2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

selam annişler nabersiniz??? benim evim temizleniyor bugün teyze geldi öyle mutluyum ki walla...

merhaba fıstıklarrr ben geldim...:80: herkes iyidir inşallah

Dün kontrolümüz vardı teyzeleri...bebişim 1375 olmuş..doktor kilosu gayetiyi..ama gelin görünki ben daha 3 kilo aldım doktorda direk bebeğin kilo oluyor bu bizim istediğimiz bişey diyor..bi sıkıntı yaratmıyor yani..malum safra kesem 1 sene önce alındığı için herşeyi yerken çok dikkat ediyorum..çünkü yediğim şeyler asit yapıp boğazımdaki damarları kesıyor ,1 aydır sürekli sıkıntılıyım..nefesim çok rahatsız ediyor..inşallah geçicek bakalım..ha birde su bol iç dedi..suyu var ama daha çok olsa iyi olur dedi...dikkat etmem gerekiyomuşş..:26:yüzünü yine göremedik,baş aşağıya yatıyor ve yüzü koyun bi şekilde..doktorumuz uğraştı ama tık yok göremedik...2 hafta sonra yine çağırdı..ayda bir çağırıyodu..sanırım suyunu konrtol etmek için erken çağırdıı..inşallah herşey yolunda gider..

selam annişler nabersiniz??? benim evim temizleniyor bugün teyze geldi öyle mutluyum ki walla...

iyidir canım sende iyisindir inşallah...kolay gelsin..2 gündür kayınvalidemle bir sürü işyaptık.bizde kaldı.çocuk odasında hurçlarda yataklarım vardı onları vakumladık..odayı boşalttık..odamız bu haftaiçi gelicek..hazır hale getirdik...henüz temizliğe girişemedik...havalarda güzel gider inşallah,bizde başlarız..

günaydın kızlarr

doktorumun sölediği önemli bişeyi sizinle paylaşmak istedim yenidoğan sarılığı için bişey yapabiliyormuyuz diye sordum o da bana doğuma yakın bi iğne verdiğini söledi daha önce hiç duymamıştım böle bişey....
yeğenim sarılık olduğunda çok sıkıntı çekmiştiik sizde sorun kızlar doktorunuza

maşallah canım size...heey yolunda gider merak etme.. artık yavaş yavaş hepimiz 2 haftada bir gitmeye başlıcaz galiba... doğum zamanımız yaklaşıyor neden olsa...

maşallah canım size...heey yolunda gider merak etme.. artık yavaş yavaş hepimiz 2 haftada bir gitmeye başlıcaz galiba... doğum zamanımız yaklaşıyor neden olsa...

haklısın canım..sık çağıracaklar artık..bence böyle daha iyi..kontrol önemli çünkü...doğuma az kalıyor ne de olsa...yüce rabbim hepimize güç kuvvet versin,yardımcımız olsun..

bende senden duydum şimdi cnm..böyle bişey varsa ne güzel..inşallah sarılıkla uğraşmayız..

haklısın canım..sık çağıracaklar artık..bence böyle daha iyi..kontrol önemli çünkü...doğuma az kalıyor ne de olsa...yüce rabbim hepimize güç kuvvet versin,yardımcımız olsun..

bende senden duydum şimdi cnm..böyle bişey varsa ne güzel..inşallah sarılıkla uğraşmayız..

canım ben artık 2 haftada bir kadın alıyorum walla yarım gün geliyor... çünkü artık kendim yapamıyorum kasılmalarım da var zaten...
bizim çocuk odası da bu hafta sonu gelecekti ama hava yağmurlu olduğundan boyası kurumamış tanıdık birine özel yaptırdık böyle teslim etmem size nasılsa daha 2 ay var doğuma dedi... çok heves etmiştim odayı boşalttık falan eşimle ama biraz daha beklicez napalım...:97:
sen de kendini çok fazla yorma canım bak bu haftalar artık riskli dr um bana 36 haftaya kadar çok dikkat et dedi.. çünkü 36. haftada miadına giriyormuş bebek doğsa da erken doğum olmaz dedi... yüzdük yüzdük sonuna geldik allah korusun miniklerimiz zamanında gelsinler...

yaa ben de ilk kez duydum bak dr gidince sorayım en iyisi...
gülmeyin bana ama bende dün sarı tülbent aldım walla eşim çok güldü şimdi bu mu sarılığı geçircek diye ama içim de rahat etmedi hani...

kızlar limango da days in colors un nevresim takımlarında indirimler var... ilgilenen varsa haber vereyim dedim...

hareketli bebek sağlıklı bebekmiş canım varsın uyandırsınlar ben razıyım
inşaAllah canım.

maşallah katrecim günaydın, daha benim kızım öyle sert tekmeler sallamaya baslamadı, pazartesi doktoruma gidince sorucam, hareketli ama dönüp duruyo bi tepiklemiyo danam

benimde daha 2 gündür öyle canım hep dönüp duruyodu. kız bi dur da uyuyayım diyorum artık :)

iyiyim canım sen nasılsın? oh mis gibi olcak evin.

