Herkese Günaydın
Amma çok yazı yazılmış 40 sayfadan fazla okudumLimonun yazısını okudum Çınaın iyi olduğuna çokkkk sevindim
Bizde dün kontroldeydik kızım gününde çıktı 1450 gr 39 cm olmuş
Kafasını kaburgalarıma yaslamış , ayaklar sol kasıkta o yüzden sol bacağım ve sağ kaburgalrım çok ağrıyormuş
Magnezyum verdi doktorum , abartığınız kadar kötü değilmiş yaa bu magnezyum
20 mayıs ta 37.haftaya kadar çalışabillir kağıdımı alıcam
doktorum yine kesin doğum tarihi vermedi haziran sonu temmuz başı olabillir ama ben temmuzu tercih ederim dedi...
3 kilo almışım bu ay anlıycağınız 10 kiloyu devirdim 73 oldum
doktordan dönüşte park yatak ve bebek arabası baktık eşimle , aynı ürünün 2 dükkan arası fiyat farkı çok fazlaydı şaşırdık
Park yatak olarak buna
Kraftbaby.com -
bebek arabası olarak buna
baby2go
karar verdik
bizden bu kadar
sizler nasılsınız bebişler nasıl?
Herkese Günaydın
Amma çok yazı yazılmış 40 sayfadan fazla okudumLimonun yazısını okudum Çınaın iyi olduğuna çokkkk sevindim
Kafasını kaburgalarıma yaslamış , ayaklar sol kasıkta o yüzden sol bacağım ve sağ kaburgalrım çok ağrıyormuş
doktorum yine kesin doğum tarihi vermedi haziran sonu temmuz başı olabillir ama ben temmuzu tercih ederim dedi...
doktordan dönüşte park yatak ve bebek arabası baktık eşimle , aynı ürünün 2 dükkan arası fiyat farkı çok fazlaydı şaşırdık
Park yatak olarak buna
Kraftbaby.com -
baby2go
karar verdik
bizden bu kadar
Herkese Günaydın
Park yatak olarak buna
Kraftbaby.com -
baby2go
karar verdik
bizden bu kadar
merhaba canım;
ben ara ara giriyorum topiğe,özellikle prematüre bebekler bölümüne girip okuyorum,bu sayfayı okumak canımı acıttığı için okumamaya çalışıyorum...mesajını profilinden tesadüfen okuduğum için gelişmeleri paylaşmak istedim..sana özelden bahsetmiştim gerçi ama merak eden arkadaşlar varsa onlarlada paylaşmş olayım çınarımın son durmunu..
çınarımın ciğerlerinde hava kaçağı olduğu için 2 tüp takılıydı,bunlardan biri geçen hafta çıktı,diğerinide ne olur ne olmaz diye bekletiyorlardı ki benim oğlum bu tüpten sıkılmış ve hortumunu çekmiş,doktoru bugün bana oğlmu şikayet etti,tüpün hortumunu çekmiş oğlunuz,biz zaten çekicektik ama o bizden önce çekmiş dedi :):)...oğlum bana sinyal gönderiyor sanırım yaramaz olucam diye
solunum cihazına halen bağlıyız,doktoru ciğerlerindeki tüpü çıkarınca solunum cihazından da çıkarmaya çalışıcaz dedi,önümüzdeki hafta bunun için uğraşırlar sanırım..
oğlumun pişiği var,hemde ciddi derecede,benden pişik kremi istemişlerdi ismini şuan hatırlayamıyorum,devletin karşıladığı kremlerden biriydi, bu iyi gelmedi bende dün unibaby'nin pişik kremini götürdüm çok iyi diye duymuştum umarım faydasını görürüz..pişiği bezindenmi oldu yoksa antibiyotik kullanımından mı bilemiyorum...prematüreler için sadece molfix bebek bezi ürettiği için onu alıyorduk doktoru prima alamazmısınız dedi?maddiyattan dolayı bu bezi aldığımızı sandı heralde,ben zaten prima kullanmak istiyorum ama prematüre için olanı üretmiyorlarmış dedim, doktorda büyük olsun farketmez diyince hemen primanın premiumcare olanındadan aldım sizinde aklınızda bulunsun diye detaylı yazıyorum sakın primadan şaşmayın...
tavsiyede bulunmuşken süt sağma makinası alıcak arkadaşlara medeladan şaşmamalarını söyleyebilirim..hastanede bir çok anne süt sağdığı için herkezde farklı makinalar var ve hiç biri makinasından memnun değil benden başkahiç canım yanmıyor ve kuvvetli çekiş gücüne sahip kesinlikle tavsiye ediyorum..
doğumdan sonra bizden hemen süt sağma makinası istemişlerdi eşimde medelayı bulamadığı için bebedorun kini almış göğüs uçlarım resmen mahfolmuştu,tabi hemen iade ettim o makinayı ve arkadaşım bana medelayı getirdi..göğüsümde ki yaralarada lansinohun kremi iyi geldi buda aklınızda olsun...
bizden haberle böyle çınarımın teyzeleri..dualarınız için teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun...
hepinize sağlıklı doğum diliyorum...
size çınarımla duygusal anımızdan bir kare bırakarak iyi geceler dilemek istiyorum...şimdilik hoşakalın....
