Canim cok gecmis olsun, dualarimiz seninle. Insallah hersey yolunda gider.KIZLAR HERKESE MERHABA....
PEARLY DOGUMMU YAPTI YAA... AYY INANMIYORUMMM Rabbim saglicakla hepimizin bebegini bizlere bagislasin
sali günü bebegimin az hareket etmesi nedeniyle hastaneye gittim baska hicbir belirtim yoktu sadece siddetli bas agrisi onunda sicaklardan kaynaklandigini düsünüyordum ama preeaklempsi tanisiyla dün aksama kadar yatirdilar, kan degerlerimde cok fazla artis olmadigi icin cok yüksek oranda degilmis, nst ye bagladilar sürekli bebegim icin hersey yolundaymis... eger cok fazla artis olursa bebegi erken doguma alacaklar, hatta carsamba günü ebe geldi bana doguma hazir ol dedi ama persembe günü yapilan kan ölcümünde degerim cok az artmiss nirmalde en fazla 5 mg artmasi gerekiyormus benimki 1 mg arttigi icin cok riskli degil diyip cikarttilar hastaneden.... simdi benimde icimde bi korku, simdiye kadarki bas agrilarimin sebebini sicaktan, elimde ayagimdaki sismelerinde gebelkteki ödemden oldugunu tahmin ederken karsima gebelik zehirlenmesi cikti...suan evdeyim ve sürekli dinleniyorum dualrinizi bekliyorum, bebegimde tekrar kafasi yukari dönmüs simdilik sezeryan gözüküyor Rabbim saglicakla bebegimi kucagima almayi nasip etsin, herseyden önce erken yada gec degil sadece saglikli olsun tek istegim o..... dualarinizda lütfen benide unutmayin suan cokk ihtiyacim var
ne ki bu ay takvimi olayı, ben anlamadım:26:ya ben duymuştum bunu hastanede bi ebeden..olabilir cidden..ben buldum netten indirdim hemenn..1 haziran ve 1 temmuz yeniayy :18::18:
Ay Takvimi 2011
sen uyu anacım selima çatır çatır doğurmuşş yaaaa
ben çorap haric herseyi hala ütülüyorum, ütüleri ben alırım, camları falan biriniz alsanızayy benim hiç ütüm bitmez walla bu topiğin en çok ütü yapan kadını benimdir heralde... bugün bitti ya pazartesiye dolu ütü olur kesin hafta sonu kocişin gömlekler tıkancak tam 15 tane
walla eskiden çorapları donlar bilem ütülüyodum artık yapmıyorum
Sıcağa alışığım ben. Kızıltepenin de Antalya ve Bodrumdan farkı yok zaten. Klimalar da sağolsun:)
İlk oğlum 4600 olduğuna göre bundan da daha az bir performans beklemiyordum zaten. Babasının çocukları:) Babaları 4750 doğmuş. Sezeryan olacağı için 6 kg bile olsa mahsuru yok benim için hatta daha kolay olur bakması
aynıyız canım bende öyle dün gittim ama buharlı kazanlı ütü aldırdım diğerlrle yapamıyorum uyuz kocam affedersniz iç çamaşırına kadar isterde
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
canım insallah tekrar alçıya girmez ayağın.. dediğin gibi kadın dr hakkaten çok avantajlı alttan muayenede bile kasmıyorsun hiç kendini bir çok şeyi de daha rahat soruyorsun
minnoşuna da maşallah bu arada
canım ben küçük boy bir tane cam aldım... nuk marka aldım... gerek olursa alırım yine insallah 6 ay gerekmez...:18:
ayy benim oluyor pelcelim yaaa yeni gebeşler gibi sabahları midem bulanıyor dr a sordum olabilir dedi...:97:
canım benim 1 hafta oldu geleli sabah akiam sürekli açık penceresi ama hala tam çıkmadı koku 2 hafta daha havalandırıcam en azından... yeni mobilya tabii ki kokar dandik değildir merak etme... hayırlı olsun odanız fotolarını yükle de bakalım bizde
meliscim benim dr dün iğneleri bıraktırdı canım...progestan da kullanıyordum onu da bırak artık bebek miadına girmek üzere dedi....
Allah söyletti herhalde sırada ben varım
KIZLAR HERKESE MERHABA....
