geldim ben kıslarrr
idrar tahlilinde bişi çıkmadı bakalım bide kültür var oda cuma çıkıcak
nst ye girdim
kalp atışını bulmakda baya zorlandılar bebek küçük olduğu için
ordakilerin çoğu 35. ve daha sonraki haftalardaydı
bütün ebeler geldi öyle ii davrandılar ki
neyse 5 dk sonra falan buldular ve bi ebeyi başıma diktiler o sürekli takip etti
ama saolsunlar hepsi ilgilendi
sonuç sancı da çıkmadı şükür
dr.um daa dönmediği için oluo muhtemelen sancıların dert edilecek bi durum yok dedi
saol canım benimmm Rabbim hepimize bağışlasın inş. kuzularımızı
o alet bebek hareket ettikçe basılıo galba ama benm kız maşallah hiç durmadı yerinde
başımda bi ebe vardı zaten
ondan vermediler sanırım yada başka bişi bilmiorum canım
ne olduuuuu
zehracım hayırdı? bi sorun mu var duymamıştım?
çok kilo aldım canım ya oturamıyorum..fena kaşınıyorum..ayaklarımm sızlıyorr off
sağol canım bilgiler için..Hoş daha arabamız da yok ama alıcaz inşallah bakalım..canım bebek 9 kilo olana kadar bu anakucağı-oto koltuğu olanlardan kullanmak zorundasın. daha sonra 9-18 kg olan oto koltuklarından yada 9-36 kg olanlardan almak zorundayız. ama dediğim gibi 9 kiloya kadar bunlar şart. 9-18 yada 9-36 ya küçük bebekler oturamaz. evet biraz ağır, ama isteyen arabada bırakabilir, battaniyeyle falan, yada sling denen şeylerle taşıyabilir. yada benim bi arkadaşım bagajdan arabayı çıkarıyo ana kucağını arabadan söküp, bebek arabasına takıyo, evine bile bebek arabasıyla çıkarıyo.
tamam canım seni takip edeyim o zaman ben..250-300 arası değişiyo fıstık fiyatı
çok ucuz alıp soru işareti bırakmak istemiyorum aklımda en az bi 1,5 yıl kullanmak istiyorum , birde ailem biz alalım dediler onlarada pahalı bişey aldırmak istemiyorum :44:
yarın randevumdan sonra gidip bakıcam eşimle
taffybaby ve e-bebek hastaneye çok yakın onlara bakıcam....
hmm demek ki bizim burdaki alet kendi ölçemiyo daha mı ilkel ne!o alet bebek hareket ettikçe basılıo galba ama benm kız maşallah hiç durmadı yerinde
üsülme canımHepimiz aldıkk sen doktorada gittin bugün diyetisyen falan dedi ya piskolojikte olabilir rahatla biraz bende 77 olmuşum aramızda 3 kilo var relax
sağol canım bilgiler için..Hoş daha arabamız da yok ama alıcaz inşallah bakalım..
hoşgeldin aramıza. hayırlı olsun
kızlar sütüm vardı değerlensi bi tatlı yapiim bariii
ayy eşim nasıl görüyo acaba benii :26::26::97::97: Yaa tombak hissediyorum kendimi sen kaç kiloyla hamile kaldın canım
ayy eşim nasıl görüyo acaba benii :26::26::97::97: Yaa tombak hissediyorum kendimi sen Kaç kiloyla hamile kaldın canım
o alet bebek hareket ettikçe basılıo galba ama benm kız maşallah hiç durmadı yerinde
hoşgeldin aramızaaa
bol bol bekleris sohbete
hiç deme ya bende 78 ken 80 nasıl olmuşum:26::26: yediğimde bişeyde yok bende dşyorum arada beni seviyo musun diye dalga geçiyo oda hayır kızımı seviyorum diye gıcıkben 65 le kaldım canım iki hafta öncesi 72-73 arasıydım dün tartıldım 77 olmuşum 2 haftada eş konusuna gelince bazen bende kendimi kötü hissediyorum çok hantal......eşimede soruyorum ara araBeni sevionmu senn die oda tabikimde hemde iki kişilik diyo Ama takmıyorum o kadar doğum yapınca veririm diyorum şurda kaç ayımız kaldıki zaten
serapcm haklısında aniden böyle tombaklaşınca işte aynada bakmıyorum bile kendimetakma tatlım kiloyu durup dururken almadın sonuçta hamilesin elbettte alacaksan assıl kilo almamak tuhaf bencebebişler doğsun elbette verilir kilolar
canım nişe koy içerisine 2 kaşık tutar o zamankızlar konu açılmışken
tutan bi tavuk göğsü tarifiniz var mı?
ben beceremiyorum, ya cıvık ya katı oluyo:26:
kızlar konu açılmışken
tutan bi tavuk göğsü tarifiniz var mı?
ben beceremiyorum, ya cıvık ya katı oluyo:26:
canım vagina bölgemde sancı oluodu da
dr.umda bi bakalım tedbir olarak dedi
benim rahmimde bant vardı ya bide
görünmüo şimdi ama öle bi gir bakalım dedi
şükür bişi çıkmadı canım
kızlar dün doktora gittim suyun biraz fazla bide bebek biraz kısa boylu olabilir 49-50 cm doğar dedi. şu anda 38cm (30+1) sizin bebeklerin boyları ne? yada benim haftamda normali ne olmalı? bilen varsa paylaşabilirmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?