canım kullanıyo musun magnezyumu
Ağrıyo cnm doktura ben sordum, aşagıdaki kemiklerimiz taşımakta zorlanabilirmiş normalmiş.
ayh ama sen de anacım diyorum ya sana herkese herseyi anlatmayın, o elti de neymiş bee, herseye bir kulpu var, belki iyi niyetle söylüyor ama bu dönemde daha alınganız, bir kadın olarak bunu daha iyi anlaması lazım,accık düdük sanırım kendisiteşekküürr ederim canımm..benimdee belim fenaa yaa..millete nolmuşş sinirimi bozuyorlar..geçen yemeğe gtiik eşimle kasa kapanmak üzereymiş adamda para almadı bebiş için dedi..akşamda eşim söyledi bunu.eltimde diyo ki ee gördü kadın kilolu yemeye ihtiyacı vardır diye vermiştir..diyoo canım sıkıldıı çokk
aman gülelim de ben de leylayım, eşim gitti dün gece, 2 bucukta bir uyandım 4 bugua kadar döndüm durdum, üstüne bir de acıktım kalktım bir tabak da yemek yedimAmaaan iki gülelim kendimize gelelim, sıpam uyutmadı kafama vurdu zaten
Kızlar bu arada bi arkadaşımla konustum oda 6 ay önce dogum yaptı. Gögüs catlakları icin denemedigim şey kalmadı, aventin gögüs kalkanını aldım kullandım düzeldi dedi. Olurda bu krem geçirmezse deneyebiliriz, aklınızda bulunsun
Günaydın kızlarrr..nasılsınız?:80:
ayh ama sen de anacım diyorum ya sana herkese herseyi anlatmayın, o elti de neymiş bee, herseye bir kulpu var, belki iyi niyetle söylüyor ama bu dönemde daha alınganız, bir kadın olarak bunu daha iyi anlaması lazım,accık düdük sanırım kendisi
aman gülelim de ben de leylayım, eşim gitti dün gece, 2 bucukta bir uyandım 4 bugua kadar döndüm durdum, üstüne bir de acıktım kalktım bir tabak da yemek yedimhayırlısıyla şu günü bi atlatsaydım pazartesi rapor alıcam evimde yatarım misler gibin, kızım izin verirse tabi
bu sitede o göğüs kalkanı da cok ucuzdu, ben aldım avent, sonra gereksizmiş gibi geldi, sivastaki magazaya iade edip yerine başka bişey almıstım, 20 tl idi, bebeközelde bu da ucuz, onu da at sepete:52:
günaydııın bilgecim, iyiyiz sen nasılsın, bu arada dün arada kaynadı, maşallah kontrol iyi geçmiş, ve yine kırkbir kere maşallah cok az kilo almıssın[/QUOTE
Bende iyiiym canım teşekkürler..kontrolümüz iyi geçti..sadece bira fazla su içmem gerekiyor..daha iyi olur dedi doktorum..kilo konusunda da evet 3 kilo aldım dahadirek bebeğim alıyor kiloyu..az ve sık yediğim için böyle..
aman gülelim de ben de leylayım, eşim gitti dün gece, 2 bucukta bir uyandım 4 bugua kadar döndüm durdum, üstüne bir de acıktım kalktım bir tabak da yemek yedimhayırlısıyla şu günü bi atlatsaydım pazartesi rapor alıcam evimde yatarım misler gibin, kızım izin verirse tabi
bu sitede o göğüs kalkanı da cok ucuzdu, ben aldım avent, sonra gereksizmiş gibi geldi, sivastaki magazaya iade edip yerine başka bişey almıstım, 20 tl idi, bebeközelde bu da ucuz, onu da at sepete
Aynen canım benimki de kocaman oldu, burda mı okumuştum hatırlamıyorum, bebekler ilk zamanlar sadece siyah ve beyaz renklari görebiliyomuş ya, o yüzden o halka bebek daha kolay farketsin diye büyür ve koyulaşırmış..Öyle canım valla, kalır elimizde yazık günah biton masraf var zaten.
