2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım ünv. konseyden bize takip edelim kararı çıktı.. zaten 1 hafta da küçülmüş 3 mm.yani çok şükür baya rahatladık..kendiliğinden geçer dedi 5-6 tane uzman.. işte çok istiyorsanız mr çektirin konseyden.. takip edecez ama çok şükür atlatacak oğlum.. bizimki koloid pleksus yani su kesesi değildi beyincik civarında bi yapı idi ne olduğunu bilemediklerinden endişelenmiştik ama gerilediğini görünce rahatladık çok şükür..eşimin ailesinde ırsi olarak ensede et beni var en son doktor bilemeyiz ki belki de et benidir dedi.. anlayacağın Allahıma şükürler olsun iyiyiz...rabbim tüm bebekleri ve annelerini korusun ne ızdıraptı yaa.

Son düzenleme:

internette okudum kızlar bebk etrafındaki nesneleri tanımak için bu aylarda rahim duvarını falan yalıyormuş. çok şaşırdım bebklerin her bulduklarını ağızlarına götürmeleri bu yüzden demekki..

ya ben de kötü oldum izlerkennn! çıktı çıkıcak gibi... çevremde görmedim kimsenin karnının böyle ldugunu.. burdaki hatunun derisi falan ince herhalde yağ mağ yok ondan herşey belli oluyor

öyle mi yaaaa, ben hiç bu kadar yakında hamile görmedim de ula diyorum biz de böyle olucaz adamcagız sasırdı ya bi de carsıda pazarda bakıyorum hamileler kocaman kocaman olmus, eşleri yanlarında bir çöp gibi, emrem diyorum ben de böyle miyim yok bebegim d,yor ama ne farkım var ki onlardan sankim

küçülmesine çok sevindim aynurcum..zaten genelde küçülüyor diye duyuyorduk hep. inşallah bi daha ki gidişinizde hiçbirşey göremez dr.lar, uçup gitmiş olur tümör! Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin. aklımız hep onlarda....

çok sevindim canım kücülmesine eger kücülme durumu filan olduysa zaten önemseme canım cok ferahlamaz mı canım yhaa bende cok rahatladım her ne kadar aynı sorun olmasada sorunun bebişlerle ilgili olması insanı acayip canını sıkıyor...

maşallah canım benim, çok sevindim katrecim, gözzün aydın, sen de bir oh de artık, insallah baska sorun cıkmadan sağlıkla alasın kucagına bebeğini

ya ben de kötü oldum izlerkennn! çıktı çıkıcak gibi... çevremde görmedim kimsenin karnının böyle ldugunu.. burdaki hatunun derisi falan ince herhalde yağ mağ yok ondan herşey belli oluyor

deriyle alakalı ince olmasından dolayı görünüyor...ben kızımda görüyordum kaburgamın hemen altından basıyordu tekmeyi belli oluyordu ayagı... biraz annenin cildiyle alakalı kalın ve sert bi deri varsa bu tür şeyleri görmek zorlasıyor... bazı annelerin damarları bile belli oluyo kılcal damarlara kadar....

aslında bu ayda oluyormuş bu tarz görüntüler. çünkü 8-9 da çok fazla kıpırdamıyormuş bebekler yerleri daraldığı için. en hareketli dönemleri 26-32 haftalar arası falan diye bliliyorum.

bizim de son aylarımız ööle kocaman olcak yazık ki devasa tipler olucaz çoğumuz işin kötüsü eşim ince bi adamdır ben yanında bildiğin fil gibi dururum herhaldeee böööö

çok sağol senemcim Allah razı olsun.. inşallah,geçer... çok rahatladık ,yoksa eşimle durup durup ağlıyorduk ...

benim de derim incedir aslında damarlarımı takip edebilirsin bakınca o kadr belli olur! ama ben de göbekte yağ olduğu için bu kadr net görünmüo asla!

çok sağol senemcim Allah razı olsun.. inşallah,geçer... çok rahatladık ,yoksa eşimle durup durup ağlıyorduk ...

haklısın stresli,üzücü bir süreç.. benm bi arkadaşıma da aynısını dediler kızcağız mahvoldu alıcaklardı nerdeyse bebeği. ama sonradan yok oldu şimdi miss gibi sağlıklı bi kızı var..Senin ki de öyle olucak inşallah..

benim de derim incedir aslında damarlarımı takip edebilirsin bakınca o kadr belli olur! ama ben de göbekte yağ olduğu için bu kadr net görünmüo asla!

son aylarda bayagı belirginleşir simdi o kadar daralmadıgından farkedilmez... ilerde artık o kadar büyücekler ki bi yeri mutlaka göbege bası yapıp gösterebilir....

son aylarda bayagı belirginleşir simdi o kadar daralmadıgından farkedilmez... ilerde artık o kadar büyücekler ki bi yeri mutlaka göbege bası yapıp gösterebilir....

umarım öyle olurrr

kızlar ben çıkıyorum.. kaburgalarım acıdııı!!! iyi akşamlar hepinize..

kızlar siz de de ayaklarda şişme oluyor mu? öğleden sonralara doğru ayakkabılarım ayağımı sıkmaya başlıyo ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…