bizi duyuyorlar canım benm elini karnına koy konuş onunla..oo biz ana kız neler paylaşıyoruz[
konuşmazmıyım şimdiden arkadaşım oldu benim oğluşum doğsada doya doya koklasam öpsem hiç görmediğimiz bişeye duyulacak özlem en fazla bu kadar olurdu heralde :) allah herkese yaşatsın bu duyguları.
canım benim yaaa en güzel duygular olsa gerk evet bi an önce doğsalardı bıdıklar doya doya sewvseydikk
ben modoko da logo bebe den aldım canım. 3. ve 5. caddede yeri. tüm modokoyu ve tüm maskoyu dolaştım, bitek burda beğendim. hatta beğendiğim bikaç model birden oldu. geldi evimize de 3 haftada. son derece kaliteli. eve gelen ustalar da çok ilgililerdi. çok çok memnun kaldım.
bize de 1 ay dediler 3 haftada geldi, istersek onların deposundada bekletebiliyoduk, odası bitmediyse, hem kokusu biraz da orda çıkıyor. 1 hafta olucak yarın geleli, hala biraz kokuyo. kapakları açık tutuyoruz.
biz de 3 kapılı dolap, oldukça büyük bir şifonyer, 80x180 büyüyen karyola ve 2 katlı 6 gözlü duvar rafı toplam 4 parça 2800 tl ye geldi. bizim takımın çoğu mdf, bazı yerleri ahşap. ondan oranın en pahalı takımıydı. dieğr takımlar komple mdfydi, onların fiyatı da 2500 tl idi. bence 2750 de normal bir fiyat. 3000 üstü kesinlikle verilmez. bi de biz dolabın arka tarafını 8 mm mdf yaptırttık özel olarak, ondan para almadı. 200 tl alırım diyenler vardı. her yerde 4mm yapılıyor, eşim de çok bilir o işleri 8 mm ısmarladı.
Mobilya konusunda bılınçlısınız demek,bizim aklımıza hııç öyle şeyler gelmedı,bizimki 4kapılı dolap ,büyük bir şifonyer ,büyüen yatak,oyuncak sandıgınında boyunu uzatıp kıtaplık tarzı bısı yaptırdık.daha halısı yavru yatagın içi eksik.dün bi arkadas benim aldıgım takımın hemen hemen aynısını almıs 1250ye aldık dıe eklemıstı ondan sıkıldı aslında canım,yani fiyatı bıze abarttılar dıe dusundum.sizinkinde cibinlik ve tekstil dahil mi?
kızlar konu açılmışken
tutan bi tavuk göğsü tarifiniz var mı?
ben beceremiyorum, ya cıvık ya katı oluyo:26:
Mobilya konusunda bılınçlısınız demek,bizim aklımıza hııç öyle şeyler gelmedı,bizimki 4kapılı dolap ,büyük bir şifonyer ,büyüen yatak,oyuncak sandıgınında boyunu uzatıp kıtaplık tarzı bısı yaptırdık.daha halısı yavru yatagın içi eksik.dün bi arkadas benim aldıgım takımın hemen hemen aynısını almıs 1250ye aldık dıe eklemıstı ondan sıkıldı aslında canım,yani fiyatı bıze abarttılar dıe dusundum.sizinkinde cibinlik ve tekstil dahil mi?
rica ederim.not aldım cnm teşekkür ederim.
perdesini falan da aliim öyle çekicem fotosunu, koyucam buraya :)bu arada sızın odanızın fotolarını görmek ısterım mumkunse:)
cnm çok teşekkür ederim,inşallah geçer.ben çalışabildiğim kadar çalışıcam, çünkü sonrasında baktırabileceğim,güveneceğim kimse yok.sonrasına ekletmek istiyorum.okulun son günleri zaten rahat olur diye düşünüyorum.inşallah dayanabilirim.benim zaten 32.haftam 25 mayısa geliyor.az daha katlanırız cnm sıkarız dişimizi bi aksilik olmazsa.
selam cnm ben oda almadım,park yatak aldım şimdilik.geçmişe bakayım kimin aldığını okursam yazarım.
