annaaaaaapalette de dogum yapmıs
ay saka gibi yaaa
canım en guzeli karar vermek ben işte
kararsız kaldım normalden korkmaya
başladım sezeryandan tırsar oldum
oof ne bileyim yaa
canım artık hareketlerini iyice dinleyecegiz
bana dr.oyle dedi uzun sure hareket etmezse
bana haber ver dedi ama calısırken unutuyorum
hep yani boş bulunuyorum eskiye nazaran azaldı
zaten sanırım buyudukleri için
25. haftaydı sanırım. suyun azalmış demişti doktorum. tavsiyesi şu oldu, bol bol su iç ve elma ye. hergün 5-10 elma yedim.amasya elması mevsimiydi. 1 hafta sonra normale döndü.
şimdi okudum biyerden yukardakini su içmek cok önemli demekki
Bende eşime anlattım senin gibi oda bana girip okumamamı etkilendiğimi söyledi:)Selamlar kızlar, nasılsınız?
kızımla takılıyoruz şuan bi başbaşa kalamadıksabah komşum kahvaltı edelim dedi, sonra biri de bana geldi, o gitti tam kızımın kıyafetlerini ütüleyecektim çok sevdiğim bi arkadaşım sana geliyim evdeysen diye aradı. şimdi tek kaldım sizleri merak ettim ne var ne yok diye...
dün eşim kk'ya girdirmiycem artık görürsün dedi, gerçi saman aleviydi ama olsunolduuu canım dedim pamukselin haberini alınca kendimden geçtim ben ya bende doğuma girersem işte vakti geliyo filan diye heyacan yaptım. o da kızdı bana neyse yumuşattım hemen
dün arkadaşımın bebeğini görmeye gittim, çokkk küçük çokkk tatlı görmeniz lazım. yüzü sırtı isilik olmuş bebişin. gazını çıkarmak için kucağıma aldım. bi aylık ama çokk minik geldi gözüme yavrum, ayaklarını poposunun hizasına çekiyo eliyle yüzünü destekliyo, morarana kadar sıkıyo kendini... o ağladıkça oturup ağlayasım geldi, bebeğimle birlikte oturur ağlarım artık
Doğum hikayeleri topiğimiz açıldı canım.herkeze hayirli gunler kizlar biraz gecmise bakim dedim pamuksel arkadas dogum yapmis gozu aydin olsun saglikli sihhatli uzun omurler diliorum..
bu arada arkadaslar palette arkadasda dogum yapmisti merak edenler icin yazayim dedim bebgin durumu cok iyimis oda yakinda bebegini evine cikarticak insllh ikisininde durumu cok iyi ve kizimizin adi saadet hafsa
artik bende dogum topigini acsak diorum cunku allaha (c.c) sukurler olsunki cinarimiz hafsamiz ve pamukselin bebgide cok iyi durumda ve sagliklilar zaten bundan sonra devamida gelir nedersiniz
neyse ben artik cikayim aeo kib
hepimiz hamişiz canım tabi arada bende yzıyorum zilliler cevap vermiyo ama kesinlikle tesadüf valla...bu arada bi ark. Vardı haziran annelerinden mevsim1"ebru" alt komsuşunun bebeği ölmüşSuyu az olduğu için..ay nasıl üzüldümm yaaa
Kızlar arada girebiliyorum doğum yapanların yavrularına Allah sağlık versin ya karnım 2-3 parmak aşağı indi bugün orta yaşlı bir komşum dikkat et doğumun yaklaşmış olabilir dedi. Sizin karınlarınızda inmeye başladımı?
senin kaçında haftandı canım??? benim 35 bitiyor artık ve evet özellikle bu hafta karnım inmeye başladı artık....
33+2 deyim 2 hafta önce gittiğimde daha 1.5 kiloydu çok küçük daha korkuyorum kıyafetleri filan yıkadım artık çantayı toplayım demeye başladım. bide bu hafta 2 kez biri uyurken karınıma ağrı girdi.
dikkat et canım e bundan sonra herşeye hazırlıklı olmak lazım...
Kızlar arada girebiliyorum doğum yapanların yavrularına Allah sağlık versin ya karnım 2-3 parmak aşağı indi bugün orta yaşlı bir komşum dikkat et doğumun yaklaşmış olabilir dedi. Sizin karınlarınızda inmeye başladımı?
