2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım ay ne güzel türül türül kokardır o şimdi bizim bebişlerde tam yaz sıcağına geliyor onlardada çıkar artık ısılık falan

oyy minoşşş yerim ben onun minnak elleriniii ben de dayanamam ağladığı zaman onla birlikte ağlarımm

oy oy :) Allah verir kolaylığını inşş...

evet kayınvalidemde gelmişti ona dedimki çok yalnız bırakmayın beni korkarım :) alışana kadar yanımda dursunlar

Son düzenleme:
merhaba canım ay ne güzel türül türül kokardır o şimdi bizim bebişlerde tam yaz sıcağına geliyor onlardada çıkar artık ısılık falan

kusan bebeklerde oluyor ya gıdılarını altı
kusmukla sabun kokusu karısıyor bide
gıdısı katlanıyor ooy ooy ay bazen bir
an once kucagıma almak istiyorum ya

kusan bebeklerde oluyor ya gıdılarını altı
kusmukla sabun kokusu karısıyor bide
gıdısı katlanıyor ooy ooy ay bazen bir
an once kucagıma almak istiyorum ya

aynen bide böle hazırlıklar tamamlandıkça hergün akşam beşiğine kıyafetlerine bakıom içim içime sığmıyor

oy oy :) Allah verir kolaylığını inşş...

eve kayınvalidemde gelmişti ona dedimki çok yalnız bırakmayın beni korkarım :) alışana kadar yanımda dursunlar

benimde annem 20-25 gun kalacak yanımda
dio mevlutude yaparız sen pipiriklisindir elin
ayagına karısır dio en guzeli canım tabi
ilk cocuklarımız sonucta biri olması sart

sezeryana karar verdin kesin yani
banada eşim normalden başka
yaparsan doguma girmem dio
taktı normal yapmama yaa

evet canım Allahtan bi aksilik olmazsa inşallah sezeryan olacak genel aneztezilisinden ben daha hamile kalmadan kararımı vermiştim... Almanya gibiyim 50 yıl sonramı düşünüyorum

aynen bide böle hazırlıklar tamamlandıkça hergün akşam beşiğine kıyafetlerine bakıom içim içime sığmıyor

ay bende aynen ya daha yıkanmadı
kıyafetler bavul içinde cıkarıp cıkarıp
bakıyorum odasına girip orda oturuyorum
biraz ooof ooof az kaldı kızzz

kızlra bu arada kızımın odası kuruldu..ama acayip kokuyor yaa.. ev kimyasal koktu resmen pelin seninde öylemi olmuştu... resimlerini ekliyorum cici topiğine

benimde annem 20-25 gun kalacak yanımda
dio mevlutude yaparız sen pipiriklisindir elin
ayagına karısır dio en guzeli canım tabi
ilk cocuklarımız sonucta biri olması sart

bencede şart :)

kızlra bu arada kızımın odası kuruldu..ama acayip kokuyor yaa.. ev kimyasal koktu resmen pelin seninde öylemi olmuştu... resimlerini ekliyorum cici topiğine

hayırlı olsun canım

evet canım Allahtan bi aksilik olmazsa inşallah sezeryan olacak genel aneztezilisinden ben daha hamile kalmadan kararımı vermiştim... Almanya gibiyim 50 yıl sonramı düşünüyorum

ay bende cok korkuyorum bayılmakdan
sanki bi daha ayılmayacakmısım gibi
geliyor o yuzden epidural normal
ya da sezeryan olmaya karar verdim

aay süper canım hayırlı ugurlu olsun
ekle bakalım hemen evet canım ben
odanın camlarını acıp odanın kapısı
kapadım ev hiç kokmadı sana da
dokunur cunku canım haftada
bir sil hatta evdeysen 2-3 gunde bir
sil cıkıyor hemen

herkeze hayirli gunler kizlar biraz gecmise bakim dedim pamuksel arkadas dogum yapmis gozu aydin olsun saglikli sihhatli uzun omurler diliorum ..
bu arada arkadaslar palette arkadasda dogum yapmisti merak edenler icin yazayim dedim bebgin durumu cok iyimis oda yakinda bebegini evine cikarticak insllh ikisininde durumu cok iyi ve kizimizin adi saadet hafsa
artik bende dogum topigini acsak diorum cunku allaha (c.c) sukurler olsunki cinarimiz hafsamiz ve pamukselin bebgide cok iyi durumda ve sagliklilar zaten bundan sonra devamida gelir nedersiniz
neyse ben artik cikayim aeo kib

sağol tatlımdaha güzelleri sizin olsun

ya ben hepsinden korkuyorum aslında ama en mantıklısı bu geliyo

canım en guzeli karar vermek ben işte
kararsız kaldım normalden korkmaya
başladım sezeryandan tırsar oldum
oof ne bileyim yaa

kordonu biliyodumda suyu azalınca anlaşılmıyor ozaman ha ölüyor Allahkimseye yaşatmasın ya

canım artık hareketlerini iyice dinleyecegiz
bana dr.oyle dedi uzun sure hareket etmezse
bana haber ver dedi ama calısırken unutuyorum
hep yani boş bulunuyorum eskiye nazaran azaldı
zaten sanırım buyudukleri için

hoşgeldin canım.. ne güzel haberler getirdin bize teşekkür ederiz

annaaaaaa palette de dogum yapmıs
ay saka gibi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…