2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım..şişkinlik hepimizde var malsef..uzun süre ayakta kalamamaya çalış..ayaklarını mutlaka yukarı doğru koy ve dinlen..bi de ılık duş al gün içerisinde..
şimdi duş aldım geldim ayaklarım yukarda bakalım inecekmi
ne güzel ya kaburganıza batıyorsa sizinkiler hala vakit var demektir ben resmen vajiamdan çıkacak gibi hissediyorum bazen..hareketleride artık çok altta hissediyorum hayırdır işallah...
bende aynen makinaya camasır attım belim
koptu bugun hiç dışarı cıkamadım keyif
gunumdeyim yatıyorum kalkıyorum ama
yemek yapıcam daha:44:

yat dinlen canım ya yap bi çorba bi salata yeter bugün böyle olsun...bende bu cuma ayrıldım işten...verdim dilekçemi iyikide ayrıldım bi rahatladımki sorma..

dediğin gibi canım Allah veriyor o alıyor,bizim elimizden gelen bir şey yok. arada hatırlıycaksın,tutamıycaksın kendini ama insanız her şey başımıza geliyor,önemli olan isyan etmemek. bizim de hala ne olacağımız belli değil. ben de dün ağladım şimdi 4 aylık olcaktı diye,her şey sana hatırlatabiliyor.bu çektiklerinin mükafatını vercek rabbim inşallah,seneye güzel haberlerini bekliyoruz.moralini düzgün tut ve dua et,tabi benim de dualarımda olcksn.

oooh gozunaydın benimde bu
cuma son haftaya evdeyim
cok sukur

kızlar ben hamilelik boyunca 20 kilo aldım ama 1 aydır yiyorum ama hiç kilo almadım bebektemi kilo almadı acABA hatta 500 gr da vermişim

kafasıdır cnm ondan baskılıyordur su aralar büyüme modunda olduklarından sıgmıyorlar bu seferde kaburgaya baskı yapıyor

oooh gozunaydın benimde bu
cuma son haftaya evdeyim
cok sukur

bak şimdi imrendim sana canım,ne güzel 36 yı da bitirmiş oluyorsun nerdeyse.ben 3 hafta daha dayanabilir miyim bilmiyorum.
ben de bugün evdeyim,eşim çay içmeye çıktı arkadaşıyla benden umudu kesince. bugün, hafta içi harcamak üzere enerji toplamam lazım,yatıcam dedim valla.napıym.
hamileliğin de en güzel dönemini yaşıyoruz aslında, herkes karnımı seviyor,alışveriş yaparken falan nerdeyse para almıycaklar.dışarı çıkmak da güzel ama az yürüyünce alttan çıkacak gibi oluyor.

kızlar ben hamilelik boyunca 20 kilo aldım ama 1 aydır yiyorum ama hiç kilo almadım bebektemi kilo almadı acABA hatta 500 gr da vermişim

hiç alaksı yok cnm ben 100 grm almısım 8 günde bebiş ise 300 grm almıs yani senin kilo almaman demek bebekte kilo almıyor demek olmuyor

valla o alttan hissetme bendede var ayaklarıyla vuruyordur normal olagan seyler alanları daralıyor :)

japonesim geldim cnm forumaaa :)) biliyorum dedigim gibi facede badana işleri vardı giremedim dikkat edersen geceleride olamıyorum :) facede az kaldı bitiyor bi kac iş kaldı gene baslarım burda olmaya :))

Kafasi tatlim o. Sert ve kucuk bir top gibi degil mi? Benim de sol tarafimda duruyordu aynen oyle bir sey, doktora sordum, eliyle muayene etti kafasi dedi. Bazen benimki kafayi oyle bir ittiriyor ki ciglik atiyorum acidan

Bazen kilo alimimiz duruyor tatlim, bebek aliyor merak etme.Bende de oldu 3 hafta gr. almadim simdi tam gaz devam

japonesim geldim cnm forumaaa :)) biliyorum dedigim gibi facede badana işleri vardı giremedim dikkat edersen geceleride olamıyorum :) facede az kaldı bitiyor bi kac iş kaldı gene baslarım burda olmaya :))
Hosgeldin canim, mailime geldi face'e yazdigin, orada gordum. meraklanmistim ben de. Kolay gelsin, miss gibi olmustur simdi ev. Ama hamile hamile nasil ugrastin bilmem valla :26:

hiç alaksı yok cnm ben 100 grm almısım 8 günde bebiş ise 300 grm almıs yani senin kilo almaman demek bebekte kilo almıyor demek olmuyor

en son 10 mayıs dr a gittik 1850 idi kilosu.İnşallah almıştır 10 haziranda tekrar kontrol var herkes erkek mi diye soruyor karnım sivri çünkü ama kız dr a da her gittiğimde eminmisiniz diyorum..Bide daha düşmemiş diyorlar göğüs altından 4 parmak boşluk olunca düştü diyorlarmış kaçıncı haftada düşerki...Ayrıca bu hafta iyice ağırlaştım....iş güç yapmayacağım artık haftayada işten ayrılıyorum..Doğurma sırası bize gelmek üzere temmuza çok var diyordum haziran da geldi....İnşallah iyi bir anne olurum bakabilirim bebişime.Sizlerde durumlar nasıl?

hb cnm.... sorma tam canım cıktı halada bitmedi az bişşi kaldı evet valla ii oldu mis gibi oldu ev ama bende tam oldum :)

benimde öle sivri top gibi valla düşme olayı farklı oluyor ki herkeste aynı zamanda olacak die bişi yok.... bizde öle iyice hantallastık ... valla bide bu hantallıgın üzerine evin badanasına filan giriştik iyice düştüm halsizleştim...olursun annelik icgüdüsel allah öle güzel vermişki bize o duyguyu kaldıramayacagız die bişi yok bizde şimdilik iyi benimde sata göre dogum zamanı temmuz sonu oldugundan daha var diyorum ama bebişlere pek belli olmuyor :)

ya üşünce doğum yaklaşmış mı oluyo acaba?benm boşluk var göğüs altından..

Tam vaktinde badana işine girişmişsin ben de 31 deyken dr 2 hafta sonra ağırlaşırsın dedi inanmadım ama gerçekten öyle

valla ayak şişmeleri bendede basladı bayagı yoruldum bugğnlerde ama kolonyayı sürüyorum iyi geliyor hem acısı gidiyor hemde biraz iniyor gibi deneyin bence dün durmadan sürdüm ayaklarıma .... rahat ettim

Tam vaktinde badana işine girişmişsin ben de 31 deyken dr 2 hafta sonra ağırlaşırsın dedi inanmadım ama gerçekten öyle

yabi denge kayboluyor büyüdükce bebekler.... böleyken bile kosusturma yoruyor ... az bişi kaldı sonra rahat edicem allahın izniyle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…