sezeryana karar verdin kesin yani
banada eşim normalden başka
yaparsan doguma girmem dio
taktı normal yapmama yaa
ayy kızlar evdeki işlerimi bitirdim çok şükür artık akşama kadar lak lak yapabilirim
canım linkini at özelden eklim seni..bulamadımm
benimki de en başta hiç bişey demedi sonradan ben sezeryana kayınca "iyi dayandın zaten ben bekliyordum her an karar değiştirmeni" dedi
öyle caNım çok rahatladım kaç gündür yarın aparım dediğim şeyler wardı birden gaza geldim hepsini bitirdim çok şükür...
tuğcecimm banada gelseneee doluu ütüm varrr
tuğcecimm banada gelseneee doluu ütüm varrr
Bugün bende oğluşumu gördüm. 33. haftada 2900 kg boyunu yine öğrenemedim. Amniyon sıvısı yeterli dedi. Daha önce bu sıvının konusu olmamıştı hiç demekki bu haftalarda buna dikkat ediyorlar. 2 hafta önden gittiği için 35. haftada görünüyor. Buna göre doğum tarihi 25 Haziran görünüyor dedi.Sonra da ilk aylardaki ultrasonlara bakınca 11 Temmuz doğum tarihi dedi.Sezeryan 1 Temmuz gibi olabilirmiş. Bebeğin iri olacağını söyledi. Bende zaten ilk oğlumdan biliyorum oda böyle iri doğmuştu.Nst ye de girdim normal çıktı. Şimdi 2 Haziranda Antalya da ki doktoruma gidince ne diyecek ne zamana gün verecek merak ediyorum.
Ayrıca uçakla seyahatinde engel yoktur diye THY nin matbu formunu doldurtup imzalattım. Birde doğumdan önceki 4 haftasını doğumdan sonra kullanabilir raporumu aldım.
Şimdi sabırsızlıkla çarşambanın gelmesini bekliyorum ve 3 yıllığına Kızıltepe den kurtulacak olmanın sevincini yaşıyorum
çok olmasa da benim de üttüm var falla bende isterim...
hadi gözün aydın canımmm kurtuluosun yaa gidicein yer de sıcak gerçii ama olsuunn..alışılıyo ben alıştım meselaaa herkes denizdee ama ben daha girmedim..belki sen gidince girersinn..ya minnoşun iice dombilik olmuş yaa ne güzeeell
İlk oğlum 4600 olduğuna göre bundan da daha az bir performans beklemiyordum zaten. Babasının çocukları:) Babaları 4750 doğmuş. Sezeryan olacağı için 6 kg bile olsa mahsuru yok benim için hatta daha kolay olur bakması2900 kg mımaşallah maşallah
bu gidişle 6 kg doğurursun sen fıstık
ayyy canım başka bişey olsa geliim de ütü deme bana bir sürü yaptım walla dün mahfoldum uzun bir süre ütü yapmayı düşünmüyorum haftaya kadar
KIZLAR HERKESE MERHABA....
PEARLY DOGUMMU YAPTI YAA... AYY INANMIYORUMMM Rabbim saglicakla hepimizin bebegini bizlere bagislasin
sali günü bebegimin az hareket etmesi nedeniyle hastaneye gittim baska hicbir belirtim yoktu sadece siddetli bas agrisi onunda sicaklardan kaynaklandigini düsünüyordum ama preeaklempsi tanisiyla dün aksama kadar yatirdilar, kan degerlerimde cok fazla artis olmadigi icin cok yüksek oranda degilmis, nst ye bagladilar sürekli bebegim icin hersey yolundaymis... eger cok fazla artis olursa bebegi erken doguma alacaklar, hatta carsamba günü ebe geldi bana doguma hazir ol dedi ama persembe günü yapilan kan ölcümünde degerim cok az artmiss nirmalde en fazla 5 mg artmasi gerekiyormus benimki 1 mg arttigi icin cok riskli degil diyip cikarttilar hastaneden.... simdi benimde icimde bi korku, simdiye kadarki bas agrilarimin sebebini sicaktan, elimde ayagimdaki sismelerinde gebelkteki ödemden oldugunu tahmin ederken karsima gebelik zehirlenmesi cikti...suan evdeyim ve sürekli dinleniyorum dualrinizi bekliyorum, bebegimde tekrar kafasi yukari dönmüs simdilik sezeryan gözüküyor Rabbim saglicakla bebegimi kucagima almayi nasip etsin, herseyden önce erken yada gec degil sadece saglikli olsun tek istegim o..... dualarinizda lütfen benide unutmayin suan cokk ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?