2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet bu daha mantıklı fiyat olarak, diğerinde

canım park yatak haric puset ve otot koltugunu ne kadara aldın? benim pierre cardinde begendigim bu model deil ama 570-600 arasına geliyorfiyatlar, bu model ne kadar?

canım park yatak + yatağı + nevresim takımı =300tl
arabası=300tl
oto koltuğu=100tl

aldığımız modelin koduna baktım faturada yazmıyor bunların ps mi elite mi ne adı varmış eşim öyle dedi
ama inan tam kodu nedir ben bilmiyorum

canım bizim oto koltuğumuz 1,5 yaşına kadar kullunılabilirmiş satıcı öyle demişti ve yanlış hatırlamıyrsam eğer 13 kg

ya şu izin meselesini anlayamadım gitti ben hesap yapamıyorum tecrübeli bi arkadaş bana yardımcı olabilir mi

kızlar son günlerrde aklımda olan bişeyi sizlerle paylaşmak istiyorum,,,ben galiba tırsmaya başladım,,küçük bi canlıya bana muhtaç bi canlıya nasıl bakıcağım konusunda endişe duyuyorum,,,tabiki annem kayınvaldem yardımcı olacak 40ı çıkana kadar idare edilir ama sonuçta benim bebeğim ve başbaşa kalıcaz bu sorumluluğu hissetmeye başladım sanırım,,felaket bi endişe başladı bende sizlerdede aynısı oluyomu

selam canım hoşgeldin, sana da iyi akşamlar
aynen canım benimki de öyle, artık tekmeler baya baya can yakıyo
benimde karnımın sol tarafını çok seviyo miniğim, sol tarafım bazen sivrileşiyo oraya dayanıyo sanırım, özellikle uzandığımda daha da belirginleşiyo yaslandığı taraf...
hatta dün akşam tv izlerken uzanıyodum yine, bi anda öyle sivri bi tepecik oluşturduki refleksle bağırdım ayy diye, eşimin yüreği ağzına geldi =)) sığmıyolar dediğin gibi artık göbişlere

ay ben de unutuyorum bazen haldır huldur dönüyorum yataktaaa sabahları da bel ağrısıyla uyanıyorum genelde

uyku kaçması kötü yaa.ama dediğin gibi çalışmamak çok iyi ben de h.sonları senin gibiyim. yine çalışıomuş gibi aynı saatlerde kalkıorum uyuyamıorum.. ama olsun o da iyi bişey çok uykuyu sevmem ben

hoşgeldin canım.. iyiyiz çok şükür.. benim oğlum sürekli yer değiştirdiği için karnım da sürekli şekil değiştiriyor,öyle sabit bi şekli yok..istediği pozisyonda değilsem de başlıyo tepinmeye... canım kuzum yer dar geliyo herhalde..

iyi akşamlar hanımlar

deniz _13 sabah sancılanmıştı hastaneye gitmişti haberi olan varmı geldi mi sonra topiğe

o korku ben de nasıl var anlatamam.. hep elimde tutamam banyo falan yaparken elimden düşürürüm,ya da beslemeyi beceremem boğazına kaçar,gibi korkunç şeyler geliyo aklıma.. üstelik sen benden şanslısın bana yardım edebilecek kimsem yok ailelerden uzağız.. ama sonra amannnn Allah yardım eder düşünme bunları diyorum kendi kendime....

iyi akşamlar kızlar

sevilcim fiyatı cok uygun aldıklarının, güle güle kullansın bebişin.
bi yemegi dısarda yedik, eve yeni geldim, valla ayakların ayakkabı içinde bir limiti varmıs, onu 2 saat astım, mahvoldu tabanlarım agrıyor...bi tane de parol içtim, basım agrıyor. ööleden sonra topiğe bir giremedim ama cilekli tatlıyı gördüm, tarifi alamadım tekrar yazarsanız cok sevinirim. bişey dahaaaa gecen göbüşte bir bebek hareketleri cok belliydi, onun linkini bulamadım, eşime izletmek istiyorum ben:81:

canım doktorun sana söylediği sat' a göre doğum zamanından 56 gün geri say o gün izne ayrılacağın zaman...... ya da 32+ 0 da ayrılacaksın.. mesela benim 13 temmuz 56 sayınca 18 mayısda izne ayrılıyorum

o tedirginlik az çok hepimizde vardır sanırım.. ama annelik iç güdüsel bişey gibi geliyor bana bi süre sonra alışırız herhalde.
benim tek korktugum şey bebeklerin tıkanma olayı!Allah korusun ama öyle bi durumda panikten hiç bişey yapamazsam diye korkuyorum! Allah vermesin başımıza...

