2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yok incim yaaa
arkalara sıgamadık koca göbekle mecburen en önde durdum

bu arada okulumuzda cok hoş bayanlar var da gerilerde kalmıslar
kimi de fotografta cıkmak istemedi
burası kardonun yarısı biliomusun
60 tan fazla ögretmenmiz var:))

ayy muhallebili yapp bariii

yaptım bile

hoşgeldin canımm
23 nisanda bizde dondukk bende elbise giyip gitmiştim
aman dikkat et canım öksürüğüm 2 haftadır geçmedi
ben ayrıldım canım darısı başınıza

çok şükür bişey çıkmamış.. üşütmüşsündür belki de ondan olmuştur...

ben 4,8 kg aldım ama kilolu başladım hamileliğime.. üzülme yani farkımız yok

olabilir belki de canımm

canımm geldimi odanız
ii günlerde kullan inş.
ama merak ettim ben şimdide koy fotosunu herşeyi tamamlanıncada koyarsın
çatlatma bizi

Eki Görüntüle 185561

kızlar 23 nisanda cekildigim bir foto ogretmen arkadaslarla:))

29+3 basrolde aliyagız var :))

harikasınız canımm maşallahhhhh

nazcım yaaa keşke şu tarifi daa önce verseydin
çileğimde vardıı evde
yaptım kaselere döktüm bile
neyse en kısa zamanda yapıcam senn tarifide
buarada izne çıkıomuşsun çk sevindim canımm
evde beraber toto büyütürüs artık

hiç sanmıyorum
hem onları görmüyoruz, biz seni görüyoz

Eki Görüntüle 185561

kızlar 23 nisanda cekildigim bir foto ogretmen arkadaslarla:))

29+3 basrolde aliyagız var :))

cnm çok tatlı çıkmışsın bana böyle fazla kadrolar değişik geliyo topu topu 11 öğretmeniz geneli görevlendirme bizde aile gibiyiz yani bizde:) ama çooook güzel çıkmışsın!!

bende 32+3 de alıcam raporu yani 18 mayısta keşke sonraki pzt dr tam 33+0 da verse 32 haftalık diye bende ne kadar uzatırsam okadar iyi çünkü sonrasındaki izin lazım bana:44:

cnm farketmiyor dedi arkadaş var doğum yapa,dr um epey meşhur olduğu için neyazık ki randevu almak kolay olmuyor.ben onu 32+0 olarak göstertirim.24 haftalık nöbetten muaf olma raporumu da küsüratlıyken 24+0 yazdı.bir sorun çıkmaz inşallah.

Zehracım sana da geçmiş olsun,havalar gerçekten çok dengesiz gidiyor,dikkat etmek lazım.
Nazcım hayırlı olsun izne çıkıyormuşsun.o saydıklarından kurtulmak her öğretmenin hayali ols
a gerek
kızlar siz nasıl 30. haftanızda izne ayrılabiliyorsunuz? usg de görünen haftaya göre mi?

beni işyerinden korkuttularda o yüzden dedim canım
yarın benimde randevum var sorarım doktoruma izin olayını
gerçi bende 37 ye kadar çalışmak istiyorum...

kızlar mutfağa doğru yol alayım ben, çileğim az nazın tatlısından yapamıycam da şöyle tarçınla süslü bi tavuk göğsü yapayım.canım çekti.

biz geldik teyzeleri. çok yoruldum kendime ceza vercem ama kıyamıyorum oturma odamı temizledim koltuk halı ve stor sildim, tv ünitesini kitaplığı döktüm daha koltuklar çekilcek ama eşim gelsin diye bekledim. yaramaz ben kızım aşağılarda takılıyo hareket ettikçe rahimde bi titreme ve sızı oluyor ilk kez oldu herhalde duruşuyla ilgili.

sizler nasılsınız bakalım?

nazcım fotoya baktım çok cicisin

[sıze="3"]kızlar mutfağa doğru yol alayım ben, çileğim az nazın tatlısından yapamıycam da şöyle tarçınla süslü bi tavuk göğsü yapayım.canım çekti.[/sıze]

afiyet olsun tarçınıda çok severim tatlıyıda Bizim yerimezede ye ben geç çıkacam bugün işten

hoşgeldin canım maşallahhın var Bizde ne yapalım ben bıraktığın gibi duruyom Bi oturuyom bi kalkıyom iş yerinde pinekliom anlayacağın

canım benim dr.um doğm iznmi gün önce göstericek
bende onun öncesinde hafta rapor aldım
o şekilde erken çıktım

hoşgeldin canım maşallahhın var Bizde ne yapalım ben bıraktığın gibi duruyom Bi oturuyom bi kalkıyom iş yerinde pinekliom anlayacağın

hoşbuldum tatlımm sen daha iyi yapmışsın ben pişman oldum yaptığıma deli dürtüyo arada bi böyle :)

Herkese iyi akşamlar
benim mesaim bitti
yarın benim kontrol günüm bakalım doktorumuz ne diyecek
kızımıda çok merak ediyorum

iyi akşamlar kızlar
nabersiniz? biz iyiyiz, babayı bekliyoruz

hastane çantasını hazırlayan var mı kızlar?
ben daha hazırlamadım, hazır herşey ama çantaya yerleştirmedim daha.
eşim geceleri devamlı tetikte =)) ben gece yatakta dönerken bile uyanıyo, bakıyo iyimiyim diye =)) ay panik yaptı beni ya hastaneye kaç dakikada ulaşırız onun hesabını yapıyo dün =))
sizde de varmı benzer aksiyonlar ? benden heyecanlı yaa

,Bia,zazez,birtutambaharat,Burcu_06,layyydy,

selam kızlar ayy bilgisayarım öğleden sonra bozuldu sandım nasıl korktum meğerse modemden olmuş
açıp kapatmak yeni aklıma geldi.....

ne güzel duyarlı işte eşin kıymetini bil ayy bende 30. haftadan sonra hazırlıcam canım küçük çekçekli bi valizim var hem bebğin hemde benim kıyafetlerimi ona koyucam kirliler içinde çöp torbası felan koyarım içine

Selaaam kızlar, yemekleri yaptım oturabilirim artık. Sizler nasılsınız?

Sende hoşgeldin canım, ben daha çantamı hazırlamadım ama herşey hazır ve ütülü üst üste duruyo. Bi durum olursa bunları al gel dedim eşime
Bizimkiside çok panik, su içmeye kalkıyorum birden sıçrıyo yataktan zavallım. Put gibi uyuyo eli kolu bana çarparda bişey olur diye:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…