2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim cok gecmis olsun, dualarimiz seninle. Insallah hersey yolunda gider.

ya ben duymuştum bunu hastanede bi ebeden..olabilir cidden..ben buldum netten indirdim hemenn..1 haziran ve 1 temmuz yeniayy :18::18:

Ay Takvimi 2011
ne ki bu ay takvimi olayı, ben anlamadım:26:

sen uyu anacım selima çatır çatır doğurmuşş yaaaa
sabahtan beri geçmişi okuyorum, pamukselden de alıntı yaptım, bi baktım sadece üç alıntı yapmısım, valla uyuyorum

ben çorap haric herseyi hala ütülüyorum, ütüleri ben alırım, camları falan biriniz alsanız

evet geçen sene bu zamanlar antalyadaydk bizde..bu sene gidemedik ama..sen neresine gidiosun canım antalyanın? klimalarla idare edioruz bi de havuzumuz var çok şükür..
tombik bebikin bakması kolay olur hiç de hasta olmaz..ben 5 kilo doğmuşumm gaye sağlıklıydım hala da öyle kolay kolay hasta olmam

aynıyız canım bende öyle dün gittim ama buharlı kazanlı ütü aldırdım diğerlrle yapamıyorum uyuz kocam affedersniz iç çamaşırına kadar isterde

walla benimkide istiyordu en sonun da isyan ettim artık vazgeçti... aslında ben de pimpirikliyimdir ama yapamıyorum artıkın

Canım benim iğneleri doktorum 1 hafta kalaya kadar falan kullandıracak..
coraspine de devam..

Kızlar bebek şekerlerimizin siparişini verdim biraz önce
hesaplıbebeksekeri.com dan..
toplamda 80 tane:4 çeşitten de söyledim 20 şer tane,
karışık olacak.. kapı süsü ve sepet siparişi de verdim,
altın yastığını da hediye edecekler.. önümüzdeki hafta elimde olacaklar,
badem şekerlerini de ayrı olarak istedim,
buzdolabında saklıycam, doğuma yakın kendim koyarım,
belki beğenmezsem yeni şekerler alırım dedim, inşallah güzel olurlar,
beğenmezsem para iadesi yapıyorlar..

Eklentiler

• $hbs54e.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 43
  • $kapı süsü.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $hbs55t_t.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 36
  • $100.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $dscn5983.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $hbs52a.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 36

Canım geçmiş olsun, dualarım seninle,
inşallah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağını alırsın..

hihhii allah netmesn senii e mi
walla benimkide istiyordu en sonun da isyan ettim artık vazgeçti... aslında ben de pimpirikliyimdir ama yapamıyorum artıkın

bnde ama napim akşamları balkona çıkıyordum geçen sene öyle yapardım bu senede öyle olacak sanırsam herşeyimiz ütüden geçiyo hafyayda kadın gelcek bu hafta dolaplarımı bitirmem lazımmm..üffff:97::97::97:

ayy cok tatlı bunlar canım bayıldım bayıldım...

hmm balkon iyi fikirmiş aslında ben de deneyebilirim geeleri balkonda.. nasılsa en üst kattayım karşımızda apartman da yok

hmm balkon iyi fikirmiş aslında ben de deneyebilirim geeleri balkonda.. nasılsa en üst kattayım karşımızda apartman da yok

canım teşekkür ederim, güzel indirim de yaptılar.
İnşallah geldiğinde de beğenirim :)

he yaa sepürr sepürr de esiyo rüzgarr...bi cigara yakmamak içn zor tuuyom kimi zaman arada kaçıyo amma

he yaa sepürr sepürr de esiyo rüzgarr...bi cigara yakmamak içn zor tuuyom kimi zaman arada kaçıyo amma

hiii sigara mı içiyon sennnnnnn içme canım bak erken doğuma sebep olur mazallah... ben hamilelikten önce günde bir paketi hüpletiyordum öğrendiğim beridir ağzıma sürmedim evet inmsanın canı bazen çok istiyor dr bile bir kaç günde 1 tane içebilirsin demişti ama içmedim walla... ama doğumdan sonra içicem galiba o ayrı

eşim içerken resmen aşeriyorumm kızdım bende yanımda içme nolur diye..dayanamıyorum valla...ama doğumdan sonrada süte karışır mı diye korkuyorum..ay yasak ya nasıl cazip geliyoo..

bende aynı şeyi söylüyorum soranlara
şimdi içmiyorum ama sonrası için güvenmiyorum kendime

eşim içerken resmen aşeriyorumm kızdım bende yanımda içme nolur diye..dayanamıyorum valla...ama doğumdan sonrada süte karışır mı diye korkuyorum..ay yasak ya nasıl cazip geliyoo..

karışır tabi karışmaz mı çok içmemek lazım hatta hiç içmemek aylardır içmiyos çünkü....ben de eşim içerken çok fena oluyorm hele balkonda otururken zor tutuyorum kendimi...

walla eşim bırakmassa ben de başlarım gibime geliyor

elime bi kızılcık sopası alırım esegi de kocca kocca 2 varille suya gönderir düverim kız ben sizi gıjıklar

bırakmıssınız devam ettirin böle :82::89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…