günaydın kızlar
yav bu sabah karnımda eşit aralıklarla çok derinden pıt pıt bir şey hissettim, baktım geçmiyor babasına dedim sen de baksana diye o da hıçkırıktır dedi, sonra onla da dinledik 10 dk.ya yakın sürdü. dedim bebişin ciğerlerine su mu kaçtı bu kadar uzun sürer mi diye. sonra foruma baktım, zaten 5-10 dk. sürüyomuş. sonundameşhur hıçkırıklarla tanıştım. :)
sizde nasıl hıçkırık durumları?
slm kızlar :)
bugün sabhatan beri ne yediysem içimde kalmadı hayırdır inşallah ya üşüttüm yada bana bişeyler oluyor anlamadım gitti
günaydın kızlar
yav bu sabah karnımda eşit aralıklarla çok derinden pıt pıt bir şey hissettim, baktım geçmiyor babasına dedim sen de baksana diye o da hıçkırıktır dedi, sonra onla da dinledik 10 dk.ya yakın sürdü. dedim bebişin ciğerlerine su mu kaçtı bu kadar uzun sürer mi diye. sonra foruma baktım, zaten 5-10 dk. sürüyomuş. sonundameşhur hıçkırıklarla tanıştım. :)
sizde nasıl hıçkırık durumları?
hatırlamaz mıyız canım, oğlun cennette sana şefaatçi olacak.benim de 9 haftalıkken kalbi duran cennette bir oğlum var,kayınvalidem falan erkek diyor,daha tabi cinsiyeti belli değildi.Allah her şeyin sabrını veriyor,çok zor bir durum ama en kısa zamanda tekrar bir yavrun olacak ve acılarını onun sayesinde dindireceksin. nasıl gidiyor hayatın,kendini toparlayabildin mi canım?
Kızlar merhaba ..Beni hatırlayanınız varmı aranızda bilmiyorum ama bende temmuz annesi olacaktımama benim oplm 24 haftalık doğdu ve 10 gün yaşayabildi sadece Şimdi yaşasaydı eğer yani erken doğum olmasaydı 32+3 olacaktım bende yaşam sınırını çoktan geçmiş olacaktık...
Yaşasaydı da 2 aylık olacaktı ama benim oğlum cennette artık.. Allahım sizin bebeklerinize sağlık ve uzun ömürler versin inşallha.. Hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum...yazamıcam
Canım benim Allah sabır versin, sağlıklı bebekler nasip etsin en kısa zamanda inşallah.Ben de oğlumu 1 yaşındayken kaybettim.Bu acıyı çok iyi bilirim.O burda olacağından daha mutlu şu an ama işte anne kalbi yavrusunu yanında istiyor.Ayrılığın sonsuz değil canım bir gün kavuşacağız onlara inşallah.Ama o güne kadar hayat devam edecek canım.bana istediğin zaman yazabilirsin unutma canım anlatmak iyi gelir bu aralar sana...
SLM BİZ GELDİK
KIZLAR ACAİP ÖDEM VAR AYAK BİLEKLERİMDE VE HAFİF YUKARISINDA...parmaklarım küçücük ve komik görünüyo...hiç bu kadar şişmemişti...bu araa açıköğretim sınavım vardı dün gittim bugün gidemedim...bütünlemeye kaldık..
daha dün doktora bazen şişiyor bilekler ama çok değil demiştim...napabilirim acaba yukarı kaldırıp uzanıyorum ama inmiyor..
Canım teşekkür ederim..ToparlamakYani tabii ilk günlerki gibi değil ..Yani geçmedi azalmadı sadece o büyük acımla biraz daha yaşamayı öğrendim... Ama o zaman ki kadar katı düşünmüyorum yani zamanı gelince birkez daha deneyeceğim..Yavrum inşallah Allahımın yardımı ile cennetten bana bir kardeş gönderecek buna inanıyorum... Seninde bebişini kaybettiğini bilmiyordum canım..
