kızlar bebeközel comda lansinoh krem ufak boyu 8 lira, ben ucuz aldım diyordum, 13 tlye, almayanlar baksın isterse. bu arada ben 10 mg almıstım, ucuzken bir tane daha ufak boy alsam mı? cok kullanılır mı ki
bu yaseminin dediği krem değil mi canım ..?
kullanılırsa tekrar alırsın evi doldurmaya gerek yok bence. ben hiç almadım. belki sorun olmayacak ne yapayım o zaman ben o kremi
kızlar bebeközel comda lansinoh krem ufak boyu 8 lira, ben ucuz aldım diyordum, 13 tlye, almayanlar baksın isterse. bu arada ben 10 mg almıstım, ucuzken bir tane daha ufak boy alsam mı? cok kullanılır mı ki
acaba sezaryen mi olacak onun için mi erken söyledi ki tarihi. çünkü benimki de 19 temmuz görünüyor ama doktor daha da geç olabilir dedi, sanırım 1 hafta filan gibi..pearl pearl
canım bizim seninle aramızda bir hafta var tickera göre. e nasıl haziran sonu temmuz bası diyor doktorun? benim ki temmuz sonu diyor:26:
Aynen canım hamileliğimin başından beri bende de var ve dün artık şiddeti inanılmaz boyutlardaydı..Çok kötüydüm dün, üstüne üstlük eşim de incitmiş belini. Dün bi çekyatta o bi çekyatta ben karşılıklı yattık. Diyorum ki eve 3 bakıcı lazım, biri sana, biri bana, biri de bebeğe baksın..sizlere de günaydın güzel anneler.sağ kalçamdaki ağrı artık beni inanılmaz rahatsız ediyor bazen topallayarak yürüyorum inanınhareket halindeyeken bişey yok ama oturup kalkınca veya yatıp kalkınca mahvediyor.siyatik deniyormuş hamilelik döneminde bu ağrılara.nasıl dayancam 2 ay:44:
Merhaba canım maşallah bebişine, nazar değmesin:)Herkese Günaydın
Amma çok yazı yazılmış 40 sayfadan fazla okudumLimonun yazısını okudum Çınaın iyi olduğuna çokkkk sevindim
Bizde dün kontroldeydik kızım gününde çıktı 1450 gr 39 cm olmuş
Kafasını kaburgalarıma yaslamış , ayaklar sol kasıkta o yüzden sol bacağım ve sağ kaburgalrım çok ağrıyormuş
Magnezyum verdi doktorum , abartığınız kadar kötü değilmiş yaa bu magnezyum
20 mayıs ta 37.haftaya kadar çalışabillir kağıdımı alıcam
doktorum yine kesin doğum tarihi vermedi haziran sonu temmuz başı olabillir ama ben temmuzu tercih ederim dedi...
3 kilo almışım bu ay anlıycağınız 10 kiloyu devirdim 73 oldum
doktordan dönüşte park yatak ve bebek arabası baktık eşimle , aynı ürünün 2 dükkan arası fiyat farkı çok fazlaydı şaşırdık
Park yatak olarak buna
Kraftbaby.com -
bebek arabası olarak buna
baby2go
karar verdik
bizden bu kadar
sizler nasılsınız bebişler nasıl?
Canıım valla iyi oldu haber verdigin bende alıveriym bitane. Ben 1 tane alıcam, gerekirse bidaha alırım. 56 gram alanların hep elinde kalıyomuş, çok yogun kıvamlıymış bu krem. Ellerinde yumuşatıp azar azar sürülüyomuş.
Layyydy sanada günaydın cnmda benim günüm aymadı yaAyılamadım
olabilir, benimki de 21 temmuz diyor ama 10 gün önce 10 gün sonra da olabilir, haziran erken gibi:26: allahım zamanlıca dogurmamızı nasip etsinacaba sezaryen mi olacak onun için mi erken söyledi ki tarihi. çünkü benimki de 19 temmuz görünüyor ama doktor daha da geç olabilir dedi, sanırım 1 hafta filan gibi..
ben önümüzdeki aydan itibaren azcık azcık kullancam canım, öyle öneriyorlar
evet canuummm
ben önümüzdeki aydan itibaren azcık azcık kullancam canım, öyle öneriyorlar
canıım valla iyi oldu haber verdigin bende alıveriym bitane. Ben 1 tane alıcam, gerekirse bidaha alırım. 56 gram alanların hep elinde kalıyomuş, çok yogun kıvamlıymış bu krem. Ellerinde yumuşatıp azar azar sürülüyomuş.
Layyydy sanada günaydın cnmda benim günüm aymadı yaAyılamadım
biacım bana da 56 lık fazla geldi, hem acılınca sanki hemen bitmeliymiş gibi düşünüyorum, o yüzden küçük boy almıstım, hem süreceğimiz yüzey iki gıdımlık göğüs ucu deil mi
elenurcum göğüs ucunu yumusatıyormus, emzirmeye hazırlıyormus, bi arastırsana kkdan, ben de burdan duymustum, dogum öncesi sürülmeye başlanmalı diye...çok ilginç. göğüs ucunu mu sertleştiriyo ki şimdiden
sedaaağğğmmm bir cok anne bunu öneriyordu, bu markayı yani. ufagından da olsa bi tane bulunsun nolcak kibnde mi alsam ki iyimidir cannmm bu krem?:26::26:
Öyle canım valla, kalır elimizde yazık günah biton masraf var zaten.
Ne iki gıdımı ayol benimki leğen gibi olduValla nedendir bilmem o halka büyüdü, töbe bismillah bi tuhaf oldum:90:
öyle canım valla, kalır elimizde yazık günah biton masraf var zaten.
Ne iki gıdımı ayol benimki leğen gibi olduValla nedendir bilmem o halka büyüdü, töbe bismillah bi tuhaf oldum:90:
[ı]elenurcum göğüs ucunu yumusatıyormus, emzirmeye hazırlıyormus, bi arastırsana kkdan, ben de burdan duymustum, dogum öncesi sürülmeye başlanmalı diye...[/ı]
[ı]sedaaağğğmmm bir cok anne bunu öneriyordu, bu markayı yani. Ufagından da olsa bi tane bulunsun nolcak ki[/ı]
sizin de kasık kemikleriniz ayağa kalkınca ağrıyo mu kızlar. dr a danışsam mı bilemedim. sanki yukardan bişey batıyo çok canımı acıtıyo
sizin de kasık kemikleriniz ayağa kalkınca ağrıyo mu kızlar. Dr a danışsam mı bilemedim. Sanki yukardan bişey batıyo çok canımı acıtıyo
benim her zaman deilde cok oturunca agrıyor, sanki bir yere carpmıs gibi acıyo, geciyor, bianın dediği gibi agırlık binmeye basladı sanırım artıksizin de kasık kemikleriniz ayağa kalkınca ağrıyo mu kızlar. dr a danışsam mı bilemedim. sanki yukardan bişey batıyo çok canımı acıtıyo
hayırlı olsun canımmmm
ahanda aldım dittiii..
[ı]benim her zaman deilde cok oturunca agrıyor, sanki bir yere carpmıs gibi acıyo, geciyor, bianın dediği gibi agırlık binmeye basladı sanırım artık[/ı]
[ı] hayırlı olsun canımmmm[/ı]
ehehe bendeki zaten bir gıdımdı iki gıdım oldu ayh sabah sabah hiç gülücem yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?