ayy muhallebili yapp bariii
selam fıstıklar,memleketten kuzenim gelmişti h.sonu onu gezdiriyorum diye bakamadım foruma,3 gündür de geçmişi bitiremedim.yorgun geliyorum okuldan,okurken uyuyorum bazen.3 gündür 23 nisan etkinliği yapıyoruz,bahçe programı yüzünden de grip oldum.nasıl kurtulucam bilmiyorum.geceleri hiç uyuyamıyorum wc ye kalkmaktan,bir de sağa yattığımı sonradan farkediyorum,tekrar sola dönüyorum ama artık bebiş ağırlaştı galiba bacağım uyuşuyor.
n.y.babies diye bi siteden sipariş vermiştim bir ayı geçtiği halde gelmedi,bugün aradım.bazı ürünler olmadığı için gönderememişler.onların yerine başka şeyler seçtim,yarın gelecek inşallah.
bizden haberler böyle ben tekrar geçmişe döneyim siz nasılsınız,ne var ne yok bakayım.
gözün aydın cnm, bi şey çıkmamasına sevindim.bu arada izne ayrılmıştın galiba,hayırlı olsun,darısı başımıza diycem ama ben uzatmayı düşünüyorum,zaten okulun son haftalarına rastlıyor.
çok şükür bişey çıkmamış.. üşütmüşsündür belki de ondan olmuştur...
ben 4,8 kg aldım ama kilolu başladım hamileliğime.. üzülme yani farkımız yok
ben modoko da logo bebe den aldım canım. 3. ve 5. caddede yeri. tüm modokoyu ve tüm maskoyu dolaştım, bitek burda beğendim. hatta beğendiğim bikaç model birden oldu. geldi evimize de 3 haftada. son derece kaliteli. eve gelen ustalar da çok ilgililerdi. çok çok memnun kaldım.
Eki Görüntüle 185561
kızlar 23 nisanda cekildigim bir foto ogretmen arkadaslarla:))
29+3 basrolde aliyagız var :))
yok incim yaaa
arkalara sıgamadık koca göbekle mecburen en önde durdum
bu arada okulumuzda cok hoş bayanlar var da gerilerde kalmıslar
kimi de fotografta cıkmak istemedi
burası kardonun yarısı biliomusun
60 tan fazla ögretmenmiz var:))
cnm çok tatlı çıkmışsın bana böyle fazla kadrolar değişik geliyo topu topu 11 öğretmeniz geneli görevlendirme bizde aile gibiyiz yani bizde:) ama çooook güzel çıkmışsın!!Eki Görüntüle 185561
kızlar 23 nisanda cekildigim bir foto ogretmen arkadaslarla:))
29+3 basrolde aliyagız var :))
bacaklar incecik,göbiş kocaman.çook tatlısın canım ya.
ben 26sına randevu aldım canım 32 artı 3 oluyoruz o gün.o hafta gidip alıcam çalışablir raporumu.zaten 19 mayıs tatili var o tatilde dinlenirsek bizi en azından bir iki hafta götürür.
o nasıl doktormuş ya normal bebek zaten 50 cm doğar canım kaç cm doğmaısnı bekliormuş..sen hiç. kafana takma ay bu doktorlarda yanii
Nazcım Süper gözüküyosun
Hatta öğretmenler arasında en güzelide sensin benceo yüzden resimde en öne koymuşlar seni uyanıklar
flzayk
Nevresin takımlarında en iyisi olarak Funna baby ve taç diye duydum
Bende geçen gün limango dan daisy polar takımı aldım çok beğendim
semenya
32+3 te izin alabiliyomusun ki
niye 32+0 da almıyosun sonra yanmasın doğum paran felan?
cnm farketmiyor dedi arkadaş var doğum yapa,dr um epey meşhur olduğu için neyazık ki randevu almak kolay olmuyor.ben onu 32+0 olarak göstertirim.24 haftalık nöbetten muaf olma raporumu da küsüratlıyken 24+0 yazdı.bir sorun çıkmaz inşallah.
Zehracım sana da geçmiş olsun,havalar gerçekten çok dengesiz gidiyor,dikkat etmek lazım.
Nazcım hayırlı olsun izne çıkıyormuşsun.o saydıklarından kurtulmak her öğretmenin hayali olsa gerek
kızlar siz nasıl 30. haftanızda izne ayrılabiliyorsunuz? usg de görünen haftaya göre mi?
[sıze="3"]kızlar mutfağa doğru yol alayım ben, çileğim az nazın tatlısından yapamıycam da şöyle tarçınla süslü bi tavuk göğsü yapayım.canım çekti.[/sıze]
biz geldik teyzeleri. çok yoruldum kendime ceza vercem ama kıyamıyorumOturma odamı temizledim koltuk halı ve stor sildim, tv ünitesini kitaplığı döktüm daha koltuklar çekilcek ama eşim gelsin diye bekledim. Yaramaz ben Kızım aşağılarda takılıyo hareket ettikçe rahimde bi titreme ve sızı oluyor ilk kez oldu herhalde duruşuyla ilgili.
Sizler nasılsınız bakalım?
Nazcım fotoya baktım çok cicisin
cnm farketmiyor dedi arkadaş var doğum yapa,dr um epey meşhur olduğu için neyazık ki randevu almak kolay olmuyor.ben onu 32+0 olarak göstertirim.24 haftalık nöbetten muaf olma raporumu da küsüratlıyken 24+0 yazdı.bir sorun çıkmaz inşallah.
Zehracım sana da geçmiş olsun,havalar gerçekten çok dengesiz gidiyor,dikkat etmek lazım.
Nazcım hayırlı olsun izne çıkıyormuşsun.o saydıklarından kurtulmak her öğretmenin hayali olsa gerek
kızlar siz nasıl 30. haftanızda izne ayrılabiliyorsunuz? usg de görünen haftaya göre mi?
hoşgeldin canım maşallahhın varBizde ne yapalım ben bıraktığın gibi duruyom Bi oturuyom bi kalkıyom iş yerinde pinekliom anlayacağın
hoşbuldum tatlımmsen daha iyi yapmışsın ben pişman oldum yaptığıma deli dürtüyo arada bi böyle :)
hoşgeldin canım maşallahhın varBizde ne yapalım ben bıraktığın gibi duruyom Bi oturuyom bi kalkıyom iş yerinde pinekliom anlayacağın
iyi akşamlar kızlar
nabersiniz? biz iyiyiz, babayı bekliyoruz
hastane çantasını hazırlayan var mı kızlar?
ben daha hazırlamadım, hazır herşey ama çantaya yerleştirmedim daha.
eşim geceleri devamlı tetikte =))ben gece yatakta dönerken bile uyanıyo, bakıyo iyimiyim diye =)) ay panik yaptı beni ya hastaneye kaç dakikada ulaşırız onun hesabını yapıyo dün =))
sizde de varmı benzer aksiyonlar ?benden heyecanlı yaa
iyi akşamlar kızlar
nabersiniz? biz iyiyiz, babayı bekliyoruz
hastane çantasını hazırlayan var mı kızlar?
ben daha hazırlamadım, hazır herşey ama çantaya yerleştirmedim daha.
eşim geceleri devamlı tetikte =))ben gece yatakta dönerken bile uyanıyo, bakıyo iyimiyim diye =)) ay panik yaptı beni ya hastaneye kaç dakikada ulaşırız onun hesabını yapıyo dün =))
sizde de varmı benzer aksiyonlar ?benden heyecanlı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?