2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

valla çeksinler nazımızı da, hiç kusura bakmasınlar, ama benim eşim 3 gün yok, ben çorabımı giyemiyodum bazen o giydiriyordu

katalogta fiyatlar yazmıyordu, işte diyorum ya, bir geceligim var, bir tane daha alsam yeter, pijamayı da evde giyerim, aslında ev için daha koyu renk bişeyler alabilirdim,bir heves aldım gitti, üstelik yıkayıp ütüledim bi de değiştiremem:26:

ay canımmm hadi geçmiş olsun, kolay gelsin sana, sormadan aşıyı da morfini de vurulma ama

canım hiç deme bende giyemiyorum yele bişey düşüyo eğliip alamıyorum bilee...9 aylıkken haliimi düşünemiyorum:18:

ben kakao yağı kullanıyorum kaşınmama iyi geldi çikolata gibi kokuyo

badem yağı kullanıyrodum ama hiçbir etkisini görmedim ee bu kdar kilo almaya tabi..sonra eşim sevmiyo onun kokusunu..şu kremi bi alayımda..sonra yavaştan kızımın eksiklerini alıcaz..gerçi daha hiçbişey almadım orası ayrı ama daha adı yok bıdığımın

sağol canım morfinin zararı yokmuş sadece o bölgeyi uyuşturduğu için kana karışmıyormuş çünkü ikisi aynı gün olurmu onu soracam

o zaman sırt üstü tepinip durucaz biri gelip yardım ederse ne ala, yoksa allah kerim
ayy valla oturduum yerden kalkma zulum gibi yahuu ondaa nası ederim hamile miyavlar gibi gezeriz..hehee canlarım ben çıktım şeker yüklemesi için gidicem gene 2 saatdir hiçbişey yeemedim bu defa işalallah çıkarmam verdikleri suyu
1 saate gelicemm

sağol canım morfinin zararı yokmuş sadece o bölgeyi uyuşturduğu için kana karışmıyormuş çünkü ikisi aynı gün olurmu onu soracam
doktoruna mı aile hekimine mi? sormadan yaptırma tabi ikisini de, yoksa tek basına morfin zararsız gercekten...

ayyy hadi kolay gelsin, valla ben bir cubuk kraker aldırdım eşime, 3-4 yudumda içtim her yudumda da birer kraker attım valla, kimseye de söylemedim, ilk kez size diyorum anacım yoksa ben onu kac kez cıkarmıstım geri

kızlar kayınvaldeme misafir gelicek
oraya gidiorum ben
akşamada orda olurum
Allaha emanet olun öptüm kocaman

günaydın uykusuz annişler :) bende de durum farklı değil. gece tam dalarken kızım bi tekme salladı babası bile uyandı. sürekli sarstı beni. yorulmak bilmedi. bi de sürekli dönmekten boynum tutulmuş. belim ve sırtımın ağrısına girmiyorum bile..

hareketli bebek sağlıklı bebekmiş canım varsın uyandırsınlar ben razıyım

canım valla en etkili bademmis banada
kokusu kotu geliyor bende onu johnson baby
nin bebe yağı var pembe kapaklı onun birazını
kullandım kalan yerede badem yağını boşalttım
karıştırdım kokusunu aldım kıvamıda daha ii oldu
dr.bana o sekil kullan dedi zaten dedi catlayacagın
varsa catlayacaksın dedi

maşallah katrecim günaydın, daha benim kızım öyle sert tekmeler sallamaya baslamadı, pazartesi doktoruma gidince sorucam, hareketli ama dönüp duruyo bi tepiklemiyo danam

ooof ben okuyorum ama bi yandan
da bi ton işim var ekrana girip cıkıyorum
cankuş
ben sadece nivea bebe yagı sürüyorum, daha yok catlama, inşallah da olmaz, aman olursa d acan saglıgı olsun. limon buraya ayzmıstı, keske 100 kilo alsaydım catır catrı catlasaydım da oglum zamanlı gelseydi diye. gercekten de öyle, yeter ki sağlık olsun, mayokini giyeriz biz de bundan sonra

ben birazdan yemege cıkarım, ayh bugün amirime pazartesi doktora gittiğimde rapor alıcamı da söyleyim diyorum enneeeeee:18:

ben çıkıyorum kızlar bugün girerem artık yarın görüşürüz kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…