- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 356
- 44
cnm bak bende var hem çok kolay tadıda gayet güzel
MALZEMELER
1/2 paket katı yağ
1 su bardağı un
1,5 su bardağı şeker
1 kg süt
1 paket vanilya
HAZIRLANIŞI
Un yağla pembeleşene kadar kavrulur. Üzerine şeker, vanilya ve sütü ilave ederek koyulaşana kadar karıştırılır. Ocaktan aldıktan sonra 15 dak. mikserle köpük olana kadar karıştırılır. Tepsiye dökülür üzerine arzuya göre tarçın veya hindistan cevizi dökülüp soğumaya bırakılır.
bak kafana göre uyarsa yaparsın afiyet olsun
selam canım geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda atlatırsın gribi..hayırlı olsun,darısı başımıza diycem ama ben uzatmayı düşünüyorum,zaten okulun son haftalarına rastlıyor.
selam fıstıklar,memleketten kuzenim gelmişti h.sonu onu gezdiriyorum diye bakamadım foruma,3 gündür de geçmişi bitiremedim.yorgun geliyorum okuldan,okurken uyuyorum bazen.3 gündür 23 nisan etkinliği yapıyoruz,bahçe programı yüzünden de grip oldum.nasıl kurtulucam bilmiyorum.geceleri hiç uyuyamıyorum wc ye kalkmaktan,bir de sağa yattığımı sonradan farkediyorum,tekrar sola dönüyorum ama artık bebiş ağırlaştı galiba bacağım uyuşuyor.
n.y.babies diye bi siteden sipariş vermiştim bir ayı geçtiği halde gelmedi,bugün aradım.bazı ürünler olmadığı için gönderememişler.onların yerine başka şeyler seçtim,yarın gelecek inşallah.
bizden haberler böyle ben tekrar geçmişe döneyim siz nasılsınız,ne var ne yok bakayım.[/
gözün aydın cnm, bi şey çıkmamasına sevindim.bu arada izne ayrılmıştın galiba,hayırlı olsun,darısı başımıza diycem ama ben uzatmayı düşünüyorum,zaten okulun son haftalarına rastlıyor.
kızlar dün doktora gittim suyun biraz fazla bide bebek biraz kısa boylu olabilir 49-50 cm doğar dedi. şu anda 38cm (30+1) sizin bebeklerin boyları ne? yada benim haftamda normali ne olmalı? bilen varsa paylaşabilirmi...
canım vagina bölgemde sancı oluodu da
dr.umda bi bakalım tedbir olarak dedi
benim rahmimde bant vardı ya bide
görünmüo şimdi ama öle bi gir bakalım dedi
şükür bişi çıkmadı canım
ben 4,8 kg aldım ama kilolu başladım hamileliğime.. üzülme yani farkımız yokçok kilo aldım canım ya oturamıyorum..fena kaşınıyorum..ayaklarımm sızlıyorr off
o nasıl doktormuş ya normal bebek zaten 50 cm doğar canım kaç cm doğmaısnı bekliormuş..sen hiç. kafana takma ay bu doktorlarda yanii
canım bebekler için boy tablosu diye bişey yok, hiçbiri gerçek değerler değilmiş. zaten sana söylediği 38 de gerçek değil, bikaç uzunluğun bazı katsayılarla çarpılarak elde edilmesiyle oluşan yaklaşk bir değer. benim doktorum boyu kedinlikle söylemiyo, yanıltıcı olur diyo. kaan kocatepe de sitesinde aynı şeyi söylemiş. sen hiç takam bu boy olaylarına. ayırca 49-50 cm doğması da gayet normal bi değer, kısa değil ki anlamadım.
ayy ne bilim işlallahh veririrz be canımçok şükür bişey çıkmamış.. üşütmüşsündür belki de ondan olmuştur...
ben 4,8 kg aldım ama kilolu başladım hamileliğime.. üzülme yani farkımız yok
benim bildiğim de öyle ama işte doktor öyle deyince telaşlandım bide kayınvalidemin yanında söyleyince kötü hissettim kendimi :)
kızlar dün doktora gittim suyun biraz fazla bide bebek biraz kısa boylu olabilir 49-50 cm doğar dedi. şu anda 38cm (30+1) sizin bebeklerin boyları ne? yada benim haftamda normali ne olmalı? bilen varsa paylaşabilirmi...
ayy ne bilim işlallahh veririrz be canım
tamda kişinin yanında demş haaHer neyse senn hiçç kafana takma zaten doktorlar kiloyu söylüorlar ama boyu hiçbir doktor net demiyor canım..sağlıklı olsunda ama nasıl doktormuş kısa doğar hiç canını sıkma sen bıdığıda üzmee
bebek odalarını alanlar vardır mutlaka önerebilecekleri yerler varmı istanbul da bebeğin bütün eşyalarını aldım oda olmayınca yıkayıp yerleştiremiyorum
bebek odalarını alanlar vardır mutlaka önerebilecekleri yerler varmı istanbul da bebeğin bütün eşyalarını aldım oda olmayınca yıkayıp yerleştiremiyorum
bız h sonu modokodan aldık,1ay sonra teslımat.çok güzel takımlaar var ruya gıbı gerçekten,gidip görmenızı tavsıye ederım.
:)) evet sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil bıdığım emirim umarım etkilenmemiştir ama geçti artık sayenizde iyiyim
oooo teslimat süresi de uzun doğurmadan alabilsem bari :) bu gidişle ben anca genç odası alırım
slm canım sıkma canını ya bende
29+4 de gittim 38 cm cıktı hatta
bana dr.biraz uzun bebek dedi
hayret bi sey nasıl boyle bi sey der
hem normal bebek boyu 50-52 zaten
cnm çok teşekkür ederim,inşallah geçer.ben çalışabildiğim kadar çalışıcam, çünkü sonrasında baktırabileceğim,güveneceğim kimse yok.sonrasına ekletmek istiyorum.okulun son günleri zaten rahat olur diye düşünüyorum.inşallah dayanabilirim.benim zaten 32.haftam 25 mayısa geliyor.az daha katlanırız cnm sıkarız dişimizi bi aksilik olmazsa.çok sağol canım, denenmişse güzeldir tabii. ben de yapayım bari, akşam yada yarın..keşek şimdi olsa da yesem, çok açım kızlar ben ya
selam canım geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda atlatırsın gribi..
Bu arada seninle aynı haftalığız, 37. haftaya kadar çalışacak mısın sen? nasıl yapacaksın?
selam cnm ben oda almadım,park yatak aldım şimdilik.geçmişe bakayım kimin aldığını okursam yazarım.selam semenya,bişi sormak istiyorum yanılmıyorsam bebişin odasını eklemiştin beyaz dört kapaklı dolaplı falan,takıma neler dahıl ögrenebılır mıyım,halısı tekstili ,cibinliği avizesi ve yatagı?
bizi duyuyorlar canım benm elini karnına koy konuş onunla..oo biz ana kız neler paylaşıyoruz[
konuşmazmıyım şimdiden arkadaşım oldu benim oğluşum doğsada doya doya koklasam öpsem hiç görmediğimiz bişeye duyulacak özlem en fazla bu kadar olurdu heralde :) allah herkese yaşatsın bu duyguları.
:))evet teslımat suresı çok uzun 2 ay dıyenler bıle vardı,en az 30gun bir de bir ay önceden gelıp kapakların falan açık beklemesı lazımmıs, bebiş gelene kadar.
hera sizin takımın fiyatı nasıldı,biz 2750 verdık de eve gelınce bıraz pahalı olduunu dusundum canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?