aa ivett gayet güzel bi fikir haaaevet aslında bir de muhtar tayin etsek de kim dogurdu kim doguma gidecek herseyden haberi olan biri olsa en azından bizlere haber verse
karışır tatlım karışmaz diyenin alnını karışlarım.... O yüzden çok fazla içmemek lazım emzirirken de...
Bir de sigara içen kişinin en az yarım saat bebeğe dokunmaması öpmemesi gerekiyormuş ciltleri çok hassas olduğundan elimize ağzımıza bulaşan nikotin bebeğe geçiyormuş kızlar haberiniz ola...
gene de doğuma kadar hiç içmesen daha iyi canım surda ne kaldı zaten...
o zaman çok isterse canım günde bir tane falan içersin canım ben sigara içtiğim için kızamıyorum walla kimseye onu içmeyen bilmez walla yoksunluk çok fena bişey hele bir de sıkıntılı iken ... gene de insallah hiçbirimiz başlamayızz tekrardan
evet aslında bir de muhtar tayin etsek de kim dogurdu kim doguma gidecek herseyden haberi olan biri olsa en azından bizlere haber verse
hee tugce haklısın da benm annem küstü bana bu yuzden sigarayla elletmiom diye annene dewrsen nazını ceker derler bir de
baskasına zaten diyemiosun da
Canım benim iğneleri doktorum 1 hafta kalaya kadar falan kullandıracak..
coraspine de devam..
Kızlar bebek şekerlerimizin siparişini verdim biraz önce
hesaplıbebeksekeri.com dan..
toplamda 80 tane:4 çeşitten de söyledim 20 şer tane,
karışık olacak.. kapı süsü ve sepet siparişi de verdim,
altın yastığını da hediye edecekler.. önümüzdeki hafta elimde olacaklar,
badem şekerlerini de ayrı olarak istedim,
buzdolabında saklıycam, doğuma yakın kendim koyarım,
belki beğenmezsem yeni şekerler alırım dedim, inşallah güzel olurlar,
beğenmezsem para iadesi yapıyorlar..
evet geçen sene bu zamanlar antalyadaydk bizde..bu sene gidemedik ama..sen neresine gidiosun canım antalyanın? klimalarla idare edioruz bi de havuzumuz var çok şükür..
tombik bebikin bakması kolay olur hiç de hasta olmaz..ben 5 kilo doğmuşumm gaye sağlıklıydım hala da öyle kolay kolay hasta olmam
selam kızlar geçen gün gelmiştim bizden haberler vermiştim; ama kimse görmeyince ya da ilgilenmeyince bir daha girmek istemedi canım açıkcası. :26: Bu arada pamuksel doğum yapmış, çok sevindim. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin, darısı bizlerin başına inşallah.
Bu arada ilk sayfayı ben düzenliyorum. Hep söyledim özel mesajlarınıza göre ben düzenleme yaparım diye, özelden mesaj atanları zaten düzeltiyorum. Bilginize...
mrb canımm hoşgeldinn yahuu kim ilgilenmedi seninlee
Kimi zaman topik boş oluyo kimse görmüyo alınganlık olmasın nütfenn
Hadi naffett nalannn
hoşbuldum canım, sağolasın. Valla isimler aklımda değil haliyle :) ama birkaç kişi vardı alttan bakan, neyse önemli değil alıştık kasımdan beri bu olaylara
hepimiz hamişiz canım tabi arada bende yzıyorum zilliler cevap vermiyo ama kesinlikle tesadüf valla...bu arada bi ark. Vardı haziran annelerinden mevsim1"ebru" alt komsuşunun bebeği ölmüşSuyu az olduğu için..ay nasıl üzüldümm yaaa
Hepsi çok şekerler canım :) Ağız tadıyla yesin herkes...
Antalya merkez Perge Bulvarında annemler var, kızkardeşimde çakırlarda. benim oğlumda öyle Maaşallah hem iştahı iyi hemde hala yaşıtlarından 2 yaş büyük giyiniyor. Kolay kolay da hasta olmaz çok şükür:87:
Sigara içen arkadaşlarıda esefle kınıyorum
Sıkıntıdan,stresten içiyoruz diyenler, içmeyenlerin streside var ama çözüm sigara değil hatırlatmak istedim. Bebişlere yazık. Büyüyünce sizi örnek alacak.
hoşgeldin canım,ben de işlerinde bazen açıyorumSelam kızlar geçen gün gelmiştim bizden haberler vermiştim; ama kimse görmeyince ya da ilgilenmeyince bir daha girmek istemedi canım açıkcası. :26: Bu arada pamuksel doğum yapmış, çok sevindim. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin, darısı bizlerin başına inşallah.
