2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağol canım, denenmişse güzeldir tabii. ben de yapayım bari, akşam yada yarın..keşke şimdi olsa da yesem, çok açım kızlar ben ya

hayırlı olsun,darısı başımıza diycem ama ben uzatmayı düşünüyorum,zaten okulun son haftalarına rastlıyor.
selam canım geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda atlatırsın gribi..
Bu arada seninle aynı haftalığız, 37. haftaya kadar çalışacak mısın sen? nasıl yapacaksın?

Son düzenleme:

selam semenya,bişi sormak istiyorum yanılmıyorsam bebişin odasını eklemiştin beyaz dört kapaklı dolaplı falan,takıma neler dahıl ögrenebılır mıyım,halısı tekstili ,cibinliği avizesi ve yatagı?

kızlar dün doktora gittim suyun biraz fazla bide bebek biraz kısa boylu olabilir 49-50 cm doğar dedi. şu anda 38cm (30+1) sizin bebeklerin boyları ne? yada benim haftamda normali ne olmalı? bilen varsa paylaşabilirmi...

canım bebekler için boy tablosu diye bişey yok, hiçbiri gerçek değerler değilmiş. zaten sana söylediği 38 de gerçek değil, bikaç uzunluğun bazı katsayılarla çarpılarak elde edilmesiyle oluşan yaklaşk bir değer. benim doktorum boyu kedinlikle söylemiyo, yanıltıcı olur diyo. kaan kocatepe de sitesinde aynı şeyi söylemiş. sen hiç takam bu boy olaylarına. ayırca 49-50 cm doğması da gayet normal bi değer, kısa değil ki anlamadım.

canım vagina bölgemde sancı oluodu da
dr.umda bi bakalım tedbir olarak dedi
benim rahmimde bant vardı ya bide
görünmüo şimdi ama öle bi gir bakalım dedi
şükür bişi çıkmadı canım

çok şükür bişey çıkmamış.. üşütmüşsündür belki de ondan olmuştur...

çok kilo aldım canım ya oturamıyorum..fena kaşınıyorum..ayaklarımm sızlıyorr off
ben 4,8 kg aldım ama kilolu başladım hamileliğime.. üzülme yani farkımız yok

teşekkür ederim çok rahatladım acaba ona iyi bakamıyomuyum diye düşünmek çok üzücü beni en ii sizler anlarsınız.

çok şükür bişey çıkmamış.. üşütmüşsündür belki de ondan olmuştur...

ben 4,8 kg aldım ama kilolu başladım hamileliğime.. üzülme yani farkımız yok
ayy ne bilim işlallahh veririrz be canım
benim bildiğim de öyle ama işte doktor öyle deyince telaşlandım bide kayınvalidemin yanında söyleyince kötü hissettim kendimi :)

tamda kişinin yanında demş haa Her neyse senn hiçç kafana takma zaten doktorlar kiloyu söylüorlar ama boyu hiçbir doktor net demiyor canım..sağlıklı olsunda ama nasıl doktormuş kısa doğar hiç canını sıkma sen bıdığıda üzmee

bebek odalarını alanlar vardır mutlaka önerebilecekleri yerler varmı istanbul da bebeğin bütün eşyalarını aldım oda olmayınca yıkayıp yerleştiremiyorum

kızlar dün doktora gittim suyun biraz fazla bide bebek biraz kısa boylu olabilir 49-50 cm doğar dedi. şu anda 38cm (30+1) sizin bebeklerin boyları ne? yada benim haftamda normali ne olmalı? bilen varsa paylaşabilirmi...

slm canım sıkma canını ya bende
29+4 de gittim 38 cm cıktı hatta
bana dr.biraz uzun bebek dedi
hayret bi sey nasıl boyle bi sey der
hem normal bebek boyu 50-52 zaten

:)) evet sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil bıdığım emirim umarım etkilenmemiştir ama geçti artık sayenizde iyiyim

bebek odalarını alanlar vardır mutlaka önerebilecekleri yerler varmı istanbul da bebeğin bütün eşyalarını aldım oda olmayınca yıkayıp yerleştiremiyorum

bız h sonu modokodan aldık,1ay sonra teslımat.çok güzel takımlaar var ruya gıbı gerçekten,gidip görmenızı tavsıye ederım.

ben modoko da logo bebe den aldım canım. 3. ve 5. caddede yeri. tüm modokoyu ve tüm maskoyu dolaştım, bitek burda beğendim. hatta beğendiğim bikaç model birden oldu. geldi evimize de 3 haftada. son derece kaliteli. eve gelen ustalar da çok ilgililerdi. çok çok memnun kaldım.

oooo teslimat süresi de uzun doğurmadan alabilsem bari :) bu gidişle ben anca genç odası alırım

:))evet teslımat suresı çok uzun 2 ay dıyenler bıle vardı,en az 30gun bir de bir ay önceden gelıp kapakların falan açık beklemesı lazımmıs, bebiş gelene kadar.

hera sizin takımın fiyatı nasıldı,biz 2750 verdık de eve gelınce bıraz pahalı olduunu dusundum canım sıkıldı

slm canım sıkma canını ya bende
29+4 de gittim 38 cm cıktı hatta
bana dr.biraz uzun bebek dedi
hayret bi sey nasıl boyle bi sey der
hem normal bebek boyu 50-52 zaten

maşallahh bebişine o zaman... doktorunun motive etmesi çok önemli böyle durumlarda. benim doktorum biraz kibar panik heralde ondan en kötüsünü mü düşünüyo yada devasa bişey mi bekliyodu benden bilmiyorum :)

cnm çok teşekkür ederim,inşallah geçer.ben çalışabildiğim kadar çalışıcam, çünkü sonrasında baktırabileceğim,güveneceğim kimse yok.sonrasına ekletmek istiyorum.okulun son günleri zaten rahat olur diye düşünüyorum.inşallah dayanabilirim.benim zaten 32.haftam 25 mayısa geliyor.az daha katlanırız cnm sıkarız dişimizi bi aksilik olmazsa.
selam cnm ben oda almadım,park yatak aldım şimdilik.geçmişe bakayım kimin aldığını okursam yazarım.

bize de 1 ay dediler 3 haftada geldi, istersek onların deposundada bekletebiliyoduk, odası bitmediyse, hem kokusu biraz da orda çıkıyor. 1 hafta olucak yarın geleli, hala biraz kokuyo. kapakları açık tutuyoruz.

biz de 3 kapılı dolap, oldukça büyük bir şifonyer, 80x180 büyüyen karyola ve 2 katlı 6 gözlü duvar rafı toplam 4 parça 2800 tl ye geldi. bizim takımın çoğu mdf, bazı yerleri ahşap. ondan oranın en pahalı takımıydı. dieğr takımlar komple mdfydi, onların fiyatı da 2500 tl idi. bence 2750 de normal bir fiyat. 3000 üstü kesinlikle verilmez. bi de biz dolabın arka tarafını 8 mm mdf yaptırttık özel olarak, ondan para almadı. 200 tl alırım diyenler vardı. her yerde 4mm yapılıyor, eşim de çok bilir o işleri 8 mm ısmarladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…