2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba ..Beni hatırlayanınız varmı aranızda bilmiyorum ama bende temmuz annesi olacaktım ama benim oplm 24 haftalık doğdu ve 10 gün yaşayabildi sadece Şimdi yaşasaydı eğer yani erken doğum olmasaydı 32+3 olacaktım bende yaşam sınırını çoktan geçmiş olacaktık...
Yaşasaydı da 2 aylık olacaktı ama benim oğlum cennette artık.. Allahım sizin bebeklerinize sağlık ve uzun ömürler versin inşallha.. Hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum... yazamıcam

Son düzenleme:
iyi geceler canım,akşamları tenha oluyor topik.[/QUOTE]

evet canım bayaa tenha..evde yalnız olunca pc bana kaldı bugün.

canımsın ya, Allah sabır versin.ne denilebilirki çok acı bir durum.sağol duaların için.

Canım seni hatırlıyorum, Allah yardımcın olsun, en kısa zamanda sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah, çok geçmiş olsun, çok üzüldüm

hatırlamaz mıyız canım, oğlun cennette sana şefaatçi olacak.benim de 9 haftalıkken kalbi duran cennette bir oğlum var,kayınvalidem falan erkek diyor,daha tabi cinsiyeti belli değildi.Allah her şeyin sabrını veriyor,çok zor bir durum ama en kısa zamanda tekrar bir yavrun olacak ve acılarını onun sayesinde dindireceksin. nasıl gidiyor hayatın,kendini toparlayabildin mi canım?

Çok üzüldüm canım. Duaların için sağol. Allah sana da sağlıklı nurtopu gibi evlatlar verir inş.

Canım benim Allah sabır versin, sağlıklı bebekler nasip etsin en kısa zamanda inşallah.Ben de oğlumu 1 yaşındayken kaybettim.Bu acıyı çok iyi bilirim.O burda olacağından daha mutlu şu an ama işte anne kalbi yavrusunu yanında istiyor.Ayrılığın sonsuz değil canım bir gün kavuşacağız onlara inşallah.Ama o güne kadar hayat devam edecek canım.bana istediğin zaman yazabilirsin unutma canım anlatmak iyi gelir bu aralar sana...

merhaba canım hatırlamaz olur muyuz.... Rabbim sabır versin kolay bişey değil. umarım zamanla Rabbim sana çok güzel günleri getirir.

((
başın sağolsun canım, mekanı cennet zaten o meleğin.

Canim Allah yardimcin olsun, umarim dayanir ve az da olsa kilo alir bebegin. Evde ne izlemi yapacaksin tansiyon mu? Bir saglik ocagi falan var mi yakininda bir hemsire ayarlasan da arada seni kontrol etse? Kizina da masallah, Allah boyle hayirli evlatlar nasip etsin hepimize. Anneme dedim okurken, kiyamam diyor o da. Az kaldi sabret.

Canim seni unutur muyuz hic? Bak gececek bu gunler de. Hicbirimizin garantisi yok ki? Teselli etmek cok zor biliyorum ama sabret, yeniden hamile kalacaksin ve doguracaksin. Allah hepimizin yazisini guzel yazssin insallah.

tabiki seni hatırlıyoruz. en kısa zamanda toparlanmanı diliyorum Allah yardımcın olsun birgün tekrar hamileyim dediğin güzel haberlerini alacağız buradan inşallah

Canım geçmiş olsun aynı sorun bende de var belki biliyorsundur. İki gündür benimde tansiyonum yüksek ödem zaten hiç geçmiyor ama 1.5 litre suyun içine 1 çay kaşığı karbonat koyup o suyu içiyorum azalıyor gibi oluyor. Dr. söyledi. Tansiyona olmasa da ödeme bir çözüm sayılır. Tansiyonu düşürmek için de karpuz ye dedi doktorum 3 gündür yemiyorum acaba ondan mı yükseldi dedim. Dün akşam aldık bakalım bugün nasıl olacak tansiyonum. Karpuzu ve karbonatlı suyu dene derim canım belki sendede biraz olsun işe yarar. sancıların pozisyon değiştirince yada kalkıp yürüyünce hareket edince geçiyorsa korkma demişti doktorum seninkiler nasıl harekete bağlı olarak geçiyormu. Birde merak ettim kaçıncı haftandasın
Benim de bir kızım var bence de iyiki doğurmuşum onu

canım unutmadık biz senii
Rabbim sabırların en büyüğünü versin sana ve eşine
bu dünya kısa cennette hep beraber olucaksınız hiç ayrılmayacaksınız inş.

günaydın kızlar
yav bu sabah karnımda eşit aralıklarla çok derinden pıt pıt bir şey hissettim, baktım geçmiyor babasına dedim sen de baksana diye o da hıçkırıktır dedi, sonra onla da dinledik 10 dk.ya yakın sürdü. dedim bebişin ciğerlerine su mu kaçtı bu kadar uzun sürer mi diye. sonra foruma baktım, zaten 5-10 dk. sürüyomuş. sonundameşhur hıçkırıklarla tanıştım. :)
sizde nasıl hıçkırık durumları?

slm kızlar :)

bugün sabhatan beri ne yediysem içimde kalmadı hayırdır inşallah ya üşüttüm yada bana bişeyler oluyor anlamadım gitti

Günaydın güzel anne adayları, ben dün bebişimin giysilerini yıkadım,bugün de ütüleyip yerleştiricem. makine çoraplarını sıkamamış yavrumun,çok minik çünkü.yerim o ayakları ben bi çıksın şu göbişimden göstericem ben ona.
mide bulantısı son aylarda olabiliyormuş diye duymuştum.bende olmadı henüz.hıçkırık arada bizde de oluyor,korkacak bi şey değilmiş.bebişler nefes almayı öğreniyor.

slm kızlar :)

bugün sabhatan beri ne yediysem içimde kalmadı hayırdır inşallah ya üşüttüm yada bana bişeyler oluyor anlamadım gitti

geçmiş olsun canım..üşüttün mü acaba yaa? dewam ederse doktoruna sor istersen..bende de geçen hafta olmuştu ama bi gün sürdü sadece..o zaman da üşütmüştüm,havalar sıcak diye kolsuzlarla terlikle rüzgarda dolaşmıştım:44:

Allah sabır versin canım.duaların için teşekkürler.

Unutur muyuz canım seni..Allah sabır versin. İstediğin zaman yeniden hamile kalmayı nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…