2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

,Bia,zazez,birtutambaharat,Burcu_06,layyydy,

selam kızlar ayy bilgisayarım öğleden sonra bozuldu sandım nasıl korktum meğerse modemden olmuş
açıp kapatmak yeni aklıma geldi.....

Hoşgeldin canıııım, oluyo bazen modemlerde kafayı yiyebiliyo Aman bozulmasınlar bide o masraf çıkmasın valla

iyi akşamlar canım ben izne çıkınca hazrlayacam dediğin gibi onlar bizden heyecanlı ben en ufağından bişey alsam kaldırsam napiyon yavaş dikkat et benim hareketlerime sürekli müdahale halinde

herkese iyi akşamlar
Benim mesaim bitti
yarın benim kontrol günüm bakalım doktorumuz ne diyecek
kızımıda çok merak ediyorum

iyi akşamlar yarın görüyorsun ne güzel Benim prensesimi görmeme daha çok

slm kızlar hoşgeldiniz

ahaha bu kocaların hepsi aynı demek benimki de gece wcye kalktığımda zıplıyo hemen noldu diyo canım ben daha hazırlamadım eksiklerim var çünkü pijama ısmarladım daha elime ulaşmadı geceliğim yok daha hepsini mayısta tamamlayıp çantayı o zzaman yapıcam inşallah

Benim mesai bugün gecikmelide olsa bitti kızalar ayaklarım belim koptu evciğime gidiimdee şöle ayaklarımı uzata uzata oturim herkese ii akşamlar

selam canım sana da, ayy aman bozulmasın bilgisayarlar hayatla bağlantısı kesiliyo insanın sanki o zaman =))
duyarlı duyarlı canım ondan şikayetim yok ama beni panik yapıyo :) evet en iyisi küçük valiz tarzı bişey, benimde öyle küçük bi çanta benzeri valizim var onu alıcam sanırım bebek için ayrı yaparmıyım bilmiyorum minicik onun eşyaları ama sığmazsa 2 ayrı çanta yaparız artık. eşim çantamızı artık hazırla diyo =)) belki hafta sonu hazırlarım ben bakalım... gerçi hazırlasam da yüz kere çıkarır yerleştiririm bişeyler eklerim doğuma kadar, çöp torbası aklıma gelmemişti onu da not alayım canım bu arada saol :)

hamarat arkadaşım benimm hoşgeldin sen de =) oh sen ütüsünü filan da yapmışsın maşallah bende hafta sonu yıkama ve ütü işini halledicem inş.
aynen canım yaa bizim bebişler gibi, kocalar da birbirine benziyo desene
bende öyle lavaboya ya da su içmeye kalkıyorum gece hemen açıyo gözlerini noldu nereye diye =)) yaa sen uyumuyomusun diyorum :) nöbette babamız...

iyi akşamlar canım sana da, ne zaman ayrılıyorsun izne?
yaa aslında doğuma yakın hazırlamak mantıklı tabii ama işte beklenmedik bişey olur filan Allah korusun tabii de, hazır olmak lazım nolur nolmaz diye...

rica ederim canım evet ya bilgisyar olmayınca yanlız mutsuz bir insan oluyorum evde tek başıma...

evdefnaz fotoda çok cici çıkmışsın arkadaşım maşallah yüzün felan hiç büyümemiş sadece göbek ne güzel

ii akşamlar burcucum
ben henüz kendime bişi almadğm için istesemde çanta hazırlayamam
kızımın kıyafetlerini yıkıcam sonra annemle ütülücek o zaman yaparıs heralde çantayıda
eşim çok panik diil ama dün gece dönerken dirseğiyle karnıma vurdu
çok acımadım ama az canım yandı
sabah söyledim
üzüldü baya çok mu canın yandı sertmi vurdum diip durdu

nazcımm maaşallah dıyorumm,ağzım açıkk kaldıı aramızda 2 hafta var ama ben bunun yarısı bile değilimm,göbüşümm yanii

yokk valla canım benım,size maaşşalah bız eşımle 10 saatlık uzaklarda ayrıyız zaten,ben arada dıyorum erken dogaar falan dıye ne bıcım konuusyorsun dıyor kızıyoragzımdan guzel bısı cıkmıyormus,nıye erken gelsınmışş,sağlıklı ya dıyor,acayıp soguk kanlı,sinirim bozuluyor,zaten uzagım naz yapamadım gıcıkk ya

selam zehracım naber?
ohh sen izne ayrıldın dimi darısı bize de inş.
alırsın canım bundan sonra evdesin nasılsa yavaş yavaş hazırlarsın.

evet gece yatakta dikkat etmek lazım, ben unutuyorum hala hamile olduğumu bi hızla dönüyorum soldan sağa sonra belimde ağrıyo tabii... ya da yüzükoyun yatmak istiyorum gece uyanınca sonra imkansız olduğu aklıma geliyo pfff diyip uyumaya çalışıyorum

eşin de artık huzursuz yatar gece acaba sana çarpıcak mı filan diye,
ayy bi gelseydi temmuzzzz

üzüldüm canım yaa, ayrılık zaten zor... hamilelikte daha da bi zor olur tahmin edebiliyorum.
biz de evlendikten sonra bi süre ayrı kaldık, ben farklı bi şehirde çalışıyodum hafta sonu gelebiliyodum eşimin yanına zor oluyodu o zaman bile,
Allah kavuştursun canım en kısa zamanda sizi de
olumsuz şeyler düşünme diye öyle diyodur canım, aklı sizdedir sonuçta, hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelsin tabii yavrularımız kimse erken doğum yaşamak istemez...

evet canım darısı başınıza
ben artık her gece en az 1 saat uykusuzluk çekiorum
tuvaletim gelio kalkıorum
sonra 1 saat falan uyuyamıorum
dolanıorum biras evde Allahtan izindeyim de dert olmuo
gerçi sabahta 7.30 da eşimle kalkıp bidaa yatmıorum ama istesem yatabilirim
seninde dediğin gibi artık eşim diken üstünde yatar

iyi akşamlar kızlarrr.. nasılsınız??? bebişler nasıl?

zehracım iznin hayırlı olsun canım :)) darısı başımıza hemen herşeyi halletmişsin sen sanırım odası falan hayırlı olsun onlar da.. mutlu,huzurlu yaşasın bebeğin odasında

kızlar bnim oğluş sanırım sağ tarafımı delerek çıkıcak rahmimi sağa kaymış gibi hissediyorum! artık öyle vuruyor bazen de sürtüyor ki canım çok acıo! taş gibi oluyor karnımıın sağ tarafııı

bi de sizin karnınızda belli bi tarafta daha büyük olma gibi bi durum var mı? benm mesela karnıma bakınca sağ taraf biraz daha önde gibi duruyor sizin de öyle mi? sanırım iyice büyüdüler sığamıolar göbüşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…