,Bia,zazez,birtutambaharat,Burcu_06,layyydy,
selam kızlar ayy bilgisayarım öğleden sonra bozuldu sandım nasıl korktum meğerse modemden olmuş
açıp kapatmak yeni aklıma geldi.....
iyi akşamlar kızlar
nabersiniz? Biz iyiyiz, babayı bekliyoruz
hastane çantasını hazırlayan var mı kızlar?
ben daha hazırlamadım, hazır herşey ama çantaya yerleştirmedim daha.
eşim geceleri devamlı tetikte =))ben gece yatakta dönerken bile uyanıyo, bakıyo iyimiyim diye =)) ay panik yaptı beni ya hastaneye kaç dakikada ulaşırız onun hesabını yapıyo dün =))
sizde de varmı benzer aksiyonlar ?Benden heyecanlı yaa
herkese iyi akşamlar
Benim mesaim bitti
yarın benim kontrol günüm bakalım doktorumuz ne diyecek
kızımıda çok merak ediyorum
,bia,zazez,birtutambaharat,burcu_06,layyydy,
selam kızlar ayy bilgisayarım öğleden sonra bozuldu sandım nasıl korktum meğerse modemden olmuş
Ne güzel duyarlı işte eşin kıymetini bilAyy bende 30. Haftadan sonra hazırlıcam canım küçük çekçekli bi valizim var hem bebğin hemde benim kıyafetlerimi ona koyucam kirliler içinde çöp torbası felan koyarım içine
selaaam kızlar, yemekleri yaptım oturabilirim artık. Sizler nasılsınız?
Sende hoşgeldin canım, ben daha çantamı hazırlamadım ama herşey hazır ve ütülü üst üste duruyo. Bi durum olursa bunları al gel dedim eşime
Bizimkiside çok panik, su içmeye kalkıyorum birden sıçrıyo yataktan zavallım. Put gibi uyuyo eli kolu bana çarparda bişey olur diye:90:
iyi akşamlar kızlar
nabersiniz? biz iyiyiz, babayı bekliyoruz
eşim geceleri devamlı tetikte =))ben gece yatakta dönerken bile uyanıyo, bakıyo iyimiyim diye =)) ay panik yaptı beni ya hastaneye kaç dakikada ulaşırız onun hesabını yapıyo dün =))
sizde de varmı benzer aksiyonlar ?benden heyecanlı yaa
iyi akşamlar arkadaşlar... Biz geldik. Ne var ne yok nasılsınız?*
Benim mesai bugün gecikmelide olsa bitti kızalar ayaklarım belim koptu evciğime gidiimdee şöle ayaklarımı uzata uzata oturim herkese ii akşamlar
Benim mesai bugün gecikmelide olsa bitti kızalar ayaklarım belim koptu evciğime gidiimdee şöle ayaklarımı uzata uzata oturim herkese ii akşamlar
Hoşgeldin canıııım, oluyo bazen modemlerde kafayı yiyebiliyoAman bozulmasınlar bide o masraf çıkmasın valla
slm kızlar hoşgeldiniz
ne güzel duyarlı işte eşin kıymetini bilayy bende 30. haftadan sonra hazırlıcam canım küçük çekçekli bi valizim var hem bebğin hemde benim kıyafetlerimi ona koyucam kirliler içinde çöp torbası felan koyarım içine
Selaaam kızlar, yemekleri yaptım oturabilirim artık. Sizler nasılsınız?
Sende hoşgeldin canım, ben daha çantamı hazırlamadım ama herşey hazır ve ütülü üst üste duruyo. Bi durum olursa bunları al gel dedim eşime
Bizimkiside çok panik, su içmeye kalkıyorum birden sıçrıyo yataktan zavallım. Put gibi uyuyo eli kolu bana çarparda bişey olur diye:90:
iyi akşamlar canım ben izne çıkınca hazrlayacam dediğin gibi onlar bizden heyecanlı ben en ufağından bişey alsam kaldırsam napiyon yavaş dikkat et benim hareketlerime sürekli müdahale halinde
iyi akşamlar yarın görüyorsun ne güzelBenim prensesimi görmeme daha çok
selam canım sana da, ayy aman bozulmasın bilgisayarlar hayatla bağlantısı kesiliyo insanın sanki o zaman =))
duyarlı duyarlı canım ondan şikayetim yok ama beni panik yapıyo :) evet en iyisi küçük valiz tarzı bişey, benimde öyle küçük bi çanta benzeri valizim var onu alıcam sanırım bebek için ayrı yaparmıyım bilmiyorum minicik onun eşyaları ama sığmazsa 2 ayrı çanta yaparız artık. eşim çantamızı artık hazırla diyo =)) belki hafta sonu hazırlarım ben bakalım... gerçi hazırlasam da yüz kere çıkarır yerleştiririm bişeyler eklerim doğuma kadar, çöp torbası aklıma gelmemişti onu da not alayım canım bu arada saol :)[/B]
iyi akşamlar kızlar
yok incim yaaa
arkalara sıgamadık koca göbekle mecburen en önde durdum
bu arada okulumuzda cok hoş bayanlar var da gerilerde kalmıslar
kimi de fotografta cıkmak istemedi
burası kardonun yarısı biliomusun
60 tan fazla ögretmenmiz var:))
iyi akşamlar arkadaşlar... biz geldik. ne var ne yok nasılsınız?*
yokk valla canım benım,size maaşşalah bız eşımle 10 saatlık uzaklarda ayrıyız zaten,ben arada dıyorum erken dogaar falan dıye ne bıcım konuusyorsun dıyor kızıyoriyi akşamlar kızlar
selam canım hoş geldin,dün bana da aynısı oldu,her dakka tepesınde degılım ama bozulunca da öksüz gıbı kalıyorum sankı lazım olcak gıbı
ii akşamlar burcucum
ben henüz kendime bişi almadğm için istesemde çanta hazırlayamam
kızımın kıyafetlerini yıkıcam sonra annemle ütülücek o zaman yaparıs heralde çantayıda
eşim çok panik diil ama dün gece dönerken dirseğiyle karnıma vurdu
çok acımadım ama az canım yandı
sabah söyledim
üzüldü baya çok mu canın yandı sertmi vurdum diip durdu
yokk valla canım benım,size maaşşalah bız eşımle 10 saatlık uzaklarda ayrıyız zaten,ben arada dıyorum erken dogaar falan dıye ne bıcım konuusyorsun dıyor kızıyoragzımdan guzel bısı cıkmıyormus,nıye erken gelsınmışş,sağlıklı ya dıyor,acayıp soguk kanlı,sinirim bozuluyor,zaten uzagım naz yapamadım gıcıkk ya
selam zehracım naber?
ohh sen izne ayrıldın dimidarısı bize de inş.
alırsın canım bundan sonra evdesin nasılsa yavaş yavaş hazırlarsın.
evet gece yatakta dikkat etmek lazım, ben unutuyorum hala hamile olduğumu bi hızla dönüyorum soldan sağa sonra belimde ağrıyo tabii... ya da yüzükoyun yatmak istiyorum gece uyanınca sonra imkansız olduğu aklıma geliyo pfff diyip uyumaya çalışıyorum
eşin de artık huzursuz yatar gece acaba sana çarpıcak mı filan diye,
ayy bi gelseydi temmuzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?