2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar herkese slm sizce Biricik Cansın ismi nasıl?Yorumlarnızı bekliyorum

cansın güzel isim..biricik de öyle beğendim..benm cansın die bi arkadaşım vardı çoooook güzeldii ya bebek gibi bi yüzü vardı..o yüzden de cansın diyince aklıma güzel şeyler gelio

cansın güzel isim..biricik de öyle beğendim..benm cansın die bi arkadaşım vardı çoooook güzeldii ya bebek gibi bi yüzü vardı..o yüzden de cansın diyince aklıma güzel şeyler gelio

teşekkür ederim yorumun için cansın olacak kızımın adı karar verdim:)))

Babasına söyledim hiç beğenmedi doğru dürüst isim bul dedi cansın yabancı isim gibi dedi be çok sevdim halbuki nasıl ikna edicem off

Babasına söyledim hiç beğenmedi doğru dürüst isim bul dedi cansın yabancı isim gibi dedi be çok sevdim halbuki nasıl ikna edicem off

canım Biricik Cansın güzel bir tamlama olmuş,Derin Mavi ya da Mavi Su gibi ama Biricik ismini pek beğenmedim ben,cansın güzel.eşinin de içine sinsin ama sonuçta ikinizin bebeği.

benim eşim de daha önce de yazmıştım Asya'yı çok istiyor,sanırım onu kıramayacağım,yanına bir isim de ben koymak istiyorum.ben de sorayım cevaplarsanız sevnirim
Asya Duru mu
Asya Rüya mı olsun kızımın ismi,ya da başka seçeneğiniz var mı?

yaa ben bizim bebişi kız bekliodumm rüya koyucaktım isminiii bence haarika bi isim...asya rüya da çok güzel uymuş bence canım...

değişik işte isim ne güzel...babalar zaten isim konusunda hep muhalefet olurlar son ana kadar..o yüzden hiç şaşırmadım

biricik ismi alay konusu olmaya cok musaıt ama yınede sıze kalmış bı olay tabı değişik isim arayanlara tilbe sena hazal iclal ecrin eslem favorı kız ısımlerım benım oğluşum olcak ama kız olsa zeynep iclal koyacaktım

yarım saattir aile sorunlarını okuyomda ne eşler kaynanalar var öyle şok oldum okudukça ay allahıma şükürr dedim okudukça yani

Ben ikisinide beğenmedim canım. Zevkler değişiyor. Ortak bir ismde buluşabilirsiniz inş.

Asya ve Duru isimlerini beğeniyorum bende. Benim tercihim Asya Duru dan yana.

arkadaşlar merhaba
bizim günümüz iyice azaldı...dün gece 3 te sancım vardı neyse atlattık ama çok gideceğini sanmıyorum tansiyonum yüksek ve çok fazla ödemim var bebeğin kan akımıda azalmış benide preeklamsi açısından takip etmek için bugün yatış verdiler ama ben yatmak istemedim evden izlemi yaparım dedim istanbuldaki hocam biraz daha gider dedi ama heran kanama olabilir dekolman plesanta dedi tetikte bekliyoruz eşimde evde yok yoğun çalışıyor annem çarşamba sabahı izmirden gelecek allaha emanet evdeyim işte...6 yaşındaki kızım bakıyor bana....iyiki onu doğurmuşum kız olsun çamurdan olsun valla....

bende pek beğenmedim canım, biricik ismini çok sevmem, cansın yine biraz daha iyi. umarım en uygun ismi bulursunuz..

asya duru

canım keşke yatsaydın hastaneye :44: tek başına zor olmaz mı? kızın yanında gerçi ama o da miniş daha. Allah korusun seni ve bebeğini. komşun varsa sık sık kontrol etmelerini rica et... umarım sorun olmaz dualarım seninle

ben de oldum olası kızım olursa adını vuslat koymak istiyorum derdim ama eşim kabul etmedi tabi.
erkek olduğunu öğrenince bu konuda tartışmamıza gerek kalmadı.

kız olursa deniz, erkek olursa kuzey koyarız diye karar vermiştik, erkek oldu.

sağol arkadaşım
komşularım tembihli zaten...allaha emanetiz napalım kızıma kıyamıyorum ben hastaneye yattğımda çok etkileniyor bende strese giriyorum tansiyonum daha çok yükselir dedim pzartesi düzelmezsem yatacağım allah hepimizi ve bebeklerimizi sağ salim kurtarır inşallah....

Allah yardımcın olsun canım. Anne olmak ne zor şey..:26:

Canım geçmiş olsun. Annenin gelecek olması çok iyi. O geldikten sonra rahat edersin.İnş. bebişininde seninde sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkış haberlerinizi alırız.
Evde kalmak istediğini okuyunca kızın için olduğunu anladım. Maalesef benim hiiiiiiiiç kızım yok Ama oğlumu bana yardımcı yetiştirdim. O benim en tatlı yardımcım:)

yarım saattir aile sorunlarını okuyomda ne eşler kaynanalar var öyle şok oldum okudukça ay allahıma şükürr dedim okudukça yani

Sorma ya bende diğer sayfalardakileri okudukça içim karardı. Allah sabır versin. Birde hamile hamile uğraşıyorlar. Sanki ben hiç çekmez dayanamazmışım gibi geliyor ama Allah başa vermesin

kızım olacağına tekrar şükrettim,Allah yardımcın olsun canım durumun çok zor,en azından eşin yanında olsaydı. Bugüne kadar geldiniz,sen güçlü bir annesin,biraz daha bekliycek bence bebeğin.aceleci davranırsa da kilosu fena değil canım,1200 ü geçmişti yanlış hatırlamıyorsam.Allah kolay bir doğumla bebeğini sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.
büyük ihtimalle Asya Duru olacak canım,soyadımızla uyumlu çünkü Duru. Eşimin bir seçeneği daha var o da bugünlerde çıktı TAÇMİN.tv den duydu.of isim koymak ne zormuş.benim koyduğuma hayır demez ama onun da istediği olsun istiyorum,kafam çok karışıyor.
iyi geceler herkese..

iyi geceler canım,akşamları tenha oluyor topik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…