Eki Görüntüle 186571
Herkese Günaydın
Park yatak olarak buna
Kraftbaby.com -
baby2go
karar verdik
bizden bu kadar
CANIM 1 DEFA YAPTIRDIM BEN 50 LİK VERDİ 1 SAAT OTURDUM KALKMAMA ŞARTIYLA SONRA2TÜP KAN ALDILAR 122 ÇIKTI DOKTORUM İYİ DEDİ..KAN ŞURUBUMU 2 YE ÇIAKRDI Bİ SABAH Bİ AKŞAM ATACAKMIŞIM MEGNEZYUMA DEVAM DEDİ TABİ BN HİÇ İÇMEDİMcanım sen kaç kez yaptırdın şeker tahlilini ben 50 lik yaptırdım 161 çıktı 100 lüktede 1. değerin sınırda 2. değerin biraz yüksek 3. değerim düşük çıktı doktor dikkat et dedi tekrar 100 lük baktırsammı baktırmasammı bilemedim siz ne dersiniz tekrar yaptırsammı?
merhaba canım günaydın bizde iyiyz bebeğinede maşallahayaklarını falan koyup acıması demek o kadar büyüdüler artık bende çok merak ediyorum haftaya cuma benimde
bebişine maşallah canım, hersey sonuna kadar yolunda gider umarım
canım günaydın, ben de oyun parkı kraft alıcam sanırım, ben hep 504 modleine bakmıstım, 604 yeniymiş, bunun fiyatı ne kadar? digeri 250-290 arası değişiyordu, ebat farkı dısında da bir fark yok sanırım, bu daha uzun, daha dar, aslında daha avantajlı, ayrıca cok güzel puset de oyun parkı da, güle güle kullanın canım
maşallah cnm kızınacicilerinizide iyi günlerde kullanın
pearl pearl
canım bizim seninle aramızda bir hafta var tickera göre. e nasıl haziran sonu temmuz bası diyor doktorun? benim ki temmuz sonu diyor:26:
Canım öncelikle maaaaşallah kızına, tombiş bi kızımız olacak belli ki. Sizin doktor yine iyi doğumdan bahsediyo, bizimkisi hiiiç oralı degil. Haftanda 10 kilo normal canım, verilir onlar hiiç canını sıkma.Herkese Günaydın
Park yatak olarak buna
Kraftbaby.com -
baby2go
karar verdik
bizden bu kadar
GÜNAYDIN KIZLARRRHAYIRLI CUMALARGEÇMİŞİİ OKU OKU BİİTİREMEDİM..ÇINAR BEBEK MAŞALALLAHH SANA RABBİM SANA TEZ ZAMANDA EVİNDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP EYLESİN YASEMİNCİM
BU ARADA 2.ÇOCUK KONUŞULMUŞ AYY BEN 1DEN KORKUYORUM 2.DÜŞÜNEMİYORUM:97::97::26:
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize... benim ufaklık bugün sabahın köründe uyandırdı benidirettim uyuyayım diye ama yok bugün kuduruk günümüzdeyiz anlıcanız
geçmişe şöyle bir göz attım çınardan iyi haberler var çok sevindim onun dışında da herkes iyi heralde...
ben gidip bir karnımı doyurayım yoksa eymen paşa beni mahvedecek... tekme tokat daldı sağ olsun... kahvaltıdan sonra görüşürüz...
ya ben de darlıgını görünce 604 modeline karar verdim, hakikaten daha mantıklı, bebeközelde 209tl bu model, aklında olsunal metreyide bi bak canım 40 cm ne kadar
ben görünce duyunca inanammadım
dedim ebat olarakta o kadar büyüdük
sende güzel haberlerle gelirsin inşallah
saol canım hepimizin inşallah
504 modelini bende çok beğenmiştim eşim dar olsun odalarda gezdirmek kolay olur dedi benimde çok hoşuma gitti açıkçası ikiside
fiyat olarak 230 tl ye bulduk dün nar bebe nin mağzasında
internet sitesinde daha pahalı
saol canım
kızlar erken gelir ya belki ondan oyle dedi canım bilemiyorum
günaydın arkadaşlar,
çınar bebeğe ve onun gibi zor durumda olan tüm bebeklere allah şifa versin, hepsini ailelerine bağışlasın, ailelere de sabırlar versin inşallah rabbim. Amiiiiiiinnnnnnn.
günaydııııın kızlar hayırlı cumalarrrr. Ne güzel 1 haftayı daha bitirdik. Yine uyutmadı bizim sıpa, sabah namazından beri nöbetteyiz. Acaipde baş dönmem var tansiyonum düştü heralde, heran sızabilirim.
Sizler nasılsınız kızlar?
Canım öncelikle maaaaşallah kızına, tombiş bi kızımız olacak belli ki. Sizin doktor yine iyi doğumdan bahsediyo, bizimkisi hiiiç oralı degil. Haftanda 10 kilo normal canım, verilir onlar hiiç canını sıkma.
Bende baby2gonun bir baston pusetini aldım, bakalım hayırlısı. Beğendigin arabada güzelmiş, innnnşallah hayırlı olur.
Yatakta güzel görünüyo canım. Ikisinide sevdim hayırlısı insallah
Hoşgeldiiiin canım, valla şahsen bende düşünemiyorum. Düşünmüyorumda, ben bitaneyi yapayımda
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar. Aaay biz bu cocukları napcaz ayol, şimdiden başladılar
Afiyet olsun cnm:97:
[ı]kızlar bebeközel comda lansinoh krem ufak boyu 8 lira, ben ucuz aldım diyordum, 13 tlye, almayanlar baksın isterse. Bu arada ben 10 mg almıstım, ucuzken bir tane daha ufak boy alsam mı? Cok kullanılır mı ki[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?