2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

babay nurse canım bi sorum olacak sana..

yatamıyorum ben sol gögsümün altına baskı mı yapıyo napıyo bilmiyorum ama birden oturamıyoruım bile neden ki acaba?

öyle caNım çok rahatladım kaç gündür yarın aparım dediğim şeyler wardı birden gaza geldim hepsini bitirdim çok şükür...

benimki de en başta hiç bişey demedi sonradan ben sezeryana kayınca "iyi dayandın zaten ben bekliyordum her an karar değiştirmeni" dedi

ben de yem attım dün benim dr a ama isteğe bağlı sezeryan yapmıcak belli kendini korkutma psikolojini normale ayarla dedi...

2900 kg mı maşallah maşallah
bu gidişle 6 kg doğurursun sen fıstık

çok olmasa da benim de üttüm var falla bende isterim...

ayy benim hiç ütüm bitmez walla bu topiğin en çok ütü yapan kadını benimdir heralde... bugün bitti ya pazartesiye dolu ütü olur kesin hafta sonu kocişin gömlekler tıkancak tam 15 tane
walla eskiden çorapları donlar bilem ütülüyodum artık yapmıyorum

KIZLAR HERKESE MERHABA....
PEARLY DOGUMMU YAPTI YAA... AYY INANMIYORUMMM Rabbim saglicakla hepimizin bebegini bizlere bagislasin

sali günü bebegimin az hareket etmesi nedeniyle hastaneye gittim baska hicbir belirtim yoktu sadece siddetli bas agrisi onunda sicaklardan kaynaklandigini düsünüyordum ama preeaklempsi tanisiyla dün aksama kadar yatirdilar, kan degerlerimde cok fazla artis olmadigi icin cok yüksek oranda degilmis, nst ye bagladilar sürekli bebegim icin hersey yolundaymis... eger cok fazla artis olursa bebegi erken doguma alacaklar, hatta carsamba günü ebe geldi bana doguma hazir ol dedi ama persembe günü yapilan kan ölcümünde degerim cok az artmiss nirmalde en fazla 5 mg artmasi gerekiyormus benimki 1 mg arttigi icin cok riskli degil diyip cikarttilar hastaneden.... simdi benimde icimde bi korku, simdiye kadarki bas agrilarimin sebebini sicaktan, elimde ayagimdaki sismelerinde gebelkteki ödemden oldugunu tahmin ederken karsima gebelik zehirlenmesi cikti...suan evdeyim ve sürekli dinleniyorum dualrinizi bekliyorum, bebegimde tekrar kafasi yukari dönmüs simdilik sezeryan gözüküyor Rabbim saglicakla bebegimi kucagima almayi nasip etsin, herseyden önce erken yada gec degil sadece saglikli olsun tek istegim o..... dualarinizda lütfen benide unutmayin suan cokk ihtiyacim var

Sıcağa alışığım ben. Kızıltepenin de Antalya ve Bodrumdan farkı yok zaten. Klimalar da sağolsun:)

2900 kg mı maşallah maşallah
bu gidişle 6 kg doğurursun sen fıstık
İlk oğlum 4600 olduğuna göre bundan da daha az bir performans beklemiyordum zaten. Babasının çocukları:) Babaları 4750 doğmuş. Sezeryan olacağı için 6 kg bile olsa mahsuru yok benim için hatta daha kolay olur bakması

ayyy canım başka bişey olsa geliim de ütü deme bana bir sürü yaptım walla dün mahfoldum uzun bir süre ütü yapmayı düşünmüyorum haftaya kadar

aynıyız canım bende öyle dün gittim ama buharlı kazanlı ütü aldırdım diğerlrle yapamıyorum uyuz kocam affedersniz iç çamaşırına kadar isterde

pardon yaa pamuksel dogum yapmis, galiba biz bu topigi temmuz anneleri diye bosuna actik aramizdan erken kacanlar oldu :))

Allah söyletti herhalde sırada ben varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…