Bu arada ilk sayfayı ben düzenliyorum. Hep söyledim özel mesajlarınıza göre ben düzenleme yaparım diye, özelden mesaj atanları zaten düzeltiyorum. Bilginize...
hepimiz hamişiz canım tabi arada bende yzıyorum zilliler cevap vermiyo ama kesinlikle tesadüf valla...bu arada bi ark. Vardı haziran annelerinden mevsim1"ebru" alt komsuşunun bebeği ölmüşSuyu az olduğu için..ay nasıl üzüldümm yaaa
teşekkürler canımcım..
hoşgeldin canım,ben de işlerinde bazen açıyorum
ama yoğunluktan bakamıyorum..
O yüzden bana da kimse yazmadığında aklıma bunlar geliyor, alınmıyorum..
Oğluşun nasıl? İzmir de havalar ısınmıştır Ankara ya göre baya..
Hoşbuldum canım, sağolasın
Oğluşum iyi çok şükür. En son ters duruyordu, şükür dönmüş. Normal doğumu destekleyen doktorumla bir inat gidiyoruz bakalım; ama normal doğum yolları gözüküyor bana. Valla çok sıcak birden ısındı ve acaipte nem var havada. Geceleri uyuyamıyorum, gündüzleri yanıyorum. Şuan hava kapalı olmasına rağmen feci bir hava var yani.
Siz nasılsınız meleğinle?
Çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin, sabır versin inşallah. Sağ salim kucağımıza alalım hayırlısı ile...
Bu arada bilgilerini değiştirmek isteyenler bana mesaj atabilirler. Eklerim ilk sayfaya...
Ben çıkıyorum canım. Birkaç işim var dışarıda, onları halledip geleyim. İlgin ve cevapların için de teşekkürler.
mrb canımm hoşgeldinn yahuu kim ilgilenmedi seninlee
Kimi zaman topik boş oluyo kimse görmüyo alınganlık olmasın nütfenn
Hadi naffett nalannn
Selam kızlar geçen gün gelmiştim bizden haberler vermiştim; ama kimse görmeyince ya da ilgilenmeyince bir daha girmek istemedi canım açıkcası. :26: Bu arada pamuksel doğum yapmış, çok sevindim. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin, darısı bizlerin başına inşallah.
Selamlar kızlar, nasılsınız?
kızımla takılıyoruz şuan bi başbaşa kalamadıksabah komşum kahvaltı edelim dedi, sonra biri de bana geldi, o gitti tam kızımın kıyafetlerini ütüleyecektim çok sevdiğim bi arkadaşım sana geliyim evdeysen diye aradı. şimdi tek kaldım sizleri merak ettim ne var ne yok diye...
dün eşim kk'ya girdirmiycem artık görürsün dedi, gerçi saman aleviydi ama olsunolduuu canım dedim pamukselin haberini alınca kendimden geçtim ben ya bende doğuma girersem işte vakti geliyo filan diye heyacan yaptım. o da kızdı bana neyse yumuşattım hemen
dün arkadaşımın bebeğini görmeye gittim, çokkk küçük çokkk tatlı görmeniz lazım. yüzü sırtı isilik olmuş bebişin. gazını çıkarmak için kucağıma aldım. bi aylık ama çokk minik geldi gözüme yavrum, ayaklarını poposunun hizasına çekiyo eliyle yüzünü destekliyo, morarana kadar sıkıyo kendini... o ağladıkça oturup ağlayasım geldi, bebeğimle birlikte oturur ağlarım artık
Selamlar kızlar, nasılsınız?
kızımla takılıyoruz şuan bi başbaşa kalamadıksabah komşum kahvaltı edelim dedi, sonra biri de bana geldi, o gitti tam kızımın kıyafetlerini ütüleyecektim çok sevdiğim bi arkadaşım sana geliyim evdeysen diye aradı. şimdi tek kaldım sizleri merak ettim ne var ne yok diye...
dün eşim kk'ya girdirmiycem artık görürsün dedi, gerçi saman aleviydi ama olsunolduuu canım dedim pamukselin haberini alınca kendimden geçtim ben ya bende doğuma girersem işte vakti geliyo filan diye heyacan yaptım. o da kızdı bana neyse yumuşattım hemen
dün arkadaşımın bebeğini görmeye gittim, çokkk küçük çokkk tatlı görmeniz lazım. yüzü sırtı isilik olmuş bebişin. gazını çıkarmak için kucağıma aldım. bi aylık ama çokk minik geldi gözüme yavrum, ayaklarını poposunun hizasına çekiyo eliyle yüzünü destekliyo, morarana kadar sıkıyo kendini... o ağladıkça oturup ağlayasım geldi, bebeğimle birlikte oturur ağlarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?