evet bu daha mantıklı fiyat olarak, diğerinde
canım park yatak haric puset ve otot koltugunu ne kadara aldın? benim pierre cardinde begendigim bu model deil ama 570-600 arasına geliyorfiyatlar, bu model ne kadar?
Ben alcam canım ama nasıl hiç bi fikrim yok. Yani burdan mı netten mi alcam bilmiyorum..Çok para vermek istemiyorum ama bir de bunların 70-110 yada 60-120 oluyo sanırım boyutları..60-120 daha mantıklı gibi geliyo bana ama bilmiyorum henüz..
Gayet güzel canım, ne kadarmış fiyatı?
Güle güle kullan canım çok güzeller..
kızlar bugün kuaförde de konuştuk, o da almış oto koltuğu ama hiç memnun değilmiş, çok ağır onu mu taşıycam bebeği mi, nerdeyse hiç kullanmadım dedi..Oto koltuğu olarak kullanmak içinse belirli bir süresi varmış sanırım, yani kiloya göre oluyomuş bunlar, siz kaç kiloluk aldınız, yani kaç yaşına kadar kulanılabiliyo oto koltuğu olarak?
Canım eline de düğmeli bi alet vermediler mi sancı oldukça basman için.
Bizim hastanedeki öyleydi de..:26:
cnm çok tatlı çıkmışsın bana böyle fazla kadrolar değişik geliyo topu topu 11 öğretmeniz geneli görevlendirme bizde aile gibiyiz yani bizde:) ama çooook güzel çıkmışsın!!
bende 32+3 de alıcam raporu yani 18 mayısta keşke sonraki pzt dr tam 33+0 da verse 32 haftalık diye bende ne kadar uzatırsam okadar iyi çünkü sonrasındaki izin lazım bana:44:
iyi akşamlar kızlarrr.. nasılsınız??? bebişler nasıl?
zehracım iznin hayırlı olsun canım :)) darısı başımızahemen herşeyi halletmişsin sen sanırım odası falan hayırlı olsun onlar da.. mutlu,huzurlu yaşasın bebeğin odasında
kızlar bnim oğluş sanırım sağ tarafımı delerek çıkıcakrahmimi sağa kaymış gibi hissediyorum! artık öyle vuruyor bazen de sürtüyor ki canım çok acıo! taş gibi oluyor karnımıın sağ tarafııı
bi de sizin karnınızda belli bi tarafta daha büyük olma gibi bi durum var mı? benm mesela karnıma bakınca sağ taraf biraz daha önde gibi duruyor sizin de öyle mi? sanırım iyice büyüdüler sığamıolar göbüşe
selam zehracım naber?
ohh sen izne ayrıldın dimidarısı bize de inş.
alırsın canım bundan sonra evdesin nasılsa yavaş yavaş hazırlarsın.
evet gece yatakta dikkat etmek lazım, ben unutuyorum hala hamile olduğumu bi hızla dönüyorum soldan sağa sonra belimde ağrıyo tabii... ya da yüzükoyun yatmak istiyorum gece uyanınca sonra imkansız olduğu aklıma geliyo pfff diyip uyumaya çalışıyorum
eşin de artık huzursuz yatar gece acaba sana çarpıcak mı filan diye,
ayy bi gelseydi temmuzzzz
evet canım darısı başınıza
ben artık her gece en az 1 saat uykusuzluk çekiorum
tuvaletim gelio kalkıorum
sonra 1 saat falan uyuyamıorum
dolanıorum biras evde Allahtan izindeyim de dert olmuo
gerçi sabahta 7.30 da eşimle kalkıp bidaa yatmıorum ama istesem yatabilirim
seninde dediğin gibi artık eşim diken üstünde yatar
iyi akşamlar kızlarrr.. nasılsınız??? bebişler nasıl?
zehracım iznin hayırlı olsun canım :)) darısı başımızahemen herşeyi halletmişsin sen sanırım odası falan hayırlı olsun onlar da.. mutlu,huzurlu yaşasın bebeğin odasında
kızlar bnim oğluş sanırım sağ tarafımı delerek çıkıcakrahmimi sağa kaymış gibi hissediyorum! artık öyle vuruyor bazen de sürtüyor ki canım çok acıo! taş gibi oluyor karnımıın sağ tarafııı
bi de sizin karnınızda belli bi tarafta daha büyük olma gibi bi durum var mı? benm mesela karnıma bakınca sağ taraf biraz daha önde gibi duruyor sizin de öyle mi? sanırım iyice büyüdüler sığamıolar göbüşe
kızlar son günlerrde aklımda olan bişeyi sizlerle paylaşmak istiyorum,,,ben galiba tırsmaya başladım,,küçük bi canlıya bana muhtaç bi canlıya nasıl bakıcağım konusunda endişe duyuyorum,,,tabiki annem kayınvaldem yardımcı olacak 40ı çıkana kadar idare edilir ama sonuçta benim bebeğim ve başbaşa kalıcaz bu sorumluluğu hissetmeye başladım sanırım,,felaket bi endişe başladı bende sizlerdede aynısı oluyomu
iyi akşamlar hanımlar
deniz _13 sabah sancılanmıştı hastaneye gitmişti haberi olan varmı geldi mi sonra topiğe
canım park yatak + yatağı + nevresim takımı =300tl
arabası=300tl
oto koltuğu=100tl
aldığımız modelin koduna baktım faturada yazmıyor bunların ps mi elite mi ne adı varmış eşim öyle dedi
ama inan tam kodu nedir ben bilmiyorum
canım bizim oto koltuğumuz 1,5 yaşına kadar kullunılabilirmiş satıcı öyle demişti ve yanlış hatırlamıyrsam eğer 13 kg
ya şu izin meselesini anlayamadım gitti ben hesap yapamıyorum tecrübeli bi arkadaş bana yardımcı olabilir mi
kızlar son günlerrde aklımda olan bişeyi sizlerle paylaşmak istiyorum,,,ben galiba tırsmaya başladım,,küçük bi canlıya bana muhtaç bi canlıya nasıl bakıcağım konusunda endişe duyuyorum,,,tabiki annem kayınvaldem yardımcı olacak 40ı çıkana kadar idare edilir ama sonuçta benim bebeğim ve başbaşa kalıcaz bu sorumluluğu hissetmeye başladım sanırım,,felaket bi endişe başladı bende sizlerdede aynısı oluyomu
selam canım hoşgeldin, sana da iyi akşamlar
aynen canım benimki de öyle, artık tekmeler baya baya can yakıyo
benimde karnımın sol tarafını çok seviyo miniğim, sol tarafım bazen sivrileşiyo oraya dayanıyo sanırım, özellikle uzandığımda daha da belirginleşiyo yaslandığı taraf...
