2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

elime bi kızılcık sopası alırım esegi de kocca kocca 2 varille suya gönderir düverim kız ben sizi gıjıklar

bırakmıssınız devam ettirin böle :82::89:

inşallah canım
ama dedimya güvenmiyorum pek kendime , sinirli insanım ben biraz
doğumdan sonrası için kabuslar görüyorum
gelen giden kaynana felan nasıl katlanıcam planları yapıyorum şimdiden
hatta itiraf edeyim doğumdan daha çok doğum sonrası için korkuyorum...

he valla az taş çatlasa bi tene oda tam çekmiyomm içimee

çatlakk karııııı
gene de doğuma kadar hiç içmesen daha iyi canım surda ne kaldı zaten...

o zaman çok isterse canım günde bir tane falan içersin canım ben sigara içtiğim için kızamıyorum walla kimseye onu içmeyen bilmez walla yoksunluk çok fena bişey hele bir de sıkıntılı iken ... gene de insallah hiçbirimiz başlamayızz tekrardan

[

hiç hoş hareketle degil bunlar
kınıyorum sizi hadi arkadaslar butun topik
kınayalım

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...dogum-hikayeleri-bebeklerimizin-fotolari.html

konuyu actım ben ama litfen dogum hikayelerini hep birlikte takip edelim topigimiz hayırlı gazamız mubarek ola
heyyırrlıııı olsunnnnn.....

tuğçecim haklısın valla yok yavrumu düşünmek zorundayım ama korkum doğumdan sonra kesin içerimde sütüme karışır mı acaba.??:26:

evet aslında bir de muhtar tayin etsek de kim dogurdu kim doguma gidecek herseyden haberi olan biri olsa en azından bizlere haber verse

heyyırrlıııı olsunnnnn.....

tuğçecim haklısın valla yok yavrumu düşünmek zorundayım ama korkum doğumdan sonra kesin içerimde sütüme karışır mı acaba.??:26:

karışır tatlım karışmaz diyenin alnını karışlarım.... o yüzden çok fazla içmemek lazım emzirirken de...
bir de sigara içen kişinin en az yarım saat bebeğe dokunmaması öpmemesi gerekiyormuş ciltleri çok hassas olduğundan elimize ağzımıza bulaşan nikotin bebeğe geçiyormuş kızlar haberiniz ola...

arina devam ediyor olacaktı ona ama yazık işleri yogunlastı galiba bir ara annesi
ne gitti derken kaldı ölece
simdide neti mi yoktur ne ugramıyor epeydir

kızlar bilginiz olsun bu kanun kimsenin haberi olmadıgı
için kaldırılma ihtimali var sizin bi bilginiz var mı acaba?

emzirme odenegi
Devlet, doğum yapan sigortalı veya sigortalının eşine süt parası veya birbaşka deyişle “emzirme ödeneği” adı altında yardım yapıyor, ancak bundan vatandaşların haberi yok.

5510 sayısı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu’nun 16′ncı maddesinin üçüncü fıkrasına göre doğum yapan sigortalı kadına ve sigortalı erkeğin sigortasız eşine 2010 yılı fiyatlarına göre 75 TL ödenek veriliyor.

Doğumla ilgili emzirme ödeneğinden yararlanmak için sigortalının işyerinden alınacak Vizite kağıdı, doğum raporu ve bebeğin nüfus cüzdanı ile birlikte SGK müdürlüklerine başvurmalısınız. Ödemeler ise belgelerin SGK müdürlüğüne müracaatı müteakip PTT aracılığıyla sigortalıya gönderiliyor.

hee tugce haklısın da benm annem küstü bana bu yuzden sigarayla elletmiom diye annene dewrsen nazını ceker derler bir de
baskasına zaten diyemiosun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…