Selamlar kızlar, nasılsınız?
kızımla takılıyoruz şuan bi başbaşa kalamadıksabah komşum kahvaltı edelim dedi, sonra biri de bana geldi, o gitti tam kızımın kıyafetlerini ütüleyecektim çok sevdiğim bi arkadaşım sana geliyim evdeysen diye aradı. şimdi tek kaldım sizleri merak ettim ne var ne yok diye...
dün eşim kk'ya girdirmiycem artık görürsün dedi, gerçi saman aleviydi ama olsunolduuu canım dedim pamukselin haberini alınca kendimden geçtim ben ya bende doğuma girersem işte vakti geliyo filan diye heyacan yaptım. o da kızdı bana neyse yumuşattım hemen
dün arkadaşımın bebeğini görmeye gittim, çokkk küçük çokkk tatlı görmeniz lazım. yüzü sırtı isilik olmuş bebişin. gazını çıkarmak için kucağıma aldım. bi aylık ama çokk minik geldi gözüme yavrum, ayaklarını poposunun hizasına çekiyo eliyle yüzünü destekliyo, morarana kadar sıkıyo kendini... o ağladıkça oturup ağlayasım geldi, bebeğimle birlikte oturur ağlarım artık
oyh böle şeler duydukça şişiyorumallahım bol bol sabır versin
oyy minoşşşyerim ben onun minnak elleriniii ben de dayanamam ağladığı zaman onla birlikte ağlarımm
slm canım hoşgeldin ya bende cok panigim
minicik bebegi nasıl tutucaz nasıl bakıcaz
die ama allah kuvvetini verir herhalde canım
ya gunler yaklaştıkca cok heyecanlanıyorum
vallaeşim bile deli gibi merak
ediyor nasıl bi sey olacak her akşam diyoruz
bu o da da 1 ay sonra bi nefes daha olacak
die
merhaba canımay ne güzel türül türül kokardır o şimdi bizim bebişlerde tam yaz sıcağına geliyor onlardada çıkar artık ısılık falan
merhaba canımay ne güzel türül türül kokardır o şimdi bizim bebişlerde tam yaz sıcağına geliyor onlardada çıkar artık ısılık falan
kusan bebeklerde oluyor ya gıdılarını altı
kusmukla sabun kokusu karısıyor bide
gıdısı katlanıyor ooy ooy ay bazen bir
an once kucagıma almak istiyorum ya
oy oy :) Allah verir kolaylığını inşş...
eve kayınvalidemde gelmişti ona dedimki çok yalnız bırakmayın beni korkarım :) alışana kadar yanımda dursunlar
sezeryana karar verdin kesin yani
banada eşim normalden başka
yaparsan doguma girmem dio
taktı normal yapmama yaa
aynen bide böle hazırlıklar tamamlandıkça hergün akşam beşiğine kıyafetlerine bakıom içim içime sığmıyor
benimde annem 20-25 gun kalacak yanımda
dio mevlutude yaparız sen pipiriklisindir elin
ayagına karısır dioen guzeli canım tabi
ilk cocuklarımız sonucta biri olması sart
kızlra bu arada kızımın odası kuruldu..ama acayip kokuyor yaa.. ev kimyasal koktu resmen pelin seninde öylemi olmuştu... resimlerini ekliyorum cici topiğine
evet canım Allahtan bi aksilik olmazsa inşallah sezeryan olacak genel aneztezilisindenben daha hamile kalmadan kararımı vermiştim... Almanya gibiyim 50 yıl sonramı düşünüyorum
aynen canım su son zamanlarda cok
onemli surekli kordon dolanmasıydı
suyun azalmasıydı onu düşünüyorum
hayırlı olsun canım
ay bende cok korkuyorum bayılmakdan
sanki bi daha ayılmayacakmısım gibi
geliyoro yuzden epidural normal
ya da sezeryan olmaya karar verdim
kızlra bu arada kızımın odası kuruldu..ama acayip kokuyor yaa.. ev kimyasal koktu resmen pelin seninde öylemi olmuştu... resimlerini ekliyorum cici topiğine
sağol tatlımdaha güzelleri sizin olsun
ya ben hepsinden korkuyorum aslındaama en mantıklısı bu geliyo
kordonu biliyodumda suyu azalınca anlaşılmıyor ozaman ha ölüyor Allahkimseye yaşatmasın ya
herkeze hayirli gunler kizlar biraz gecmise bakim dedim pamuksel arkadas dogum yapmis gozu aydin olsun saglikli sihhatli uzun omurler diliorum..
bu arada arkadaslar palette arkadasda dogum yapmisti merak edenler icin yazayim dedim bebgin durumu cok iyimis oda yakinda bebegini evine cikarticak insllh ikisininde durumu cok iyi ve kizimizin adi saadet hafsa
artik bende dogum topigini acsak diorum cunku allaha (c.c) sukurler olsunki cinarimiz hafsamiz ve pamukselin bebgide cok iyi durumda ve sagliklilar zaten bundan sonra devamida gelir nedersiniz
neyse ben artik cikayim aeo kib
herkeze hayirli gunler kizlar biraz gecmise bakim dedim pamuksel arkadas dogum yapmis gozu aydin olsun saglikli sihhatli uzun omurler diliorum..
bu arada arkadaslar palette arkadasda dogum yapmisti merak edenler icin yazayim dedim bebgin durumu cok iyimis oda yakinda bebegini evine cikarticak insllh ikisininde durumu cok iyi ve kizimizin adi saadet hafsa
artik bende dogum topigini acsak diorum cunku allaha (c.c) sukurler olsunki cinarimiz hafsamiz ve pamukselin bebgide cok iyi durumda ve sagliklilar zaten bundan sonra devamida gelir nedersiniz
neyse ben artik cikayim aeo kib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?