2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet aslında bir de muhtar tayin etsek de kim dogurdu kim doguma gidecek herseyden haberi olan biri olsa en azından bizlere haber verse
aa ivett gayet güzel bi fikir haaa

ayy tabikii....yok benim vazgeçmem gerek :85::85:

yaaa....falla bende günde 1-2 içiyorum öle demeyin insan sıkılıyor 5-6 ay hiç içmedim...ancak görümcemle kavga ettim sigara içmeye başladım alalhım sen affet....bebişleri koru....falla eskiden annelerimize günde 5 e kadar serbest bırakırlarmıiş bende bu mantıktan güç alıyorum yaa... korkmuyorum da değil yane... hadi hayırlısı bakalım....

evet aslında bir de muhtar tayin etsek de kim dogurdu kim doguma gidecek herseyden haberi olan biri olsa en azından bizlere haber verse

canım ben olurum dicem ama ben de topikte ilk doğuranlardan olucam büyük ihtimal... doğumdan sonra sürekli takip etmek zor olur... en son doğurcaklardan biri olsa daha iyi olmaz mı??? tabi kimin ne zaman doğum yapcanı Allah bilir de....

hee tugce haklısın da benm annem küstü bana bu yuzden sigarayla elletmiom diye annene dewrsen nazını ceker derler bir de
baskasına zaten diyemiosun da

gerçi orası da öyle ama benşm eşim söyler walla hiç de çekinmez kendi de içiyor ama hassas bu konuda şimdilik bakalım...

Selam kızlar geçen gün gelmiştim bizden haberler vermiştim; ama kimse görmeyince ya da ilgilenmeyince bir daha girmek istemedi canım açıkcası. :26: Bu arada pamuksel doğum yapmış, çok sevindim. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin, darısı bizlerin başına inşallah.

Bu arada ilk sayfayı ben düzenliyorum. Hep söyledim özel mesajlarınıza göre ben düzenleme yaparım diye, özelden mesaj atanları zaten düzeltiyorum. Bilginize...

Hepsi çok şekerler canım :) Ağız tadıyla yesin herkes...

Antalya merkez Perge Bulvarında annemler var, kızkardeşimde çakırlarda. benim oğlumda öyle Maaşallah hem iştahı iyi hemde hala yaşıtlarından 2 yaş büyük giyiniyor. Kolay kolay da hasta olmaz çok şükür:87:

Sigara içen arkadaşlarıda esefle kınıyorum
Sıkıntıdan,stresten içiyoruz diyenler, içmeyenlerin streside var ama çözüm sigara değil hatırlatmak istedim. Bebişlere yazık. Büyüyünce sizi örnek alacak.

Son düzenleme:

mrb canımm hoşgeldinn yahuu kim ilgilenmedi seninlee

Kimi zaman topik boş oluyo kimse görmüyo alınganlık olmasın nütfenn

Hadi naffett nalannn

Hadi naffett nalannn

Hoşbuldum canım, sağolasın. Valla isimler aklımda değil haliyle :) Ama birkaç kişi vardı alttan bakan, neyse önemli değil alıştık kasımdan beri bu olaylara

hoşbuldum canım, sağolasın. Valla isimler aklımda değil haliyle :) ama birkaç kişi vardı alttan bakan, neyse önemli değil alıştık kasımdan beri bu olaylara

hepimiz hamişiz canım tabi arada bende yzıyorum zilliler cevap vermiyo ama kesinlikle tesadüf valla...bu arada bi ark. Vardı haziran annelerinden mevsim1"ebru" alt komsuşunun bebeği ölmüş Suyu az olduğu için..ay nasıl üzüldümm yaaa

Çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin, sabır versin inşallah. Sağ salim kucağımıza alalım hayırlısı ile...

Bu arada bilgilerini değiştirmek isteyenler bana mesaj atabilirler. Eklerim ilk sayfaya...

