2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı cumalar herkesin bebişi sağlıkla zamanında gelsın inşallah

biz çok iyiyiz minik kuşumla gıdıklıyo annesini yerim onuuuuuuuuuuuuuuuu

aslında benimkide sabah biraz canımı sıktı desem yeridir... ben diyorum ki buna çocuk 1 yaşına gelsin ben de çalışayım hem borçları daha rahat öderiz hem de evde otur otur nereye kadar boşuna mı ben 4 yıl üniversite okudum diyorum seneye kpss ye hazırlanmaya calışırım olmassa da özel sektörde bir işe gireyim sonuçta 5 yıl bankacılık yaptım elbet beni işe alcak bulunur diyorum... bana 2 çocuk olunca gene mi bırakcan diyor yok diyorum bırakmam artık nasılsa annelerimiz var ee bende tecrübeli olucam çocuk konusunda olmaz diyor hem 1 yaşında çocuk bırakılmazmış annesiyle olması daha iyiymiş hem de 2. çocuğun ne günahı varmış annane babanne bakacakmış... hem kendisi bakamıcakmıymış... mış mış mış işte... ben de daha doğmamış çocuğa don biçmeyelim istersen ben seneye iş bulursam çalıcam o kadar dedim hııı yapa yapa gitti deli etcek bu adam beni

ne tatlısınız ya :) ben nedense pek foto çekmedim kendime hamileliğimde. çok az var fotomuz

canım aynı sorun bizdede var ben mali müşavirim ocakta işyeri kapandığı için ayrıldım..çalışmak istiyorum ama ne annem ne kayınvalidem bakabilecek durumda değil mecburen en az 4 sene evde oturucam sonra 2. çocuk için psikolojik baskı başlıcak ne yapıcam bilmiyorum... düşünmemeye çalışıyorum bi tarafım diyor ki sen artık istemesende ev kadını oldun

hayırlı cumalar herkesin bebişi sağlıkla zamanında gelsın inşallah

biz çok iyiyiz minik kuşumla gıdıklıyo annesini yerim onuuuuuuuuuuuuuuuu

hayrlı cumalar canım aman hep ii olunn

merhaba canım bi ay önce yada bi ay sonra nasıl olsa alınacak yani boşver sen takma seninkiyle bi olmuyo heyecanı

çalışmaya alışan için çok zor oluyor tatlım... çalışırken keşke evde olsam dinlensem uyusam falan diyorsun ama öyle olmuyor bir kaç ay sonra sıkılmaya başlıyorsun... neyse ki bebişler geleek pek sıkılmaya vaktimiz olmıcak simdi... hakkımızda hayırlısı diyelim :97:

hayrlı cumalar canım aman hep ii olunn
merhaba canım bi ay önce yada bi ay sonra nasıl olsa alınacak yani boşver sen takma seninkiyle bi olmuyo heyecanı

sağol tatlım tesellin için...

evet canım hayırlısı...keşke annem daha genç olsa hiç düşünmeden bırakırdım...ama malessef sona kalan dona kalıyor en küçüğüm ben bütün kardeşlerimin çocuğuna baktı annem ama artık hasta çok hastalığı var...

ayyy bir dokun bin ah işit oldu kraliyet düğünü 1 de başlıcakmış kızlar ona bakıyorum şimdi

ayy sabahtan beri elektrikler kesildi durdu , başımdan adam eksik olmadı :97:
kızım kıpır kıpır yerinde durmadı
bir türlü ne cevap yazabildim ne yazdıklarınızı okuyabildim

deniz_13 merhaba sen dr a gidecektin galiba... gidebildin mi canım bir sorun yoktur insallah...

ben de bakıyorum ona ne şatafat ne şatafat

ohh maşallah size canım

saol canım

saol canım
inşallah verilir kilolar :97:

sor bakalım ne diyecek

saol canım
sezeryan lafı etmedi doktor :26:
bebek arabası çift yönlü değil ama eşim çok beğendi...

deniz_13 merhaba sen dr a gidecektin galiba... gidebildin mi canım bir sorun yoktur insallah...

slm arkadaşlar çok teşekkür ederim herkese iki gündür yatıyorum bugün kalkabildim daha doktora gittim aşırı sancıdan erken doğumdan şüphelendi allahtan değilmiş kansızlık var bende ileri derecede doktor ilacımı değiştirmişti yeni verdiği bir işe yaramamış kansızlığım artmış bide idrar yollarım ve böbreklerim enfeksiyon kapmış ilaçlar falan biraz toparladım gibi bugün bebişim de iyiymiş allaha şükür:)

ohh iyi bari erken doğum olmasın bebeğin iyi olsun da önemli olan o... geçmiş olsun tekrardan.. hergün pekmez üstüne de portakal veya herhangi bir c vitamini ye... c vitamini pekmezin kan yapıcı etkisini arttırıyor...

çok teşekkür ederim canım pekmezi biliyordum da c vitaminini bilmiyordum çok saol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…