2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

prensesim benimmmmm

ayyy maşallah kuzuna canım pamuk gibi bir kızın olacak belli...

Eki Görüntüle 185197 Eki Görüntüle 185198

gözün aydın canım miniğine de maşallah...

maşallah canım

size de maşallah canım...

hoşgeldin cnm. biz de gidicez gezmeye kaynanam çağırdıı.

ben de annemle güne gitcem... gelsin hamur işleriii

haftalarımız yakınmış canımben hiç uyuyamıyorum senin durumun nasıl?benim heryerim ağrıyo ya dökülüyorum resmen

ahh canım hiç sorma valla... sol yanım çürücek ağrısıyla uyanıyorum sağa dönüyorum bir süre sonra orası da ağrıyor sırt üstü hiç yatamıyorum ufaklık sevmiyor..wc yi hiç söylemiyim... geceleri çok uyanıyorum.. heralde allah bizi anneliğe hazırlıyor sık sık uyanarak..:26:

hoşgeldin canım iyiyiz bizde gezin canım havalarda güzelleşti bizim yerimizede gezin

tamam canım...

evet yaa ben de farkettim walla... bizim burda hanımeli pazarı kuruluyor böyle ev hanımları el işleri yapıp satıyorlar çok hoş şeyler oluyor önce oraya bakiim dedim....

kızlar ben bir duş alıp hazırlanıyım... koca göbeğimle ancak hazırlanırım... artık ancak yarına görüşürüz akşam da annemlerde olucaz yemeğe falan... herkes kendine ve bebeklerine iyi baksın...

görüşürüs canım sende kendine iyi bak çokkkk..aynı sıkıntıları yaşıyoruz demekki.ben mızmızım dayanamıyorum o zaman Allah hepimize yardım etsin inş..

bende geliyoruuuuuuuumm

Ben yemeğe gidiyorum kızlar görüşürüz :81:

kızlar afiyet olsun bebişlere kilo olsun...

ne güsemiş canım hanımeli pazarı
ismide çok hoş olmuş
ii gesmeler sana

kızlar benim kutlu doğum haftası için aldığm cüz vardı
onu okuyim bi
şimdilik ben kaçar

kız analarının hepsi bana pembeden kusacaksın dedi

BabyFlo Pink Bebek ekeri | ikolata eker iekleri
buda çok tatlı canım bence
evet bu daha mantıklı fiyat olarak, diğerinde

bencede şıkmış :119:

canım park yatak haric puset ve otot koltugunu ne kadara aldın? benim pierre cardinde begendigim bu model deil ama 570-600 arasına geliyorfiyatlar, bu model ne kadar?

park yatak alanınız var mı kızlar? yada almayı düşünen?
hangi marka aldınız? yada alıcaksınız?
Ben alcam canım ama nasıl hiç bi fikrim yok. Yani burdan mı netten mi alcam bilmiyorum..Çok para vermek istemiyorum ama bir de bunların 70-110 yada 60-120 oluyo sanırım boyutları..60-120 daha mantıklı gibi geliyo bana ama bilmiyorum henüz..

babymax yiğene almışlar 3 aydır gayet memnunlar ama devamlı yatırmıyolar...

kızlar birde ben bunu beğendim sizce nasıl
2 gecedir rüyalarıma giriyo

Kraftbaby.com -
Gayet güzel canım, ne kadarmış fiyatı?

Güle güle kullan canım çok güzeller..
kızlar bugün kuaförde de konuştuk, o da almış oto koltuğu ama hiç memnun değilmiş, çok ağır onu mu taşıycam bebeği mi, nerdeyse hiç kullanmadım dedi..Oto koltuğu olarak kullanmak içinse belirli bir süresi varmış sanırım, yani kiloya göre oluyomuş bunlar, siz kaç kiloluk aldınız, yani kaç yaşına kadar kulanılabiliyo oto koltuğu olarak?

Canım eline de düğmeli bi alet vermediler mi sancı oldukça basman için.
Bizim hastanedeki öyleydi de..:26:

slm kızlar aranıza yeni katıldım bende temmuz anne adayıyım. Allah herkesi bi avazda kurtarsın inşallah. bebişlerimizi sağa sağlim alalım kucağımıza...

Son düzenleme:

canım bebek 9 kilo olana kadar bu anakucağı-oto koltuğu olanlardan kullanmak zorundasın. daha sonra 9-18 kg olan oto koltuklarından yada 9-36 kg olanlardan almak zorundayız. ama dediğim gibi 9 kiloya kadar bunlar şart. 9-18 yada 9-36 ya küçük bebekler oturamaz. evet biraz ağır, ama isteyen arabada bırakabilir, battaniyeyle falan, yada sling denen şeylerle taşıyabilir. yada benim bi arkadaşım bagajdan arabayı çıkarıyo ana kucağını arabadan söküp, bebek arabasına takıyo, evine bile bebek arabasıyla çıkarıyo.

250-300 arası değişiyo fıstık fiyatı
çok ucuz alıp soru işareti bırakmak istemiyorum aklımda en az bi 1,5 yıl kullanmak istiyorum , birde ailem biz alalım dediler onlarada pahalı bişey aldırmak istemiyorum :44:
yarın randevumdan sonra gidip bakıcam eşimle
taffybaby ve e-bebek hastaneye çok yakın onlara bakıcam....

Canım eline de düğmeli bi alet vermediler mi sancı oldukça basman için.
Bizim hastanedeki öyleydi de..:26:

o alet bebek hareket ettikçe basılıo galba ama benm kız maşallah hiç durmadı yerinde
başımda bi ebe vardı zaten
ondan vermediler sanırım yada başka bişi bilmiorum canım

slm kızlar aranıza yeni katıldım bende temmuz anne adayıyım. Allah herkesi bi avazda kurtarsın inşallah. bebişlerimizi sağa sağlim alalım kucağımıza...

hoşgeldin aramızaaa
bol bol bekleris sohbete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…