hiç bişiyi düşünmeyin dikkatli olduktan sonra bebişler büyüyüp gidiyor ..zaten takıntı hale getirirseniz mutlaka basınıza gelir..... bence ben bu bebegi cok iyi büyütürüm diyin:) ben herzaman cok üstüne düşmedim etrafımda düşen annelerin bebeklerinde mutlaka yasadıkları bişiler oldu o yüzden rahat olun annelik içgüdüsel oldugundan herseye alısıyorsunuz..
katre_inur senin dün doktor randevun vardı ne oldu beynindeki su kesesinden benim bu haftaki randevuda dr gectigini söyledi.. inş seninde öle bi durum olmustur...
acıldı sincapcım tesekkür ederim, eşim bi tuhaf oldu izlerken
benim bebişin pozisyonuda sol kasıga dogru bası var sag göbek kısmına dogruda ayak tarafı deminden beri bi hareketli göbegimin her yanı bi hareketli yamuk yuluk oluyor içimden bişi kayıyo gibi oluyor paşam bugün maşallahı var
Eki Görüntüle 185561
kızlar 23 nisanda cekildigim bir foto ogretmen arkadaslarla:))
29+3 basrolde aliyagız var :))
ya ben de kötü oldum izlerkennn! çıktı çıkıcak gibi...çevremde görmedim kimsenin karnının böyle ldugunu.. burdaki hatunun derisi falan ince herhalde yağ mağ yok ondan herşey belli oluyor
canım ünv. konseyden bize takip edelim kararı çıktı.. zaten 1 hafta da küçülmüş 3 mm.yani çok şükür baya rahatladık..kendiliğinden geçer dedi 5-6 tane uzman.. işte çok istiyorsanız mr çektirin konseyden.. takip edecez ama çok şükür atlatacak oğlum.. bizimki koloid pleksus yani su kesesi değildi beyincik civarında bi yapı idi ne olduğunu bilemediklerinden endişelenmiştik ama gerilediğini görünce rahatladık çok şükür..eşimin ailesinde ırsi olarak ensede et beni var en son doktor bilemeyiz ki belki de et benidir dedi.. anlayacağın Allahıma şükürler olsun iyiyiz...rabbim tüm bebekleri ve annelerini korusun ne ızdıraptı yaa.
canım ünv. konseyden bize takip edelim kararı çıktı.. zaten 1 hafta da küçülmüş 3 mm.yani çok şükür baya rahatladık..kendiliğinden geçer dedi 5-6 tane uzman.. işte çok istiyorsanız mr çektirin konseyden.. takip edecez ama çok şükür atlatacak oğlum.. bizimki koloid pleksus yani su kesesi değildi beyincik civarında bi yapı idi ne olduğunu bilemediklerinden endişelenmiştik ama gerilediğini görünce rahatladık çok şükür..eşimin ailesinde ırsi olarak ensede et beni var en son doktor bilemeyiz ki belki de et benidir dedi.. anlayacağın Allahıma şükürler olsun iyiyiz...rabbim tüm bebekleri ve annelerini korusun ne ızdıraptı yaa.
ya ben de kötü oldum izlerkennn! çıktı çıkıcak gibi...çevremde görmedim kimsenin karnının böyle ldugunu.. burdaki hatunun derisi falan ince herhalde yağ mağ yok ondan herşey belli oluyor
öyle mi yaaaa, ben hiç bu kadar yakında hamile görmedim de ula diyorum biz de böyle olucazadamcagız sasırdı ya bi de carsıda pazarda bakıyorum hamileler kocaman kocaman olmus, eşleri yanlarında bir çöp gibi, emrem diyorum ben de böyle miyim yok bebegim d,yor ama ne farkım var ki onlardan sankim
küçülmesine çok sevindim aynurcum..zaten genelde küçülüyor diye duyuyorduk hep. inşallah bi daha ki gidişinizde hiçbirşey göremez dr.lar, uçup gitmiş olur tümör! Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin. aklımız hep onlarda....
deriyle alakalı ince olmasından dolayı görünüyor...ben kızımda görüyordum kaburgamın hemen altından basıyordu tekmeyi belli oluyordu ayagı... biraz annenin cildiyle alakalı kalın ve sert bi deri varsa bu tür şeyleri görmek zorlasıyor... bazı annelerin damarları bile belli oluyo kılcal damarlara kadar....
çok sağol senemcim Allah razı olsun.. inşallah,geçer... çok rahatladık ,yoksa eşimle durup durup ağlıyorduk ...
kızlar görüşürüz herkese iyi akşamlar :80: öpüldünüz
kızlar görüşürüz herkese iyi akşamlar :80: öpüldünüz
benim de derim incedir aslında damarlarımı takip edebilirsin bakınca o kadr belli olur! ama ben de göbekte yağ olduğu için bu kadr net görünmüo asla!
son aylarda bayagı belirginleşir simdi o kadar daralmadıgından farkedilmez... ilerde artık o kadar büyücekler ki bi yeri mutlaka göbege bası yapıp gösterebilir....
umarım öyle olurrr
kızlar ben çıkıyorum.. kaburgalarım acıdııı!!! iyi akşamlar hepinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?