2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ii akşamlar canım hoşgeldin
odası geldi ama eksiklerim var daa baya
liste çıkardım bu h.sonu bakıcam çoğuna

canım çok tecrübeli diilim ama aklına takılan ne ise yardımcı olmaya çalışırım

çok teşekkür ederim arkadaşlar saolun

deniz _13 ü soran arkadaşlar olmuş,
sabah msj yazdı iş yerinde çok şiddetli kasık ağrıları olduğunu sancı girdiğini ve ateşlendiğini yazdı bunun üzerine eşini aramıştı doktora gitti acilen ama foruma uğramamış herhalde baksanıza kimsenin haberi yok ayrıca 26 + haftalıktı inşallah kötü bişey olmamıştır

evet evet et beni gibi birşey olmalı... sen sıkma canını pozitif düşün ve ne güzel hemde küçücük olmuş, doktorlarda geçer demiş...
herşey yoluna girmiş gözüküyor MAAŞALLAH....

ooo hepimizin aklında olan birşey ve gayet normal bence....
her zaman bir miktar endişe olması, stress olması çok iyidir....
bu stress sıkıntı bizlerin çok iyi birer anne olmamızı sağlayacak ben buna inanıyorum....
hepimiz süper anneler olucaz.....

canım benim dr.um doğm iznmi gün önce göstericek
bende onun öncesinde hafta rapor aldım
o şekilde erken çıktım
bende aynı bu şekilde yaparak bu cumadan itibaren aranızdan izne ayrılanlar kısmına geçeceğim.....
tek sıkıntım ve üzüntüm ise sizlere biraz uzak kalmak..... çünkü evde netim yok..:26:..

Herkese iyi akşamlar
benim mesaim bitti
yarın benim kontrol günüm bakalım doktorumuz ne diyecek
kızımıda çok merak ediyorum
şimdiden iyi kontrol diyelim o zaman..
aslında biz beraber gidecektik cuma günü kontrole ama senin eşinin izni perşembe olunca sen erkenden gideceksin.....
hadi gitte bize güzel haberler ver arkadaşım olur mu....

Kızlar herkese merhaba,ben yeni katıldım aranıza,29.haftadayım,karnım şu son ay birden belirginleşti,çatlak için bebe yağı sürüyordum ama bugün lıerac aldım son 2 ay için,ancak bi türlü süremedim,yani acaba bi zararı olurmu diye endişelendim.Sizler ne kullanıyosunuz,lıeracı dr. tavsiyesiyle kullanan varmı,yoksa bebe yağınamı devam etsem,arada kakao yağıda sürüyodum,bi türlü karar veremedim!!cvb larınızı bekliyorum...

maşallah cnm kızına

park yatak alanınız var mı kızlar? yada almayı düşünen?
hangi marka aldınız? yada alıcaksınız?

cnm bizde kraftın mavi puantiyeli modelini aldık.
Kraft Kraft 504 Fonksiyonlu Oyun Parkı 70*110 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

kocaman olmuş oğlun maşallah cnm
o kadar yiyorum hep aç hep aç nası olcakmış ayda 2 kilo

iyi günlerde kullanın cnm

evet, biz topikteydik o zaman....
arkadaşımızın çok sancısı vardı ve eşini aradı doktora gitti ama daha haber yok hala, bende merak ettim.... ama içim rahat, birşey olmadığını düşünüyorum... sizde öyle düşünün...
iyi düşünelim iyi olsun...

kızlar görüşürüz herkese iyi akşamlar :80: öpüldünüz
iyi akşamlar arkadaşım...
umarım öyle olurrr

kızlar ben çıkıyorum.. kaburgalarım acıdııı!!! iyi akşamlar hepinize..
iyi akşamlar arkadaşım... biraz dinlen geçer umarım kaburgalarının ağrısı....
kızlar siz de de ayaklarda şişme oluyor mu? öğleden sonralara doğru ayakkabılarım ayağımı sıkmaya başlıyo ya..
evet tatlım, benimde oluyor, çok fazla iş yapmasam da yine de iş yerimde ayaklarım aşağıda salarak çalıştığım için akşam eve geldiğimde ayaklarım çok şişiyor.....
daha bende olmaya baslamadı ödem baslamıs tuz yememeye calıs mümkün olduguncada kes yiyorsan tuzlu....
örneğin ben tuzu asla sevmem, öyleki tansiyonum sürekli düşüktür ama yinede bu ayaklara sürekli oturmak pek iyi gelmiyor işte...

