günaydınlar ya sormayın bende aynı çok bölünüyo bide sabah servisimzi değişmişti okadareski bi arac vermişlerki sallanmaktan bebişime bişi olcak diye korkuyom valla bi zin alsamda bari bugun belediyeyle eve gitsem akşam aynı servise binmek zor gelcek
günaydın kızlar
ben geç geldim işeeşim bugün uşak yolcusu, okullarının yarısması var ona katılacaklar, ben de dün akşamdan beri onu hazırlamaya calısıyorum, sabah da totoyu kaldıramadım acıkcası yeni geldim
sizde ne var ne yok, bebişler tepiyor mu
günaydın kızlar
ben geç geldim işeeşim bugün uşak yolcusu, okullarının yarısması var ona katılacaklar, ben de dün akşamdan beri onu hazırlamaya calısıyorum, sabah da totoyu kaldıramadım acıkcası yeni geldim
bana sezeryan istersen temmuz 4 üne göre ayarlayalım dedi normali bekleyelim dedim o zaman ayın ortasına kadar uzayabilir dedi mayıs sonu gel dedi bende ay bitsin dedim o zaman haziran başı geldiğinde yazarız dedi canım uzun lafın kısası 32. haftamda adda yani
iyide canım 40 da kesin doğuruluyormu acaba sanki gec gelen bi sürü bebek var
günaydın kızlar
evet ya bana da dediler
tam 32+0 da gitmek gerekiyormus
bide 37+0 da gidecekmisiz
37+0 da izne çıkmıyo muyuz. neden gidecekmişiz arkadaşım
40. haftayı gecerse dogumumuz naparız zaman zaman ben de düşünüyorum valla, inşallah vakitlice gelir bebişler ne erken ne de geçhoşgeldin cnm!
geç olduğu gibi erken de olabiliyor 38 haftalık arkım normal doğuma hazırlanırken kontrole gittiğinde suyu azaldığı ve bebğin kalp atışları yavaşladığı için sezeryana aldılar aynı şekilde kontrole giden diğer arkımı da acilen sezeryana aldılar son haftalarda druma çantam yanımda gidicem sanırım bu endişeyle, inş zamanında gelir bebişlerimiz
ehe ayılamadı demek ki bebiş de annesi gibihoşgeldin canımbende uykumu alamadım gözlerimm şişşş şişş geldik oturuom öle bebiş arada hafif hafif rötuşlar yapıo
yaaa ben de öyle düşünüyorum, hani izne ayrılsak evde cok beklemeden de dogum olsa, bebiş gelse sağlıkla, çünkü ben de evde otur otur kendimi kasarım korkudanbenimde 40.hafta 4 temmuz dr.dedi
sezeryan istersen 25 haziranda alırız
ya aslında diyorum evde ne yapıcam zaman
gecmez zaten dogum korkusu var kurarım
her dak.ama artık sırtım kaburgalarım ilerleyen
saatlerde acı veriyor bide ustune ayak sismelerim
bitiriyor beni saolsun eşim arabayla getirip goturuyor
canım 40 a kadar dogmazsa sezeryanla
alıyorlar sakıncalı cunku bebek ve anne
için bi de benim erkek diolar erkek 9 ay 10gun
beklermis kimi dio yaz bebekleri cok durmaz cıkar
gununden once herhalde 37.de izne ayrılsam
ertesi gun doguma gidicem
gunaydın canım uykusuzluk ve iş yogunlugu
günaydınlar canım, ben de gördüm, gercekten funnababy uyku setleri o kadar mı piayasa fiyatı? ben oyun parkı alacagım için şimdilik uyku seti düşünmüyorumgünaydın kıslarrrr
güsel bi gün olsun hepimiz için
bugün eşimden sonra 1 saat daa uyudum
gece gene zombiydim çünkü
kalktım mutfağa gittim ama canım hiç kahvaltı yapmak istemedi
meyve yıkadım bi kasede tatlı aldım bugünde böle olsun dedim
buarada unnadoda funnababy nin uyku seti 240 dan 150 ye düşmüş
kaçmaz bi fırsat
ama modeli benm istedğmden diil bana hitap etmedi ama yeşil-mavi tonlarında düşünenler baksın mutlaka
37+0 da izne çıkmıyo muyuz. neden gidecekmişiz arkadaşım
gecelik ve pijama düşünüyorsanız www.pijamadunyasi.com diye biyer var güzel şeyler buldum tavsiye ederim kızlar
gecelik ve pijama düşünüyorsanız www.pijamadunyasi.com diye biyer var güzel şeyler buldum tavsiye ederim kızlar
günaydın kıslarrrr
güsel bi gün olsun hepimiz için
bugün eşimden sonra 1 saat daa uyudum
gece gene zombiydim çünkü
kalktım mutfağa gittim ama canım hiç kahvaltı yapmak istemedi
meyve yıkadım bi kasede tatlı aldım bugünde böle olsun dedim
buarada unnadoda funnababy nin uyku seti 240 dan 150 ye düşmüş
kaçmaz bi fırsat
ama modeli benm istedğmden diil bana hitap etmedi ama yeşil-mavi tonlarında düşünenler baksın mutlaka
canım bide 37 de gidip izin tarihimizi
başlatıyormusuz canım
ya ben sivastan HALUK&BAYRAM KAPR HAMLE PJAMASI Pijama Dnyas bunu aldım sonra sitede HALUK&BAYRAM KAPR HAMLE PJAMASI Pijama Dnyas bunu gördüm, altı desenli ya daha kullanıslı olurdu, keşke önceden baksaydımama penyesi falan cok güzel tavsiye ederim, ben mağazadan aynı fiyata aldım.
hamile geceligi yapmıslar onunde dugme yok
insan bi kac dugme koyar emzirme doneminde de
kullanılır ya cok tatlı seyler var ya ama ben eminonune
gidicem haftaya ordan bakmadan burdan almak istemiyorum
ama beni cok cezbediyor burda bi arkadasın eşi haluk bayramda
calısıyor o katalog getiriyor uygun fiyata da satıyor onu bi isteyeyim
eminönü turu yapmadın deil mi sen daha, bak bakalım kataloga, ben kendi sitesinde göremedim öyle gecelik uygun bişey. ya ben gecen sezondan kalma yarım kol pierre cardin bi gecelik aldım, fotosunu koyucam, çok begendim onu, pembe fistolar var tam gögüs altında, spor bişii, boyu da cok uzun deil, bi tane daha öyle bir model bulsam... daginin ürünleri gelecekmiş burda biyere, oraya bakıcam ben de. internet sitesinden daha farklı ürünler var katalogunda, ısrarla isteyiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?