Sağol canım :)canım insallah tekrar alçıya girmez ayağın.. dediğin gibi kadın dr hakkaten çok avantajlı alttan muayenede bile kasmıyorsun hiç kendini bir çok şeyi de daha rahat soruyorsun
minnoşuna da maşallah bu arada
Sağol canım:)Maşallah canım kuzuna
HAyırlısı canım işte bakalım..anladım canım daha ii o zaman hem iznin
uzamıs oluyor hemde dinlenmis oluyorsun
1 temmuza kadar yatışşş yakışır canım
Hem geçmişler olsun hem gözün aydınn maşallah bebikine canımm.....
sağol canım, bu arada hala kimse eklemediyse özelden adını yaz ben ekleyeyim diycektim..Ya bu arada beni kimse neden face e eklemiyooooooo(((((
CAnım zaten her duamda hepiniz varsınız, Allah hepimize yardım etsin..KIZLAR HERKESE MERHABA....
PEARLY DOGUMMU YAPTI YAA... AYY INANMIYORUMMM Rabbim saglicakla hepimizin bebegini bizlere bagislasin
sali günü bebegimin az hareket etmesi nedeniyle hastaneye gittim baska hicbir belirtim yoktu sadece siddetli bas agrisi onunda sicaklardan kaynaklandigini düsünüyordum ama preeaklempsi tanisiyla dün aksama kadar yatirdilar, kan degerlerimde cok fazla artis olmadigi icin cok yüksek oranda degilmis, nst ye bagladilar sürekli bebegim icin hersey yolundaymis... eger cok fazla artis olursa bebegi erken doguma alacaklar, hatta carsamba günü ebe geldi bana doguma hazir ol dedi ama persembe günü yapilan kan ölcümünde degerim cok az artmiss nirmalde en fazla 5 mg artmasi gerekiyormus benimki 1 mg arttigi icin cok riskli degil diyip cikarttilar hastaneden.... simdi benimde icimde bi korku, simdiye kadarki bas agrilarimin sebebini sicaktan, elimde ayagimdaki sismelerinde gebelkteki ödemden oldugunu tahmin ederken karsima gebelik zehirlenmesi cikti...suan evdeyim ve sürekli dinleniyorum dualrinizi bekliyorum, bebegimde tekrar kafasi yukari dönmüs simdilik sezeryan gözüküyor Rabbim saglicakla bebegimi kucagima almayi nasip etsin, herseyden önce erken yada gec degil sadece saglikli olsun tek istegim o..... dualarinizda lütfen benide unutmayin suan cokk ihtiyacim var
Ayy ben de üzüldüm başı sağolsun..hepimiz hamişiz canım tabi arada bende yzıyorum zilliler cevap vermiyo ama kesinlikle tesadüf valla...bu arada bi ark. Vardı haziran annelerinden mevsim1"ebru" alt komsuşunun bebeği ölmüşSuyu az olduğu için..ay nasıl üzüldümm yaaa
nee..:18: Sıra bize mi geliyo ya..annaaaaaapalette de dogum yapmıs
ay saka gibi yaaa
Kizlar gunaydiiiin
Umarim dogurmadan gecirmissinizdir geceyi
Bugun bizim kontrolumuz vardi. Doktor yine ultrasona sokmadi yaa :84::84: Son uc konroldur bakmadilar. Cok merak ediyorum kac kilo oldu sipamBundan sonra 7-10 gunde bir geleceksin dedi.
Kasilmalarimi sordum cunku dun gece agladim resmen kasilma sirasindaki agridan; hic onemi yok dedi yaa :26: Hatta 15-20 dakika aralikli bile gelse onemli degilmis. Halbuki onceden ilac bile vermisti. Bu kadar relaks bir doktor daha gormedim ben.37.haftadan sonra dogurursan erken dogum olmaz dedi, rahat olacakmisim.
Onlar haricinde vajinal kultur aldi. Her sefer alacakmis sanirim. Normal dogumda bebege mikrop gecmesin diye. Bir de dedi ki ikinci hamileliklerde her turlu agir daha fazla olur. Sana agri kesiciyi bile fazla verecegiz dedi :26:
Kizimin kafasi sol tarafimda, yuzu asagi donuk sanirim. Kafayi bazen oyle bir ittiriyor ki resmen rahmimin gerilmeden dolayi acidigini hissediyorum. Insallah bu ittirmeler catlaga donusmez. Sonraki kontrolumuz ayin 7'sinde. Bakalim o zaman neler olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?