Eki Görüntüle 185561
kızlar 23 nisanda cekildigim bir foto ogretmen arkadaslarla:))
29+3 basrolde aliyagız var :))
hayır bizde mobilya var sadece başka hiç bişey yok. ben zaten uyku seti yatak falan veren yerlerden kesinlikle almak istemedim. yataklar çok dandik, bi yerde gülden markamıydı neydi, uyku setleri de kenarları fırfırlı falan berbat. kendi zevkime göre alıcam başka yerden funnababy falan.
bence 1250 tl ye alan arkadaşın takımı mdf değil suntalam dir. ben çok gördüm suntalar, belis te, caploonba da falan da var 1500 tl ye, aynı parçalar ama sunta. mdf gibi kaliteli değil tabi.
Eki Görüntüle 185561
Nazcım seni okulun en güzel öğretmeni seçiyorum, hamileyken bile güzelsin maşallah :)Eki Görüntüle 185561
valla ağzımın suları aktı, birazdan oralara kadar gelecek..Zaten bu aralar çileğe taktım..benim meshur bir cilekli tavuk gögsu tatlım var canım
bayılır butun yiyen arkadaslarım akrabalarımız esim dostumm
tarifi eksiksiz yazıyorum
malzemeler
yarım kilo cilek
3 4 kasık cilek receli
1 litre süt
4 kasık un
4 kasık nişasta
8 kasık seker
1 paket vanilya
1 paket cilekli jöle
1/3 margarin
önce margarini erit
dahasonra nisasta ve unu ekle
kavur sekeri ekle kavur:)
sütü ekle
blendrla beraber ya da cırpıcıyla kaynat
baya koyu bir muhallebi olacak
oldugu zaman ayıklayıp yıkayıp suzdurdugun cilegi rondodan gecirip muhallebinin içine dök
receli de ekle son bir kez bşlendrla karıstırıp
kare buyuk boy cam borcama dök..
ama dökmeden önce borcamı ısla yoksa kalkmaz
mauhallebi ılıdıktan sonra jöleyi hazırla uzerine sıcaken dök
dolapta beklet jöle donunca yiyebilirsin afiyet olsun canımmm
yaptıgım zaman fotosunu da eklerim nette benzeri var mı diye baktım yok
ama görğntğsğ suna benziyor cilekle süsleyip jöleyi dökersin sen :)))Eki Görüntüle 185560
hımm haklısın aslında ,içim ferahladı biraz,ben de bakmıstım belıse plastık gıbıydı gerçekten,tekstil konusunda ben de funnababy düşünüyordum ay dedeli uyku setini çok beenmıstım ancak kullanan bir kaç kişiden tekstilinin hiç iyi olmadıgını duydum bilgin olsun.
çok hoş çıkmışsın canım:)
Nazcım seni okulun en güzel öğretmeni seçiyorum, hamileyken bile güzelsin maşallah :)
valla ağzımın suları aktı, birazdan oralara kadar gelecek..Zaten bu aralar çileğe taktım..
çok sağl canım, aldım bu tatlıyı da repertuarıma..
saolun canlarımmm evet cok hoş bir tarif hele yap bi bayılacaksınnn hem yaz gunlerinin spersiyaliçok hoş çıkmışın canım
ben de kullananlardan çok iyi diye duydum. hatta geçen limangodan polar battaniye takımın aldım butterfly ın, geldi, acayip hoş bişey, çok beğendim. o ay dedelielr de çok güzel evet. uyku stinde en iyisi funnababy ile taç diyolar.
halı almayabilirim, görümcem ikeadan kilim almış kendi bebeğine, bebek odası için, ama kullanamdı, odayı değiştirdikler, bej ve beyaz karışık, onu kullanabilirim.
tavan lambası funnababy butterfly aldım, astık bile, harika oldu. abajur da istiyorum.
için rahat olsun fiyat konusunda. ucuz etin yahnisi meselesini de unutma
bacaklar incecik,göbiş kocaman.Eki Görüntüle 185561
ben 26sına randevu aldım canım 32 artı 3 oluyoruz o gün.o hafta gidip alıcam çalışablir raporumu.zaten 19 mayıs tatili var o tatilde dinlenirsek bizi en azından bir iki hafta götürür.Canım sen hangi tarihte gidiceksin doktora iznini aktarmaya bana da haber verir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?