canım senn için ii olucak ama özlices bis seni
eve de net al yaa olmas ki öle
hem alışveriş falanda yaparsın yoksa canın sıkılır

bana dr.um ilk gittiğimde kendi yazmştı
ama ben almadım
alsamda sürmezdim öle bi huyum var bu tarz şeylerin üstüne düşmüorum pek
bebe yağı aldım 10 günde bir aklıam gelirse sürüorum
henüz çatlağım yok şükür
ama dr.um şunuda ekledi bu liaracı kullansanda annen çatladıysa sende mutalak çatlarsın
sadece biraz azaltır dedi
yani kullanılmasında bi sakınca olucanı düşünmüorum

ben kullanıyorum cnm şuana kadar bi çatlağım olmadı inş.olmaz.

benim eşim o videoyu izlemedi cnm,baktı bi hoş oldu hemen kaçtı.biz de mi öyle olacağız acaba...

ah canım :) benim kociş km hesabı yapıyo, bi de her muayene gittiğimizde farklı yolları ölçüyo, kestirme hangisi diye. trafik nerde ne zaman yoğun kafasında kesinleştrdi bile doğumda uçurcak bizi inş.

canım bu endişeler bende de oluyor iyi bi anne olacak mıyım? gibi. ama bunlar olmasa anormal olur zaten anne olmak böyle bişey..

ay evet ya benim kociş zayıf bende göbişim önde zaten balık etli bi hatundum. şimdi balina gibi oldum Allah sonumu hayretsin

ben kullanıyodum doktoruma demiştim aldım diye. o da bence gerek yok, ona 50-60 verene kadar badem ve kakao yağı sür dedi. bi tüp daha bitmedi keyfim olursa onu sürüyorum ekstradan :)

zehracım bazen diyorum şu vınvınlardan alayım mı diye ama boşver diyorum, siz merak etmeyin ben size 2 güne bir mutlaka ulaşırım benim asıl aklıma takılan bebiş olunca uzun bir süre evden çıkamıycaz ya, o zaman bebeklerimizin sorunlarını birbirimizin derdini nasıl dinleyip ulaşıcaz....
bu arada annem çatlamış ben de çatladım.....

tatlım banada doktorum lierac önerdi ve 2 tüp aldım , hiç çatlağım yoktu 2. tüpe başladıktan 2-3 gün sonra çatım çatım çatladım, göya çok etkili piyasadaki eniyi krem ama bana işe yaramadı...
yani zehranın doktoruna tamamen katılıyorum, nasip meselesi arkadaşım, birazda genetik...
umarım sende olmaz, zaten karnında geç belirginleşmiş...
bana yaramadı ama okuduğuma göre diğer kızlara yaramış gözüküyor....

kızlar...
herkeslere iyi geceler,
ben yatmaya gider artık....
malum yarın iş var....
hepinize tatlı rüyalar ve iyi geceler dilerim...

daha kimsecikler yok sanırım herkeslere
gunaydınlar o zaman sisli ve puslu bi
istanbul sabahından herkese slm olsun

ben burdayımm:)sanada günaydın arkadaşım.ankarada sisli ve puslu iç karartıcı bi hava var

slm canım nasılsın ya artık ciddi ciddi
gece uykusuzlukları başladı yok wc ye kalk
yok agzın kuru su içmeye bi yandan bi yana
donerken uyan sizede oluyor mu?
ben onceden bi yatardım sabah kalkardım
şimdi cok sık uyanıp cok zor uykuya dalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…