şimdi duş aldım geldim ayaklarım yukarda bakalım inecekmigeçmiş olsun canım..şişkinlik hepimizde var malsef..uzun süre ayakta kalamamaya çalış..ayaklarını mutlaka yukarı doğru koy ve dinlen..bi de ılık duş al gün içerisinde..
ne güzel ya kaburganıza batıyorsa sizinkiler hala vakit var demektir ben resmen vajiamdan çıkacak gibi hissediyorum bazen..hareketleride artık çok altta hissediyorum hayırdır işallah...ya aynen sağ kaburgamın altında top gibi bişi duruo anlamıyorum nersi olduğunu..:44:ama hep aynı yerde duruo..poposu heralde diorum bakalım çarşamba doktora gidince sorucam neresiymiş..:97:ama oturunca rahatsızlık veriyo dik oturmam lazım hep..yatarken zaten kaplumbağa gibiyim dönemiyorum kolay kolay
bende aynen makinaya camasır attım belim
koptu bugun hiç dışarı cıkamadım keyif
gunumdeyim yatıyorum kalkıyorum ama
yemek yapıcam daha:44:
Canım teşekkür ederim..ToparlamakYani tabii ilk günlerki gibi değil ..Yani geçmedi azalmadı sadece o büyük acımla biraz daha yaşamayı öğrendim... Ama o zaman ki kadar katı düşünmüyorum yani zamanı gelince birkez daha deneyeceğim..Yavrum inşallah Allahımın yardımı ile cennetten bana bir kardeş gönderecek buna inanıyorum... Seninde bebişini kaybettiğini bilmiyordum canım..Allahım rahmetler sabırlar versin..
Allahım sana çook sağlıklı hepinize çook sağlıklı bebişler versin inşallha..Benim oğlumun yaşayamadığı tüm günlerini sizinkine versin inşallah .... Az kaldı sizinde ne biliim belki bende seneye temmuz annesi olurum belli mi olur???
şimdi duş aldım geldim ayaklarım yukarda bakalım inecekmi
ne güzel ya kaburganıza batıyorsa sizinkiler hala vakit var demektir ben resmen vajiamdan çıkacak gibi hissediyorum bazen..hareketleride artık çok altta hissediyorum hayırdır işallah...
yat dinlen canım ya yap bi çorba bi salata yeter bugün böyle olsun...bende bu cuma ayrıldım işten...verdim dilekçemi iyikide ayrıldım bi rahatladımki sorma..
ya aynen sağ kaburgamın altında top gibi bişi duruo anlamıyorum nersi olduğunu..:44:ama hep aynı yerde duruo..poposu heralde diorum bakalım çarşamba doktora gidince sorucam neresiymiş..:97:ama oturunca rahatsızlık veriyo dik oturmam lazım hep..yatarken zaten kaplumbağa gibiyim dönemiyorum kolay kolay
oooh gozunaydın benimde bu
cuma son haftaya evdeyim
cok sukur
kızlar ben hamilelik boyunca 20 kilo aldım ama 1 aydır yiyorum ama hiç kilo almadım bebektemi kilo almadı acABA hatta 500 gr da vermişim
şimdi duş aldım geldim ayaklarım yukarda bakalım inecekmi
ne güzel ya kaburganıza batıyorsa sizinkiler hala vakit var demektir ben resmen vajiamdan çıkacak gibi hissediyorum bazen..hareketleride artık çok altta hissediyorum hayırdır işallah...
yat dinlen canım ya yap bi çorba bi salata yeter bugün böyle olsun...bende bu cuma ayrıldım işten...verdim dilekçemi iyikide ayrıldım bi rahatladımki sorma..
