günaydın arkadaşlar
bende geceleri rahat uyuyamayanlardanım birde dünden beşi ğöbeğim çok ağrıyor özellikle oturduğumda ayağa kalkarken bir sızı saplanıyor sanki göbeğim düşüyormuş gibi hissediyorum günler geçip vakit yaklaştıkça ben doğumdankorkmaya başlıyorum:18::18::18:
selam canım sana da, ayy aman bozulmasın bilgisayarlar hayatla bağlantısı kesiliyo insanın sanki o zaman =))
duyarlı duyarlı canım ondan şikayetim yok ama beni panik yapıyo :) evet en iyisi küçük valiz tarzı bişey, benimde öyle küçük bi çanta benzeri valizim var onu alıcam sanırım bebek için ayrı yaparmıyım bilmiyorum minicik onun eşyaları ama sığmazsa 2 ayrı çanta yaparız artık. eşim çantamızı artık hazırla diyo =)) belki hafta sonu hazırlarım ben bakalım... gerçi hazırlasam da yüz kere çıkarır yerleştiririm bişeyler eklerim doğuma kadar, çöp torbası aklıma gelmemişti onu da not alayım canım bu arada saol :)
hamarat arkadaşım benimm hoşgeldin sen de =) oh sen ütüsünü filan da yapmışsın maşallah bende hafta sonu yıkama ve ütü işini halledicem inş.
aynen canım yaa bizim bebişler gibi, kocalar da birbirine benziyo desene
bende öyle lavaboya ya da su içmeye kalkıyorum gece hemen açıyo gözlerini noldu nereye diye =)) yaa sen uyumuyomusun diyorum :) nöbette babamız...
iyi akşamlar canım sana da, ne zaman ayrılıyorsun izne?
yaa aslında doğuma yakın hazırlamak mantıklı tabii ama işte beklenmedik bişey olur filan Allah korusun tabii de, hazır olmak lazım nolur nolmaz diye...
internette okudum kızlar bebk etrafındaki nesneleri tanımak için bu aylarda rahim duvarını falan yalıyormuş. çok şaşırdım bebklerin her bulduklarını ağızlarına götürmeleri bu yüzden demekki..
bacaklar incecik,göbiş kocaman.çook tatlısın canım ya.
ben 26sına randevu aldım canım 32 artı 3 oluyoruz o gün.o hafta gidip alıcam çalışablir raporumu.zaten 19 mayıs tatili var o tatilde dinlenirsek bizi en azından bir iki hafta götürür.
günaydın hanımlar
günaydın kızlar ben de evdeyim bugün,babamızı işe gönderdik, okula gitmediğim günlerde bile erkenden uyanıyorum ve gece çok sık uyanıyorum şimdiden alışıyoruz galiba hergün güm güm vuran oğluşum dünden beri yorgun heralde sakinleşti biras endişe etmiyorum ama merak ediyorum gerçi bazı günlerde böyle olması normalmiş ama
günaydın kızlarr bizde babamızı göreve yolladık kahvaltı yaptık geldikkk
gece belimin agrısından bende uyuyamayanlardanım saga dön sola dön düz yat sonra dalmışım
allah yar ve yardımcımız olsun her daim inşşş
gunaydın canım hoşgeldin
gunaydın canım hoşgeldin
bi gunu bi gune uymuyor ki
bi cok hareketli bi cok sakin
kız bebişleri daha hareketli olurmus
erkekler daha az hareket edermis:26:
gunaydın canım ooh ii yaptınız seker
ay daha 2 ay varya bide sıcaklarda ne
yapıcaz şimdiden zar zor uyuyoruz
günaydınn kızlargece uykusuzluklarından bahsedilmiş bendede var aynı sorun bölük pörçük uyuyorum artık
ben dün aradım muhasebeyi. benim randevum da 32+3 deydi. o güne kabul etmiyorlar illa 32. haftaya girdiğin gün olacakmış. bende randevuyu erkene aldım. sende bir sor istersen
gunaydın canım valla ben de ne yapacagım
bilemiyorum bu gidişler 37.haftaya kadar
nasıl dayanıcam bilmiyorum yaa
şimdiden koyverdim acaba 35 de mi
cıksam:26:
bende çok düşündüm doğumdan sonra kullanıyım diye canımda şimdi bile belim ağrıyor ayaklarım şişiyor ciddi ciddi şimdiden bile zorlanmaya başlayınca kesin kararım haziran başı inşallah
canım senin haziran başı 32.haftan mı
oluyor bende senin gibi dusunuyordum
37 ye kadar calısıp bebişe ne kadar ii
baksam o kadar ii
günaydınn kızlargece uykusuzluklarından bahsedilmiş bendede var aynı sorun bölük pörçük uyuyorum artık
evet ya bana da dediler
tam 32+0 da gitmek gerekiyormus
bide 37+0 da gidecekmisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?