2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebeközel comda lansinoh krem ufak boyu 8 lira, ben ucuz aldım diyordum, 13 tlye, almayanlar baksın isterse. bu arada ben 10 mg almıstım, ucuzken bir tane daha ufak boy alsam mı? cok kullanılır mı ki

kullanılırsa tekrar alırsın evi doldurmaya gerek yok bence. ben hiç almadım. belki sorun olmayacak ne yapayım o zaman ben o kremi

kızlar bebeközel comda lansinoh krem ufak boyu 8 lira, ben ucuz aldım diyordum, 13 tlye, almayanlar baksın isterse. bu arada ben 10 mg almıstım, ucuzken bir tane daha ufak boy alsam mı? cok kullanılır mı ki

Canıım valla iyi oldu haber verdigin bende alıveriym bitane. Ben 1 tane alıcam, gerekirse bidaha alırım. 56 gram alanların hep elinde kalıyomuş, çok yogun kıvamlıymış bu krem. Ellerinde yumuşatıp azar azar sürülüyomuş.

Layyydy sanada günaydın cnmda benim günüm aymadı ya Ayılamadım

pearl pearl

canım bizim seninle aramızda bir hafta var tickera göre. e nasıl haziran sonu temmuz bası diyor doktorun? benim ki temmuz sonu diyor:26:
acaba sezaryen mi olacak onun için mi erken söyledi ki tarihi. çünkü benimki de 19 temmuz görünüyor ama doktor daha da geç olabilir dedi, sanırım 1 hafta filan gibi..

Aynen canım hamileliğimin başından beri bende de var ve dün artık şiddeti inanılmaz boyutlardaydı..Çok kötüydüm dün, üstüne üstlük eşim de incitmiş belini. Dün bi çekyatta o bi çekyatta ben karşılıklı yattık. Diyorum ki eve 3 bakıcı lazım, biri sana, biri bana, biri de bebeğe baksın..

Merhaba canım maşallah bebişine, nazar değmesin:)
Güle güle kullanın canım beğendiğin modeller de çok güzeller. ben de park yatağı 60-120 düşünüyorum ama bakalım..Bu arada bu tip bebek arabaları çift yönlü olmuyür değil mi?
:44:

biacım bana da 56 lık fazla geldi, hem acılınca sanki hemen bitmeliymiş gibi düşünüyorum, o yüzden küçük boy almıstım, hem süreceğimiz yüzey iki gıdımlık göğüs ucu deil mi

acaba sezaryen mi olacak onun için mi erken söyledi ki tarihi. çünkü benimki de 19 temmuz görünüyor ama doktor daha da geç olabilir dedi, sanırım 1 hafta filan gibi..
olabilir, benimki de 21 temmuz diyor ama 10 gün önce 10 gün sonra da olabilir, haziran erken gibi:26: allahım zamanlıca dogurmamızı nasip etsin

hep aynı canım gün boyu esniyorum bende

biacım bana da 56 lık fazla geldi, hem acılınca sanki hemen bitmeliymiş gibi düşünüyorum, o yüzden küçük boy almıstım, hem süreceğimiz yüzey iki gıdımlık göğüs ucu deil mi

Öyle canım valla, kalır elimizde yazık günah biton masraf var zaten.
Ne iki gıdımı ayol benimki leğen gibi oldu Valla nedendir bilmem o halka büyüdü, töbe bismillah bi tuhaf oldum:90:

çok ilginç. göğüs ucunu mu sertleştiriyo ki şimdiden
elenurcum göğüs ucunu yumusatıyormus, emzirmeye hazırlıyormus, bi arastırsana kkdan, ben de burdan duymustum, dogum öncesi sürülmeye başlanmalı diye...
bnde mi alsam ki iyimidir cannmm bu krem?:26::26:
sedaaağğğmmm bir cok anne bunu öneriyordu, bu markayı yani. ufagından da olsa bi tane bulunsun nolcak ki

Öyle canım valla, kalır elimizde yazık günah biton masraf var zaten.
Ne iki gıdımı ayol benimki leğen gibi oldu Valla nedendir bilmem o halka büyüdü, töbe bismillah bi tuhaf oldum:90:

ehehe bendeki zaten bir gıdımdı iki gıdım olduayh sabah sabah hiç gülücem yoktu

sizin de kasık kemikleriniz ayağa kalkınca ağrıyo mu kızlar. dr a danışsam mı bilemedim. sanki yukardan bişey batıyo çok canımı acıtıyo

öyle canım valla, kalır elimizde yazık günah biton masraf var zaten.

ahanda aldım dittiii..

sizin de kasık kemikleriniz ayağa kalkınca ağrıyo mu kızlar. dr a danışsam mı bilemedim. sanki yukardan bişey batıyo çok canımı acıtıyo

Ağrıyo cnm doktura ben sordum, aşagıdaki kemiklerimiz taşımakta zorlanabilirmiş normalmiş.

benim her zaman deilde cok oturunca agrıyor, sanki bir yere carpmıs gibi acıyo, geciyor, bianın dediği gibi agırlık binmeye basladı sanırım artık

ahanda aldım dittiii..
hayırlı olsun canımmmm

[ı]benim her zaman deilde cok oturunca agrıyor, sanki bir yere carpmıs gibi acıyo, geciyor, bianın dediği gibi agırlık binmeye basladı sanırım artık[/ı]

[ı] hayırlı olsun canımmmm[/ı]

teşekküürr ederim canımm..benimdee belim fenaa yaa..millete nolmuşş sinirimi bozuyorlar..geçen yemeğe gtiik eşimle kasa kapanmak üzereymiş adamda para almadı bebiş için dedi..akşamda eşim söyledi bunu.eltimde diyo ki ee gördü kadın kilolu yemeye ihtiyacı vardır diye vermiştir..diyoo canım sıkıldıı çokk

ehehe bendeki zaten bir gıdımdı iki gıdım olduayh sabah sabah hiç gülücem yoktu

Amaaan iki gülelim kendimize gelelim, sıpam uyutmadı kafama vurdu zaten

Kızlar bu arada bi arkadaşımla konustum oda 6 ay önce dogum yaptı. Gögüs catlakları icin denemedigim şey kalmadı, aventin gögüs kalkanını aldım kullandım düzeldi dedi. Olurda bu krem geçirmezse deneyebiliriz, aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…