Allahım sana çook sağlıklı hepinize çook sağlıklı bebişler versin inşallha..Benim oğlumun yaşayamadığı tüm günlerini sizinkine versin inşallah .... Az kaldı sizinde ne biliim belki bende seneye temmuz annesi olurum belli mi olur???
canım allah sana boyle bi acıyı bir daha yaşatmaz
en yakın zamanda inş.tekrar annelik heyecanını
yaşayacaksın hersey de bi hayır vardır unutma
seni obur dunyada karsılayacak bi melek var ne
mutlu sana allah sana sağlık versin ki yine sağlıklı
bi bebegin olsun sabır arkadasım zaman herseyin
ilacı kendine cok dikkat et
canım bi guzel ılık su banyosu yap sonra 2-3
yastık üst üste koy yat canım ayaklarını dikip
benimde cok fena bileklerim ve ayaklarım şişiyor
cok ii geliyor benimde cok sıkıntım var bugun
sanırım agırlaşmak boyle bi sey
İnşallah canım inşallah ... Evet tek tesellim o Allahıma sonsuz inancım var o verdi o aldı vermeyebilirdi de diyorum... Ama yinede onu çoook özlüyorum... İnşallah Allahım bir daha böyle bir acı yaşatmaz bana.. Bende sizin gibi minik kuzumu kucağıma alabilirim...
Sen nasılsın canım az kaldı bitti mi hazırlıklar??
slm kızlar :)
bugün sabhatan beri ne yediysem içimde kalmadı hayırdır inşallah ya üşüttüm yada bana bişeyler oluyor anlamadım gitti
SLM BİZ GELDİK
KIZLAR ACAİP ÖDEM VAR AYAK BİLEKLERİMDE VE HAFİF YUKARISINDA...parmaklarım küçücük ve komik görünüyo...hiç bu kadar şişmemişti...bu araa açıköğretim sınavım vardı dün gittim bugün gidemedim...bütünlemeye kaldık..
daha dün doktora bazen şişiyor bilekler ama çok değil demiştim...napabilirim acaba yukarı kaldırıp uzanıyorum ama inmiyor..
slm kızlar ya sağ kaburgamın altında top gibi bişey
ya poposu ya sırtı anlamadım kaburgama baskı
yapıyor dun butun gece uyku girmedi gozume
dehset belimde agrıyor cok yorgun hissediyorum
kendimi
ya aynen sağ kaburgamın altında top gibi bişi duruo anlamıyorum nersi olduğunu..:44:ama hep aynı yerde duruo..poposu heralde diorum bakalım çarşamba doktora gidince sorucam neresiymiş..:97:ama oturunca rahatsızlık veriyo dik oturmam lazım hep..yatarken zaten kaplumbağa gibiyim dönemiyorum kolay kolay
sanırım...hiçbişey yapamaz oldum..makineye çamaşır atarken bile zorlanıyorum bu ne ya...sende yat dinlen canım..bundan sonra böyle olmalıyız galiba ..
merhabalar herkese..
aynen bende canım bugün öyleyim,hayır olsun inşallah.
canım sanada gecmis olsun nazara mı
geldiniz dikkat edin kendinize ya havalar
zaten sakat bi guzel bi kotu az kaldı
arkadaslar :26:
canım Biricik Cansın güzel bir tamlama olmuş,Derin Mavi ya da Mavi Su gibi ama Biricik ismini pek beğenmedim ben,cansın güzel.eşinin de içine sinsin ama sonuçta ikinizin bebeği.
benim eşim de daha önce de yazmıştım Asya'yı çok istiyor,sanırım onu kıramayacağım,yanına bir isim de ben koymak istiyorum.ben de sorayım cevaplarsanız sevnirim
Asya Duru mu
Asya Rüya mı olsun kızımın ismi,ya da başka seçeneğiniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?