Ne iki gıdımı ayol benimki leğen gibi olduValla nedendir bilmem o halka büyüdü, töbe bismillah bi tuhaf oldum:90:
Canım bunun resmi var mı ya, nasıl bişey? Ben de almak istiyorum bundan..Amaaan iki gülelim kendimize gelelim, sıpam uyutmadı kafama vurdu zaten
Kızlar bu arada bi arkadaşımla konustum oda 6 ay önce dogum yaptı. Gögüs catlakları icin denemedigim şey kalmadı, aventin gögüs kalkanını aldım kullandım düzeldi dedi. Olurda bu krem geçirmezse deneyebiliriz, aklınızda bulunsun
ayh ama sen de anacım diyorum ya sana herkese herseyi anlatmayın, o elti de neymiş bee, herseye bir kulpu var, belki iyi niyetle söylüyor ama bu dönemde daha alınganız, bir kadın olarak bunu daha iyi anlaması lazım,accık düdük sanırım kendisi
bu sitede o göğüs kalkanı da cok ucuzdu, ben aldım avent, sonra gereksizmiş gibi geldi, sivastaki magazaya iade edip yerine başka bişey almıstım, 20 tl idi, bebeközelde bu da ucuz, onu da at sepete:52:
günaydııın bilgecim, iyiyiz sen nasılsın, bu arada dün arada kaynadı, maşallah kontrol iyi geçmiş, ve yine kırkbir kere maşallah cok az kilo almıssın
sizin de kasık kemikleriniz ayağa kalkınca ağrıyo mu kızlar. Dr a danışsam mı bilemedim. Sanki yukardan bişey batıyo çok canımı acıtıyo
teşekküürr ederim canımm..benimdee belim fenaa yaa..millete nolmuşş sinirimi bozuyorlar..geçen yemeğe gtiik eşimle kasa kapanmak üzereymiş adamda para almadı bebiş için dedi..akşamda eşim söyledi bunu.eltimde diyo ki ee gördü kadın kilolu yemeye ihtiyacı vardır diye vermiştir..diyoo canım sıkıldıı çokk
[sıze="2"]günaydın kızlarrr..nasılsınız?:80:[/sıze]
Aynen canım benimki de kocaman oldu, burda mı okumuştum hatırlamıyorum, bebekler ilk zamanlar sadece siyah ve beyaz renklari görebiliyomuş ya, o yüzden o halka bebek daha kolay farketsin diye büyür ve koyulaşırmış..
Canım bunun resmi var mı ya, nasıl bişey? Ben de almak istiyorum bundan..
bugün topik sessiz hava bi garip iş yapasım yok bu ay maddi açıdan çok sıkıştık canm çok sıkılıyooorr üffffffffffffff
hm canım demek sadece göğüs ucuna takılan küçük bişey, ben de tas gibi bişey hayal ediyodum..Benimki görülmeyecek gibi degil kesin görür
Canım şu oluyo;
Bunu takınca etrafa gögus ucun deymiyomuş ve sütün çıkarsa bunun içine akıyomuş. Sürtünme olmadıgından gögüs iyileşiyomuş. Diyolar bakalım inşallah krem geçirirde buna gerek kalmaz. Ben ufaktan gideyim görüşürüz canlarım
oyyyy canım benim, ayın 15inde biz de oh diyip rahat rahat harcıyoruz, ortalarında da düdük gibi kalıyoruz, sıkma canını, sağlık olsun, allah bebişlerimizi kısmetiyle gönderir. cok şükür calısıyorsun işin gücün var.
ya bu ay çok sıkıştık ama öyle böyle değil.bi de kız kardeşimi getirdik memleketten kızı eve tıktık resmen yaaa.gezdiremiyorum bile çok canm sıkılıyor.sıfırı çoktan gördük bu ay.araba aldık evdeki hesap çarşıya uymadı :44: nasıl çıkıcaz içinden bilmyorum
araba da ayrı bir masraf tabi.canım ama bu ay baska sehire gittin, bebege de bişeyler aldın de mi, önümüzdeki ay biraz sıkarsınız kemeri. sonucta gelen belli giden de belli olmak zorunda. kardesin de yabancı deil ya, anlar durumu artık, üzülme lütfen
ya bu ay çok sıkıştık ama öyle böyle değil.bi de kız kardeşimi getirdik memleketten kızı eve tıktık resmen yaaa.gezdiremiyorum bile çok canm sıkılıyor.sıfırı çoktan gördük bu ay.araba aldık evdeki hesap çarşıya uymadı :44: nasıl çıkıcaz içinden bilmyorum
kızcağız ilk defa geldi evime bidaha ne zaman gelir Allah bilir.biraz fütursuz harcadık bu ay.borcu hiç sevmiyorum inan uykularım kaçar borcumuz varsa.Rabbim yardım eder inş. ama cidden çok gerildim yaaaa.böyle zamanda masraflarda artar ya deli oluyorum hocam para istedi projeyle ilgili
allah ödemeyi nasip etsin... hepsi geçiyor ve çabuk geçer inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?