2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

o alet bebek hareket ettikçe basılıo galba ama benm kız maşallah hiç durmadı yerinde
başımda bi ebe vardı zaten
ondan vermediler sanırım yada başka bişi bilmiorum canım

zehracım hayırdı? bi sorun mu var duymamıştım?

sağol canım bilgiler için..Hoş daha arabamız da yok ama alıcaz inşallah bakalım..

tamam canım seni takip edeyim o zaman ben..

o alet bebek hareket ettikçe basılıo galba ama benm kız maşallah hiç durmadı yerinde
başımda bi ebe vardı zaten
ondan vermediler sanırım yada başka bişi bilmiorum canım
hmm demek ki bizim burdaki alet kendi ölçemiyo daha mı ilkel ne!
Çünkü bütün karıların eline vermişlerdi o aleti

üsülme canım Hepimiz aldıkk sen doktorada gittin bugün diyetisyen falan dedi ya piskolojikte olabilir rahatla biraz bende 77 olmuşum aramızda 3 kilo var relax

ayy eşim nasıl görüyo acaba benii :26::26::97::97: Yaa tombak hissediyorum kendimi sen Kaç kiloyla hamile kaldın canım

Son düzenleme:
ayy eşim nasıl görüyo acaba benii :26::26::97::97: Yaa tombak hissediyorum kendimi sen kaç kiloyla hamile kaldın canım

ben 65 le kaldım canım iki hafta öncesi 72-73 arasıydım dün tartıldım 77 olmuşum 2 haftada eş konusuna gelince bazen bende kendimi kötü hissediyorum çok hantal......eşimede soruyorum ara ara Beni sevionmu senn die oda tabikimde hemde iki kişilik diyo Ama takmıyorum o kadar doğum yapınca veririm diyorum şurda kaç ayımız kaldıki zaten

ayy eşim nasıl görüyo acaba benii :26::26::97::97: Yaa tombak hissediyorum kendimi sen Kaç kiloyla hamile kaldın canım

takma tatlım kiloyu durup dururken almadın sonuçta hamilesin elbettte alacaksan assıl kilo almamak tuhaf bence bebişler doğsun elbette verilir kilolar

kızlar konu açılmışken
tutan bi tavuk göğsü tarifiniz var mı?
ben beceremiyorum, ya cıvık ya katı oluyo:26:

hoşbulduk inşallah çalışmaktan fırsat buldukça burda olacağım...

hiç deme ya bende 78 ken 80 nasıl olmuşum:26::26: yediğimde bişeyde yok bende dşyorum arada beni seviyo musun diye dalga geçiyo oda hayır kızımı seviyorum diye gıcık
takma tatlım kiloyu durup dururken almadın sonuçta hamilesin elbettte alacaksan assıl kilo almamak tuhaf bence bebişler doğsun elbette verilir kilolar
serapcm haklısında aniden böyle tombaklaşınca işte aynada bakmıyorum bile kendime
kızlar konu açılmışken
canım nişe koy içerisine 2 kaşık tutar o zaman

kızlar konu açılmışken

cnm bak bende var hem çok kolay tadıda gayet güzel

MALZEMELER

1/2 paket katı yağ
1 su bardağı un
1,5 su bardağı şeker
1 kg süt
1 paket vanilya

HAZIRLANIŞI

Un yağla pembeleşene kadar kavrulur. Üzerine şeker, vanilya ve sütü ilave ederek koyulaşana kadar karıştırılır. Ocaktan aldıktan sonra 15 dak. mikserle köpük olana kadar karıştırılır. Tepsiye dökülür üzerine arzuya göre tarçın veya hindistan cevizi dökülüp soğumaya bırakılır.

bak kafana göre uyarsa yaparsın afiyet olsun

selam fıstıklar,memleketten kuzenim gelmişti h.sonu onu gezdiriyorum diye bakamadım foruma,3 gündür de geçmişi bitiremedim.yorgun geliyorum okuldan,okurken uyuyorum bazen.3 gündür 23 nisan etkinliği yapıyoruz,bahçe programı yüzünden de grip oldum.nasıl kurtulucam bilmiyorum.geceleri hiç uyuyamıyorum wc ye kalkmaktan,bir de sağa yattığımı sonradan farkediyorum,tekrar sola dönüyorum ama artık bebiş ağırlaştı galiba bacağım uyuşuyor.
n.y.babies diye bi siteden sipariş vermiştim bir ayı geçtiği halde gelmedi,bugün aradım.bazı ürünler olmadığı için gönderememişler.onların yerine başka şeyler seçtim,yarın gelecek inşallah.
bizden haberler böyle ben tekrar geçmişe döneyim siz nasılsınız,ne var ne yok bakayım.

canım vagina bölgemde sancı oluodu da
dr.umda bi bakalım tedbir olarak dedi
benim rahmimde bant vardı ya bide
görünmüo şimdi ama öle bi gir bakalım dedi
şükür bişi çıkmadı canım

gözün aydın cnm, bi şey çıkmamasına sevindim.bu arada izne ayrılmıştın galiba,hayırlı olsun,darısı başımıza diycem ama ben uzatmayı düşünüyorum,zaten okulun son haftalarına rastlıyor.

kızlar dün doktora gittim suyun biraz fazla bide bebek biraz kısa boylu olabilir 49-50 cm doğar dedi. şu anda 38cm (30+1) sizin bebeklerin boyları ne? yada benim haftamda normali ne olmalı? bilen varsa paylaşabilirmi...

kızlar dün doktora gittim suyun biraz fazla bide bebek biraz kısa boylu olabilir 49-50 cm doğar dedi. şu anda 38cm (30+1) sizin bebeklerin boyları ne? yada benim haftamda normali ne olmalı? bilen varsa paylaşabilirmi...

o nasıl doktormuş ya normal bebek zaten 50 cm doğar canım kaç cm doğmaısnı bekliormuş..sen hiç. kafana takma ay bu doktorlarda yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…