B]
Canım eline de düğmeli bi alet vermediler mi sancı oldukça basman için.
Bizim hastanedeki öyleydi de..:26:
slm kızlar aranıza yeni katıldım bende temmuz anne adayıyım. Allah herkesi bi avazda kurtarsın inşallah. bebişlerimizi sağa sağlim alalım kucağımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?