ayy kızlar bir saattir syfa acık ama ben napıyorum diye sorarsanız karnımın videosunu çekiyorum...sertab ve gülben seviyor bu velet bilgisayardan onları acınca tekmeleri savuruyor.. akşama babasına göstericem...
hayırlı cumalar herkesin bebişi sağlıkla zamanında gelsın inşallah
biz çok iyiyiz minik kuşumla gıdıklıyo annesini yerim onuuuuuuuuuuuuuuuu
ne tatlısınız ya :) ben nedense pek foto çekmedim kendime hamileliğimde. çok az var fotomuz
hatıra olur işte büyünce gösteririm bak eşek sıpası ananı böyle tekmeliyordun diye...
aslında benimkide sabah biraz canımı sıktı desem yeridir... ben diyorum ki buna çocuk 1 yaşına gelsin ben de çalışayım hem borçları daha rahat öderiz hem de evde otur otur nereye kadar boşuna mı ben 4 yıl üniversite okudum diyorum seneye kpss ye hazırlanmaya calışırım olmassa da özel sektörde bir işe gireyim sonuçta 5 yıl bankacılık yaptım elbet beni işe alcak bulunur diyorum... bana 2 çocuk olunca gene mi bırakcan diyor yok diyorum bırakmam artık nasılsa annelerimiz var ee bende tecrübeli olucam çocuk konusunda olmaz diyor hem 1 yaşında çocuk bırakılmazmış annesiyle olması daha iyiymiş hem de 2. çocuğun ne günahı varmış annane babanne bakacakmış... hem kendisi bakamıcakmıymış... mış mış mış işte... ben de daha doğmamış çocuğa don biçmeyelim istersen ben seneye iş bulursam çalıcam o kadar dedim hııı yapa yapa gitti deli etcek bu adam beni
hayırlı cumalar herkesin bebişi sağlıkla zamanında gelsın inşallah
biz çok iyiyiz minik kuşumla gıdıklıyo annesini yerim onuuuuuuuuuuuuuuuu
günaaydın kızlar
umarım herkez iyidir biz iyiyiz... kahvaltı yaptık laktozsuz koca bi bardak süt içtik geldik..evdeyiz gene ben ve can sıkıntılarımeşim akşam çıldırttı beni bu hafta sonu mobilyanın siparişini vermemmiz lazım dedim niye acele ediyosun diyo bana bende dedimki almayalım o zaman bülo çekyatın altına koyarız bebeğin kıyafetlerini nasıl fikir dedim sen şimdi beni dolaştırırsın beğenmezsin kafanda bi şekil oluştur dedi bana vb.... daha bir sürü fuzuli cümle Allahım bu erkeklerin hevesleri içine mi kaçmış yoksa bitek benim ki mi böyle
canım aynı sorun bizdede var ben mali müşavirim ocakta işyeri kapandığı için ayrıldım..çalışmak istiyorum ama ne annem ne kayınvalidem bakabilecek durumda değil mecburen en az 4 sene evde oturucam sonra 2. çocuk için psikolojik baskı başlıcak ne yapıcam bilmiyorum... düşünmemeye çalışıyorum bi tarafım diyor ki sen artık istemesende ev kadını oldun
hayrlı cumalar canım aman hep ii olunn
merhaba canım bi ay önce yada bi ay sonra nasıl olsa alınacak yani boşver sen takma seninkiyle bi olmuyo heyecanı
çalışmaya alışan için çok zor oluyor tatlım... çalışırken keşke evde olsam dinlensem uyusam falan diyorsun ama öyle olmuyor bir kaç ay sonra sıkılmaya başlıyorsun... neyse ki bebişler geleek pek sıkılmaya vaktimiz olmıcak simdi... hakkımızda hayırlısı diyelim :97:
canım sıkılmakta haklısın ama Allah sağlık problemi vermesin ne diyelim.. Geçer inşallah bu dar günler..inşallah canm.ben çok takıyorum galiba kafaya eşim gayet rahat
sağol tatlım tesellin için...
evet canım hayırlısı...keşke annem daha genç olsa hiç düşünmeden bırakırdım...ama malessef sona kalan dona kalıyor en küçüğüm ben bütün kardeşlerimin çocuğuna baktı annem ama artık hasta çok hastalığı var...
ayyy bir dokun bin ah işit oldukraliyet düğünü 1 de başlıcakmış kızlar ona bakıyorum şimdi
ohh maşallah size canım
GCanım öncelikle maaaaşallah kızına, tombiş bi kızımız olacak belli ki. Sizin doktor yine iyi doğumdan bahsediyo, bizimkisi hiiiç oralı degil. Haftanda 10 kilo normal canım, verilir onlar hiiç canını sıkma.
Bende baby2gonun bir baston pusetini aldım, bakalım hayırlısı. Beğendigin arabada güzelmiş, innnnşallah hayırlı olur.
Yatakta güzel görünüyo canım. İkisinide sevdim hayırlısı insallah
ya ben de darlıgını görünce 604 modeline karar verdim, hakikaten daha mantıklı, bebeközelde 209tl bu model, aklında olsun
anaaaam benim de kız bebeğim, ama doktor tarihle ilgili bişey demiyor, pazartesi gidicem, o zaman sorayım unutmazsam:81:
acaba sezaryen mi olacak onun için mi erken söyledi ki tarihi. çünkü benimki de 19 temmuz görünüyor ama doktor daha da geç olabilir dedi, sanırım 1 hafta filan gibi..
Aynen canım hamileliğimin başından beri bende de var ve dün artık şiddeti inanılmaz boyutlardaydı..Çok kötüydüm dün, üstüne üstlük eşim de incitmiş belini. Dün bi çekyatta o bi çekyatta ben karşılıklı yattık. Diyorum ki eve 3 bakıcı lazım, biri sana, biri bana, biri de bebeğe baksın..
Merhaba canım maşallah bebişine, nazar değmesin:)
Güle güle kullanın canım beğendiğin modeller de çok güzeller. ben de park yatağı 60-120 düşünüyorum ama bakalım..Bu arada bu tip bebek arabaları çift yönlü olmuyür değil mi?:44:
deniz_13 merhaba sen dr a gidecektin galiba... gidebildin mi canım bir sorun yoktur insallah...
slm arkadaşlar çok teşekkür ederim herkese iki gündür yatıyorum bugün kalkabildim daha doktora gittim aşırı sancıdan erken doğumdan şüphelendi allahtan değilmiş kansızlık var bende ileri derecede doktor ilacımı değiştirmişti yeni verdiği bir işe yaramamış kansızlığım artmış bide idrar yollarım ve böbreklerim enfeksiyon kapmış ilaçlar falan biraz toparladım gibi bugün bebişim de iyiymiş allaha şükür:)
ohh iyi bari erken doğum olmasın bebeğin iyi olsun da önemli olan o... geçmiş olsun tekrardan.. hergün pekmez üstüne de portakal veya herhangi bir c vitamini ye... c vitamini pekmezin kan yapıcı etkisini arttırıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?