2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar geçmişi oku oku yeni bitirebildim maşallahınız var yani bugünnn CUMAAAAA yaseminde gelmiş dün güzel haberler duymak çok güzell

ben onun minik elini yerim maşallah yasemin
cok duygusal bi foto verdigin bilgiler için
cok saol canım dualarımız seninle canım
en yakın zamanda kucagına almayı nasip
etsin allah

herkese gunaydın fıstıklar hayırlı cumalar
yine bugunden sonra yoğun bi h.sonu
yaşayacagım bugun burda bi arkadasın
sünnet dugunu var bu akşamdan başlıyorum

Herkese Günaydın

Amma çok yazı yazılmış 40 sayfadan fazla okudum Limonun yazısını okudum Çınaın iyi olduğuna çokkkk sevindim

Bizde dün kontroldeydik kızım gününde çıktı 1450 gr 39 cm olmuş
Kafasını kaburgalarıma yaslamış , ayaklar sol kasıkta o yüzden sol bacağım ve sağ kaburgalrım çok ağrıyormuş
Magnezyum verdi doktorum , abartığınız kadar kötü değilmiş yaa bu magnezyum
20 mayıs ta 37.haftaya kadar çalışabillir kağıdımı alıcam
doktorum yine kesin doğum tarihi vermedi haziran sonu temmuz başı olabillir ama ben temmuzu tercih ederim dedi...
3 kilo almışım bu ay anlıycağınız 10 kiloyu devirdim 73 oldum

doktordan dönüşte park yatak ve bebek arabası baktık eşimle , aynı ürünün 2 dükkan arası fiyat farkı çok fazlaydı şaşırdık
Park yatak olarak buna
Kraftbaby.com -

bebek arabası olarak buna
baby2go

karar verdik

bizden bu kadar
sizler nasılsınız bebişler nasıl?

merhaba canım günaydın bizde iyiyz bebeğinede maşallah ayaklarını falan koyup acıması demek o kadar büyüdüler artık bende çok merak ediyorum haftaya cuma benimde

bebişine maşallah canım, hersey sonuna kadar yolunda gider umarım
canım günaydın, ben de oyun parkı kraft alıcam sanırım, ben hep 504 modleine bakmıstım, 604 yeniymiş, bunun fiyatı ne kadar? digeri 250-290 arası değişiyordu, ebat farkı dısında da bir fark yok sanırım, bu daha uzun, daha dar, aslında daha avantajlı, ayrıca cok güzel puset de oyun parkı da, güle güle kullanın canım

Son düzenleme:

maşallah cnm kızınacicilerinizide iyi günlerde kullanın

pearl pearl

canım bizim seninle aramızda bir hafta var tickera göre. e nasıl haziran sonu temmuz bası diyor doktorun? benim ki temmuz sonu diyor:26:

Son düzenleme:

canım çok duygulandım ama senden ve çınardan güzel haber almak çok hoş.. insallah hastaneden çıkış resimlerini de görücez limoncum... dua ediyoruz hepimiz sizin için....

ohh maşallah size canım

ayyy yasemincim ne güzel haberlerle gelmişsin fotoyu görüncede çok duygulandım.çok sıkı bi sınavdan geçiyosunuz ailecek inşallah bu en kötü zamanlarınız olacak çınar sapasağlam anacığına kavuşacak.miniği kokluyorummm seni de öpüyorum güçlü ana oğlan.

GÜNAYDIN KIZLARRR HAYIRLI CUMALARGEÇMİŞİİ OKU OKU BİİTİREMEDİM..ÇINAR BEBEK MAŞALALLAHH SANA RABBİM SANA TEZ ZAMANDA EVİNDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP EYLESİN YASEMİNCİM
BU ARADA 2.ÇOCUK KONUŞULMUŞ AYY BEN 1DEN KORKUYORUM 2.DÜŞÜNEMİYORUM:97::97::26:

CANIM 1 DEFA YAPTIRDIM BEN 50 LİK VERDİ 1 SAAT OTURDUM KALKMAMA ŞARTIYLA SONRA2TÜP KAN ALDILAR 122 ÇIKTI DOKTORUM İYİ DEDİ..KAN ŞURUBUMU 2 YE ÇIAKRDI Bİ SABAH Bİ AKŞAM ATACAKMIŞIM MEGNEZYUMA DEVAM DEDİ TABİ BN HİÇ İÇMEDİM