Ben çıkıyorum canım. Birkaç işim var dışarıda, onları halledip geleyim. İlgin ve cevapların için de teşekkürler.

teşekkürler canımcım..
hoşgeldin canım,ben de işlerinde bazen açıyorum
ama yoğunluktan bakamıyorum..
O yüzden bana da kimse yazmadığında aklıma bunlar geliyor, alınmıyorum..
Oğluşun nasıl? İzmir de havalar ısınmıştır Ankara ya göre baya
..

işte en korktuğum şey. Allah kolaylık versin ya çok zor

Hoşbuldum canım, sağolasın

Oğluşum iyi çok şükür. En son ters duruyordu, şükür dönmüş. Normal doğumu destekleyen doktorumla bir inat gidiyoruz bakalım; ama normal doğum yolları gözüküyor bana. Valla çok sıcak birden ısındı ve acaipte nem var havada. Geceleri uyuyamıyorum, gündüzleri yanıyorum. Şuan hava kapalı olmasına rağmen feci bir hava var yani.

Siz nasılsınız meleğinle?

Canım çok sevindim, benim bebişim de bu hafta dönmüş ama ben
normal doğum yapmak istemiyorum canımcım,
epidural sezaryen yapacağım doktoruma da söyledim,
dün de 32 hafta çalışabilir raporumu aldım 30 haziran a kadar
çalışacağım ama işlerimiz çok sakin, her gün işe gelmiyorum,
şefim sağolsun idare ediyor..
Bugün de yalnız burası çok sıcak, haziran-temmuz da nasıl dayanacağız bilmiyorum
Dışarı çıkarken güneş kremini unutmamak lazım...:
16:

arina arina ben özel emsaj atamıyorum kiii nasıl yapıcaz...mesaclarım yetersiz...

Hadi naffett nalannn

ya evet ben kasti olarak kimseye cvp vermemezlik
yapmıyorum sonucta herkes birbirini aynı derecede
tanıyor gecen burda biri burdakileri cvp verdi
die terslemis ayıp yani insanlar istediklerine istedikleri
cvp ı verirler aksi bi yoruma ne gerek var

kuzum sen nerelerdesin yahu unuttun bizi
artık girmiyorsun arada bi ses var goster
kendini artık birileri boyle yok olunca
dogurdu sanıyoruz valla bu aralar topik
sakin genelde yakaloyoruz herkesi ama
bi terslik olmus sende seker

Selamlar kızlar, nasılsınız?

kızımla takılıyoruz şuan bi başbaşa kalamadık sabah komşum kahvaltı edelim dedi, sonra biri de bana geldi, o gitti tam kızımın kıyafetlerini ütüleyecektim çok sevdiğim bi arkadaşım sana geliyim evdeysen diye aradı. şimdi tek kaldım sizleri merak ettim ne var ne yok diye...

dün eşim kk'ya girdirmiycem artık görürsün dedi, gerçi saman aleviydi ama olsun olduuu canım dedim pamukselin haberini alınca kendimden geçtim ben ya bende doğuma girersem işte vakti geliyo filan diye heyacan yaptım. o da kızdı bana neyse yumuşattım hemen

dün arkadaşımın bebeğini görmeye gittim, çokkk küçük çokkk tatlı görmeniz lazım. yüzü sırtı isilik olmuş bebişin. gazını çıkarmak için kucağıma aldım. bi aylık ama çokk minik geldi gözüme yavrum, ayaklarını poposunun hizasına çekiyo eliyle yüzünü destekliyo, morarana kadar sıkıyo kendini... o ağladıkça oturup ağlayasım geldi, bebeğimle birlikte oturur ağlarım artık

oyy minoşşş yerim ben onun minnak elleriniii ben de dayanamam ağladığı zaman onla birlikte ağlarımm

oyh böle şeler duydukça şişiyorum allahım bol bol sabır versin

slm canım hoşgeldin ya bende cok panigim
minicik bebegi nasıl tutucaz nasıl bakıcaz
die ama allah kuvvetini verir herhalde canım
ya gunler yaklaştıkca cok heyecanlanıyorum
valla eşim bile deli gibi merak
ediyor nasıl bi sey olacak her akşam diyoruz
bu o da da 1 ay sonra bi nefes daha olacak
die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…