2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

25. haftaydı sanırım. suyun azalmış demişti doktorum. tavsiyesi şu oldu, bol bol su iç ve elma ye. hergün 5-10 elma yedim.amasya elması mevsimiydi. 1 hafta sonra normale döndü.
şimdi okudum biyerden yukardakini su içmek cok önemli demekki

Son düzenleme:

aah elmayı ilk defa duydum canım
canım evet su içmek cok onemli
sadece hamileyken degil süt
verirkende oyle zayıflamak içinde
oyle

Bende eşime anlattım senin gibi oda bana girip okumamamı etkilendiğimi söyledi:)

Doğum hikayeleri topiğimiz açıldı canım.

Çok üzüldüm,ne zaman olmuş bu bende bakıyorum bulamadım

Kızlar arada girebiliyorum doğum yapanların yavrularına Allah sağlık versin ya karnım 2-3 parmak aşağı indi bugün orta yaşlı bir komşum dikkat et doğumun yaklaşmış olabilir dedi. Sizin karınlarınızda inmeye başladımı?

senin kaçında haftandı canım??? benim 35 bitiyor artık ve evet özellikle bu hafta karnım inmeye başladı artık....

senin kaçında haftandı canım??? benim 35 bitiyor artık ve evet özellikle bu hafta karnım inmeye başladı artık....

33+2 deyim 2 hafta önce gittiğimde daha 1.5 kiloydu çok küçük daha korkuyorum kıyafetleri filan yıkadım artık çantayı toplayım demeye başladım. bide bu hafta 2 kez biri uyurken karınıma ağrı girdi.

dikkat et canım e bundan sonra herşeye hazırlıklı olmak lazım...

ya kim hamile görse hemen karın aşağı inmiş doğum yakın dio alışmışlar herald fix oldu

selam kızlar
eşim yüzünden bütün alıntılarım gitti
bi de başımda bekliyo pc'de kalkayım diye,inşallah atlamamışımdır

canım insallah tekrar alçıya girmez ayağın.. dediğin gibi kadın dr hakkaten çok avantajlı alttan muayenede bile kasmıyorsun hiç kendini bir çok şeyi de daha rahat soruyorsun
minnoşuna da maşallah bu arada
Sağol canım :)

Maşallah canım kuzuna
Sağol canım:)

anladım canım daha ii o zaman hem iznin
uzamıs oluyor hemde dinlenmis oluyorsun
1 temmuza kadar yatışşş yakışır canım
HAyırlısı canım işte bakalım..

Hem geçmişler olsun hem gözün aydınn maşallah bebikine canımm.....

Ya bu arada beni kimse neden face e eklemiyooooooo (((((
sağol canım, bu arada hala kimse eklemediyse özelden adını yaz ben ekleyeyim diycektim..

CAnım zaten her duamda hepiniz varsınız, Allah hepimize yardım etsin..

Ayy ben de üzüldüm başı sağolsun..

annaaaaaa palette de dogum yapmıs
ay saka gibi yaaa
nee..:18: Sıra bize mi geliyo ya..
Ben daha hazır değilim..
Ayy çok korkuyorum ya..:18:

Kizlar gunaydiiiin
Umarim dogurmadan gecirmissinizdir geceyi
Bugun bizim kontrolumuz vardi. Doktor yine ultrasona sokmadi yaa :84::84: Son uc konroldur bakmadilar. Cok merak ediyorum kac kilo oldu sipam Bundan sonra 7-10 gunde bir geleceksin dedi.
Kasilmalarimi sordum cunku dun gece agladim resmen kasilma sirasindaki agridan; hic onemi yok dedi yaa :26: Hatta 15-20 dakika aralikli bile gelse onemli degilmis. Halbuki onceden ilac bile vermisti. Bu kadar relaks bir doktor daha gormedim ben. 37.haftadan sonra dogurursan erken dogum olmaz dedi, rahat olacakmisim.
Onlar haricinde vajinal kultur aldi. Her sefer alacakmis sanirim. Normal dogumda bebege mikrop gecmesin diye. Bir de dedi ki ikinci hamileliklerde her turlu agir daha fazla olur. Sana agri kesiciyi bile fazla verecegiz dedi :26:
Kizimin kafasi sol tarafimda, yuzu asagi donuk sanirim. Kafayi bazen oyle bir ittiriyor ki resmen rahmimin gerilmeden dolayi acidigini hissediyorum. Insallah bu ittirmeler catlaga donusmez. Sonraki kontrolumuz ayin 7'sinde. Bakalim o zaman neler olacak.

günaydınnn

nasılsınız kızlarr?

oğlum rüyasında beni giderken görmüş çok etkilenmiş kuzum nasıl titriyordu anlatamam anca kendine geldi bizde uyandık..çok içli bi çocuk çok etkileniyoo herşeydenn

bebişimizdede herşey normal şimdilik ama bu sıcaklar mahvediyo beni zaten normalde hiç gelemem sıcağa şimdi iyice bayıyoo.az kaldı allaha şkrr

cnm sen nerdeyse 35 i bitiriyosunnormaldir artı bu kasılmalarrr...ultrasana yurt dışında zaruri olmadıkça sokmuyolar demişlerdi doğruymuşş...aslında doğrusu buda insan dayanamıyo sende kucağına alınca görücen demekki bebişini

Gunaydin canim
Oglanlar annelerine duskunler tabii, ister istemez duskunler Benimki de anneannesiyle uyudu aksam, sabah beni gorunce annecim seni seviyorum diye nameler duzuyor. Dedim iyi ki dogurmusum seni yoksa kim bana seni seviyorum diyecekti? Kocama baktim tisss hic ses yok

Insallah 10 gun sonra sokacak ultrasona. Oyle dedi. Ay cok bozuldum ama yaa :84: Cok hazirlamistim kendimi kizimi gormeye. Zaten 3 boyutluya da sokmuyorlar, neye benziyor oluyorum meraktan :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…