canım bunada şükür sende eşinde çalışıyorsunuz işinizz var hekes rahatlık içinde değilki elbette olacak o kadar sıkıntı yapma kendine bide araba almışınız atlatırsınız bir iki aya inşallah kardeşinde anlıyordur durumu yani kardeş sonuçta
inşallah canm.ben çok takıyorum galiba kafaya eşim gayet rahat
bu halde senin rahat olman lazım
ama sanırım kadınların hepsi öyle
evet canm o öğrenciyken de böyleydi.hiç parası olmasa da kafaya takmazdı kredi kartına yüklenirdi.ama ben kredi kartını çooook zor durumda kalmadan kullanmam.öğrenciyken para bile biriktirirdim.kirli çıkıyımdır biraz
he anlaşıldıııııısen kenara para koyamıyorum diye yakınıyorsundur Allah bilir
geçer geçer.. maaşı ne zaman alıyosunuz sorması ayıp?
canım benim haklısın elbette, bak en basiti beni finasbank sürekli arar ki 1000 tl kredi verelim diye, istersen 24 ayda öde, 50 50, bu kadar içini daraltıcana, git cep harclıgınızı cekmiş ol. valla bebegimin de eşimin de canı saolsun, biz de cok zor zamanlardan gectik, hala da kredi borcumuz falan avr. ama şükür ki kazanıyoruz ki ödüyoruz. millet asgari ücretle milyar borcların altına giriyo. sen ne daraltıyosun ki kendini. eşin düşünsün bosver. gercekten kafanı bu kadar kurcalaycaksa cek 1000 tl kredi, uzun vadeye yay, yavas yavas öde. karı koca calısan insanlarsınız, bu ay daraldıysan önümüzdeki ay, olmadı bir sonraki mutlaka toparlayacaksınız..
kızcağız ilk defa geldi evime bidaha ne zaman gelir Allah bilir.biraz fütursuz harcadık bu ay.borcu hiç sevmiyorum inan uykularım kaçar borcumuz varsa.Rabbim yardım eder inş. ama cidden çok gerildim yaaaa.böyle zamanda masraflarda artar ya deli oluyorum hocam para istedi projeyle ilgili
inanki değil bu ay bankamatiklerimiz sıfırı çoktan gördü.15inde alıyoruz canm daha 15 gün var:44:
biz kızımla acıktım canlar, gidelim doyuralım bebegi debünyeyi de görüşürüz:80:
[ı]biz kızımla acıktım canlar, gidelim doyuralım bebegi debünyeyi de görüşürüz:80:[/ı]
binlerce şükür tabi canm ama ne bileyim hiç böyle olmamıştık kuruşun hesabını yapar oldum bu ay.canımı sıkıyo bu durum.keşke daha kötü bi araba alsaydık da sıkışmasaydık ne gerek var diyorum.bebişime hep annem aldı.ona da üzülüyorum kadına biraz yardım edemedim
günaydın güzel temmuz anneleri nasılsınız
epeydir giremiyorum umarım yaramaz birşeyler yoktur. Çınar bebekten haber varmı
bugün dr. randevumuz var bebişimi görücem ve izin konusunu konuşucam çok heyecanlıyım
ayy kızlar bir saattir syfa acık ama ben napıyorum diye sorarsanız karnımın videosunu çekiyorum...sertab ve gülben seviyor bu velet bilgisayardan onları acınca tekmeleri savuruyor.. akşama babasına göstericem...
günaydın canım iiyiz sen nasılsın
binlerce şükür tabi canm ama ne bileyim hiç böyle olmamıştık kuruşun hesabını yapar oldum bu ay.canımı sıkıyo bu durum.keşke daha kötü bi araba alsaydık da sıkışmasaydık ne gerek var diyorum.bebişime hep annem aldı.ona da üzülüyorum kadına biraz yardım edemedim
günaydın canım yasemin dün yazmış haberler güzel yani
allahh senii emii
günaaydın kızlar
umarım herkez iyidir biz iyiyiz... kahvaltı yaptık laktozsuz koca bi bardak süt içtik geldik..evdeyiz gene ben ve can sıkıntılarımeşim akşam çıldırttı beni bu hafta sonu mobilyanın siparişini vermemmiz lazım dedim niye acele ediyosun diyo bana bende dedimki almayalım o zaman bülo çekyatın altına koyarız bebeğin kıyafetlerini nasıl fikir dedim sen şimdi beni dolaştırırsın beğenmezsin kafanda bi şekil oluştur dedi bana vb.... daha bir sürü fuzuli cümle Allahım bu erkeklerin hevesleri içine mi kaçmış yoksa bitek benim ki mi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?