hatta dün akşam tv izlerken uzanıyodum yine, bi anda öyle sivri bi tepecik oluşturduki refleksle bağırdım ayy diye, eşimin yüreği ağzına geldi =))sığmıyolar dediğin gibi artık göbişlere
hoşgeldin canım.. iyiyiz çok şükür.. benim oğlum sürekli yer değiştirdiği için karnım da sürekli şekil değiştiriyor,öyle sabit bi şekli yok..istediği pozisyonda değilsem de başlıyo tepinmeye... canım kuzum yer dar geliyo herhalde..
iyi akşamlar hanımlar
deniz _13 sabah sancılanmıştı hastaneye gitmişti haberi olan varmı geldi mi sonra topiğe
ay ben de unutuyorum bazen haldır huldur dönüyorum yataktaaasabahları da bel ağrısıyla uyanıyorum genelde
uyku kaçması kötü yaa.ama dediğin gibi çalışmamak çok iyiben de h.sonları senin gibiyim. yine çalışıomuş gibi aynı saatlerde kalkıorum uyuyamıorum.. ama olsun o da iyi bişey çok uykuyu sevmem ben
o korku ben de nasıl var anlatamam.. hep elimde tutamam banyo falan yaparken elimden düşürürüm,ya da beslemeyi beceremem boğazına kaçar,gibi korkunç şeyler geliyo aklıma.. üstelik sen benden şanslısın bana yardım edebilecek kimsem yok ailelerden uzağız.. ama sonra amannnn Allah yardım eder düşünme bunları diyorum kendi kendime....
canım ilk hamilelikte bu gibi durumlar aklına geliyor insanın ama inanki o duyguyu yasayınca sanki kırk yıllık anne gibi bakıyorsun bebişinee merak etmeee... bu tür düşünceleri kafandan at canımm rahat ol.....
yok canım yaa öyle düşünme, benim de ilk bebeğim ama üstesinden geliriz yaa güven sende kendine... herkes bebek bakmayı bilerek çocuk sahibi olmuyoki, hem annenler ilk zamanlar öğretir neyi nasıl yapacağını, zaten minicik olcaklar hallederiz yanii kafana takma canım. en kötü durum hasta filan olmaları insan o zaman ne yapacağını bilemiyo ama o da olucak tabii, tecrübe kazanıcaz zamanla
inşallah dediğiniz gibi olur kızlar böyle düşündüğümü öğrenince annem çok kızdı :26:
iyi akşamlar kızlar
sevilcim fiyatı cok uygun aldıklarının, güle güle kullansın bebişin.
bi yemegi dısarda yedik, eve yeni geldim, valla ayakların ayakkabı içinde bir limiti varmıs, onu 2 saat astım, mahvoldu tabanlarım agrıyor...bi tane de parol içtim, basım agrıyor. ööleden sonra topiğe bir giremedim ama cilekli tatlıyı gördüm, tarifi alamadım tekrar yazarsanız cok sevinirim. bişey dahaaaa gecen göbüşte bir bebek hareketleri cok belliydi, onun linkini bulamadım, eşime izletmek istiyorum ben:81:
yok canım yaa öyle düşünme, benim de ilk bebeğim ama üstesinden geliriz yaa güven sende kendine... herkes bebek bakmayı bilerek çocuk sahibi olmuyoki, hem annenler ilk zamanlar öğretir neyi nasıl yapacağını, zaten minicik olcaklar hallederiz yanii kafana takma canım. en kötü durum hasta filan olmaları insan o zaman ne yapacağını bilemiyo ama o da olucak tabii, tecrübe kazanıcaz zamanla
off evet ya unutuyorum delimiyim neyim diyorum hatta kendi kendime =)) çocuk nerdeyse doğacak ben daha hamileliğe alışamadım
bazen gün içinde okulda filan da unutuyorum hızlı hızlı hareket ediyorum sonra farkedip yavaşlıyorum =)
o korku ben de nasıl var anlatamam.. hep elimde tutamam banyo falan yaparken elimden düşürürüm,ya da beslemeyi beceremem boğazına kaçar,gibi korkunç şeyler geliyo aklıma.. üstelik sen benden şanslısın bana yardım edebilecek kimsem yok ailelerden uzağız.. ama sonra amannnn Allah yardım eder düşünme bunları diyorum kendi kendime....
cetrefilli açıldı mı video?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?