PEARLY DOGUMMU YAPTI YAA... AYY INANMIYORUMMM Rabbim saglicakla hepimizin bebegini bizlere bagislasin
sali günü bebegimin az hareket etmesi nedeniyle hastaneye gittim baska hicbir belirtim yoktu sadece siddetli bas agrisi onunda sicaklardan kaynaklandigini düsünüyordum ama preeaklempsi tanisiyla dün aksama kadar yatirdilar, kan degerlerimde cok fazla artis olmadigi icin cok yüksek oranda degilmis, nst ye bagladilar sürekli bebegim icin hersey yolundaymis... eger cok fazla artis olursa bebegi erken doguma alacaklar, hatta carsamba günü ebe geldi bana doguma hazir ol dedi ama persembe günü yapilan kan ölcümünde degerim cok az artmiss nirmalde en fazla 5 mg artmasi gerekiyormus benimki 1 mg arttigi icin cok riskli degil diyip cikarttilar hastaneden.... simdi benimde icimde bi korku, simdiye kadarki bas agrilarimin sebebini sicaktan, elimde ayagimdaki sismelerinde gebelkteki ödemden oldugunu tahmin ederken karsima gebelik zehirlenmesi cikti...suan evdeyim ve sürekli dinleniyorum dualrinizi bekliyorum, bebegimde tekrar kafasi yukari dönmüs simdilik sezeryan gözüküyor Rabbim saglicakla bebegimi kucagima almayi nasip etsin, herseyden önce erken yada gec degil sadece saglikli olsun tek istegim o..... dualarinizda lütfen benide unutmayin suan cokk ihtiyacim var
hihhii allah netmesn senii e mine ki bu ay takvimi olayı, ben anlamadım:26:
sabahtan beri geçmişi okuyorum, pamukselden de alıntı yaptım, bi baktım sadece üç alıntı yapmısım, valla uyuyorum
ben çorap haric herseyi hala ütülüyorum, ütüleri ben alırım, camları falan biriniz alsanız
walla benimkide istiyordu en sonun da isyan ettim artık vazgeçti... aslında ben de pimpirikliyimdir ama yapamıyorum artıkın
sen hazırla akşam cantayı ne olur ne olmaz
Canım benim iğneleri doktorum 1 hafta kalaya kadar falan kullandıracak..
coraspine de devam..
Kızlar bebek şekerlerimizin siparişini verdim biraz önce
hesaplıbebeksekeri.com dan..
toplamda 80 tane:4 çeşitten de söyledim 20 şer tane,
karışık olacak.. kapı süsü ve sepet siparişi de verdim,
altın yastığını da hediye edecekler.. önümüzdeki hafta elimde olacaklar,
badem şekerlerini de ayrı olarak istedim,
buzdolabında saklıycam, doğuma yakın kendim koyarım,
belki beğenmezsem yeni şekerler alırım dedim, inşallah güzel olurlar,
beğenmezsem para iadesi yapıyorlar..
hihhii allah netmesn senii e mi
bnde ama napim akşamları balkona çıkıyordum geçen sene öyle yapardım bu senede öyle olacak sanırsam herşeyimiz ütüden geçiyo hafyayda kadın gelcek bu hafta dolaplarımı bitirmem lazımmm..üffff:97::97::97:
Eksiklerim var yaa durun daha erken
Yarın iç çamaşırlarıda alıyım ondan sonra....
ayy cok tatlı bunlar canım bayıldım bayıldım...
hmm balkon iyi fikirmiş aslında ben de deneyebilirim geeleri balkonda.. nasılsa en üst kattayım karşımızda apartman da yok
ayy cok tatlı bunlar canım bayıldım bayıldım...
hmm balkon iyi fikirmiş aslında ben de deneyebilirim geeleri balkonda.. nasılsa en üst kattayım karşımızda apartman da yok
he yaa sepürr sepürr de esiyo rüzgarr...bi cigara yakmamak içn zor tuuyom kimi zaman arada kaçıyo amma
hiii sigara mı içiyon sennnnnnniçme canım bak erken doğuma sebep olur mazallah... ben hamilelikten önce günde bir paketi hüpletiyordum öğrendiğim beridir ağzıma sürmedim evet inmsanın canı bazen çok istiyor dr bile bir kaç günde 1 tane içebilirsin demişti ama içmedim walla... ama doğumdan sonra içicem galiba o ayrı
hiii sigara mı içiyon sennnnnnniçme canım bak erken doğuma sebep olur mazallah... ben hamilelikten önce günde bir paketi hüpletiyordum öğrendiğim beridir ağzıma sürmedim evet inmsanın canı bazen çok istiyor dr bile bir kaç günde 1 tane içebilirsin demişti ama içmedim walla... ama doğumdan sonra içicem galiba o ayrı
eşim içerken resmen aşeriyorumm kızdım bende yanımda içme nolur diye..dayanamıyorum valla...ama doğumdan sonrada süte karışır mı diye korkuyorum..ay yasak ya nasıl cazip geliyoo..
bende aynı şeyi söylüyorum soranlara
şimdi içmiyorum ama sonrası için güvenmiyorum kendime
he yaa sepürr sepürr de esiyo rüzgarr...bi cigara yakmamak içn zor tuuyom kimi zaman arada kaçıyo amma
elime bi kızılcık sopası alırım esegi de kocca kocca 2 varille suya gönderir düverim kız ben sizi gıjıklar
bırakmıssınız devam ettirin böle:82::89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?