Kafasi tatlim o. Sert ve kucuk bir top gibi degil mi? Benim de sol tarafimda duruyordu aynen oyle bir sey, doktora sordum, eliyle muayene etti kafasi dedi. Bazen benimki kafayi oyle bir ittiriyor ki ciglik atiyorum acidanya aynen sağ kaburgamın altında top gibi bişi duruo anlamıyorum nersi olduğunu..:44:ama hep aynı yerde duruo..poposu heralde diorum bakalım çarşamba doktora gidince sorucam neresiymiş..:97:ama oturunca rahatsızlık veriyo dik oturmam lazım hep..yatarken zaten kaplumbağa gibiyim dönemiyorum kolay kolay
Bazen kilo alimimiz duruyor tatlim, bebek aliyor merak etme.Bende de oldu 3 hafta gr. almadim simdi tam gaz devamkızlar ben hamilelik boyunca 20 kilo aldım ama 1 aydır yiyorum ama hiç kilo almadım bebektemi kilo almadı acABA hatta 500 gr da vermişim
Hosgeldin canim, mailime geldi face'e yazdigin, orada gordum. meraklanmistim ben de. Kolay gelsin, miss gibi olmustur simdi ev. Ama hamile hamile nasil ugrastin bilmem valla :26:japonesim geldim cnm forumaaa :)) biliyorum dedigim gibi facede badana işleri vardı giremedim dikkat edersen geceleride olamıyorum :) facede az kaldı bitiyor bi kac iş kaldı gene baslarım burda olmaya :))
hiç alaksı yok cnm ben 100 grm almısım 8 günde bebiş ise 300 grm almıs yani senin kilo almaman demek bebekte kilo almıyor demek olmuyor
Kafasi tatlim o. Sert ve kucuk bir top gibi degil mi? Benim de sol tarafimda duruyordu aynen oyle bir sey, doktora sordum, eliyle muayene etti kafasi dedi. Bazen benimki kafayi oyle bir ittiriyor ki ciglik atiyorum acidan
Bazen kilo alimimiz duruyor tatlim, bebek aliyor merak etme.Bende de oldu 3 hafta gr. almadim simdi tam gaz devam
Hosgeldin canim, mailime geldi face'e yazdigin, orada gordum. meraklanmistim ben de. Kolay gelsin, miss gibi olmustur simdi ev. Ama hamile hamile nasil ugrastin bilmem valla :26:
kafasıdır cnm ondan baskılıyordur su aralar büyüme modunda olduklarından sıgmıyorlar bu seferde kaburgaya baskı yapıyor
en son 10 mayıs dr a gittik 1850 idi kilosu.İnşallah almıştır 10 haziranda tekrar kontrol var herkes erkek mi diye soruyor karnım sivri çünkü ama kız dr a da her gittiğimde eminmisiniz diyorum..Bide daha düşmemiş diyorlar göğüs altından 4 parmak boşluk olunca düştü diyorlarmış kaçıncı haftada düşerki...Ayrıca bu hafta iyice ağırlaştım....iş güç yapmayacağım artık haftayada işten ayrılıyorum..Doğurma sırası bize gelmek üzere temmuza çok var diyordum haziran da geldi....İnşallah iyi bir anne olurum bakabilirim bebişime.Sizlerde durumlar nasıl?
en son 10 mayıs dr a gittik 1850 idi kilosu.İnşallah almıştır 10 haziranda tekrar kontrol var herkes erkek mi diye soruyor karnım sivri çünkü ama kız dr a da her gittiğimde eminmisiniz diyorum..Bide daha düşmemiş diyorlar göğüs altından 4 parmak boşluk olunca düştü diyorlarmış kaçıncı haftada düşerki...Ayrıca bu hafta iyice ağırlaştım....iş güç yapmayacağım artık haftayada işten ayrılıyorum..Doğurma sırası bize gelmek üzere temmuza çok var diyordum haziran da geldi....İnşallah iyi bir anne olurum bakabilirim bebişime.Sizlerde durumlar nasıl?
benimde öle sivri top gibi valla düşme olayı farklı oluyor ki herkeste aynı zamanda olacak die bişi yok.... bizde öle iyice hantallastık ... valla bide bu hantallıgın üzerine evin badanasına filan giriştik iyice düştüm halsizleştim...olursun annelik icgüdüsel allah öle güzel vermişki bize o duyguyu kaldıramayacagız die bişi yok bizde şimdilik iyi benimde sata göre dogum zamanı temmuz sonu oldugundan daha var diyorum ama bebişlere pek belli olmuyor :)
Tam vaktinde badana işine girişmişsin ben de 31 deyken dr 2 hafta sonra ağırlaşırsın dedi inanmadım ama gerçekten öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?