canım benimde hurçlarımda yorganlar filan var, vakumlayınca nasıl oluyor? daha az yer kaplıyosa bende yapayım :26:

ilk kez duydum bende bi danışırım canım.

ben de iyiyim tatlım sağol... evet evim mis oluyor mis...

anladım canım bende bakayım bi marketlerde vardı hatrladığım kadarıyla.

bak 101 de varmış canım kayınvalidem ordan aldı..bir paketin içinde 3 tane var..ikisi büyük bo birisi küçük boy...bitmeden al bence.bir paketi 10 tl miş..bitmeden al mutlaka.

canım sen doktorundan randevu alamadığın için mi 32+3'te gidiyosun, 32+0 da mı gitmek lazım normalde?

Bu arada benim de burdaki tickerla doktorun sat hesabı arasında bir gün fark var nedense, ona göre 1 gün geride..Bazen de bebeğin usg si farklı çıkıyo tabi, gelişimi 2 gün önce, 1 gün geride gibi ama bence usg'ye göre olmaz bu hesap işleri, çünkü o her seferinde farklı çıkabilirmiş..

canım bebişin kıyafetlerini makinede mi yıkayacaksın? kaç derecede yıkanır, 30 iyi mi? bir de kaç derecede ütülemek lazım kızlar?

hmm bunu da not edeyim ben..

evet ya bana da dediler
tam 32+0 da gitmek gerekiyormus
bide 37+0 da gidecekmisiz

32+0 da gidip dr.dan şu kadar hafta çalışabilir
die bi rapor alman lasım

canım bide 37 de gidip izin tarihimizi
başlatıyormusuz canım
sağolun kızlar..

ilk defa duydum canım, ben de gidince sorayım bakayım..

MERHABA GÜZEL ANNELER..
nasılsınız umarım herşey yolundadır epeydir yazamıyordum...
okul 2. yazılılar evin işi derken akşam yorgunluktan erkenden yatıyorum...yinede dinlenemiyorum..2-3 hafta daha idare edebilsem ayrılıcam bende...
bu arada salı doktordaydım kuzum 1300 gr olmuş...herşey yolunda plasenta yukarı çıkmış..bu yüzden doktorum beni sezeryan yapmak istemiyor bende sezeryan istiyorum..buradaki devlet hastanesi tanıdık hep benim ebeler hemşireler doktorlar çok rahat edecektim ama anestezi ve çocuk uzmanı gidiyorlarmış doktorum seni tek başıma sezeryan yapamam risk alamam dedi..dua et temmuza kadar ekip tamamlansın yenileri gelsin dedi...yoksa kendine merkezde bi doktor bul dedi bana..çok üzüldüm..şimdi özeldemi doğum evindemi yapsam karar veremiyorum doğumevindede tanıdıklar var çok yardımcı olular..hemen yanında özel bi hastane var sezeryan paket 500 dedi çok uygun geldi bana ama bebek masrafı diye biey varmış sanırım buda pakete dahilmi acaba..hadi bebek sarılık oldu 2 gün küvezde kaldı buda pakette varmı acaba..bu konuda bilgisi olanlar varmı...ben şimdi napcam bana yardımcı olurmusunuz ...kaldım böyle ortalıkta..

bak 101 de varmış canım kayınvalidem ordan aldı..bir paketin içinde 3 tane var..ikisi büyük bo birisi küçük boy...bitmeden al bence.bir paketi 10 tl miş..bitmeden al mutlaka.

hadi ya süpermiş, hemen kocişe söyliyim alsın hemen. çok sevindim hem denenmiş olması da benim için avantaj oldu çok teşekkür ettim

canım bu riskleri iyice konuş özel hastaneyle... mesela bebek masrafı neymiş neyi kapsıyormuş dediğin gibi sarılık olursa küvez için para alacaklar mı??? ben devlet hastanesinde doğum yapmak istemediğim için dr bile değiştirdim ama senin madem tanıdıkların da varmış özelle de uğraşmayabilirsinb bence...

hadi ya süpermiş, hemen kocişe söyliyim alsın hemen. çok sevindim hem denenmiş olması da benim için avantaj oldu çok teşekkür ettim

rica ederim canım,yardımcı olduğuma sevindim..

hoşgeldin canım..doktorunun seni uyarması çok güzel bişey..seni riske atmak istememiş..dediği gibi temmuza kadar beklemede kal bence..benim doğum yapacağım hastanede de normal doğum ve sezeryan aynı yani 500..banada uygun geldi..ama doğum evinde tanıdıklar var diyosun,bu da senin için avantaj..bu yüzden özel hastaneye gerek duymayabilirsin..paket fiyatlar hakkında benimde bilgim yok..bebek masrafı diye birşeyden bahsetmediler hiç..bende bi sorayımolmadı..inşallah 500 ün içindedir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…