hoşbulduk burcuu aynen ben de öyle tepki verebiliyorum arada sonra kociş geliyor göbeğimi okşuyor, konuşuyor bebişle; oğlum annenin canını acıtma falan diye 1-2 tekme de babaya atıyo sen karışma der gibi canı ne zmn isterse o zman sakinleşio sıpa!

ya benmki yer değiştirmiooo çok fazla.. kafa hep solda ayaklar da sağ tarafımda boşluğumda ya da kaburgalarımın altında...o yüzden çatlağım olursa kesin sağda olucak

iyi akşamlar hanımlar

deniz _13 sabah sancılanmıştı hastaneye gitmişti haberi olan varmı geldi mi sonra topiğe

aaa benim haberim yok.. iy mi acaba şuan?? :26:

yok canım yaa öyle düşünme, benim de ilk bebeğim ama üstesinden geliriz yaa güven sende kendine... herkes bebek bakmayı bilerek çocuk sahibi olmuyoki, hem annenler ilk zamanlar öğretir neyi nasıl yapacağını, zaten minicik olcaklar hallederiz yanii kafana takma canım. en kötü durum hasta filan olmaları insan o zaman ne yapacağını bilemiyo ama o da olucak tabii, tecrübe kazanıcaz zamanla

off evet ya unutuyorum delimiyim neyim diyorum hatta kendi kendime =)) çocuk nerdeyse doğacak ben daha hamileliğe alışamadım
bazen gün içinde okulda filan da unutuyorum hızlı hızlı hareket ediyorum sonra farkedip yavaşlıyorum =)

canım ilk hamilelikte bu gibi durumlar aklına geliyor insanın ama inanki o duyguyu yasayınca sanki kırk yıllık anne gibi bakıyorsun bebişinee merak etmeee... bu tür düşünceleri kafandan at canımm rahat ol.....

bende kendi kendimi yüreklendirmeye çalışıorum ama müthiş bi heyecan endişe karışık bişeyler yaşıorum son günlerde çünkü bugüne kadar özgürdüm tek kendime karşı sorumluluğum vardı bide eşime şimdi ise minnacık bi bebek karnı açmı tokmu ağlarsa naparım ,,,herrşey kısıtlancak falan depresyona mı giriyorum ne

hoşgeldin canım.. dinlen bol bol dik ayaklarını duvara rahatlasın garipler ben sana vereyim hemen linkini facebookta vardı benm de..

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

aynı şeyi okulda ben de yaşıyorum..arada hoplayıp zıplıyorum çocuklarla...aslında bu da güzel boşver. demek ki çok şükür bi sıkıntımız yok Allah vermesin..
sabahları otobüse binmek için yürüme mesafem var yetişmek için hızlı hızlı yürüyorum sabahları iyi geliyor bana o. umarım bi faydası da vardır :))

hiç bişiyi düşünmeyin dikkatli olduktan sonra bebişler büyüyüp gidiyor ..zaten takıntı hale getirirseniz mutlaka basınıza gelir..... bence ben bu bebegi cok iyi büyütürüm diyin:) ben herzaman cok üstüne düşmedim etrafımda düşen annelerin bebeklerinde mutlaka yasadıkları bişiler oldu o yüzden rahat olun annelik içgüdüsel oldugundan herseye alısıyorsunuz..

katre_inur senin dün doktor randevun vardı ne oldu beynindeki su kesesinden benim bu haftaki randevuda dr gectigini söyledi.. inş seninde öle bi durum olmustur...

benim bebişin pozisyonuda sol kasıga dogru bası var sag göbek kısmına dogruda ayak tarafı deminden beri bi hareketli göbegimin her yanı bi hareketli yamuk yuluk oluyor içimden bişi kayıyo gibi oluyor paşam bugün maşallahı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…