2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayh ama sen de anacım diyorum ya sana herkese herseyi anlatmayın, o elti de neymiş bee, herseye bir kulpu var, belki iyi niyetle söylüyor ama bu dönemde daha alınganız, bir kadın olarak bunu daha iyi anlaması lazım,accık düdük sanırım kendisi
aman gülelim de ben de leylayım, eşim gitti dün gece, 2 bucukta bir uyandım 4 bugua kadar döndüm durdum, üstüne bir de acıktım kalktım bir tabak da yemek yedim hayırlısıyla şu günü bi atlatsaydım pazartesi rapor alıcam evimde yatarım misler gibin, kızım izin verirse tabi
bu sitede o göğüs kalkanı da cok ucuzdu, ben aldım avent, sonra gereksizmiş gibi geldi, sivastaki magazaya iade edip yerine başka bişey almıstım, 20 tl idi, bebeközelde bu da ucuz, onu da at sepete:
52:
Günaydın kızlarrr..nasılsınız?:80:

günaydııın bilgecim, iyiyiz sen nasılsın, bu arada dün arada kaynadı, maşallah kontrol iyi geçmiş, ve yine kırkbir kere maşallah cok az kilo almıssın

Sbilge günaydın canım sanada

Canım eğer krem kesmezse alırız 20 lira az pere degil, çok gerekirse alırız. Yoksa lüzumsuz bişey gibi geliyo banada.

Kızlar ben şuraya kıvrılayım, aşırı uykum var dayanamiyciğm. Hepinizi öptüm ayılınca gelirim görüşürük

Öyle canım valla, kalır elimizde yazık günah biton masraf var zaten.
Ne iki gıdımı ayol benimki leğen gibi oldu Valla nedendir bilmem o halka büyüdü, töbe bismillah bi tuhaf oldum:90:
Aynen canım benimki de kocaman oldu, burda mı okumuştum hatırlamıyorum, bebekler ilk zamanlar sadece siyah ve beyaz renklari görebiliyomuş ya, o yüzden o halka bebek daha kolay farketsin diye büyür ve koyulaşırmış..

Canım bunun resmi var mı ya, nasıl bişey? Ben de almak istiyorum bundan..

bence demesi ii geldi sankimmm doğumdan sonra onun inadına çita kimin kalcam hıhh

sizin de kasık kemikleriniz ayağa kalkınca ağrıyo mu kızlar. Dr a danışsam mı bilemedim. Sanki yukardan bişey batıyo çok canımı acıtıyo

benimde sol tarafımda var canım o ağrı 2-3 haftadır büyüyolar ya artık sığmıyolarr hazarrr

o nası eltiymiş ayyy Burda ben bile sinir oldum ben olsamm gebertirimm onuuu

[sıze="2"]günaydın kızlarrr..nasılsınız?:80:[/sıze]

günaydın canım iiyiz sen nasılsın

Benimki görülmeyecek gibi degil kesin görür
Canım şu oluyo;

Bunu takınca etrafa gögus ucun deymiyomuş ve sütün çıkarsa bunun içine akıyomuş. Sürtünme olmadıgından gögüs iyileşiyomuş. Diyolar bakalım inşallah krem geçirirde buna gerek kalmaz. Ben ufaktan gideyim görüşürüz canlarım

bugün topik sessiz hava bi garip iş yapasım yok bu ay maddi açıdan çok sıkıştık canm çok sıkılıyooorr üffffffffffffff

bugün topik sessiz hava bi garip iş yapasım yok bu ay maddi açıdan çok sıkıştık canm çok sıkılıyooorr üffffffffffffff

oyyyy canım benim, ayın 15inde biz de oh diyip rahat rahat harcıyoruz, ortalarında da düdük gibi kalıyoruz, sıkma canını, sağlık olsun, allah bebişlerimizi kısmetiyle gönderir. cok şükür calısıyorsun işin gücün var.

hm canım demek sadece göğüs ucuna takılan küçük bişey, ben de tas gibi bişey hayal ediyodum..

ya bu ay çok sıkıştık ama öyle böyle değil.bi de kız kardeşimi getirdik memleketten kızı eve tıktık resmen yaaa.gezdiremiyorum bile çok canm sıkılıyor.sıfırı çoktan gördük bu ay.araba aldık evdeki hesap çarşıya uymadı :44: nasıl çıkıcaz içinden bilmyorum

araba da ayrı bir masraf tabi.canım ama bu ay baska sehire gittin, bebege de bişeyler aldın de mi, önümüzdeki ay biraz sıkarsınız kemeri. sonucta gelen belli giden de belli olmak zorunda. kardesin de yabancı deil ya, anlar durumu artık, üzülme lütfen

kızcağız ilk defa geldi evime bidaha ne zaman gelir Allah bilir.biraz fütursuz harcadık bu ay.borcu hiç sevmiyorum inan uykularım kaçar borcumuz varsa.Rabbim yardım eder inş. ama cidden çok gerildim yaaaa.böyle zamanda masraflarda artar ya deli oluyorum hocam para istedi projeyle ilgili

allah ödemeyi nasip etsin... hepsi geçiyor ve çabuk geçer inşallahhh

canım bunada şükür sende eşinde çalışıyorsunuz işinizz var hekes rahatlık içinde değilki elbette olacak o kadar sıkıntı yapma kendine bide araba almışınız atlatırsınız bir iki aya inşallah kardeşinde anlıyordur durumu yani kardeş sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…