2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

binlerce şükür tabi canm ama ne bileyim hiç böyle olmamıştık kuruşun hesabını yapar oldum bu ay.canımı sıkıyo bu durum.keşke daha kötü bi araba alsaydık da sıkışmasaydık ne gerek var diyorum.bebişime hep annem aldı.ona da üzülüyorum kadına biraz yardım edemedim

bu halde senin rahat olman lazım
ama sanırım kadınların hepsi öyle

evet canm o öğrenciyken de böyleydi.hiç parası olmasa da kafaya takmazdı kredi kartına yüklenirdi.ama ben kredi kartını çooook zor durumda kalmadan kullanmam.öğrenciyken para bile biriktirirdim.kirli çıkıyımdır biraz

he anlaşıldıııııısen kenara para koyamıyorum diye yakınıyorsundur Allah bilir
geçer geçer.. maaşı ne zaman alıyosunuz sorması ayıp?

canım benim haklısın elbette, bak en basiti beni finasbank sürekli arar ki 1000 tl kredi verelim diye, istersen 24 ayda öde, 50 50, bu kadar içini daraltıcana, git cep harclıgınızı cekmiş ol. valla bebegimin de eşimin de canı saolsun, biz de cok zor zamanlardan gectik, hala da kredi borcumuz falan avr. ama şükür ki kazanıyoruz ki ödüyoruz. millet asgari ücretle milyar borcların altına giriyo. sen ne daraltıyosun ki kendini. eşin düşünsün bosver. gercekten kafanı bu kadar kurcalaycaksa cek 1000 tl kredi, uzun vadeye yay, yavas yavas öde. karı koca calısan insanlarsınız, bu ay daraldıysan önümüzdeki ay, olmadı bir sonraki mutlaka toparlayacaksınız..

biz kızımla acıktım canlar, gidelim doyuralım bebegi de bünyeyi de görüşürüz:80:

cansınız siz yaaa.öyle bi dertlendim işte konuşcak kimse olmayınca.siz bakmayın bana.bu topiği çok seviyorum sizi çok seviyorum ve şu an yağan yağmuruda

günaydın güzel temmuz anneleri nasılsınız

epeydir giremiyorum umarım yaramaz birşeyler yoktur. Çınar bebekten haber varmı

bugün dr. randevumuz var bebişimi görücem ve izin konusunu konuşucam çok heyecanlıyım

ayy kızlar bir saattir syfa acık ama ben napıyorum diye sorarsanız karnımın videosunu çekiyorum... sertab ve gülben seviyor bu velet bilgisayardan onları acınca tekmeleri savuruyor.. akşama babasına göstericem...

annenn zaten onlarıı heveslee almıştırr torun geliyor yanii hem hep derler bebek rızkıyla gelirmiş diye sen çok ince düşünüon gibime geldi birazcık boşvermişci ol öle herşeyi takma bu günlerinizde geçer elbet

günaydın canım yasemin dün yazmış haberler güzel yani

allahh senii emii

ahhh kuzum biz ne yapalım hem tek maaşlıyız hem bebek bekliyoruz hem de ev aldık kredi ödüyos bazen eşime diyorum bizdeki de iyi cesaret diye... birde bugün maaş günümüz güya ama demin konuştum eşimle borçlarımızı ödemiş bize de 0 bakiye kalmış
boşver canımız sağ olsun bebeğimiz sağlıklı olsun sıkma canını

günaaydın kızlar

umarım herkez iyidir biz iyiyiz... kahvaltı yaptık laktozsuz koca bi bardak süt içtik geldik..evdeyiz gene ben ve can sıkıntılarımeşim akşam çıldırttı beni bu hafta sonu mobilyanın siparişini vermemmiz lazım dedim niye acele ediyosun diyo bana bende dedimki almayalım o zaman bülo çekyatın altına koyarız bebeğin kıyafetlerini nasıl fikir dedimsen şimdi beni dolaştırırsın beğenmezsin kafanda bi şekil oluştur dedi bana vb.... daha bir sürü fuzuli cümle Allahım bu erkeklerin hevesleri içine mi kaçmış yoksa bitek benim ki mi böyle

günaydın canım benimki de böyle boşver erkeklerin hepsi aynı walla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…