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize... benim ufaklık bugün sabahın köründe uyandırdı beni direttim uyuyayım diye ama yok bugün kuduruk günümüzdeyiz anlıcanız
geçmişe şöyle bir göz attım çınardan iyi haberler var çok sevindim onun dışında da herkes iyi heralde...
ben gidip bir karnımı doyurayım yoksa eymen paşa beni mahvedecek... tekme tokat daldı sağ olsun... kahvaltıdan sonra görüşürüz...

merhaba canım günaydın bizde iyiyz bebeğinede maşallah ayaklarını falan koyup acıması demek o kadar büyüdüler artık bende çok merak ediyorum haftaya cuma benimde

al metreyide bi bak canım 40 cm ne kadar
ben görünce duyunca inanammadım
dedim ebat olarakta o kadar büyüdük
sende güzel haberlerle gelirsin inşallah

saol canım hepimizin inşallah
504 modelini bende çok beğenmiştim eşim dar olsun odalarda gezdirmek kolay olur dedi benimde çok hoşuma gitti açıkçası ikiside
fiyat olarak 230 tl ye bulduk dün nar bebe nin mağzasında
internet sitesinde daha pahalı

maşallah cnm kızınacicilerinizide iyi günlerde kullanın

saol canım

pearl pearl

canım bizim seninle aramızda bir hafta var tickera göre. e nasıl haziran sonu temmuz bası diyor doktorun? benim ki temmuz sonu diyor:26:

kızlar erken gelir ya belki ondan oyle dedi canım bilemiyorum

sizlere de günaydın güzel anneler.sağ kalçamdaki ağrı artık beni inanılmaz rahatsız ediyor bazen topallayarak yürüyorum inanınhareket halindeyeken bişey yok ama oturup kalkınca veya yatıp kalkınca mahvediyor.siyatik deniyormuş hamilelik döneminde bu ağrılara.nasıl dayancam 2 ay:44:

Günaydııııın kızlar hayırlı cumalarrrr. Ne güzel 1 haftayı daha bitirdik. Yine uyutmadı bizim sıpa, sabah namazından beri nöbetteyiz. Acaipde baş dönmem var tansiyonum düştü heralde, heran sızabilirim.
Sizler nasılsınız kızlar?
Canım öncelikle maaaaşallah kızına, tombiş bi kızımız olacak belli ki. Sizin doktor yine iyi doğumdan bahsediyo, bizimkisi hiiiç oralı degil. Haftanda 10 kilo normal canım, verilir onlar hiiç canını sıkma.

Bende baby2gonun bir baston pusetini aldım, bakalım hayırlısı. Beğendigin arabada güzelmiş, innnnşallah hayırlı olur.
Yatakta güzel görünüyo canım. İkisinide sevdim hayırlısı insallah

Hoşgeldiiiin canım, valla şahsen bende düşünemiyorum. Düşünmüyorumda, ben bitaneyi yapayımda

Günaydın canım sanada hayırlı cumalar. Aaay biz bu cocukları napcaz ayol, şimdiden başladılar
Afiyet olsun cnm:97:

ya ben de darlıgını görünce 604 modeline karar verdim, hakikaten daha mantıklı, bebeközelde 209tl bu model, aklında olsun

anaaaam benim de kız bebeğim, ama doktor tarihle ilgili bişey demiyor, pazartesi gidicem, o zaman sorayım unutmazsam:81:

günaydın arkadaşlar,
çınar bebeğe ve onun gibi zor durumda olan tüm bebeklere Allah şifa versin, hepsini ailelerine bağışlasın, ailelere de sabırlar versin inşallah rabbim. Amiiiiiiinnnnnnn.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar,
çınar bebeğe ve onun gibi zor durumda olan tüm bebeklere allah şifa versin, hepsini ailelerine bağışlasın, ailelere de sabırlar versin inşallah rabbim. Amiiiiiiinnnnnnn.

günaydın kızlar

kızlar bebeközel comda lansinoh krem ufak boyu 8 lira, ben ucuz aldım diyordum, 13 tlye, almayanlar baksın isterse. bu arada ben 10 mg almıstım, ucuzken bir tane daha ufak boy alsam mı? cok kullanılır mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…